Втори ден 15% положителни проби за коронавирус

В болници с потвърдена коронавирусна инфекция са приети 8598 пациенти, от които 765 са в интензивни отделения

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най-задръстения министър от предложените е Вълчев, на неговата съвест тежат умрелите от ковид учители. Гербаджии и чалгари, отваряйте всичко, който оцелле, оцелее. Останалите сухи съчки да духат супата...

Абе вие кога ще се научите че процент в заглавието нищо не значи и не доставя никаква информация. Тъпи журналисти.

Проблемът е и в това, че времето все още е гадно...студено...променливо. Щом се стопли и напече, картинката ще е съвсем различна.

Да, прав си! Лятото грип няма, има летни вируси...

Именно

Искаш да кажеш ,че вирусът си е почивал през лятото, за да набере скорост през есента ????? Добра логика. А това , че няма други вирусни заболявания през последната година е факт. Като и е факт, това, че не те приемат в болница заради респираторни проблеми, ако не те щамповат с Ковид.

Иване, погледни май и юни 2020 и ги сравни с юли и август 2020, па тогава говори за топлото време. Още ли не разбрахте, че това не е грип. И корона вирусът не е сезонен.

И какво да гледам ??? Миналото лято беше лудница по морето, по кръчмите, мхогохилядни протести и т.н. Какви проблеми имаше. Епизодични. Захладня през Октомври и Бум. Както всяка година. Но сега има нов вирус и старите изчезнаха. Хората не се лекуват адекватно, плашат ги и ето ти по-голяма смъртност.

3евзек

Иване, Проблемът миналата година беше, че вместо епидемията да се свие през слабия си летен сезон, както се случи в повечето държави, лудницата по морето я поддържаше за силен старт на есенния. Ти колко пъти беше в болница, за да кажеш, че други вируси няма и не се лекуват адекватно? Защо лъжеш бе?

3евзек

Г-н Дьо Зевзека, Или може би 546892354687125? Пак ли от друго име пишеш? Не други вируси нямаше, а ти нямаше капацитет да ги асимилираш. Също така демонстрираш пълна непсособност да вземеш предвид влиянието на температурата и на силното слънце. Мишкувал си цяла година, изкарал си три "корони", ползвал си болнините за тях, обаче други вируси нямало. Не те ли е срам бе?

Абе, капацитети смотани, защо има ковид и в страните с топъл климат, където дори зима няма, бе....

Тролът зевзек, оставен сам на ковидната барикада :), е написал "само" 7 от 35 коментара и отново се прави, че не е трол. По каква причина е дежурен всеки ден под ковидните статии не обяснява, а просто обижда и обвинява в лъжа. При това БЕ :) Как да не му повярваш :)

Недей така. Човечето заработва някой и друг лев така. Гладен ли да седи ?

Г-жин 546892354687125, На теб са ти забранили да ползваш едно име, виждам дори използваш генерирани, когато фантазията ти не стига за нови, иначе ще си проличат останалите 27 от 35 коментара на кого са. Не те ли е срам да обвиняваш други, че били на барикадата, която ти виждаш?

знакови коментатори, къде са?

не питай

Ползват си годишния отпуск, че идат президентски избори и може повече да нямат шанс.

Защо в България винаги починалите са над 100 та ден? Нещо здравната система не се справя. Кой ще потърси отговорност от виновните? Това не е изобщо справяне с кризата. А броя на заразените е много повече, защото хората си правят тестове в къщи, да да не спазват карантината и безотговорно да се разхождат и да заразяват други. Ето за това не можем да се справим. Дисциплина няма!

Втората половина от коментара Ви дава отговор на първата половина. Чисто и просто някои се правят на хитреци и на герои на болести, спотайват се до последно и като опре ножа до кокала - олеле, ко стана?

ЗАРАЗАТА ОТСТЪПВА ПОД ВЕЩОТО УПРАВЛЕНИЕ НА ДРУГАРЯ БОРИСОФ, ЗАКУПЕНИТЕ ЧУВАЛИ ЩЕ ОСТАНАТ ПРАЗНИ

Знаеш ли каква е разликата между теб и вирусите? Те не прецакват ближния за пари или по политически причини.

Го казва платеният герберски трол, значи... Не е така :)

3евзек

А щом без капчица срам лъжеш, тогава е точно така.

ДА БЛАГОДАРИМ НА ПАРТИЯ ГРОП И ДРУГАРЯ ТОДОР...ПАРДОН БОЕКО БОРИСОФ...САМО НА ТЯХ ИМ ПУКА ЗА НАШЕТО ЗДРАВЕ, ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО НА САМИТЕ НАС – БЛАГОДАРИМ ВИ, ДРУГАРЮ

Шега с Ковид-19 и с Него не бива .

Искам добре да разгледате тази графика, която показва заболеваемостта на хората и случаите в Израел. https://www.google.com/search?q=coronavirus+israel&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t 81% са ваксинирани, до две седмици за тях казуса с короната е приключен! Имаме същата ваксината, която те си слагат, действайте!

Боби Кенеди

Не може да се отрече, че евреите са най големите хитреци. Но друго ми е интересно - дали за тях и останалия свят ваксината е абсолютно една и съща. Имам впредвид тая, с коята масово се ваксинират там.

като ти е интересно вземи изкарай вирусология, химия, биология и още 1,2 неща и ще си отговориш

а ние искаме ивановците да отидете в Израел и да не се връщате.

3евзек

И като останете само хм,овци, какво ще правите?

От позицията на какъв наричате тези, които не са на Вашето мнение, "овци"? Вие какво животно сте?

3евзек

Г-н хм, Не ви наричам овци, ами хм,овци. Произлиза от имети хм,, както Ивановци произлиза от Иван. Овците са си ваша интерпретация.

М ДОКТОР СЕМЕДЧИЕ да вэеме спешно мерки срещу коронавироса эатова е председател на комисията и да направи това което каэваше а то е че не трябва да се раэхлабват мерките и да се смени подхода да се эаложи на профилактиката да не се самоэараэяваме от коронавирос и да вэемем подхода на тия държави които са се справили с коронавирос а те са АВСТРАЛИЯ ВИЕТНАМ ЯПОНИЯ не както в България да се хвали министъра справихме се с втората вълна и с третата на прикаэки има 14000 умрели българи и 400000 эараэени от коронавирос и сигурно още толкова эараэени които не са каэали че са эараэени между хората това престъпление не справяне и КУНЧЕ седнал вчера беэ всякакъв срам като лекар по телевиэията той гледал и икономиката да върви и умрелите да вървят по двеста на ден балансирал и това лекар да не гледа че се иэискват мерки които да спрат да умират по 200 българи на ден а той гледал да върви и икономиката вие лекар ли сте от рэи или министър на икономиката СЕМЕДЧИЕВ да спре това беотговорно мислене да вървяла икоомиката иэкаэване на лекар а не да намалеят умрелите от 212 умрели срам

А това че на ден умират по стотина души от други болести(само от рак по петдесет) това никой не го интересува и че от тези сто, седемдесет са могли да бъдат спасени ако здравната и фармацефтичната ни система бяха адекватнаи.

Тъпако малоумен, кога ще разберете най-накрая че вируса е катализатор именно за хора в подобни рискови групи. Защо е толкова скапана тази българска семка, не разбирам.

Кога ще разберете, че има предотвратима и непредотвратима смърт? По точно същата причина всеки ден пишат за единия човек, който е загинал в катастрофа. Не е защото някой е забравил за тридесет и двамата починали от рак или тримата от цироза.

ваксинират по-малко хора на ден и спадна броя на заразените.... но не искат да казват каква част от положителните и тези в болница са ваксинирани.

ама все пак, желаещите за ваксинирани не са 6 милиона.

Ей, малумни антиваксъри. Вижте Израел при 81% ваксинирани вече си живеят живота и след още 1-2 седмици за тях този проблем приключва. https://www.google.com/search?q=coronavirus+israel&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t Малоумници прости сте!

ваксините не пазели от африканския щам, обаче. А колко още щамове има да се появяват. Ваксаджиите повече четете, защото вашият живот никога вече няма да е нормален.

Няма да е нормален, заради такива дебили като теб!

герберските тролове, освен да обиждате, друго не можете. Даже тази обидна дума я въведе един от комунягите. Вие, уж сте против тях, а се държите точно, като тях. Случайно съвпадение :)

ИВАНЧО, може и да сме малоумни, но поне не сме ГОВЕДА!!!

3евзек

Г-н Иване, След като не те пазят от африканския щам, ще се разболееш от британския и бразилския, а после и от африканския и все при някой ще изкараш пълна програма. Да не би да мисиш, че естественият имунитет те пази?

иванчо, иванчо, тази агресия и злоба спокойно и без паника можеш да си ги завреш, където слънче не огрява ;)

Какво друго да пази тези над 95 %, които преживяват ковида, освен естественият имунитет? Ако той не пазеше, каква щеше да е логиката на ваксините?

3евзек

Г-жо ?, Естествен имунитет може да бъде изграден по няколко начина. Вирусът притежава различни антигени, дори различни парчета от един антиген, противодействието срещу които е различно. Ваксината моделира един. Накрая ще има такива ваксини, които ще бъдат насочени към част от протеин, в която няма мутации или са най-рядко срещани. А ти ще разчиташ на това, че естественият ти имунитет е бил насочен точно срещу нея.

Умножете всичко x5 това е реалната цифра.Масово хората вече не се тестват заради карантината

Можеш и сам да пазиш околните, без карантина. Все пак сме хора, не животни, както се опитват да ни докажат.

Човека иска да ти обясни,че когато в едно смейство от 3 човека примерно , се разболее един , с положителен тест от лаборатория ,РЗИ изолират болния да си стои в къщи 14 дни,а другите двама-10 дни .Другите двама се заразяват и преболедуват в къщи .И ако не стигнат до болница,това че са преболедували не се отразява абсолютно никъде .

3евзек

Г-н МХЪ, Кой носи отговорност за това?

Абе що питаш мен , кой носел отговорност ? Калинките герберастки смотани , дето са измислили тази схема...Нали ги гледам и виждам колко им е капацитета-началник отдели,шефчета на агенции,регионални шефчета . Пълна скръб и некомпетентност.

3евзек

Те май и теб са те измислили. Иначе нямаше да си боледуваш вкъщи, без да информираш никого.

Абе я си извади главата от задника-кой ще информираш бе и кой ще ти обърне внимание...Заболяването се доказва или с положителен тест от лаборатория или след аутопсия. Като са те набили карантина в къщи и нямаш право да си покажеш муцуната навън , освен в линейка след обаждане на 112 , ще се разкарваш до лаборатория да ти вземат проба? Или ще се обадиш на РЗИ и ще им кажеш-ама аз имам корона вирус...И как ще докажеш ? Познавам поне 10 човека ,които са преболедували в къщи , без да са им правени тестове и въобще ги няма в статистиката .

3евзек

Г-н МХЪ, Един роднина на 80+ пипна ковид от ходене по болници, после в карантината зарази и жена си. И двамата са потвърдени с тест. Изглежда има как.

18% и с почти 1000 случая повече. Още ли реват някои за щаба?