17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Днес магиите се използват масово. Това са природни закони, които физиката има да преоткрива. И са известни не от вчера, от древността. Вярно, че повечето днес не знаят какво точно правят, извършват поредица действия и чакат резултат. Ако имат разширен обхват на сетивата, знаят повече. Днес в България използването на черни магии е епидемия. Но всички лицемерно се усмихват и се правят на незнаещи. Бизнесконкуренция, роднински спорове и какво ли не, се разчиства с магии. Използват това, че няма как да се докаже и че не се лови от Наказателния кодекс. Но са с висока ефективност, ако не се прави от измамници и посредствени любители на парите. Горко им на тези, които ги поръчват и на тези, които ги правят. И представа си нямат какво ги чака. Дали непосредствено, дали в по-далечно бъдеще. Зависи от Божията воля. А и правещите, дето си мислят, че си слагат защити за безнаказаност или ги лъжат, че щом им се плати, отговорността минава на поръчителя, порядъчно са объркани. За всяко едно действие си има разплатата. Зависи от много фактори и понятието темпровреме. А тези, в случая са циганки-измамнички. Днес не малко хора в България биват избивани с магии. Конкретното техническо изпълнение, дали е болест, катастрофа, нещастен случай, е просто техническото изпълнение на заложеното. Официално ще се отчете, я като инфаркт, инсулт или какво ли не друго. Лошото е, че това е печеливша зона и съответно е пълна с всякакви шарлатани и измамници. Наличието на разширени сетива и познаване и на други закони в България е заклеймено буквално на генетично ниво. С избиването на Богомилите, които са владеели и практикували не малко от Божественото познание. За това такова яростно отрицание на Невидимия свят и законите му, каквото има у нас, не се среща другаде. Но пък и количеството сенсетиви и будни хора е огромно.

И в какво точно е измамата? Взели парите, но не развалили магията? За телефонните измамници бесило, съгласен съм. Но сам да извикаш „врачки“ да ти развалят магия и да им дадеш пари, а после да се жалваш, че те „измамили“ не е нормално поведение. Убеден съм, че ако й бяха казали „абе ти луда ли си, няма магии“ тя просто щеше да намери други „врачки“, на които да си даде парите.

Никаква милост за такива ГАДИНИ ! Дебнат хора със лабилна психика и когато са в най-лошият си период ей такива мръсни никаквици ги обират до последната стотинка ! Заслужават физически наказания, не само затвор ! Трябва да наказват такива със дългогодишен тежък принудителен труд !

циганите няма какво да им се коментира повече, те са ясни-неспасяемо аут от човешкия род. но как може да се продължава с тия тъпотии, да се разговаря изобщо с тях по телефона, а че даже да ги каниш лично и доброволно в къщи, за да им слушаш циганските простотии и лъжи, за да им даваш нещо повече от три ритника, а то-хиляди левове да им даваш...

И какъв е проблема на жената?Когато врачките успешно развалили магията на младата жена веднага й дошъл акълът иначе щеше да продължи да живее тъпа като дъска!Това си е пълен успех и определено си заслужава парите!!!

Кефиш ме! Малко хора могат да направят връзката сами!

А дано като са я ошушкали и дойде акъла на тая овца...

Само искам да знам къде ги намирате такива наивни жени на по 24 години... Веднага отивам там!

Ми кат е тъпа. Само не ми слагайте минуси. Не може всеки ден в сайтове, по тв, по радио да се съобщава за такива измами и хората да продължават да се връзват.

Дааа... Номер едно сме по иновациите и образованието особено сред младежта....