ВСС отне от Лозан Панов стопанисването на Съдебната палата

Министър Данаил Кирилов иронично попита дали шефът на ВКС трябва да бъде тестван за алкохол и наркотици при всяко влизане

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това мекере,най после го изритаха.Този боклук пишеше доклади срещу България в Брюксел,смятайте колко достойнство има

Този Лозан е много неприятен човек, между другото е точно толкова неприятен колкото и партиините му началници от кръгчето Капитал.

Вече два пъти заседават за седмица,а нямат бонуси.

shto be, sadebnata palatata da se polzva za publichen dom , az sam za

Набивам хляба като бургери и цял ден духам тая йерба.Подарих на една кифла големи силикони,мекички като матрак.Забърсах я в инстаграма,джойнтжета я черпа от 2-3 грама,те я вдигат чак до небесата.Щом се приземим,слагам и го в устата,после щуро парти до зори,успоредно в нея влизам дори.Окей, кучко,писна ми.Време е да се прибираш при мъжа си...

от заглавието може да се направи извода, че лозан панов е взел съдебната палата на концесия като плажа на равда примерно

Да не искаш да кажеш ,че Лозанчо ти прилича на концесионерна плажна мутра дето къса билетчетата за шезлонги и чадъри?Я не се бъзикай,че той си е ЛЕВА РЕЗБА от всякъде...по скоро ми мяза на разгонен ПИДЕРУНГЕЛ от Слънчака...

ВСИЧКОТО герб - тролове на Ф Р О Н Т О В А Т А Л И Н И Я!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!111

тролчетата на "Да България" да не би случайно да са зад фронтовата линия???

А...моа ли да попитам нЯщо...На Лозанчо дали му отнеха и девственоста?

Ние сме на всеки километър...от тук до края на ГЕЙ ПАРАДА!!!

Освен остри реплики, по време на заседанието Боян Новански, член на ВСС, реши да изрецитира и преведе целия текст на обсъжданата песен "Yerba". Част от текста гласи: "Слагаш си я в дупката, слага си я в гърлото... Джойнтчета я черпя по 2-3 грама". Новански дори преведе на колегите си джойнт и подчерта, че това е марихуана. Главният прокурор Иван Гешев се хвана за главата по време на "рапирането". Боян Новански разсмя повечето си колеги, а представляващият ВСС Боян Магдалинчев го помоли: "Следващият път го прочетете по-литературно".

Ако това е проблемът на съдебната система, просто не разбирате колко ниско сте паднали, не по земята, под земята лазите, барневци, каскетчовци, магдалинчовци, жалки сте...

ИЕСТь человек...ИЕСТь проблем!!!Неть человек...неть проблем!!!Виждаш ли колко е просто и логично!!!Не се опитвай да ми пробутваш Соросоидски ГМО теории от сорта на ниско паднали и лазещи жалки Барневци,Каскетковци,магдалинчовци и так дале...ПАНИМАЕШ??????Жалкият Лозанчо да го ДУХА!!!

главата... нещо имаш май психосоматичен синдроми, от него отърване няма..., обречен си на жалко живуркане, като плазмодийче

Пту...пту...да не се опитваш да ми правиш ЧЕРНА МАГИЯ???Урочасваш ме...ВЪХььь ...ша си разплета чорапите психосомастично от мъка...Та значи препоръчваш ми жалко живуркане...Ой...ой...ой...ЛѝИОШь...ЛѝИОШь...човек!Ша СЪ оплача от теб на АРМЕНСКИЯ ПОП ,тъй да знаешььь!

Че толкоз надълбоко си бръкнал в а.......лите на верните роби на Шиши.Всеки ден в парцалите на корпулентния боклук има дежурни по няколко статии за Лозан за "черния лебед" за Христо Иванов за Цв.Василев и разбира се за Прокопиев (или Прокопов както му казваше шизото Никола Дебилчев).Според медиите на Шиши тия за задкулисието и те управляват задкулисно БГ.Пак споредтия мозъци ако бъдат отстранени БГ ще тръгне напред с небивал възход.Няма Боци няма Шиши няма Доган БСП няма Баневи Стайкови Г .Ганчев Валентин Златев Домусага Васил Божков Гергов те тия са корена на злото Прокопов и протежето му Панов.Доган е овладял целия ВСС -органа който избира съдии и прокурори сал един ВКС му се е изплъзнал и всеки ден зверски атаки клевети и помия срещу Панов.Направо се възхищавам на нечовешкото търпение на тоз човек.Давай Лозане дразни робите на дебелака до последно.

Евала...зверски се изходил!!!!!Давай докато свършиш тоалетната хартия и после продължавай с пръстче...

Съвсем олекна Боко с Барни Ръбъл и Гешо, като перушинка стана.

Ъпсььь....Щото пък Лозанка съвсем НАТЕЖА...я моля ти се не ме разсмивай,че още не съм вечерял и не е здравословно ...да се подхихилвам на тЪпОтИИтЕ ти!

С този ВСС може и Кристиян Николов награда да получи убийството на Милен Цветков. Не мислите ли?

Виждам че мислиш със задника си!!!Я оди се бримчи У ЛЕВО и много ПО"здрави" Христо Иванов и компания!

Нататък отива

проститутката Данаилка Кирилова да се тества за анално забременяване

Моля...моля ...без класификации за най древната професия...ТЕСТОВЕТЕ са кът поради ПАНДЕМИЯТА!Който си пада по налните гимнастики да се запише за ГЕЙ ПАРАДА и да си изчака чинно реда да му отпорят аспуха с Драгалевска бухалка!!!

г-н Гешев , мине , не мине и не може да се стърпи да не намеси партията с повод и без повод :))Явно му е болна тема - едеипов комплекс ли има, сега като е на тази длъжност и не може да възхвалява неговата партия майка открито :)))..Съдиите не би ли трябвало да са надпартийни, също като главните прокурори :))

Коментарът ти е неуместен!Не виждам връзката с клипа и Съдебната палата!!!Личи си ,че си "ИДЕЙНО" подкован с теменужките на дрУгАрЕ Лостов и компания!

хич не ми е неуместен дори коментарът. Това казва г-н Гешев спорд Дир БГ.:" Това е болшевизъм от чист вид, партията е виновна, докато когато греши, г-н Панов не е виновен дори когато греши"." За коя партия говори нямам идея, но факт е че пак намесва , някаква партия:)) Какво иматш предвид под идейно подковани теменужки също не разбирам :)) Не съм наясно с партийните аналогии, ако това е такава, щото не се интересувам от партии.

Ма как умело се правиш на ощипан...шапка ти свалям!Плъзгав си кат плужек!Ако не се интересуваше нямаше да се ИЗХОЖДАШ в този форум!!!ПАНИМАЕШ?ФЕРЩЕЙН????

Ма хич не се правя, щото директно се чувствам зверски ощипан от такива просташки коментари, като твоя:)) Но не се притеснявай, не те упреквам, така се получава винаги, когато хората просто нямат интелектуалния капацитет да водят дискусия:))

А стига бе...ти си водил ДИСКУСИЯ...???Сериозно ли???В първият ти коментар даваш оценка на професионалните качества на Главния прокурор,нарочваш МУ комплекси,дори го набеждаваш за партийно пристрастие !!!!На това ти му казваш ВОДЕНЕ НА ДИСКУСИЯ???!!!СМЕШНИК!!!!

Гологлавия с Каскета, Барни Кирилов от БСП и послушковците не намериха ли по-тъп повод за другарски съд?

За ГЕЙОВЕ и тАпАнАрИ и този повод е достатъчен....

Светата болшевишка Троица - Гешеф, Дани Тъпото и Магдалинчев. Комунисти в червата си, седнали да говоррят за комунисъм и болшевики.... Наглост!

Присмял се хърбав на гърбав!!!

Бе тук тия от дай психодесните всичките ли са ги командировали да реват за Лозан :)))

Не бе и ЛЕВИТЕ им помагат!!!Нали са ДУПЕ и ГАЩИ!!!

То те са си изцяло леви болшевики, но лъжат, че са десни :))) шизофренно е :)))

Леви...десни...има ли значение ?Все ИЗВРАТЕНЯЦИ са!!!

А правосъдният министър Данаил Кирилов иронично попита дали Панов трябва да бъде тестван за алкохол и наркотици при всяко влизане, цитира ги "Лекс". Аз неиронично бих попитал дали Барни Ръбъл е тестван за наличието на бръмбари и калинки в главата си вместо "сиво" вещество.

Иронията е неуместна!!!И двамата са за БОКЛУКА!!!

Съдебната система плаче за реформа, мухлясаха там. ВСС ?? 19 на 5 ласа - ти да видиш !?!

Има си ред за смяна на съдебната система! Законите трябва да се спазват!На който не му изнася бегом марш на ГЕЙ ПАРАДА,там всичко е позволено...дори бъркане по дупките...

ГЕРБ не се шегуват! Най-вероятно това бе капан за Лозан Панов, заложен от щаба на ГЕРБ. Щракна! Хитро конструиран е. ГЕРБ и комбината Бойко Борисов - Иван Гешев, няма да мирясат, докато на мястото на Панов не назначат ГЕРБ-аджия. Колко му е за такива амбициозни ГЕРБ-ери.

С шегички и закачки му духнаха под опашката на Лозанката...Честито на пИИИчелившия!

Завършеният алкохолик Мавров, който не изтрезнява и обикаля пиян залян събранията на съдиите ,та да има кой без пари да го нахрани и напои, срещу услуги, разбира се! Ех!

А нещо да кажеш за мръсните ПРАШКИ на Лозанчо???

Значи Мавров не злоупотребява, така ли?

Значи Лозанчо не носи ПРАШКИ???И ТО МРЪСНИ???

педерастче е твоите прашки са мръсни

Извинете, но вие как така сте информиран за бельото му?;) Ти какъв си - жиголо, мъжка проститутка на повикване или обикновен МУХльо?;)

Закон на Паркинсън: "Може ли (има ли) нещо гадно да се случи в Б-я, то непременно се случва.

Закон на МЪрфи: Закон на всемирната гадост!!!

Е,това,вече мина всякакви граници.Диктатура от чист вид е това.За главния прокурор,трябва Новото Народно Събрание,да гласува смяна на Конституцията на Република България, в часта за отговорноста на Главният Прокурор на Републиката,-да носи наказателна отговорност за действията и бездействията си,да може да му се иска и да му се сваля имунитета от Народното събрание с обикновен кворум,при доказано предстъпление от служебен и личен характер,да бъде избиран пряко от Народа заедно с изборите за Президент.Това е единственния начин да се спре Диктатурата.Ако това Народно събрание не иска и не може,то следващото ще го направи.Лек ден.

Какви граници,какви пет лева бе Мунчо!Нали ме в ЕС и е ДЕМОКРАЦИЯ?!всеки има право на мнение и си защитава позициите!!!

Срам ме е от ВСС, срам ме е от този Прокурор, срам ме е от този Министър.

Ей срамежливко и на тебе гъза ти мирише ,а ма не те е срам от него!

цялата тази шумотевица с този клип, взех та го изгледах и аз ...Случиха се няколко неща... 1.Най-после и аз видях как изглежда Съдебната палата отвътре .... 2.Не знаех, че там има и плувен басейн, там съдиите ли се къпят ? 3. Станах фен на тъпите клипове... 4.В края на краищата собственика на басейна ще бъде ли принуден да го засипе и циментира , заради неприличните сцени ? 5. Зададох си и въпроса ,няма ли нещо по-важно с което да се занимават нашите прокурори и съдии и дали според тях това е начина да повдигнат уважението и вярата в техните инстанции ?

Дийобью иютьрйо!!!

Иван Гешев заяви: Това е болшевизъм от чист вид ----- ше си признаеш ти, че си кулак и помешчик, фен на - меншивиките , бирниците , диктатурата , твърдата ръка и путлер и си против свободата на личността и поставянето на личността над всичко останало! лъсна окончателно задника и на този КОЙто те назначи ... ама ние го знаехме де ....

Бааа...ти със задника ми работа немаш!!!Оти ша ти муна един у сУУрата!!!Пидерунгель долен!

и като цяло - безсилие пред ИСТИНАТА !

"ИСТИНАТА" е относителна!!!Зависи от кой ЪГЪЛ Я ГЛЕДАШ!!!Абсолютна истина няма!!!Медалът винаги има две страни!!!Айде оди да се бримчиш у лево на ГЕЙ ПАРАДА!!!

Мисирките от ВСС обслужиха Борисов!

Който плаща,той поръчва музиката!!!

Последният останал да ни пази от тоталната дикатура на прокуратурата, гледат да бъде мачкан и унижаван по всякакъв начин. Дори и лизача, сложен за министър се е взел на сериозно, устата му смърди на екскременти. Почитания, г-н Панов, горд съм че сте българин

Мачкан и унижаван...мирише ми на САДО-мазо...

Гладна кокошка, просо сънува...

Не бе деди! Просто мутренски изпълнения.

Я си вижте ваште МУТРИ в огледалото и после обсъждайте околните!!!

ПИПО

+1. Поздравления за коментара.

Това сборище , наречено низш съдебен съвет е просто една кочина , пълна със свине от стадото на тиквата и и на депесарската свиня. .Решението е просто- под ножа и разфасоването им за храна на кучетата.Министър -абсолютно некадърен , главен прокурор -завършил ПУЦ за милиционери .Това е нивото на тиквениците.Поръчкаджии за смазване на инакомислещите.

д-р Михайлов...Драгалевски психиатър!

десни + леви са смърт за герб+дпс, колкото и да е непопулярно.

Синьо-червената мъгла пак изплува от небитието!!!

Това, което сигурно уронва претсижа на съдебната власт е разиграната цигания! Нивото на "атакуващите" е потресаващо ниско. Както и сюжета на постановката.

А бе БАААТЕ...ти си расист!Ние не сме тцигЪни...ние сме РОМИ!!!Сюжетът ти е елементарен и ИнтЕлЕктУАлнОтО ниво са потресаващо ниски!

Поводът е смешен. Такива "разголени" клипове на музикални изпълнения има хиляди в Интернет.Ниският рейтинг и недоверието в съдебната система се дължат на нейното функциониране, а не такива клипчета. Данаил Кирилов и Гешев да не се правят на застреляни. Поръчението им е да махнат Лозан Панов, че е много неудобен.

Неудобен е дъртия му педал!Друго си е младо пилешко...

Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Je suis Lozan! Днес Лозан, утре мутрите ще пратят каскета за вас! Един по един, докато си викате "Мен това не ме засяга, аз съм неутрален"...

Утре, може и порна да снимат в съдебната палата...лизанчо ближе бети...

Няма незаменими хора на тоя свят!!!Дали е Лозан или ЕБАН ще го надживеем!Светът е оцелял защото се е смял!!!!Каскета си изпълнява задълженията ,а лозанката ги преотстъпва и се гуши кат пръдня в гащи!!!Е сега друг му е винован...да си сърба попарата която е надробил.

А Кой е режисьорът на клипа?

"Севдалин Мавров пък призова Панов да подаде оставка, ако е мъж, защото "заради една бълха да не изгаряме не юргана, а къщата" А защо Мавров не се махне, като е толкова ербап? Или сега тамън е научил как да възвърне доверието във съдебната систма и няма да може? Егати глупостите.

Дааа...а ма нЕЕЕ...той не е мъж!

Мавровия първо да обясни какво разбира той ''под мъж'' поглеждайки се в огледалото и след това да поставя условие на други дето не търчат да целуват ръка на боса...

А защо Лозан не е мъж...

Дълбоката държава настъпва, а г.н. Борисов я обслужва с усмивка..

Трябва ли поради многобройните случаи на ромска престъпност да се отнеме от Гешев управлението на прокуратурата. Те уронват престижа на правораздавателните органи.

Пак не си си пил хапчетата!!!!

Според мен ти си забравил да ги изпиеш!

да, гешев е прекалено активен, трябва да бъде приспан като досегашните

И един приятел все ''много активен'' се показва ама все не му се отдава случай да се докаже и облажи:(((((((((

И къде е връзката? "Желязна логика". Пий хапчетата!

Еййй едно благодаря не казахте!

МЕРСИ...боку!!!

Аз предлагам направо да вземат да му изнесат кабинета на Лозан долу на улицата за наказание! Да го лишат от правото му да стъпва в тая светиня на правосъдието ни... Ало-о-ооууууууу МАЛОУМНИЦИ, хората и действията им градят образа на една институция! Запомнете го! Не сградата, ХОРАТА! Сложете сега барнирабъла до Лозан! Претеглете ако можете! Нали?! барнирабъла ще целува и ръка на селянинът с джипката на Прошка. Нали? Ето за това ви говоря! Аз не харесвям част от решенията на Лозан! Аз не споделям негови визгледи и позиции по много въпроси! Но Лозан е част от малкото останала нормалност в държавните институции! Направо не мога да повярвам как всички до един застанахте на страната на тези 2 пора - каскета и барнирабъла!? А аз дърто магаре, дето ме обвиняват, че съм комунист, да съм единствения дето да се изказва в защита на Лозан!?!??? Спрете и пребройте до 10... безмоцни оскотели маймуни!

троловете на Кутев и Пеевски са налазили форума Виж го и Шилото на първа линия Не мога да си представя нормален и интелигентен човек да вземе страната на Гешев и Барни срещу Лозан Панов

Нали те си ги избраха и двата пора как искате сега да не им изпълняват поръчките:(((((

И аз много работи не харесвам в съдебната система...нОООО,тоя пидерунгель ЛОЗАЧО-обратната резба направо ми е противен...БарниръбалЪ и селянина с дЖИбката са по добрата версия от възгледите на Соросоиден извратеняк раздаващ правосъдие чрез ВКС...и за това сме на тоя хал!!!Когато ръководители от сорта на Лозанчо градят образЪ на съдебната ни институция,ще има кич,чалга ,чепатене и клипове с полуголи силиконови мацки размахващи пластмасови подобия на оръжия в Съдебната ни палата ,пропагандирайки ни наркотици и порнография з а наша сметка...

ПИПО

+1

Гешев става и за прокурор и за съдия. Хем ще обвинява, хем ще съди. Може да въведе гилотината като безболезнено средство за изпълнение на присъди. А Данито за нищо не става, затова често сменя партиите и прави слуш на началника

и с една лопада да ги изкараме всички отпред няма правосъдие, и скоро няма да има ако не станем и изметем цялата корумпирана сган

Вече не е модерно БЕСИЛО или Гилотина...според чИчЕ Сорош е редно да им го набучим издзади и камшичена разходка с гей дружинка по улиците на Софето за радост на шопите...

Радвайте се на малките си пирови победки ;) А сега, който се интересува, може да си пусне едно търсене за новата стопанка на 'Храма на Темида" и да се наслади на любопитния резултат ;)

Може ли аз по желание да съм "новата" калинка-стопанка на Храма на Темида...

Да, пупи, може и да станеш, но си има екзистенц минимум за тая работа: като начало виж фейса на новата стопанка - три кила фон-дьо-тен и да лъщиш като тиган на месечина;) Останалото са специфични умения - за тях питай тези, които си я избраха;) Успех!

Нали...разгеле стигнахме до консенсус...Аз съм:" Малката стопанка на голямата къща"-Джек Лондон...а бе с една дума...КЛАСИКА...

Екзистенц минимум за тая работа е много под нивото ми... Аз съм местна-превъзходна Околовръстна калинка...ДЯЛЪН КАМЪК,със силиконови подплънки-друженичка на Захариева и Ангелкова!!!Специфичните ми умения са на 100%!!!!!

Направо отивай и демо версия по същество на цялото ВСС, а на двама от тримата големи и на ръбъла му - пълна програма!;) Ти си, муци, следващата стопанка;))

КЪТ не ме искате, ше подам оставка..така да знаете.

Чакай от умрел писмо...

само два пъти го направи

''..както когато не подаде ДАНЪЧНА декларация."""????Толкова са му познанията на главния прокурор за елементарни неща ама седнал да се пъчи че е ''професионалист.. Чета цирка който си спретнали подложените на шайката, чета как същите дето ''избраха'' гешефтарски са гласували против, лета жълтоклюкарското приказване на ръбъла и логично стигам до извода че правосъдна в България ''няма'' защото няма как да се прави когато казваш истината и започват да ртърсят под вола теле за да те махнат..Питам се след като забраниха на съда да работи, да се отлагат дела как те могат да се събират за да си разчистват сметките с някой който няма никакво желание да пада на тяхното ''интелектуално'' ниво.

Той не заслужава вниманието на публиката. По важно днес е, къде и с кой багер се е снимал колегата му от Симеорново.

Гешев както е гл. прокурор, защо не стане и върховен съдия ? А Дани става за всичко, макар че не може нищо

С какви глупости се занимават висшите магистрати! Направете си труда да разгледате структурата на ВСС. Та това си е държава в държавата: 8 дирекции с 18 отдела. Не е ли действащ съдия Л.П., какъв администратор е на сграда, та била тя и паметник на културата. Или осъвместяват и стопанска дейност, ей така , за некой лев отгоре. Ти ги очакваш да правораздават, те се занимават основно със самите себе си.

Ти ги очакваш да правораздават, те се занимават основно със самите себе си.Упсььь....кой предаде Левски..?

И? Какво като отнехте, мутри? Джуджета.

лозан е последния стожер на демокрацията в българия и много им пречи ва шайката са станат нопълно диктатура

Последният стожер...?А стига бе ...да чЕЕЕкаме ли Армагедон?

Мафията си има ВСС Мафията си има главен прокурор. Мафията си има държава.

Нищо си немаме...това е ДОЛНА клевета!!!