17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фашаги!

А Кметът на Първомай Николай Митков ли носи отговорност, ако някой ваксиниран умре от ваксината. Или се разболее и някой трябва да плаща лечението. То корпорациите отказаха да поемат отговорност. Трябва да поне съд за такива работодатели. на какво основание ще задължават хората да се включват насила в програми за опитни мишки. Кметът ако иска да си прави експерименти, да ги прави със себе си, и семейството си. И не е сложен там да се подиграва с живота и здравето на хората. А още по-малко има правото да ограничава правото им на труд. Без самият да знае защо. Не се изискват ясновидски способности, че този на следващите избори няма да е кмет, това гарантирано. хората не търпят такива подигравки. А този измислен герой да излезе и да обясни, как точно Зеления хайвер, грешка сертификат ще опази и как пази здравето на хората. Аман от малоумни папагали.

Ами роднините на починалия навестяват семейството на кмета като са се събрали и им уреждат среща с Господ. Ще охлади доста ентусиасти.

Ваксинирани сеят зараза повече. Ваксината не предпазва от заболяване. Просто всички стриктно трябва да спазват правилата.

Тъпанар.... без извинение