Все повече българи одобряват членството ни в НАТО, няма промяна в одобрението към ЕС

В София, където информираността за предприетото от Брюксел е по-висока, критичността е над средната за страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярвате ли в тези допитвания?

Щастливо стадо овце.

Българиет служили в армията, като обикновени войници, или като професионални сержанти и офицери до 1990 г. най-вероятно ще са против членството ни в НАТО. Това е агресивен блок и международна престъпна общност, където се лъжат едни други за да се дават военни поръчки на чифутския ВПК. Когато се закри Варшавския договор, веднага трябваше да се закрие и НАТО! Просто и адекватно. На България й бяха поставени невероятно унищожителни условия и нашите продажни политически мишки, предатели и измекяри изплували във властта, веднага ги приеха безпрекословно. Днешните ГРОБарски грабители нито са служили в армия, нито имат понятие, какво е да си войник, да имаш кауза, която да защитатаваш. Интересуват ги единстевно парите, далаверите с бюджетни сердства и обществени поръчки, рушветите и топлите дестинации. Изпращат по 200 човека да си рискуват живота в Азия за чужди интереси. Това ли ни е армията, те ли ще ни защитят, ако султанът се обърне срещу нас. Вече си прави нова база в Странджа, като плацдарм за връщане на османската империя. Какво правите бе, глупаци?!

Добре сте се нагушили от краварите и сте се научили да пропагандирате против Русия, но като дойде дебелия край на тоягата ще сте първите свиркаджии на БРАТУШКИТЕ боклуци безродни!

И нито единн от тия 1005 муньофции не е служил в армията и не е наясно че НАТО е финансова пирамида обслужваща геополитическите интереси на конкретно политическо лоби но не и общите интереси на алианса,ако ЕС създаде своя армия без намесата на ония кръвници и месари от Фашингтон бих казал да и ако началниците в новосформираната коалициона армия не са истерясали психовци и провокатори. Георге заври си херкулеса у гъзо влашки педерас.

Поредната дезинформация и платена фалшива новина.

Малко спомен. Много, ама много българи одобряват членството на България в Тристранния пакт, към койтосе присъединява Царството ни на 1-ви март 1941-а, с парафа на най-уникалния дебил в българската политика проф. Богдан Филов. Когато започват бомбардировките над София, Враца, Дупница и др. .....по-малко хора одобряват След 9-ти .....хич. Що така с одобрението и има ли аналогия със сегашното?

Докторе, защо забравяте да споменете,че в този пакт тогава, Март 1941г е бил и СССР. И в момента, аналогично, какви бомбардировки предричате че ще започнат над България - руски ли? Ако "братушките" нямат намерение да ни бомбардират, то няма никакво значение в кой военен блок членуваме. А ако имат намерение, то е по добре да сме в НАТО отколкото да не сме.

НАТИ дрън дрън

НАТО е създаден за световен рекет! Искат по 2% от БВП на всяка държава годишна да ни пазят от кого?!?! От тях самите? От това че на всеки неудобен му организират война от техни платени терористи! Няма по-долни и лицемерни същества от тия! Няма! Вън от РБ! Вън! Никой не ви иска! Вие ли им платихте да ги пишат тия лъжи??

И едни други се изживяваха , че говорят от името на народа ;)

Това за клуб ,,Веселяци,, ли е писано?

Уж има одобрение, а евродебилите ги достраша да направят референдум за членство в НАТО и ЕС. Единствено в Булгаристан! Даже в БЮРМ направиха референдум макар да не зачетоха волята на народа.

като толкова много ви се иска референдум, ми организирайте си го, бе, маскалски дебилчета! Кой ви пречи?! Съберете си подписка и хоп, ето го референдума! Ама не ви стиска, щото едно, че подписка трудно ще наберете, а за резултатите... страх ви е, че след това няма да има копейки от Ботокса Първи!

Днес всички коментари които са негативни за НАТО първо трябва да ги боядисаш в синьо за да ги пуснат.

А НАТО кога ще унищожи вируса?

И защо да го унищожи като ,,транспортират,, дарове от държава в държава- транспортните фирми фалирват, но бялото за смъркане те го пренасят без проблеми.....

Що за поредна простотия! Платена както винаги! Кой ме е питал мен или вас искаме ли членство в НАТО, че да ми пишат измислени статистики, провокации и манипулации от рода на заглавието: ,,Все повече българи са съгласни и доволни от членството в НАТО та това било даже логично да води и до съгласие за членство в ЕС.... Що за простотия!?"

За вируса в Русия ли питате..ха.ха.ха скоро!

Не ни разсмивайте ...,моля ви

Кого лъжат тези отново? Българите погледнаха какво прави НАТО между Гърция и Турция- демек нищо- и били одобрявали?.......не вярвам българите да са оглупяли талкова много, че да се радват да плащат маса пари за да има за големи заплати на такива като Столтенберг търтея или да подпомагат Америка когато България загива- и то заради един фиктивен враг - Русия и Китай. Ще дойде ден да паднат тези фиктивни съюзи- приближава се. Макрон правилно каза- НАТО е кома и само военнолюбците там искат да си осигурят големите заплати.

Нищо??? Ти..не моеш ли да мислиш? Точно това е желаният резултат..да не става НИЩО между тюркието и Гърция. Ако не беше НАТО, да са се хванали за гушита преди ДЕСЕТИЛЕТИЯ! Чудя ви се...трудно ли е да се мисли? Не би трябвало да е сложно...пари не иска, хляб не иска, дори образование не иска...само желание трябва.

Не те знам ни колко си малък ни колко си нежен, но мисленето не ти е за момента силната страна. Има поговорка- Това което се отложи то не убягва. Та така и с Турция и Гърция. НАТО било заето да транспортира пособия за Корона вирусът- разбирай за белите носове- повече не дискутирам тази тъпа организация която е паразит и нищо друго няма да стане от нея.

ogiair

Иска се тъпотия, като Вашата! Вън НАТО и янките от България!

В анкетата участват всички запитани по-рано, които са дали одобрението си, а тези с негативни отговори, са намалени в тази анкета.

Естествено, че сме европейци! От къде се пови ГЕРБ да затвърди европейския път на България, още не мога да повярвам. Българския народ е мъдър. Не случайно сме на 1340 години, най-древната държава в Европа след Гърция.

И за това са избрали най мъдрият измежду тях: Туквун Мутрафонии Еднокнижнии...за по кратко Тулуп Чекмеджив...най мъдрият измежду мъдрите :-) Ти къде си правен..отзад ли?

Държавата Гърция се появява едва в 1823г.!!! Никога по-рано е нямало такова държавно образувание!

НИЕ Българите сме ЕВРОПЕЙЦИ! Нашето място е в ЕВРОпейският Съюз!

Хммм..и кво...Швейцария и другите по Европа дето не са в ЕС, не са европейци или са по малко европейци от България? Така ли? Бре...кога Ганя стана калайджия и кога му почерня д-то?

Да са живи и здрави Костов и Крадлив Дедо, че ни вкараха в ЕС! За ужас на тъппите пут-ИДИОТИ!

и Гоце има участие...

Дедото искаше да ни направи хора, ама пуста простотия.

Може да е в НАТО, но България винаги е на страната на Русия

помниш ли 3.и март 1918г.....

Дата без значение. Важна е 3.3.1878г

Важна е ,ама какво общо имат болшевиките с нея ?

За 500 години българите си останаха българи, даже си умножиха бройката неколкократно, а за 50 години руско иго българите в Западните покрайнини ги направиха сърби и българите в Македония станаха македонци и сърби. И българите в Беломорието изчезнаха безследно под напaлм или станаха гърци. С любезното съдействие на "братята ти".

Глупави соросоиди лъжи ..

а преди 44г имало ли е македонска нация,помашка нация...

Беден тъпунгер

Така ли ви учат по Анадола? Бре...турчин и пропаганда. Обикновено работят с ятагана че по бързо и ефективно, ама изглежда че и те леко полека, навлизат в 20-ти век (21ви като си оправят Източна турция където 10 милиона живеят в дупки в земята). Акшколсун аферим аркадаш ;-)

Наташките ходят в Турция женится..ха.ха.ха

Ходят ходят Наташките от азербейджан там и децата са ми гледали по хотелите...ама де акъл да ги различиш от рускините?

Абсолютени факти, прикривани от руските подлоги десетилетия.

Машала!

Какво ли да е вярно! Ако беше така щеше да има референдум преди встъпването ни в пакта. Уплашиха се обаче от резултата, знаеха, че ще е негативен и затова просто казаха "марш в кошарата". По същество ние нямаме армия, защото това, което имаме днес трудно може да се нарече армия.Държава без армия- пиши я бегала. Нас ни приеха не заради армията. Ние нямаме такава. Приеха ни заради територията, която е идеален плацдарм за агресия.

Ключови решения не се взимат от прост народ.

Тогава народът не беше толкова прост, като тоя по-горе...

ogiair

Защото Вие явно пращите от мозък.

Одобраява или неодобрява, това е положението. Без ЕС, нема паре за крадене и ше трябва сами да се издържаме - което би накарало нормалните народи да развият собствена икономика, а не да берат боровинки по Исландия или там къде беше, и да завиват гайки по заводите в Бавария. НАТО от друга страна е единственото нещо (или поне едно от нещата) което спира един надървен комшия, да ни го забоде в голото и наведено дуБе. ЕС трябва да е под съмнение...НАТО ни свърши работа преди години когато можеше да ни сполети съдбата на Сърбия с Косово и ни е все още що годе полезено. Не мислите емоционално..НАТО лошо щото дрънка с оръжия и ни се набива в очите а ЕС добро, щото моем да ходим до Берлин без виза и да събирам боровинки в Холандия/Швеция.

ИСТИНАТА е, че ако не бяхме в ЕС и НАТО сега щяхме да сме нещо като Молдова, Грузия и Украйна! Мизерия и руски анклави!

В някои отношения, България е по-зле

Ти си толкова Майор, колкото баба ми е Адмирал. Па си и прост на всичкото отгоре!!! Ако не беше НАТО, щехте да сте като Сърбия...да ревете за Югоизточна България! Последната ви грижа тогава щеше да е Русия!!!

Докато в България най-активни са чуждопоклонниците НЯМА да се оправим! Като гледам поне в този форум... това е сигурно... България има нужда от българофоли, а не гъзоблизци, били те на НАТО, Русия или когото и да било..

Колко ги е яд само руските продажни безродници! :-)))

С членството ни в ЕС и сатаНАТО, си продадохме свободата. Станахме роби на господарите от западнала Европа.

куфар,гара ,Сибир и руска свобода......кво чакаш?

С ЕС и НАТО до пълното изчезване на България

Волжка България. Когато България е била с Германия е била на три морета.

...Искър, Вардар и Марица.

Ха ха ха ! Ако си много тъп може да одобряваш Нато. То Нато е бакалията на САЩ да си продават трошките. Турците и Гърците са в НАТО ама са на нож. Наскоро турците заплашиха френски кораби. Всеки прави каквото си икса, само ние сме в НАТО.

турците свалиха руски самолет.... и убиха руски посланник и пилот , а Путин щото е джудже лапа прав на Ердоган ..газопровод и т.н. хи хи хи хи

Със сигурност, ти си по тъп и беден от повечето хора.

все още съществува, защото е член на НАТО и ЕС. Иначе можеше да сме на мястото на бивша Югославия.. че и по-зле! Просто географското ни положение и малките размери на държавата ни изискват да сме под крилото на някого. През комунизма беше СССР, сега НАТО и САЩ.

ако бяхме още малко под руско иго и можеше не само да станем макесонска нация или 16 република на СССР , а да изчезнем от картата на света като Волжка България....

Ама под "руска окупация " България беше 9 000 000 сега под грижовното крило на ЕС и НАТО твърдо вървим към 6 000 000.

повечето измряха от рак причинен от Чернобил.. Първият и най-известен е Георги Димитров. Когато Съветската армия окупира България през 1944 г. той праща от Москва паролата "Авгиевите обори да се изметат с желязна метла". Комунистите избиват за три месеца 30 000 българи без съд и присъда. Това са кметове, свещенници, учители, низши полицаи и военни. Практически е избит целият елит в малките градчета и села. След това скалъпват противонародния съд с който вече "официално" избиват още 2793 души - регенти, министри, депутати, висши военни и полицаи, индустриалци, банкери, търговци, писатели, художници и артисти - това е целият национален елит. След това други 100 000 души са вкарани в 12-те затвора и 56-те концлагера, а доста повече са изселени в провинцията. Лично на другаря Димитров е и едно чудовищно изобретение - вкарването на синовете на противниците на комунистическия режим в казармата да отбиват военната си служба в Трудови войски като миньори в урановите рудници. Службата там е 4 години, войниците копаят урановата руда без всякакви предпазни средства и всъщност не знаят какво работят. През 1990 г. служилите в тези поделения през четиридесетте и началото на петдесетте години са преброени. От 55 000 души - "ОТБИВАЛИ ВОЕННАТА СИ СЛУЖБА" В РУДНИЦИТЕ СА ЖИВИ ЕДВА 3000, ВСИЧКИ ОТ ТЯХ БОЛНИ ОТ РАК ИЛИ ЛЪЧЕВА БОЛЕСТ". Това е първият политически геноцид в България. До момента няма наказани, дори темата е табу.

Обърнали са резултата, че има ли още баламурници да вярват на ЕС и сатаНАТО.

Разбираме за членството от това че даваме пари за НАТО. ЕК пък ни налага ограничения където ни спъва промишленоста и селското стопанство.

Избрали са 1000 души от центъра на София . Като толкова хора одобряват НАТО нека проведат един референдум тази подкрепа да се легитимира. И преди и сега НАТО е престъпна организация веиновна за смъртта на стотици хиляди хора.

ПИТАЛИ СА НОРМАЛНИ ХОРА, НЕ ЧОГУНИТЕ И ТРОЛОВЕТЕ НА РУСКОТО ПОСОЛСТВО.

Че вие лапнишараните и баламурниците за нормални ли се имате.

НАТО е безполезна организация. Новият стратегически противник на САЩ вече е Китай, а войските на НАТО са дислоцирани далеч от китайските граници

СУПЕР ПОЛЕЗНА Е, СВЕТА Е ПЪЛЕН С ВРАГОВЕ РАША,ЧИНА, ЕКСТРЕМИСТИ. ОСОБЕНО ТОЧКА 5 - НАПАДЕНИЕ НА ЕДИН Е НАПАДЕНИЕ НА ВСИЧКИ. КОЙТО Е В НАТО НЯМА ДА ПОСЛЕДВА СЪТБАТА НА УКРАЙНА И ГРУЗИЯ.

Че какво им е на Украйна и Грузия. И те като нас се хванаха на въдицата на капиталистическите ни господари от САЩ и Западнала Европа.

като ученик ни караха зорноволно да ходим та бригади да събираме реколтата на ТКЗС-тата (от земята която са заграбили на дядо) която продукция се експедираше до руските гладни господари , а българските магазини бяха празни.- Сега Европа ми дава субсидии за всеки метър дава субсидии. Магазините са пълни и руските господари дрънкат оръжие от яд че никой не ги храни. За това е нужно и НАТО да ни пази от тези паразити

Русия отдавна е най-голям производител и износител на земеделска продукция и храни

Това по данни на росКОЛХОЗнадзор ли е!

по хранителните магазини си видял руска стока..ха.ха.ха

НА ХОРАТА ИМ Е ЯСНО. ЕС И НАТО ИЛИ РУСКИ БОТУШ. БИЛИ СМЕ ИЗВЪН ЕС И НАТО И ПОД РУСКИ БОТУШ - РЕЖИМ НА ТОКА И ЗАПЛАТА 60$. НИКОЙ НЕ ГО ИСКА ПАК!

Оди са гръмни!

Да напишат как точно са задали въпросите а не какво казват че са получили

най хубавото на НАТО е че вече не защитаваме руските окупатори от техните врагове- А ТЕ СА МНОГО... И ПРИ ПУТИН СЕ УВЕЛИЧИХА. ,НЕ СМЕ ЗАДЪЛЖЕНИ ДА КУПУВАМЕ РУСКИТЕ ВОЕННИ БОКЛУЦИ ...руски самолети и руско оръжие дето за нищо не става,

Ше умреш от глад, с таьи псевдопрофесия -нищописец!

И така някой напада България ( кой да е Русия,Турция,Сърбия,"Велика" Македония).Съюзници от Норвегия,Португалия,Холандия,Канада,Англия прииждат на вълни,бият се до смърт,загиват за НАС - КАКТО Е ПИСАНО В ЧЛЕН...НА АТЛАНТИЧЕСКИЯ ДОГОВОР... Като ни гледате помаци,да не ни мислите и за ахмаци! (Н.Хайтов)

КОЛКО НАПАДНАТИ НАТОВСКИ ДЪРЖАВИ ЗНАЕШ? ПОМНИШ ЛИ КАК САЩ ПРАТИХА БРОНЕТАНОВА ДИВИЗИЯ В ПРИБАЛТИКА И ПУТЛЕР СЕ УКРОТИ В МИГ! СЕЩАШ ЛИ СЕ ТРОЛСКИ?

Като си станал доброволна подлога на краварите няма защо да се хабят да те нападат след като доброволно ходиш да нападаш и убиваш в суверенни страни дето обаче нямат желание да се подлагат на нато.

До няколко години нито ЕС ще съществува, нито пък НАТО! Хората масово предпочитат да бягат от реалността и да живеят с представите си за света, формирани през последните 30г. Така е по-лесно, а и не си товарят психиката. Предстои им обаче, шоково събуждане от летаргията ...

Всички кутеви тролове сте ясновидци и пророци! Сигурно ви избират с конкурс по простотия!

ти защо още си комунист бе предател нешастен,нали още имаш на десния ръкав червена лента с надпис отрядник,такива като тебе ги биехме нощем яко защото сте предатели

Виж в това вече има голяма доза истина ... нито ЕС ще същяит , нито НАТО , промени очеводо е , че ще има

Позната мантра. Така СССР и СИВ говориха за САЩ. ДЕ СА СЕГА ТЕЗИ 2 СЪКРАЩЕНИЯ? Там където ще е и Русия.

НАТО бори fake news с лъжливи новини. Дори и прословутия член 5 се оказа пълен фейк.

Като чл. 5 е фейк, Путя защо не се пробва?

Ха-ха -ха :)))) При тоя връхлиташа ни угроза от хемороиди , антиваксъри , плутонианци , нимфоманки ... А един РЕФЕРЕНДУМ по темата или за по-сигурно само фейкове ....

Ако има референдум всички тъпи тролове тук ще гласувате за ЕС, щото от ЕС имате келипир! Едно е да врещиш в нета срещу пари, друго е реалноста!

Кво му пука на червения дъртак по селата за ЕС и НАТО! Важното е да отиде да върли за комунистите на избори да ближе снимката на пПутКин във вестник дума! БУХАХАХАХАХА

комуниста дето седи в панелката и чака оджата,как е да те разкрият като бит коминист

Хубавото на родните комуняги е , че съществуват само в нета ..а и 50те човека на Костя Копейкин

на доган,пак ли манафа на султана те проверява

Чеки са май тия дето Доган ги проверяваше се казвха Волен и Сергей хахаах

Тази анкета е за 80-те % дебили. Да бяха питали направо : - Кое одобрявате да ви разстрелят /НАТО/ или обесят /ЕС/.

Даже не съм и чел тази измислица, защото просто няма как да е вярна. Дойдох, за да прочета коментарите и въпреки силната редакция, която често ги сполита... Ами четете коментарите, хора, те много често са по-истински от самата "новина". Дир, станахте пълни боклуци и вие, за съжаление!

Не е вярна ами! Българите искат да почиват в Азербеджан и да търгуват с Казахстан! Искат и пияни руски солдати да ги пазят! БУХАХАХАХАХАХА

Абе, трол скопен, кой ти говори за Русия бе, мозък промит? Хората може да не искат да са в НАТО или пък в ЕС, без да искат да са в съюз с Русия или друга държава. Говедо, българинът от край време желае, България да отстоява свои интереси, а не да бъде чужда подлога. Скопено магаре такова, я кажи, колко пари изкарваш като трол в Дир.бг?

Какво е Европейският съюз? Защо е създаден? Какви ценности изповядва? Важат ли законите в Съюза за всичките му членове? Ще има ли някога някой в този Съюз грижа за уеднаквявяне на стандарта на живот на всичките му членове? Това не мога да разбера.

да бе да-само герберите одобряват

И за това децата на върхушката на БСП все по САЩ и ЕВропа учат и живеят :)

да пасеш овцете на чорбаджията си и ядеш бой понеже и като овчар си некадърен

Не се притеснявай за мен ;)

ти се притесняваш че пак че ядеш боя

Пак , а кога е било първият път ? Да нямаш пробелмче нещо с галвата от пиене на концентрат за вана ?

Калво разбират обикновените хора дали сме в НАТО или не. Ако някой ни нападне също няма да разберем.