Топлото време се връща с температури до 25°

Топлото време ще се завърне още в началото на следващата седмица, като температурите ще се покачат до 20-25 градуса.

Обратно в новината

Коментари - Топлото време се връща с температури до 25° | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ И БЕЗ ВТОРО НАПОМНЯНЕ, ДА СИ СМЕНАТ ГУМИТЕ СЪС ЗИМНИ, ТАКА НЯМА ДА ИМА ДЖИГИТИ, КАТАСТРОФИ И ЖЕРТВИ, А КАТО ДОЙДЕ ХУБАВОТО ВРЕМЕ: ЛЕТНИ ГУМИ

Това е поредната лъжа, за да се оправдае "Топлофикация", която бе ше длъжна да пусне отново отоплението съгласно "Общите си условия". По същия начин ни излъгаха при спирането му, че прогнозата била за трайно затопляне. Е, видяхме го! Крайно време е да се напомни на управляващите това дружество, че то е създадено и съществува, за да осигурява услуга - отопление на абонатите си, когато има нужда от това. Освен това ако те живеят някъде по екзотичните острови, тук в България подобни атмосферни процеси през април са правило, така че те трябва да имат винаги готовност да поддържат отоплението до края на април.

Ура - завръща се комунизма!!! Само там всичко (включително и зимите) беше качествено.

Е, щом парламента го е решил, значи ще върнат топлото време. Знаех си аз че требе да се гласува за нашите.

Споко, те казаха че щяло да е 30 градуса Април преди преди месец, а гледам сняг вали, другия път поне да уточнят по коя скала е, че май е било по Фаренхайт. Тва политиците и синоптиците са най-лъжливото племе

ОЩЕ ЗИМАТА СИНОПТИКА С МУСТАКА КАЗА ,ЧЕ ЩЕ ВАЛИ СНЯГ ПРЕЗ АПРИЛ.НЕЩО НЕ СИ ЧУЛ. ИМА ЕДНИ ДОКТОРИ УНГ-УШИ,НОС ГЪРЛО.....

Не са казвали, че ЦЕЛИЯ април ще е 30 градуса. А и сняг около Великден изобщо не е нечувано у нас.

Видяхме как се връща... А имало глобално затопляне! Какво ли щеше да е, ако имаше глобално застудяване?

Глобално затопляне НЕ ОЗНАЧАВА, че винаги и навсякъде ще е ТОПЛО. Ма кво ли обяснявам. Ти и останалите на твоя акъл като коментирате цунами се изцепвате, че по нашето черноморие имало по-високи вълни.

Владо, Владо, много на сериозно си се взел! Я малко по-свежарски го раздавай... Много добре знаем кое какво означава, ама ти май от шега не разбираш.

СУПРЕ! КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ!