17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само за сведение......!!!! Държавна Агенция "Национална Сигурност" САД "ФИНАНСОВО РАЗУЗНАВАНЕ" Рег.N:ФР-10-7326 04.11.2015 До Върховна Касационна Прокуратура Г-н Сарафов, Уведомявам Ви, че след проведено разследване от ДАНС и изискани финансови документи чрез механизмите на международното сътрудничество за банкови операции,е установено че лицето Иван Стоименов Гешев е съдържател на безименни и номерирани банкови сметки,конкретно в Конфедерация Швейцария и Кралство Монако. Към 27.10.2015г. в сметките са 4 247 578,75 CHF(швейцарски франка).И така,да повторя-четири милиона двеста четиридест и седем хиляди,петстотин седемдест и осем швейцарски франка!!! Лицето има достъп чрез електронно устройство-мобилен терминал с интернет свързаност,чрез която осъществява банкови транзакции. Финансовите активи са постъпили в сметките на г-н гешев от частни и юридически лица,предимно от сметки в Кралство Лихтенщайн,Република България и Руската Федерация, в различни траншове,43 на брой,в размери от 99 328,19 CHF(швейц.франка) до 473 842,74 CHF(швейц.франка),през отчетеният период от откриването на сметките на 01.Януари 2010 до 23.Октомври 2015г. Резултатите от оперативните мероприятия и протоколите от СРС са приложени,общо 78(седемдесет и осем)страници. П.С...доста е спестил от боза и закуски "инструмента" на Господ,но най вече от споразуменията с бандитите!!!

Кои хора има в предвид каскета.Като гледам делата му явно това е свинята Пеевски , тиквата Борисов , крадеца Горанов, свръзката Севда ,мафиотите от ГРОБ и другата мутренска паплач, пълнеща шкафчетата на властта . Тия явно са хората , които каскета защитава.А между впрочем може ли завършил ПУЦ за милиционери да се приравнява с магистър по право.Там май даваха най много бакалавърска тапия, така че каскета трябва да бъде уволнен по непригодност.

Престъпник до престъпника, мила моя майньо льж, боклук до боклука! И тия ни ги натрисат вече 32 години във властта, най-веме чрез главния прокурор, службите и нещастните пионки, нарекли се ВСС!

МАХНАХА БОЙКО СЕГА ТРЯБВА И ГЕШЕВ ....И ХАДЕ БУЮРУНУС НА СОФРАТА ....ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ НЯМА КАК ДА ЦОЦАТ ОТ ЕВРОФОНДОВЕТЕ АКО ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР Е ГЕШЕВ ...ПЪК И НАЛИ ЧЕРЕПА ЗА ТОВА ИМ ПЪЛНИ 1 ГОДИНА ГУШКИТЕ ....МАЙМУНКИИИИИ ......ЧАЛГАРЧЕТААААА.....НЕ СТЕ ГЛУПАВИИИИИИ ....

Ти си мислиш, че си хитър трол, но всъщност си прост(о) идиот!

да перифразирам Рашков... ВСС не е съставен от членове, а от нещо друго :)

Недопустимо е да ни управляват чалгари, руски и турски агенти, мутрите от протестите на Мунчо, ДС агенти, и останалите менти от сбирщината в НС...

Здравейте гербопитеци! Дудуци ,дудуци правите ли?

Мафия ! Като не искат да освободят Гешев, ще ги освободят всички вкупом !

Мафията иска до освободи Гешев!!!!

Ясно е, че Гешев разследва неудобни за властта криминални елементи. В същото време не разследва сигнали срещу властта. Даже САЩ виждат това да не говорим евро съюза. Написаното в доклада на Рашков е вярно, иначе щеше да има дело срещу него за клевета. Има и доказателства. Какво повече. Сега пък казва, че не разследва. В същото време защитниците му казват, че е "погтал" разни хора. Е според самия него, не е вярно. И според съда, делата които са образувани са с неоснователни аргументи за нито една присъда до сега. И това го пише във всички доклади за страната ни. Тоз човек просто не може за си върши работата и трябва да си ходи.

Оценката на САЩ е за Гешев. Само той може да разследва и да повдига пред съда обвинения за криминални дела. Рашков си върши перфектно работата- трупа данни и ги тупка публично, така че Гешев да няма много опции да се измъкне сух. И така идват още точки в оценката "липса на правосъдие", след като прокуратурата се прави на сляпа.

По закон наказателно дело може да заведе единствено и само прокуратурата. Ако си жертва на побой, можеш единствено да заведеш гражданско дело за обезщетение, и то на база наказание от делото заведено от прокуратурата. Така че министрите са извън оценката за правосъдие. Те могат само да подават сигнали към Гешев, които той придвижва или не.

Ако вчера имаха пред себе си текста на доклада на Държавния Департамент, как биха гласували? Защото в случая това е ама и атаката откъм САЩ срещу Гешев и съда. А самият доклад с казаното е ама и доказателството, че Гешев петни името на цялата страна и съдебната ни система, като я докарва до оценка свръх корупция при пълна липса на правосъдие.

КОГА СКОЧИХА СРЕЩУ ГЕШЕВ: КОГАТО РАЗКРИ РУСКИТЕ ШПИОНИ И ПОГНА ОЛИГАРСИТЕ КРАДЦИ,,,,, ИМА ЗАПИС КАК ЧЕРЕПА ОТ ДУБАЙ ФАЕА АКЪЛ КВО ДА СЕ ПРАВИ.,,,,, МЕЖДУ ДРУГОТО НАШ МИТЬО ГО ПУСНАХА АЙДЕ БЕЛОТО ПАК ЩЕ ПОТЕЧЕ КЪМ СЪНОТО НАКРАЯ МОЖЕ И ДА СЕ ПУЦАТ ПАК АМА НАЛИ СЪДИИТЕ ВЗЕХА ПАРАТА А НА РАДЕВ ХИЧ НЕ МУ ПУКА

Докладът от САЩ е от вчера. Не говори грам за Радев и Кремъл, а яко соли Гешев и ни изкарва една от най-корумпираните страни с 0 осъдени за корупция заради лоши съд и прокуратура. Янките да не са агенти на Кремъл, че скачат така?

Каква е връзката на Радев с това ,че са пуснали Митьо очите? Или викаш майната му, ще споменем Радев, че да вземем 5 стотинки.

А каква е връзката на Гешев с това троле ?

"Правосъдната система продължава да е сред институциите с най-ниско доверие - с масови твърдения за раздаване на постове на свои хора, корупция и вредно влияние от политици и бизнесмени. Въпреки някои последни подобрения най-натоварените съдилища в София продължават да са затиснати от планина от дела, страдат от ограничени ресурси и неефективни процедури, пречещи на бързото и честно към всички администриране на правораздаването. Съдебните дела често отнемат години заради неефективни процедури в Наказателно-процесуалния кодекс." "Българското законодателство е като цяло приведено в съответствие с директивите на ЕС за предоставяне на адекватна защита на правата на собственост и договорите. На практика обаче инвеститори редовно се оплакват от регулаторни пречки, процесуални намеси в административни дела и непоследователност в съдебната практика. Като цяло държавното управление на инвестиционни спорове е бавно, междуведомствената координация е лоша и често се изисква намеса от най-високо политическо ниво."

Ето какво казват САЩ в годишния доклад за 2021, за който новината излезе вчера. Да си пазим Гешев, щото хич не петни името на България. "Корупцията по високите етажи и особено при обществените поръчки и използването на фондовете на ЕС продължава да предизвиква сериозна загриженост. Политическата воля и капацитетът за разследвания остават ограничени и България още не е осъдила окончателно високопоставен служител за корупция. Прочути разследвания и обвинения често се възприемат като селективни или политически мотивирани и обикновено приключват с оправдателни решения след продължителни дела. В годишния Индекс за 2020 г. на Transparency International за възприятие на корупцията България е на последно място в ЕС. Трафикът на хора, наркотици и контрабандата допринасят за корупцията."

Мая с два члена у гъзо... ристю с шест....

с 10!!!

Щом ви сготви Кацата.,.. Нещастници....

на Три морета и деветнайсе кенефа...

Правосъдня министър Лилов-Стоилов чете лекции на ВСС.... Смех, Смех.,

Щом е дошло време Рашко да чагърта Гешев сте го закъсали

Триете коментари, мунчовата хунта

Ама и неговата диплома е правена на ксерокс Интересни времена идат Мдаа

Не лъжи. Не иска, защото няма как да заеме поста - възрастови ограничения. А той ги знае, щото дипломата му е реална, а не като на Каскета - фалшива. Така че не е за това. Ама то гербопитеците сте като чукчетата - писатели, не читатели.

Пинокио

Два за Рашков! Три за онзи педераст дето се прави на правосъден министър! Гешев е работа!

Импотентния, който си мечтае са кОр...Продават вибратори, нищожество. Купи си!

И искам да ги чукам. КъФ ти е проблема?

С това правосъдие в България, чудесата са мираж! Мисля, че повечето са изпитали липсата на справедливост, а прокурорите масово прекратяват преписки. И какво му остава на човек? Но, обикновения човек за разлика от престъпниците отива и казва " Да, аз го направих, защото посегнаха на родителите ми, детето ми, жена ми, на мен, а прокуратурата и полицията, когато сигнализирах не направиха нищо." Познайте кой влиза в затвора или отнася пробация или условна?!

Huntata ne e uspiala tozi pat. Pak shte probvat. Dokato ne go mahnat, za da se varnat opredeleni hora v BG.

Ilyev

Гешев е свиня, мрсна герберска мафиотска, рано или късно ще си плати.

Уау че си страшен догато размахваш юмруче :)))

Ilyev

Тази вечер на 100 ли сте тролчетата от герб?

Теб само от герП ли те опъват та във всеки ти се привиждат тролче ?

Голямо чудо. Никой не е очаквал, че силно зависимият ВСС ще направи нещо друго. Виждате ли, искането било “недопустимо”. Няма да спорим, дори да е така, то е сигнал, в който се съдържат достатъчно данни за грубите нарушения на Конституцията и законите от страна на Гешев. Значи ВСС е длъжен да разгледа този сигнал и да реши, дали да изготви предложение за предсрочното освобождаване на Гешев. ВСС обаче не прави това и фактическти не изпълнява задълженията си, с което още веднъж доказва зависимостта си от външни на съдебната система фактори. Но нима този ВСС е сляп за действията на главния прокурор, някои от които представляват особено тежки престъпления. Нима не е длъжен сам да се сезира и да озапти рушителя на законността и държавността. Разбира се, че е. Длъжен да чете и решенията на Конституционния съд. Но не прави нищо. Ами че то на Парламента да му е драго да премахне тази вредна политизирана структура. Само ще припомним, че е било време, когато ВСС не е имало, а съдебната власт е функционирала нормално, дори много пъти по-добре отколкото сега.

Тегаво е на Дондуков 2 , усещате благият поглед на бай Ставри вече , А ?

Ilyev

В Банкя е тегаво, павле, или както и да те викат другарчетата от герб

Ходи до там и провери ли зайчик ? Дреме ми :)

Ilyev

Браво

Да искат оставката на главния прокурор защото опандизи олигарсите. Няма как да стане хората не са слепи.

Не случайно си се кръстил ТЪПОТО!

Прашков и стоилов - подлогите на Сашо лигльов ми правят реформи - еволюция ! Туй задача не е лесна, Слейър да забият в Кресна, Да ги бъркат със Кристали, За да свирят пред селяци и мангали Айде Ганьо, ррр, беш! И зимата пак на протест - ама тогава без пари, само бой и секс, Със стар фес.

Европейската комисия недвусмислено каза, да се омитате, защото съдебната реформа благодарение на вас е равна на нула !

Вие па само на “моля другарката” се надявате

Трябва да се направи една задълбочена ревизия на финансовото и имотно състояние на всички прокурори- включително и пенсионираните по времето на Гешев, за да видим какво и защо са заработили.Една проверка на онези прокурори,които държат с години откраднати и след това намерени от Полицията МПС, докато не получат съответната такса ще им покаже действителният образ Да им се проверят дипломите- особено получените дистанционно- разни сервитьорки и коладжийки , както и търтеи синчета се уредиха по втория начин.Защо не пишат за съдебните помощници- как без конкурс стават прокурори и съдии и после се чудим за неграмотността им.Мога да посоча прокурор,който трябваше да проверява шкафчетата и не видя парите и кюлчетата- прост, прост, алчен и неграмотен, той прикри престъпна група преди време.Дали е по неграмотност или поради добър подкуп не зная, но го направи.

Докато не изметете съда и всички наследници на ДС от съдебната система, който и да си изберете да ви краде нищо няма да се промени. Няма нужда от никакви доказателства. Самият факт, че си съдия - на борсата безработен и специално следене какво работиш след това, ерго кой престъпник, който си покровителствал си плаща със службица. Звеното, което ДС ползва за да ни убива е точно съдебната система. Но няма българи склонни да скочат. Това е истинската революция и промяна. Всичко останало са лакърдии и навигации по "закончета" писани от същите тези, които обслужват мафията. Не ви е проблем тоя неграмотник Гешев, ще го махнете и друг ще си сложат послушко-некадърник, масонче и с рода от партията майка. Осъзнайте се, че мина времето на "законните" протести. Държавата е продадена на чужди интереси отдавна и всички комисионери са същата пасмина.

ГРОБ са се пропили във всички държавни структури и изкореняването на тези паразити ще продължи с години, през които те ще продължават с организираната престъпност.

Доказателства още никой не е изкарал, годни за съда, само припявате мантрите на Бойкикев, Гошо Тъпото и Маяма Нолова. Те разчитат на точно такъв малоумен електорат.

България се оказа страна на "голямата" измама...след колинките на Борисов с фалшиви дипломи, сега и Гл. прокурор с невалидна юридическа диплома....а кой го слоги този нещастник на този пост...??? магистратите о, с тях трябва да почне промяната в Съзебната система. Тези хора там са се забравили напълно...защот няма кой да им се опъне..!

Сладушко, вътрешно ще му се пръсне сърчицето, външно прилича, на неразбираща маймуна. Тихичко и бавничко и неговото детрониране идва! Г-жа кайсийка да излезе и да ни разкаже за червената шапчица. Хахаха

Смяна на ВСС, блокиращ съдебните реформи !

Калина Петрова, имаш някои пропуски - запетая и пълен член след предлог. А гешефт е "нищо" и ПОЗОР! Кочината се разчиства.

Пълният член не го пропускам !

Гешев няма диплома за магистратура по право. Дори само заради това трябва да бъде изхвърлен. Прeди някoлкo дни ce зaмиcлих кaквo щe рaбoти г-н Бoйкo Бoриcoв , cлeд кaтo бe изритaн oт пoлитикaтa. Oкaзa ce, чe нe нa вcички зaвършили Виcшaтa cпeциaлнa шкoлa Cимeoнoвo (ВИПOНД) – „пoжaрнa бeзoпacнocт“ ce признaвa прoeктaнтcкa прaвocпocoбнocт във Вoдocнaбдитeлния и Кaнaлизaциoнeн ceктoр. Нa зaceдaниe oт 15.10.2010 нa Кoнтрoлния cъвeт нa Кaмaрaтa нa инжeнeритe в инвecтициoннoтo прoeктирaнe (КИИП) приeмa, чe: “Oбрaзoвaниeтo, пoлучeнo в Aкaдeмиятa нa МВР зa oпрeдeлeни пeриoди нa врeмe нe oтгoвaря нa държaвнитe изиcквaния, нa кoитo oтгoвaрят държaвнитe училищa… Ocвeн инcтитуциoнaлнa aкрeдитaция, Aкaдeмиятa e трябвaлo дa имa и прoгрaмнa aкрeдитaция“. Тoвa и прoпуcкитe в юридичecкaтa пoдгoтoвкa нa Глaвния прoкурoр мe нaкaрaхa дa прoвeря диплoмaтa му: 1.Влязoх в caйтa нa ВCC, зa дa видя дaли г-н Гeшeв e зaвършил мaгиcтрaтурa пo cпeциaлнocттa „Прaвo“. Cъглacнo НAРEДБA ЗA ДЪРЖAВНИТE ИЗИCКВAНИЯ ЗA ПРИДOБИВAНE НA ВИCШE OБРAЗOВAНИE НA OБРAЗOВAТEЛНO-КВAЛИФИКAЦИOННИТE CТEПEНИ "БAКAЛAВЪР", "МAГИCТЪР" И "CПEЦИAЛИCТ" Приeтa c ПМC № 162 oт 23.07.2002 г. мaгиcтрaтурaтa изиcквa 5 гoдишнo oбучeниe. 2.Oт диплoмaтa e виднo, чe Г-н Гeшeв e пocтъпил в шкoлaтa прeз 1989 и e зaвършил нa 15.09. 1994 г. 3.Пoлoжил e тeoрeтикo прaктичecки изпит нa 23.02.1995 г., a удocтoвeрeниeтo зa уcпeшнo зaвършeн cтaж и прaктикo тeoрeтичeн изпит му e издaдeнo нa 01.03.1995 г. oт кoeтo излизa, чe cтaжът му нe пoкривa зaкoнoвo изиcкуeмитe 6 мeceцa, a e пo мaлкo oт 5 мeceцa и пoлoвинa; 4.И диплoмaтa и удocтoвeрeниятa ca бeз нoмeрa, фaкултeтeн нoмeр и пoдпиc нa издaвaщo длъжнocтнo лицe. Дoкумeнтитe ca зaвeрeни caмo c нaдпиc „вярнo“ бeз пoдпиc към нeгo; 5.Диплoмaтa e издaдeнa нa ocнoвaниe Укaз №2415/1987 г. нa прeдceдaтeля нa Държaвния cъвeт. Нo cлeд нoвaтa Кoнcтитуция (1991 г. ) Бългaрия ce упрaвлявa cпoрeд Кoнcтитуциятa и Зaкoнитe. Cлeд 1991 г. укaзи нямa. Имa Зaкoн зa виcшeтo oбрaзoвaниe, cпoрeд кoйтo Шкoлaтa нa МВР нямa кaчecтвoтo нa Виcшe училищe. 6.Към дaтaтa нa издaвaнe нa диплoмaтa нa г-н Гeшeв (1994 г.) e в cилa Зaкoн зa виcшeтo oбрaзoвaниe, кoйтo в чл. 2 кaзвa, чe виcшитe училищa ce cъздaвaт caмo c aкт нa Нaрoднoтo cъбрaниe. Към 1994 г. Виcшaтa cпeциaлнa шкoлa нa МВР нямa cтaтут нa виcшe училищe пoрaди липca нa рeшeниe нa Нaрoднoтo cъбрaниe. 7.Тaкъв aкт зa ВИПOНД Нaрoднoтo cъбрaниe издaвa eдвa прeз 2002 г. (14.06.2002 г.) Виcшият инcтитут зa пoдгoтoвкa нa oфицeри и нaучнo изcлeдoвaтeлcкa дeйнocт зa нуждитe нa МВР (ВИПOНД) щe ce прeoбрaзувa в Aкaдeмия нa МВР, рeшихa дeпутaтитe нa днeшнoтo cи рeдoвнo зaceдaниe. Зa дa мoжe дa oтгoвaря нa зaкoнa зa виcшeтo oбрaзoвaниe в дeйнocттa нa aкaдeмиятa щe бъдaт включeни 3 нoви cпeциaлнocти – “Държaвa и прaвo”, “Cтрoитeлcтвo” и “Oбщecтвoзнaниe”, зa кoитo щe ce дaвaт oбрaзoвaтeлнитe cтeпeни бaкaлaвър, мaгиcтър и нaучнaтa cтeпeн дoктoр. Дeпутaтитe приeхa прeдлoжeниeтo нa прeдceдaтeля нa Нaрoднoтo cъбрaниe Oгнян Гeрджикoв cтудeнтитe и курcaнтитe, изучaвaщи “Държaвa и прaвo” дa придoбивaт caмo oбрaзoвaтeлнaтa cтeпeн бaкaлaвър. Тaкa зaвършвaщитe тaзи cпeциaлнocт нямa дa имaт прaвocпocoбнocт дa упрaжнявaт юридичecкaтa прoфecия. Cпoрeд Гeрджикoв, дaвaнeтo нa мaгиcтърcкa cтeпeн мoжe дa зacили дeвaлвaциятa нa юридичecкoтo oбрaзoвaниe у нac. 8.В ДOКЛAД OТНOCНO: Пoдгoтoвкaтa нa кaдри в Aкaдeмиятa нa МВР и тяхнaтa рeaлизaция (2002 – 2007 г.) e кaзaнo: „В изпълнeниe нa изиcквaниятa нa Зaкoнa зa виcшeтo oбрaзoвaниe прeз м. aприл 2007 г. бe прoвeдeнa прoцeдурa пo инcтитуциoнaлнaтa aкрeдитaция нa Aкaдeмиятa нa МВР. Зa рeзултaтитe oт нeя cтe инфoрмирaн c дoклaднa зaпиcкa (рeг.№ 8887 oт 02.11. 07г.) нa рeктoрa“. (т.e. дo тaзи дaтa Aкaдeмиятa нямa нитo инcтитуциoнaлнa, нитo прoгрaмнa aкрeдитaция); НAOA e дaлa изричнa прeпoръкa към AМВР – дa ce нaпрaвят пocтъпки прeд виcшecтoящитe oргaни нa МВР зa пoлучaвaнe нa прaвoтo дa ce пoдгoтвят кaдри кaктo зa нуждитe нa миниcтeрcтвoтo, тaкa и зa нуждитe нa грaждaнcкoтo oбщecтвo. Ръкoвoдcтвoтo нa AМВР прeдприe кoнкрeтни мeрки зa cъздaвaнe нa уcлoвия в тaзи нacoкa.“ 9.Липcaтa нa aкрeдитaция зa пeриoдa нa издaвaнe нa диплoмaтa нa г-н Гeшeв e признaтa и в oфициaлния caйт нa Aкaдeмиятa нa МВР: „Дo крaя нa учeбнaтa 1989/1990 г. нa зaвършилитe фaкултeтитe „Държaвнa cигурнocт“ и „Нaрoднa милиция“ ce признaвa грaждaнcкa cпeциaлнocт „Прaвo“. Прeз 1991 г. нa ocнoвaниe нa Зaкoнa зa МВР ВИ „Гeoрги Димитрoв“ e прeoбрaзувaн във Виcш инcтитут зa пoдгoтoвкa нa oфицeри и нaучнoизcлeдoвaтeлcкa дeйнocт (ВИПOНД). Oт 2001 г. ВИПOНД притeжaвa инcтитуциoнaлнa aкрeдитaция зa cрoк oт 5 гoдини. Oбучeниeтo в инcтитут e oргaнизирaнo в cъoтвeтcтвиe cъc Зaкoнa зa виcшeтo oбрaзoвaниe, държaвнитe изиcквaния зa cтeпeнитe „бaкaлaвър“, „мaгиcтър“, „дoктoр“ и cъc cъврeмeннитe пoтрeбнocти нa aкaдeмичнaтa прaктикa.“ 10. Тъй кaтo към прилoжeнитe в caйтa нa ВCC дoкумeнти зa г-н Гeшeв липcвa дoкумeнт зa дoпълнитeлнa квaлификaция, кoятo дa изхoждa oт виcшe училищe, aкрeдитирaнo дa oбучaвa пo cпeциaлнocт „Прaвo“, cтoи въпрocът дaли нeaкрeдитирaнo училищe (шкoлa) мoжe дa издaвa диплoмa зa „юриcт“ бeз дa e aкрeдитирaнa инcтитуциoнaлнo и прoгрaмнo дa oбучaвa пo „cпeциaлнocт прaвo“. Зa мeн oтгoвoрът e яceн. Зa вac?

Красота

Борисов е избран за депутат. Няма как да е ИЗРИТАН при това положение. Реши да не е депутат. Изритани са патрЕотите.

Браво Бойко, любим наш вожд! Всички те обичаме! ВСС те обича!

Интересно е, че при избирането му имаше само 4 против, ако не се лъжа. Иначе е ясно, че няма да го уволнят, та нали няма да има кой да ги защитава. Но мандата му ще свърши, рано или късно, да се надяваме, че дотогава ще са направили правосъдните реформи.

Много защитници на Гешев и мафията. Българи продали се за жълти стотинки. Отврат!

Мафията е в президентството, пич! Вече има и свои представители в Парламента. Мултигруп се завръща във властта!

Янаки от Хунтата на Гадев си плю на суратя

Не Янаки, а Нааки Стоилов.

не беше ли едно пичлегарче дето беше назначено да лъска обувките и лиже подметките на Александър Лилов-комунистически сатрап и българоубиец? И сега този червен парцал се явява обвинител?! Стига с този фарс. Както ще има затвор за Гешев така също трябва да бъдат натикани там такива като Стоилов и Рашков. Иначе демокрация няма да има, статуквото ще си стои непокътното и никакъв Слави няма да ви оправи.

ТИ СИГУРНО САМО ОНАЯ СИ РАБОТА ЛЪСКАШ И ЕДНА ДАЖЕ КНИЖКА НЕ СИ ПРОЧЕЛ, АМА ДОСТА ФИЛМИ СИ ГЛЕДАЛ.

Ами няма да е лошо да се сменят и всички във ВСС.

Да ги сменят с кого? Ако ги сменят със скелети от комунистическата гардеробиерна като Бойко Рашков, шанс ще имате! Но пък Червената армия нещо я е хванала липсата, тук има американски войски, бази! Не знам!

Янаки комуниста "революционер" трябваше да си защити паричките от Божков. А че Гешев не е никакъв прокурор е съвсем отделен въпрос. Янаки не е човека, който може да го махне. ВСС културно му показаха, че е господин Никой в съвета.

Още една победа над олигархията и мафията в България. Преврата на Радев не успя отук нататък до затвора има една крачка

Преврат? Кое правителство е свалено насилствено от президента Радев?

Ще трябва да развърже кесията , ако иска да се отърве от Гешев Мдаа

Колкото и тролове да вият началото на края е поставено.Тръгнала лавина не се спира.Но за да го знае някой трябва да знае историята и поуките от нея.Всяка опорочена власт, крадлива и гротескна колкото и да се вкопчва на върха ВИНАГИ Е ОТНЕСЕНА НА БУНИЩЕТО НА ИСТОРИЯТА. Така че кучетата си лаят а кервана си върви.

Два за Рашков! Гешев е радост!

А дали ще повърнеш от гадост от трите кура...надали...такива като теб и гешев и по пет ще поемат с неистова радост.

Очаквано! Мафията доброволно няма да пусне. Тя трябва да бъде изчегъртана насилствено. Иначе ще останем Роби.

Иван Гешве казва "Главният прокурор не разследва, не повдига обвинения и не ръководи българските прокурори, следователи и съдебни служители. Това е лъжа". Колкото съм запознат с конституцията ни, първите две твърдения са верни, а именно "Главният прокурор не разследва, не повдига обвинения“. С последната част на това твърдение е доста двояко (според мен), „не ръководи“, а той трябва да осъществява надзор за законност и методическо ръководство върху дейността на всички прокурори. Тук трябва да се разсъждава повече, но щом 12 от 20 съдии са на мнение, че има нещо нередно, трябва сериозно да се обърне внимание. Тук могат да се изказват доста малко хора, който познават правната материя доста добре.

Бойко Рашков представил коментари на граждани от различни сайтове като повод за оставката на прокурора! Ама нали не си мислите, че коментарите са подбрани на случаен принцип или се е търсил паритет, т.е. да има баланс между позитивнити и негативните!