Коментари - Всички европейци обичат армиите си, освен българите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

тук въобще е става въпрос и до обич. Тези които са на власт искат да вземат нещо по -съвременно, а знайно е че предпочитанията се заплащат кеш. Тогава тези дето са в опозиция почват неистово -Крадци, мошеници, крадат от народните пари. Ругаем по една близка съседка и се заканваме как, ако, ще и -а не става ясно с какво коловете изнесохме за пробити долари, лопатите меки като старчески ....Ножовете китайски "маркови" самолетите ни дори нямат сервизно обслужване, корабите ента ръка, рециклирани и боядисани. Не казвам нищо за въоръжение.... И се чудиш на тази страна, която в 1980 година беше половин век назад от България, днес си прави гаргара със световните производители, прави си някакви самолети за войската за да се учат да летят по съвременните изисквания, правят си някакви военно транспортни и бойни машини, за да оказват натиск към тяхните си ромляни, днес си произвеждат и лазерни пушки, които ще монтират на гемиите си (пак тяхно производство)... А ние се чудим за какво имаме бАН, за какво имаме военни заводи, за какво имаме Дунарит и прочие. и се пеним и плюем кой е по -голям крадец. Утре Мая Мазолова иска да стане кмет на София и иска да и повЕрваме че ще прави нещо, ама какво точно стеве ясно че е загледана в обещаното, направеното и похарченото.И тя както безпартийните си колеги че прави ревизии, а няма да загърби ограбеното и нееизпълненото и да почне да прави и изпълнява. Същото е и с Прецедентството, и с областните Оправи, и с бъдещите министри, съветници, депутати. -ВИНАГИ СЕ ГЛЕДА И РЕВИЗИРА НАЗАД, НО НЕ И КАКВО ДА СЕ НАПРАВИ В БЪДЕЩЕ. Ще се правят разследващи комисии, ще се търсят усвоени покриви и сутерени, ще се изземват оръжия преживяли няколко режима " за освидетелстваане дали са законно "родени" дали са незаконно или в автентичен вид за да асе приберат в нечия колекция Ех хане Аспарух,....кола до кола, бунак до бунака!

ТАМ ГИ ХРАНЯТ ДОБРЕ И Е СИГУРНО... ИНАЧЕ ТИЯ КАКВО МОГАТ ДА РАБОТЯТ...И МАДАМИ ИМ СЛОЖИХА...

Не е възможно народа да има доверие на едни видимо невъзпитани и евтино платени шкембаци начело с министъра, които нямат и представа от понятия като - воинска чест, достойнство, национален суверенитет, род, Родина, защита на Отечеството, вярност и отдаденост на професията, готовност за саможертва в името на близки и народ. Надали знаят и кой е Борис Дрангов. Убеден съм, че тези същите за които става дума в тези 2-3 реда не биха могли дори и заедно - примерно едно отделение от тях да изпишат тези думи които цитирам тук.??!!

Кой та знай и тебе какъв посерко си ама си тръгнал да са прайш на ЗКПЧ-е

ВИЕ КАКВО, МИСЛЕХТЕ СИ ЧЕ КАМПАНИЯТА НА ВСЕВЪЗМОЖНИТЕ РУСОФИЛИ И ТРОЛОВЕ НА РАССИЯ Е СЛУЧАЙНА. ДЕДНОНОЩНО ПО ФОРУМИТЕ СЕ ПИШЕ ПРОТИВ АРМИЯТА И СЕ ИЗМИСЛЯТ КАКВИ ЛИ НЕ ГАДОСТИ. ЕТО ВИ ГО РЕЗУЛТАТА.

ОБИЧАТ СЪВЕТСКАТА, ИСКАТ ОЩЕ 45 ГОДИНИ ПОД БОТУША И.

Е как да не си обичаме армията? Даруваме я с най-скъпите F-16 в цяла Европа. Това, ако не е любов, здраве му кажи.

Кой, кога и къде е организирал допитването? Ако е правено от ората на червен Коля и подобни, резултати всякакви могат да се извадят.

ТО ПЪК ЕДНА АРМИЯ

да навиваме българите на военолюбие, че и да ги бутнем в една евро-азиатска война. Охаааа... пара ще падне.

прочетете какво пише за армията на една "миролюбива" и неутрална държава ,като Швейцария. Аз напаво се учудих !

Въпросът е зададен грешно. Трябва да бъде - Имате ли доверие на ръководството на МО да ръководи армията в условията на военно положение ? Тогава отговорът ще е още по-плачевен, просто защото в момента всички ръководни кадри (включително и генералите) са ПОЛИТИЧЕСКИ назначения за сметка на професионалистите !!!

БЪЛГАРИТЕ обиче армията си!!!! Българските управници са НЕЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ!

викаш да нападнем македония?? или србия? или да си отвоюваме от румъния -северна сдобруджа а от гърция до аленсандрополис поне?

Викам да не се превземаш толко много ...

И защо да ги отвоюваме? За да о....ем и тези територии ли?

Я един циганин с български паспорт е ТУРНАЛ "-".

ми тооо, президента и е от редовете на армиятя! какво да и обичаш? министъра на отбраната- кщаракачанов, какво доверие да му имаш?? от радев по смешен беше само къци вапцаров, а от каракачанов само александър сталийски

Ама от тиквуна по-смешен няма!

Не знам кой и как е правил това проучване, но мисля, че е пълна тъпотия. В Германия доверието в армията е точно нула! Непрекъснато подозират военните в десен екстремизъм, недоверието си върви от войната насам и нищо не се е променило.

Kato gledam koi e ministar na otbranata,i ne vqrvam daje v mene si

И как да бъде друго положение, след 70 годишно руско робство и унищожаване на българския дух с всички средства от съветските копелета?

Днешните "българи" не харесват нищо - мърморят на всяко нещо и на всичко търсят кусура! Днешните "българи" си мислят, че е много модерно да се плюе по всичко, че всички в политиката и управлението са корумпирани, интересуват се само от парата и са заради далаверата …. Ами да не бъдем късопаметни и да припомним, че на тези "ценности" българите се научиха от "свободните" български медии, финансово доминирани от "приятелска" Москва ….

Горд ли си с жалката ни армия, няколкото стари въртолета, няколкото очукани самолета и смешния ни военен министър ? Всяка ловна дружинка има повече боен дух !

За всички знайни и незнайни пишарушки, съвременната армия не се измерва в брой а в качество. Колко много мисии правят нашите и да сте чули за някакви издънки, не сте защото няма такива. Нашите бойци могат само да се дават за пример, защото с тяхното заплащане всяка друга чужда войска би се разбягала. А нашите на всичко отгоре са големи професионалисти. Срам и позор за този който не уважава своята армия, което означава че не зачита и държавата и хората в нея. За мен такива хора са предатели и коментарите са излишни. Всичко друго е само оправдания и мрънкане. Приятна вечер!

Как да не я обичаме? Ама кат единствената ни бойна единица по стандартите на НАТО е ПОЛЕВАТА НИ БАНЯ!!! С елитна рота теляци, въоръжени с кисета... Как човек да изрази радостта си?.. Пък и с министъркинин Шкембе Тераса Паспорт УЖ воевода по ДЪНКИ да приема строя за 170 годишнина на род войски.. Кой не я уважава повече - матряла или САМИО МИНИСТЪРКИНИН..

Друго си е твоят малък джендър да играе с пушката на най-добрият си приятел от училище. Той, синът ти ще оправя при военно положение, пръв ще захапе шнорхела и ще се потопи в битка. Аман от вмирисани старци пишещи и мрънкащи, опушили остъкления балкон и наливащи ракия! Връщай се в Дупница, въглищар!

Явно анкетката е била във факултета , столипиново , максуда ... или в други обитания незаконни на орки . Спестете си лъжливите новини . Българите тачим армията си . И много скоро ще разчитаме само на нея . И тя само на нас , въпреки че прокълнатите се опитват да ни вземат дори антикварните оръжия . Нямат шанс . Никой никога не е печелил война срещу собствения си Народ . Това беше цитат от форума , запомних го , щото ми хареса ;)

Като нямаме армия как да я обичам!?

АМА ТО СМЕ ИМАЛИ АРМИЯ, ДА БЕ?

Глупости. Явно таргетът на проучването е бил насочен им е бил насочен основно към малцинства и разни утайки с промити мозъци.

От сайдерасти и путлерасти друго неможе да се очаква...

Каква е тази малоумщина да обичаш армия, пък дори и своята, армията е необходимо зло, нищо повече.

Нека да стане война и да видим за уважение ли е или не е.

И с кой ще воюваш бе смешко?

С европейската глупост.

С ВРАГА !!!

Прозрачна и малоумна пропаганда с козяшки привкус :))) Българската армия няма пленено бойно знаме , а стратегията на много битки се изучава във всички военни училища по света . Всеки Истински Българин с право се гордее с нея , дори сега , когато е почти унищожена по заповед на чужди враждебни сили в съучастие с местни , шломски структури . Жив , древен , буден , безсмъртен и вечен е Българският Дух във всеки от нас . Дори на подсъзнателно ниво . Приятно триене :)

"...когато е почти унищожена по заповед на чужди враждебни сили в съучастие с местни , шломски структури..." Мда, вярно... ама не аз и ти нарязахме ракетите... Армията се разпадна пред очите на генералите ни... Питам се, ТЕ къде бяха? Плениха им знамената без дори един изстрел...

А ние къде бяхме и къде сме сме сега , приятелю ? Вярно , в началото сме били твърде малки и сме нямали думата . Но и в момента се разграбват и даряват за жълти стотинки военни имоти . Когато добрите Хора мълчат , злото тържествува . Бъди здрав/а .

Ти пишеш за друга армия, не за съвременната.

Още един дето си мечтае "България на 3 морета". Било е, приятел. Както и това за знамената. Преди 100 години. С гол патриотизъм срещу високоточни въздушни удари не става.

С тоз министър, толкоз любов...

Първо трябва да се докаже като армия и след това може да я заобичаме.

"Всички европейци обичат армиите си, освен българите" Може би защото вече нямаме армия. А това което сега наричат армия, са само добре платени лентяи.

Имаш ли някакви бегли доказателства за думите си или просто клеветиш в интерес на треторазрядна пРосия ????

Е как да ги обичаме ,като вътре е пълно с боклук.

Ама има ли още такова животно????

Това е поредния фейк. Армията в България вероятно е с един от най - високите рейтинги.

"Има четири неща, господин Памукчиев, които са свети за всеки българин. И ако видиш някой, че ги засяга, че ги обижда, убий го – грях няма. - Кои са те? - Аз ги казах вече... Първо майката, второ родината, трето армията, българската армия, и четвърто Русия. Без Русия ние сме роби. Турция ни има зъб и ще ни изяде. Защото и петата й колона работи тихо, подмолно и ни минира отвътре. Ето защо казвам – който не обича Русия - независимо какво управление има тя – той е враг на България. А който говори лошо за войската ни – заслужава удар в тила и смърт... Армията е гаранция за живота на народа ни. Няма значение какво знаме развява – червено или зелено, трикольор или оранжево знаме – но щом е армия, тя е светиня, като майката, като родината."

Малкия, запомни го много добре: народ, който, като загази, вика "ох, мамо!!", и за когото родината е в женски род, ексклузивно произвежда мамини синчета. За останалото - от банкери-спекуланти на гърба на народа по време на война акъл не щем.

защото всички сме РОДени от майките ! А Отечеството е родината на бащите ни !

На немски пък е от мъжки род! А преди да те роди майка ти, те е направил баща ти, мамино синче!

загубиха войната от войниците на Родината майка Русия...

те изоставила и си "осиновен" от чичко Шорош.

Има успех, патриотите могат да скат бонус рублички за предателството си.

Коква благодатна тема за русоговнолюбите?!Армията или по точно имуществото и беше разграбено и продадено както и заводите,селското стопанство,банките и спестяванията на хората от ДС и КГБ

Армията включва и запаса. Макар че съм на години все още помня това което са ме учили в казармата. Ако не дай боже стане нещо ще научим и редовната войска. Не се притеснявайте България не е безащитна Даже и вие дето дрънкате мъдрости от кварталната градинка (кръчма) като стане напечено ще хванете пушките и няма да се познаете Споко

Пушките ще хванем, викаш. Това да не ти е руско-турската война бе, ти докато раздаваш пушките от склада и са те изпарили с някой дрон.

Всеки, бил в казармата е положил Клетва. Мъжете, независимо от обстоятелствата, я изпълняват, защото са мъже! Не говоря за фурнаджийските лопати и изтривалките в човешки образ. Вижте, това дали аз, братчедите и Пешо комшията обичаме или не обичаме армията си няма абсЕлютно никакво значение! Не ни пробутвайте тъпи поръчкови изследвания. Примерно Credit Suisse има едни класации на боеспособността на съвременните армии, вярно, по едни техни стандарти, но приложени спрямо всички. Та да се видим ние спрямо другите!!! И тогава попитайте защо ние постоянно си избираме правителства, които правят така, че да няма защо да си обичаме армията. Питайте всеки ден. И не само за това - питайте и за образованието, и за здравеопазването... И най-вече питайте кой наложи факта, че България трябва да привлича чужди инвестиции само и единствено с ефтината си работна ръка!!! Защото при този хал квалифицираната задължително си бие камшика. Включително и потенциалните кадърни военнослужещи.

Клетва наложена ти от някой без да се интересува дали искаш да я полагаш е без абсолютно никакво значение!

така обикновено говорят предателите.

Ами ти просто си малоумен!

Не виждам вече онзи тип от окръжието, който ме беше приготвил за строителни войски и кашимерията. Беше съвсем взел-дал, сигурно се отъртил и сега Се. Петър го разпитва за всички ония, на които отрови живота.

Може ли една армия да нареже на скрап стотиците си бойни самолети, танкове и какво ли още не, а сега да плаче, каквото върши и целокупния бг народ??

Епа ние имаме ли такава?

Обичам топла млечна клизма преди лягане, но най-обичам да ми мирише на мърша от гниещи трупове на хора, занимаващи се с никому ненужна работа.

Това е следствие от масовото отричане на всичко българско.

Защото всички армии служат на държавите и народите си, а в нашата армия служат само на счетоводителите си! Спомнете си как народната ни армия изостави бай Тошо и нароцеца си (в които се кълнеше) и целият й състав само за еден месец бе пенсиониран от Д. Луджев, така че изядоха и пенсиония фонд на държавицата ни...

Пак доста са дето харесват наемници ...На такива неможе да се разчита за защита на страната. Вижте само за какво ги използват! Как например защитават България в Афгнистан?!

Пробиха ни ушите да ни обясняват как купуваме 8 страхотни изтребителя, модел 60-та година. 8! 8! Сърбите имат над 130 опериращи единици. Поляците купуват F35 на по-ниска цена от нашите кошници. Абе, отвращение и от футбол и от всичко.

Тези дето обичат идеолозите на унищожаването на армията ни няма как да обичат армията като институция. А тези, които я обичаха няма как да обикнат това недоносче, което остана под названието БА. Изобщо в България темата за обичта редовно се бърка с нейната физическа алтернатива.

За какво ни е армия, ве? Нали самият цар-тиква каза, че ако у бегето започне на се стреля и бомбардира ще си бие шута и се омита?!

Всички европейци обичат армиите си?????? Аз лично обичам Крем Карамел.А мразя да се бъркам в Носа.

Що така бе ... нали си имаме американски войски в България ... те за какво са? Ега си окупираната държава сме!

Тези, които ни "прославят" в чужбина ли?

Пишете за конкретни мръсници, с които сте се сблъскали в БНА!