Всеки трети с кардиологични проблеми отложил ходенето в болница

Пандемията е дала най-малко отражение върху диагностиката и лечението на онкозаболявания, като при химиотерапията дори се отчита ръст

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Намалял е броя на сърдечно болните, защото пукнаха докато чакат да им бъде разрешено да влязат в болница. Знаете ли колко хора болни от сърце починаха защото им отказваха лечение?! По телефона обесняват на членове на семействата как да правят сърдечни масажи на болния за да не пукне, защото отказват да ги приемат в болница заряди "виреса".

И както констатира здравния е останал жив заради това отлагане..... А после говорете че боко ''не вие опазил живи'' като ви забрани да ходите на лекари:)))))

Явно заради това е спаднала с 20% общата смъртност в сравнение с 2019,2018,2017

Чудя се защо ли? Да не би защото здравеопазването ни е парад на незаинтересовани и безотговорни "професионалисти"? Или защото здравната каса не покрива нищо?

Ако не хване короната,ракът ти е гарантиран,но заплати и пенсий също гарантирани ,,вечно мизерни и нищожни,,Но да се строи некачествено бълват да усвоПРИСВОЯВАТ ПАРИ.30Г.УНИЩОЖИХА НИ ТИЯ ИЗРОДИ,А ПРЕДИ ТОВА 45Г. ПРИЧИНИТЕ ДА СМЕ БОЛНИ И БЕДНИ,АЛЧНИ НЕНАСИТНИ ПОЛИТПРОСТИТУТКИ