17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки 4 е с тестван положителен резултат! Всеки 8 тестван с положителен резултат, ама всичките са ваксинирани! Всеки 16 заразява само други 32 ваксинирани , и така , и така! Ваксинацията срещу Ковид 19 , е лично самоубийство, а лекарите най-умните са казали , "Щом пръднята минава през гащите , значи няма как тези гащи , наричащи се маски , "уж" да ни предпазват , няма как да ни , предпазват, ако наистина има опасен вирус! Вай вирусът , е лъжа!

Поглежсам след няколо часа, поръчково триене, жалка картина. (в смисъл - жалки сте)

Брутална метла играе днес. Заради празненствата на Бузлуджа ли, заради какво ли...

Ужас. Всеки трети у нас болен. Дано по скоро пуснат ваксините.

По-скоро да ги пуснат в контейнера за биологически отпадъци.

Правят хората на маймуни, това е истината. Особено сега когато виждат, че ковидът е тотално отслабен и се кара по-леко и от грип и решиха да заложат на абсурдната маймунска шарка... Това е обида за човешкия интелект, обида ако щете и хомосексуалистите, сред които вирее най-вече тази маймунска шарка, и как държавите се оказаха готови да тестват тази шарка, откъде се намериха веднага готови тестове за едно изкоренено заболяване? Има много въпроси и чуденки, а отговори няма, отново много нагласена работа...

Прекалявате!

A vseki vtori es nadarven xyi,tova 6to nego izsledvate. Davi eba maikata za izmislenata bolest.

Е, и? Ако не се бяха тествали - 90% от “болните” нямаше дори да предполагат, че са “болни” от някакъв страшен вирус.

А защо не напишете, че всеки трети е отрицателен? Щот така няма сензация в заглавието, нали биклуцииии? Вчера много хубаво гръцкия мин предс каза, че мерки не са им необходими, защото масово не разбирали, че са заразени,демек смятатайте колко е страшен в кавички тоя вирус, попадали в болница само възрастни по друг повод,заради техните си заболявания, обаче ги тествали и били положителни, без симптоми ..така че той отдавна е разумял, че НЕ това е причина за смъртта. Само тук бялата мафия спекулира заради пътеката и 1000 та лева на месец бонукс

Сега ковида е най-скъпата клинична пътека! Фармацевтичните мафиоти , дето правят лекарствата , печелят най-много от това!

а всеки втори е позитизвн за тежък дебилизъм! и кво?

да пишат, че броя на "позитивните" е паднал от 27 на 25 процента.

С други думи: трима от четирима тествани са с отрицателен резултат :)

Не ви ли омръзна да лъжете и манипулирате хората. Спряхме да ви се връзваме отдавна

Учебника по медицина от една седмица вече е удвоил размера си - към страницата с ковида, беше добавена още една с маймунска шарка. Сега на докторите ще им е двойно по-трудно да се квалифицират. Заслужават повишение за първа линия и за задна линия във връзка с маймунската шарка, а баба Радка спешно има нужда от млади колеги с нежно поведение за да запълнят пропуските в квалификациите и, които към днешна дата се равняват на половината медицинска наука. Специалистите по “придружаващи” заболявания, спешно да си търсят работа в други сфери поради отпаднала необходимост.

Защото всеки първи тест за ковид е фалшив и показва съвсем други неща, нищо общо с вируса на ковид.

Не ни интересува! Летния грип изчезна и сега е кромида! Фалшива статистика и фалшиви новини! Не знам кой ще ви спазва мерките смешници!

ㅤ

Как се тества за ковид, при условие, че pcr тестовете регистрират 50тина вируса и не дават специфичен и точен резултат?!!

Ти си антиваксър путинист и не вярваш в науката и Кирчо!

Щом регистрират 50-ина вируса, значи иам епидемия от 50-ина вируса. Ало, дира, защот триете? Не ви ли е срам да толерирате лъжите на Препечения бе?

ДОБРЕ,ДЕ!!! КОГА НАЙ-НАЙРАЯ,ЩЕ НИ ОБЯСНИ НЯКОЙ ОТ-ТЕРОРИСТИТЕ-ОРКИ??? НА КОЯ ДАТА,КЪДЕ,В КОЛКО ЧАСА,ЩЕ ПРАЗНУВАМЕ-“ПЪЛНАТА,И”ОКОНЧАТЕЛНА ПОБЕДА”,НАД-ВИРУСНИТЕ ИНФЕЦИИ,РЕСПИРАТОРНИТЕ ЗАБОЛЯВАНИЯ…СМЪРТА! КОГА ЩЕ ДОЙДЕ СВЕТЛОТО БЪДЕЩЕ,БЕЗ:БОЛЕСТИ И СМЪРТ!!! ТИЯ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ-ТРОРИСТИ,ТЕЯБВА ДА БЪДАТ:ПРЕСЛЕДВАНИ,ОБЕЗВРЕЖДАНИ!!! СЪД,КОНФИСКАЦИИ И СМЪРТНИ ПРИСЪДИ ЗА-ТЕРОРИСТИТЕ!!!

Тенденцията е, че вирусът се опитомява - заразява много хора, без да предизвика тежки последствия за тях. Никога не съм одобрявал противоепидемични мерки, които ограничават личните свободи. Европа не е Китай... С този вид възприемане Европа губи душата си, а не си струва заради варианта Омикрон, това да се случва. Нищо не налага в сегашната ситуация носенето на маски и стоенето в карантина и не смятам, че това е адекватна мярка. Мисля, че това е един остатъчен период, който е крайно време да го преодолеем и да се върнем през 2018 година. Около 65% и преболедували, и ваксинирани наскоро, могат да се заразят с този вариант. По отношение на боледуването, данни на университета на Вашингтон: "80% от заразените изкарват заболяването почти без симптоми. Смъртността в момента е на най-ниското си ниво, откакто въобще съществува пандемията. Данните за Европа (Германия, Франция, Италия и Испания) сочат, че едва 0,1 % от заразените са в тежко състояние. По отношение на хоспитализацията: 70% по-малко хора влизат в болница, отколкото при предишните варианти. По отношение на постковида: при Делта около 10 на сто имаха постковид синдром, сега при Омикрон - 3,7 на сто. 3,6 % се очаква да влязат в болница при този вариант. Това са данните за Европа, САЩ и ЮАР. От тях 1% го карат тежко. На "пророците на Апокалипсиса" това няма да им хареса - но, вълната отминава, така е и в Португалия, откъдето започна всичко. САЩ, Франция, Германия и Италия са стационирани. По отношение на това, че хора с по две и три дози са отново заразени, трябва да правим разликата - болен в болница или заразен, или заразен и само на домашно лечение. Ако някой си е мислел, че след ваксиниране никога няма пак да се зарази - да, за оригиналния китайски вариант - Ухан, ваксините имаха пробив само 0,1% , но сега при Омикрон варианта пробивът е 65%. Тоест - шансът да се заразят сега ваксинирани и преболедували е огромен. По отношение на достоверността на тестовете, част от тях не са надеждни, но е много важен начинът на вземане на теста и времето, когато се прави теста. Проф. Доброслав Кюркчиев - началник на Лабораторията по клинична имунология към УМБАЛ "Св. Иван Рилски“.

Има свестни лекари Доброславе, но ти не си от тях. За каква душа на Европа говориш? За какъв пробив от 0,1% при първите ваксини, които бяха насилствено поставяни и избиха милиони? Като не са надеждни тестовете, какво значение има времето на вземане. За ваксинираните заразени, трябвало да правим разлика - болница или домашно лечение... Голям е шанса да се заразят отново казваш. С две думи ще трябват нови ваксини. Как не ви е срам. За какви данни говориш, като всичко е манипулация? Началниците на лаборатории и болници сте загубили всичко човешко във вас. Просто бизнес нищо лично. Нали?

3евзек

Г-жо Има, Засега само тролските ваксини са избили милиони, при човешкит ене се наблюдава такъв феномен.

120%ФЕЙК

---------- 2022-06-19 08:55:19 Куче касичка (нерегистриран) Надига се вълна, поне числата така показват. Колко голяма ще е, ще видим. Предполагам, най-късно до седмица-две ще започнат да квичат и да плашат. Друг е въпроса, че коронавируса вече е обикновена настинка и доколко тестовете са достоверни. --------- Сега е ред да напиша, че вълната си отива. Днес е първи ден, в който новите случаи намаляват като средна стойност от 16-ти юни. С малко, но, надявам се трайно, вчвра бяха 1711, днес - 1701. Вторник и сряда ще се разбере със сигурност. Какво следва след пика. Още една-две седмици, ще се увеличава, т.нар. "заразяемост на 100 000", ще се увеличават приетите в болница, които без това не са много, в сравнение с предишни вълни. След това - всичко надолу. Най-вече се надявам, да пропаднат опитите за въвеждане на маски и ограничения.

СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ ПОЧИНАЛИТЕ ВЧЕРА ОТ:ТРИПЕР,КАТАР,СТАФИЛОКОКИ..СА МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ:12-ЧОВЕКА!!! ПРОСТО НЕ СА ГИ ТЕСТВАЛИ!!! ДОКАТО ТЕСТВАТ-БЕРЯЩИ ДУША ОТ:ДРУГИ БОЛЕСТИ,ИЛИ СТАРОСТ,ВИНАГИ ЩЕ ИМА ПОЧИНАЛИ С ДИАГНОЗА-ПОЗИТИВЕН ТЕСТ! СЪЩО И:ЗДРАВИ ХОРА,СДИАГНОЗА:БОЛЕН ОТ КОРОНА ВИРУС!!! ИСТИНСКИ-ИРКИ-АДОВИ ИЗЧАДИЯ!!!

А психо тестове правят ли? В Гърция никакви мерки вече! В други държави отпада карантината! Ние си плашим народа, за да може лекарите да вземат едни 1000 лв повече! Ами вдигнете им заплатите бе, не плашете хората! Пууууууу........

И най-вече не се тествайте, освен, ако не сте над 60 години или със сериозни заболявания, като сърдечни и/или диабет.

Да сравним данните от Гърция и България: България, данни от последните 7 дни: 11 905 нови случаи и 43 починали. Над 29% "напълно" набодени. Гърция, имат данни от 6 до 10 юли: 109 083 нови случаи и 127 починали, после прескачат на 21 юли: 19,440 нови случаи и 42 починали. Над 70% "напълно" набодени. Населението на България е около 6,5 милиона, а на Гърция е около 10,8 милиона. Рекламираха, че при 70% "напълно" набодени, ще "победим вирус и ще прегърнем живота"... Както се вижда, това не се случва в Гърция, но там мерки няма, а тук, където сме в по-добре въвеждат такива против Конституцията и законите на страната. Бойкот на мерките! Ако Ви съставят акт за неносене на маска, напишете следното възражение в самия акт: Възразявам на основание чл.29, ал.2 от Конституцията на Република България, Закона за ограничаване носенето на облекло, покриващо или скриващо лицето, чл.63 ал.9 от Закона за здравето, чл.2 и чл.5 от Конвенцията за правата на човека и биомедицината. Потърсете: Документи от БАДЖ: оръжие за съпротива срещу "медицинското" беззаконие и репресии

Днес в рейса половината бяхме БЕЗ маски! Бойкот на незаконните мерки