Връщат маските в градския транспорт, лечебните и социалните заведения в Русе

Около пет пъти скочиха активните случаи на заразени с коронавирус от началото на месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това русото на снимката.... може ли аз да го "ваксинирам".... С кожена шприцла и бяла ваксина....

Пишещите тук: "да се надигнем срещу правителството, бла бла бла, ще ги смажем бла бла" Също пишещите тук като дългът ги зове: "а не, ние просто се шегуваме"

По Азия не са спирали да ги носят, това не и помогна много, чупят рекорди всяка седмица.......

Така е, затова имат по 300-500 починали на милион население, предимно през тази година, докато в България за над 5000. На нас ни помогна да ги изпреварим.

Искаш да кажеш, че и там, в Азия живеят същите българи/европейци, със същата имунна система и генетичен фонд …. Или сравняваш компоти с компютри ….

При тези горещини ще е много тежко да носим и маски.

И тъпо!

Благодаря на РЗИ Русе за грижата им за гражданите на "малката Виена".Вече няколко дни температурите са много високи - до и над 40 градуса, почти никъде в градския транспорт няма нормални температури, но ще трябва да се носят маски-казаха РЗИ. Дано се захлади, защото ще има припаднали в превозните средства/с маски/. :)

Тоалетна хартия помага ли?

Още два месеца ще им трае говоренето за Ковид. На 2 октомври Възраждане ще спечелят изборите и всички Кунчевци, Аргирова, Бацелова, оня с плъховете от Берн ще бъдат съдени

Свърши се с Възраждане. Апогеят ви беше около зеления сертификат.

Трябва да бъдат обесени.

Мушморок

Ало, Крали маркото, Не трябва, ами ти така искаш. Често има прилична разлика между "искам" и "трябва", макар че и това не го искаш.