Втора вечер България аплодира медиците ни

Да бъдем добри и човечни, да се обичаме, да си помагаме!, споделя жена в социалните мрежи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Останете си вкъщи! Медиците ще бъдат много по-доволни!!!

Обезпечете медиците с предпазни средства, имайте разум не ги оставяйте на произвола.

към всички лекари, сестри, лаборанти и фармацевти, които рискуват живота си заради всички нас!

Граждани изригнаха! Всичко е спряно, но далаверата с вносен боклук продължава! Български шофьор изпрати възмутен снимка с товара, който е превозил от Берлин до София. Човекът бе много емоционално настроен като ни каза- “За какво рискувам живота си, за да возя боклук от Берлин до София? За това ли искат управляващите зелен коридор, за да не секва далаверата с вноса на боклук? Кажете ми вместо да возим животоспасяваща апаратура и предпазни средства за хората, тези мръсници ни карат да возим боклук?” По данни на нашия читател фирмата е един от най-големите пловдивски превозвачи. Не се наемаме да коментираме дали това е законно, но сме убедени, че никой няма право да превръща България в кофа за боклук на Европа и то възползвайки се от ситуацията. Започваме да си мислим, че извънредното положение се въведе, за да обслужва мафиотски схеми! Снимката, която ни изпрати днес човека е от петък, като според него вносът на боклук продължава и към този момент

Вместо да ги аплодирате, вземете да се осигурявате на реалните си доходи, за да могат да им вдигнат заплатите.

българите са едни глупави овце! Не защитиха медиците си когато се бореха заправата сипреди д а напуснат,но сега аплодират зощото така правели в Италия и ИСпания.. Същите овце бяха и же сюи франсе ,но ако хвърлиш пиратка до тях се изпуснат! Защо изкупихте маските, като сте здрави, а не ги оставихте за болните и за медицинските лица,а овци? Само ги съсипвате в разнасяненапред назад и от нищо не ви пазят. Сега криете паниката си под лицемерни аплодисменти!

Те имат нужда от нашето ежедневно уважение, а не да сещаме за тях само в такива моменти. Лицемерно е. Вярвайте в нашите лекари, сестри, лаборанти. Уважавайте труда и знанията им.

a върхушките по болниците ще спрат ли да крадат според теб?? През ден има новини за манупулирани конкурси, кражби и рекет на пациенти. Като те изнудват да плащаш за всичко И от джоба си, за какъв ти е да се осигуряваш на реални доходи???

Икономиката ни загива, хора остават без работа, доктори с лампази и тикви ни правят на луди, а 80-процентните си пляскат щото някой така им е казал... Не сме народ братко!

Това са същите ганьовци, които пляскаха като кацне самолета. Като искате да ги подкрепяте поръчайте им храна през някое приложение, платете я, и доставчика ще я занесе. А всъщност защо не пляскате и на женичките от супер маркетите, защо не пляскате и на аптекарите, защо не пляскате на шоьорите в градския транспорт, защо не пляскате и на тираджиите. Всички те имат семейства и са изложени дори на по голям риск от сестрите и докторите.знаете ли вие сте плоски жалкари, които дори не могат да измислят своя инициатива, а копират . Палячовци,

ЩЕ ГО ДЕЗИНФЕКТИРАМЕ БОКЛУКА! /НЕСЪМ ДОПУСКАЛА, ЧЕ И ПО ВРЕМЕ НА ПАНДЕМИЯ ПРОДЪЛЖАВАМЕ ДА ВНАСЯМЕ БОКЛУК!/

Тикваристански смешници. В бяла Европа лекарите са на почит винаги, не само когато раята е уплашена от пропагандата на цар Тиквоч. Жалка история. Сме

TRUE!

Ежедневно ръцете им са пълни с пари от осигуровки и от частните им кабинети, Ганьо. Ако си мислиш, че докторчетата работят за уважение и чест, много си се объркал!

Антоне, Антоне ти също копираш нещо, което обаче не е толкова популярно и дано не е толкова разпространено и се нарича ' аз ви мразя и това е моето щастие'.

В Италия заразените са почти 30 000 души, като починалите са 2200. Само вчера си отидоха 350 човека ей така, като едното нищо. Здравната им система е колабирала. Медицинските им работници изнемогват, нета е пълен със снимки на изтощени, объркани хора в бели манти. Хора, които не са виждали семействата си с дни, спят подпрени на табуретки, рецепции, върху контейнери или облегнати на стени и врати. Но хора решени на всичко и които ще останат на пост, каквото и да се случи, до край. Хората там им се възхищават; мнозина признават, че не са способни на такава саможертва, смелост и изтощение. И ръкопляскат - спонтанно, с възхищение и огромна благодарност. Тук заразените са 62. Някои дори на домашно лечение. Обаче видяхме как ръкопляскат по клиповете. И ръкоппляскаме! Заради това, че други го направиха в няколко клипа. Подбудата е доста по-суетна и повърхностна. Подбудата е като онези клипове - да се полееш с кофа студена вода. Да покажем, че и ние можем да висим по терасите и да произвеждаме шум с двете си ръце. Не изразяваме толкова благодарност. Повече е, че ..сега такава е модата!

Браво на медиците, браво и на хората, които ръкопляскат!

няма да полудееш не се бой!

Барба Ганьос Подражател. Инициативата е италианска и испанска.

не мога да повярвам, че в булгаристана още се намират кръгли идиоти, които да защитават докторчетата, напук на постоянните доказателства за обратното. Следващия път когато си прехвърлят болно дете между болниците докато умре, или оставят човек да умре точно пред болницата, или объркат инфаркт с инсулт, но пак не ги съдят, или окрадат поредната болнична пътека, или направо източат цяла болница, пак ги аплодирайте, ганювци! И кого точно аплодирате, като НЯМА лекари, които да си изоставят доходоностна практика и да се набутат да ви лекуват, а! Ганю си заслужава точно такива здравни "услуги", както описват уж конституционно полагащото му се здравеопазване.

помисли пак и пак се изходи по въпроса

Ти да не си оня Ганьо, който дойде от Бергамо и заразяваше от София до Варна? Такива като тебе като се заразят и квичат най-много в болницата.

Опростачването е станало необратимо! И тази простотия го доказва....

а защо не се ръкопляска за продавачката в магазина за хранителни стоки или в бензиностанцията? Защо не се ръкопляска за всеки един който в тези трудни времена се труди? Видяла жабата, че подковават коня и вдигнала крак...

Цял ден щъкат по улиците, вместо да си стоят у дома и вечер ръкопляскат от терасите.

На кои медици бе, ганьо? Тия, които ги няма по болниците, или тия, които постоянно източват парите за здраве с фалшиви клинични пътеки?

Българските лекари да сред най-кирумоираните прослойки на обществото ни и това е факт Колкото и да е м ръкопляскате, овче стадо.

За съжаление не сме овце, а уфце!

Дори и да се прав, а ти не си, говориш за всички лекари, докато провиненията са на единици... Би ме било срам да съм толкова ограничен като теб.

льохман?

Тъпчо как поставяш цяло съсловие под общ знаменател ? В такива смутни времена трябва да разкриват самоличността на такива хейтъри и тролове и после бой еб-не

Нали трябва да копираме от италианците. Грам собствени идеи нямаме.

Но не лоша и не срамна.Ти ако имаш по-добра идея давай ?

Всеки да си пляска,за каквото иска! Аз плясках,защото няма какво да правя..

Верно ли не съм прав бе, глупак! Верно ли са "едници", като ПОСТОЯННО ги залавят в източване на парите за здраве и в обикновена некомпетентност! Тия случаи, които съм изредил, в твоята главичка вероятно не са се случили, или са малцинство, а!

Антоне, това е точно така, това са благодарните хора! Те пляскат като кацне самолета, като свърши концерта, операта и т.н. Те в България са малко. На повечето все нещо им е малко, все нещо не им достига. В случая, болните не са толкова много, умрелите не са толкова много, лекарите не са толкова много, не са толкова добри, поитиците не са толкова добри, съдиите, прокурорите, адвокатите, следователите, икономистите, инженерите, шофьорите и пр. и пр. Само те са голямата работа, но няма кой да ги оценени!

Докторче?

Чудесна инициатива,но ха сега направете и нещо такова в подкрепа и на фармацевтите.Защото уважаемият генерал е назначил вече проверки и е започнал да затваря аптеки,защото отпускали лекарства без рецепта.Обаче когато фармацевтите искаха намаляване на ДДС на лекарствата не ги чуха,когато искаха еднакви цени не ги чуха,когато поискаха генерична замяна ,всички лекари подскочиха,че няма да си вземат комисионните от фармацевтичните компании. Сега генералът е решил,че трябва да се ходи първо до лекаря за рецепта,така да бъде. Утре когато в аптеката ви откажат лекарство,защото нямате рецепта,оплачете се на Мутафчийски и му ръкопляскайте за мъдрото решение,

Много просто: статистически. Тая песен "не всички докторчета сме такива" я пей някъде, където тия същите не източват болници буквално всеки месец и където не си подмятат редовно пациенти между болниците, доакто си умрат на тротоара.

Тъпчо(така те кръстих и не мисля,че съм сбъркал).Ако ти е скучно удари си една чик-я,не дразни хората излишно.

И кого точно аплодират, като българските докторчета демонстративно отказаха да лекуват бе, глупак?

Доктори, дебилите нямат капацитет да ви оценят. Елате в Италия, тук имаме нужда от вас и хората наистина ще са ви благодарни!

Ганьовци, защо не пляскайте на медицинските сестри, които работят за 800 лв, доведени до отчаяние от Идола на Простите, който ви управлява 29 години, а ръкопляскате на водените корумпирани докторчета, на Бялата мафия, която го крепи.

80% от нашите тераси са на тоя принцип. На къде без нас!

Хаха, точно това ли успя да измислиш бе, глупак? Като не ти отърва истината, се присети точно за чекии ли бе, глупак! Като се дразниш от реални факти, последвай собтсвения си съвет бе, глупак!

Според мен, трябва да подкрепим морално целия Оперативен щаб на България

Това се нарича солидарност и даване на кураж. Трябва да се увеличат заразените и смъртните случай за да започнем да пляскаме ли?

Точно така, докторчета! Пръждосвайте се към Италия, след като така и така тук отказвате да лекувате! Там така ще ви оценят, че за нула време ще се озовете в затвора - нещо, което в жалката България винаги ви се разминава като ви оценява доказано корумпираният Медицински одит!

Алоуууу, лицемери. Къде бяхте когато същите тези медицински сестри и лекари се бореха за по-достойно заплащане??? Пърдяхте на масата с ракията, докато гледахте Слави, нали?

Ние сме Ганьовци, а ти като какъв се отъждесвяваш ?