17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ние сме българи... кви са тия славянски и македонски народи измислени от Москва..ха.ха.ха

а бе АЗ ти културно и езиково си жив рубладжия , а пък генетически ... май си Г.. :))) българите се казват БЪЛГАРИ защото НЕ СА славяни !

jingiby

Свети Димитър е грък. Католиците не го тачат, а такива са доста от славяните. Накой пак се е изказал неподготвен....

Българите не били славяни, чета в коментарите. То е просто....чичко Гугъл - ако не сте ходили в Българско училище - и ще видите имената на славянските племена които Хан Аспарух е заварил на територията на България! Дали сме "чисти" славяни, това да, може да се дискутира. Генетически не сме чисти славяни, но културно и езиково сме към тази група. Това може да не ви харесва или да не отговаря на политиката на тези които ви плащат за коментари, но пък за сметка на това е факт! До колко зафлавието е правилно? Да, направили са едно обобщение което в по голямата си част е вярно, но не на 100%. Както се досещате гърците нямат почти нищо общо със славяните но пък и те не почитат тази историческа фигура като патрон на славянството, което пък означава че заглавието си е точно на място!

Думата СЛАВЯНИН не е съществувала през турско робство и никога не е споменавана летописите на нашата история докато Паисий не пише за това.

Такова животно като славянин няма. Много интересно кой е измислил този термин. Изкараха че българи и сърби и унгарци имат нещо общо с руснаците дето 70% са с дръпнати очи.

Българите и гърците не сме славяни. Какви са тези провокации..?????

Славянски произход? 3-ти век...

ниско ниво журналистика.Не всички славянски, а всички ПРАВОСЛАВНИ празнуват Св. Димитър Солунски.Гърците славяни ли са.?ко не знаете, да знаете - мощите на Св. Димитър Солунски се съхраняват едноименния храм в гр.Солун, и светеца е пазител на града.Сменете си глупавото и невярно заглавие.Няма да коментирам другите глупости.

Къде са им НАМОРДНИЦИТЕ?!

Повечето го изкараха. Някои даже повториха. Слава Богу, оцеляват някак по Божия милост. Също имайте предвид, че свещеникът е на разстояние повече от 2 метра почти през цялата служба, та може да си позволи да е без маска.