17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости! В това изследване да участвали 502 човека и правят заключение , че всеки трети американец не бил ползвал препаратите правилно!1

калпак, ти не си ли чувал как се прави социологическо изследване? Ти кво искаш - да разпитат всичките 330 милиона американци? Баси неграмотната сган, дето се навъди в последните 20 години! Не могат да четат, но иначе се скъсват да ръсят "компетентни" мнения в нета.

Абе айде стига- направихте хората малоумни. Дир. Май няма за какви да пишете вече

В едната пият Боярщник, в другата направо белина и замезват с пликчета Tide.

Опасни начини ли! Никой не може да бие естетите и ценителите от бедната раССия! Алкаша е УНИКАЛно създание на природата! Истински ценител на винтидж алкохолните препарати! Едва ли американци са се наливали с одеколон Тройной докато си правят пул партита в Маями! Едва ли американците са си мазали филийки с вакса за обувки за да изтеглят алкохола от ваксата! Едва ли са пиели някога лосиони за почистване на вана за да се натряскат до безпаметност!

Ей прошляк, статията е за американските тъпунгери и курветата им като теб.

Да де, ама в Русия тия неща ги правят най-пропадналите алкохолици, които нямат пукната рубла, а в САЩ, както четем е всеки трети т.е. 33.33 % от населението. Правиш ли разликата или е трудно за прост трол? Ако трябва да ти нарисувам диаграма със стрелкички за по-нагледно.

Според мене инжектирането на белина не е толкова ефективно! Най-добре лудите говеда от обора Америка, тази кчоина като Сомалия с КОВИД-19 е най-добре да си пият белината! Най-ефективно е!

Ами нали слушат президента си как пие дезидектанти какво друго искате да правят и те???

Колкото по-високо развита и цивизована е една държава, толкова по-ниско е нивото на грамотност за елементарни неща като например как се ползва кибрит, как се пали огън, кои вещества са опасни и как за се борави с тях, как се забива пирон и т.н. Моя позната, която беше в Дания преди 20 години изумено ми разправяше как на кибритите имало упътване как се ползват, а именно - допираш оцветения край на клечката до страничния тесен край на кибрита, който е инпрегниран със специално вещество и с рязко движение .... и т.н. А какво да очакваме за САЩ, където лично президентът Тръмп разправяше разни двусмислени неща за дезинфектанти, ултравиолетова светлина, инжектиране и др. глупости на официална пресконференция. Масово - тотални идиоти начело с избрания от тях за президент.

Така е! На Запад всички са прости, а вие панелните таласъми расли в комунистически кенефи сте мега умни и Ентелигентни! Затва 95 % от всички емигранти на Запад от панлните кочини бачкате най-мизерната работа там!

Лапай бе духач. Ти явно за себе си говориш. Щото аз съм си тук и не мия краварски кенефи.

Аз съм в България, а ти ако миеш чинии и тоалетни в САЩ и живееш под наем в каравана на паркинг - проблемът си е лично твой. Не всички сме закъсали като тебе да тролим за центове.

Тъй като почти всеки първи американец е като мининум полуидиот, то резултатите са доста под очакваното!

Тръмп не е попитал дали дезинфектантите са опасни , а направо призоваваше да си бият инжекции с белина.

Така ли? Очевидно познанията ти по английски са основно от неграмотно преведени статии от руски източници... Особено думите белина и инжекция много добре ги разбираш...

А там дето си гледал, не показа ли даже как се бие инжекцията? Алитерати с достъп до компютър...

Тю, Тю, Тю! "Велика" нация с прост народ. Дори нашите маргинали знаят как да употребяват дезинфикционите препарати ако и когато ги ползват.

Какво да очакваш от страна в която съвсем сериозно в инструкциите за употреба пише:" Не ближи ютията когато е гореща"...

след пиене на белина ефекта е на улицата - анархист!

хахахахахахахахаа ТОТАЛНИ ИДИОТИ АМЕРИКАНСКИ !

Всеки трети в САЩ - идиот.За какво говори този факт? Освен за увредената генетика,за лошто школно образование.