Войната в Украйна: Няма пряка заплаха за въвличането на България във въоръжен конфликт, но има други рискове

Възможни са аварии и затваряне на Черно море, което трябва да бъдат предвидено в аванс, премиерът свиква Съвета по сигурността

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Заглавието» пряка», а не « пряХа» заплаха! Ей, аман от неграмотници и спящи

Пряката заплаха за възличане на Бъглария във войната са нашите некадърни управници.

ГЛАСУВАЙТЕ....ЗА...ДА ...РАЗБЕРЕТЕ..ИСТИНАТА ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! За коя партия или коалиция ще гласувате на предсрочните парламентарни избори на 2 октомври? https://filternews.bg/anketa-izbori/

Тази зима аз ще съм вкъщи на топло. Ще се топля с американски втечнен газ, ще си светя с ток от американски ТЕЦ. Ще се возя на стария американски Опел. Ще си троля в американски интернет. Братовчедът от Русия ще спи в окопа в калта без газ, без ток, без отопление, без вода, ще яде бездомни украински кучета.

И да събира в малки помещения заблудените овчици.Като са в канцерарията на кмета на селото ,изглеждат повече.

Такова лъжене пада от мръсната ти уста,че всички циганки в купом са засрамени.направо ги сложи в малкото си джобче.Ако за всичките ти лъжи те съдихме,нямаше да излезеш от следствието.На Гешев трябва да му целуваш органа денонощно.

Стигаме сме се бутали във вътрешните работи на Съюза!!! Има референдум!!! ........... Всесъюзният референдум за запазване на СССР е първият и единствен референдум, проведен на територията на Съветския съюз. Провежда се на 17 март 1991 г. и обсъжда въпросът за запазването на СССР като обновена федерация на равноправни суверенни субекти. Референдум На 24 декември 1990 г. 4 конгрес на народните депутати на СССР, провеждайки поименно гласуване, приемат, че е необходимо съхранение на СССР като обновена федерация, състояща се от равноправни суверенни републики, в която в пълна степен са обезпечени правата и свободите на хората от всяка националност. На референдума се задават 5 въпроса: Смятате ли за необходимо да се запази СССР като обновена федерация на равноправни суверенни републики, в която в пълна степен са обезпечени правата и свободите на хората от всяка националност? (Да/Не) Смятате ли за необходимо да се запази СССР като единна държава? (Да/Не) Смятате ли за необходимо запазването в СССР на социалистическия строй? (Да/Не) Смятате ли за необходимо запазването на съветската власт в обновения Съюз? (Да/Не) Смятате ли за необходимо гарантирането в обновения Съюз на правата и свободите на хората от всяка националност? (Да/Не) ...........

Когото по медиите излиза "бълггарски" политик или държавник трябва с големи букви да се пише "Изказване на чуждестранен агент" или "Оубликация на чуждестранен агент" или да се съобщава с ясен и силен глас преди изказване по радиото,чче става дума за чуждестранен агент!

СЕВЕРО - НЕЩО СИ Е ГЛУХО-НЯМ ! НЕ МОЖЕ ДА ИМА ГЛАС !

нас пак ще ни бият и пак ще плащаме! защо се преподава история, когато политици и държавници нищо не научават от нея? може би защото е фалшива или защото политиците и държавниците и то всичките са чужди агенти и зомбита!

Ако руската армия за трети път дойде в България, сегашните соросоиди са първите дето ще се облекат в нар. носии на невести и ще посрещат с питка и мед, "братушките".

БОЖЕ , пази България от продажните и политици !

Имали сме били достатъчно самолети! Пълна дивотия, смях в залата... А утре като обяви мобилизация да защитаваме гейропа, краварленд и свободията на педерализма - кой ще отиде по знамената на дъгата? Педерасите които лаят по форумите срещу "орките"? Ще формирате Първа Софийска Педераска Дивизия или Първа Гвардейска Еврогейска Въздушно десантна бригада...

ЗА ТАКИВА КАТО ТЕБЕ - КОВ.Ч.Е/Г , ПИРОН , ЧУК !

Аз съм на ръба вече,честно!!!! Дир.бг за последната година, имали статя в която няма правописна грешка. Моля Ви!!! Вие сте медия, която раздава награди за журналистика !!!!!!! Какво е "ПРЯХА" ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

Риск има от толкоз удряния на челото на килимчето в южния парк може да се обели кожата на носа.

По добре да се пита американското посолство какво смята.....

защото посолството на руслямстан иска война

Бе то така са си мислели държвите и в началото на ВСВ.. Както е тръгнало тоя конкфликт просто няма да го оствят да се потуши по дипломтически път...Готвят го да е втора Сирия, ама Путин не е Асад, по-откачен е и с по-голямо его няма да клекне.

Влайчо Жечев – Дядо Влайчо, както го нарича народът, е български пророк. Известен с това, че помага безусловно на хората, е наречен и „безсребърникът“. ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Юрий Подоляка: Мобилизацията в Русия е първа крачка, следва голяма чистка Който иска да разбере какво принуждава Гълъб Донев да иска от неговия СЪВЕТ ЗА НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ относно специалната военна операция, нека да прочете тази статия заобиколила като FAKE NEWS, съответната цензура.

Няма пряка заплаха за въвличане на България във военен конфликт в Украйна, само ако САЩ не използват военните си бази в България за нападение на Русия, както използваха военните си бази в Италия за нападение на бивша Югославия, но Русия не е Югославия.

Тия ф16 са за ползване от Краваристан, не от бг. Носители на ядрени бомби В-60.

пряка заплаха за България няма, щото сме нато! но има коствена заплаха, нарича се русолюбство, и лицето му е фатмака! следващата неделя отиваме, гласуваме, после импийчмъндосваме втория мъж на първата дама, и изчезва и коствената заплаха за България!

А кога ше друснем гюбек по розови прашки, преди или след това?

КосТвената?! А за импийчмънт все пак са нужни провинения, застрашили сигурността на страната. Бегай пий хапчетатс, зсщото чуваш пак гласове

Войната е на 200км но нямало заплаха. Верваме.

Когато войната беше на 0 км на границата с Югославия, не виеше, че има заплаха .Приятелски бомби паднаха и в Горна баня

Защо ли това, че нашите чупнати китки ще предприемат мерки, ме притеснява повече?

Навремето мислещите хора бяха врагове на народа,сега са врагове евроатлантическите ценности.Само лизачите ни на задниците и преди и сега са номер едно,само задниците различни.Жалка история

Ако ти си щастлив от факта, че синът ти ще стане педал - напълно в съзвучие с евроатлантическите ценности, болшинството хора не са.

АВАРИИ и ЗАТВАРЯНЕ на Черно море?! БЛАГОДАРЯ ви от сърце, проскубани ястреби!

Как да няма след като личният състав си влиза с микробусчета през скапаната ви ограда? Има вече толкова чужди войници в България, колкото няма запасняци. Обявявайте всеобщо военно обучение че иначе ще ни разкажат играта.

И защо си врем задника където не ни е работа?! Истеричен вой в еврогейовете, че Русия си правела частична мобилизация?! Да не би да прави мобилизация в България ?! Нямало да признаеме ТЕХНИЯТ референдум, че кой те пита и кой ти е искал да го признаваш, ама друго си е да лаеш в хор, даже соло за кеф на кравефермата......

ако всичко беше идеално в Русия, защо ще се занимава с агентура в България и да плаща на разни гълъби, гугутки и тролове в дира?

Не сме платени, мразим ви безплатно, соросоидни п@чаври.

Защото ти и такива като теб са си продали задниците на Русия

Няма пряка заплаха. Дупим се на който дойде. По-силния пИчели. Иииии... имаме победител!

Ако една война не е пряка заплаха, здраве му кажи.

Що бе Иване, кой ни е нападнал или ни е обявил война ?! Да не би на жена ти нещо да се е случило?

русия са ни обявявали 2 пъти война за последните 100 и нещо години. Малко ли е?

Обаче пък в последните 100 години ние сме обявявали виойна на САЩ , Великобритания, Германия и Русия. И на още няколко , по-незначителни държави. Напред сме с материала.

Разкарайте базите на НАТО и опасноста ще изчезне. Иначе ще има сбогом на Варна, Пловдив и София и 2/3 от населеншето на BG ще изчезне.

А иначе дали няма да има бургаска и варненска народна република? 99.7% гласували за присъединяване към Русия.

И базите и лабораториите.

Социалните мрежи се пукат от коментари как Путин иска да ни анексира. Ненормалниците са се развихрили яко. Сън не ги лови да пишат тъпотии. Бухахахахахахахахахахахахахахах

Ако повториш че няма пряка заплаха 100 пъти, дали изчезва?

Путин е пътник. Чао Вова.

още един идиот...

няма каква заплаха... пряха... айде бе журналя АЙДЕ вкарайте малко мисъл дееба ае четете си тъпите заглавия , вие трябва да знаете български език НЕ АЗ...

Вместо да се натискате за оръжие вземете иградете ясна стратегия. Стига с тия бомби и самолети. Лично мое мноние, че швейцарския модел е много добър за нас.

Вярваш ли, че политиците ще решат да дадат оръжие в ръцете на хората? Аз бих ги избил при първа възможност.

Няма пряха заплаха за въвличането на България във въоръжен конфликт През 90-те някой като заговореше за "няма пряка заплаха за спестяванията на гражданите" и всички се юрваха да си теглят парите.... защото банките са стабилни и няма никаква заплаха.... нали... Сещайте се какво се задава - бургаско печено в Одеса...

"риск да бъде затворена територията на Черно море, която ни снабдяваме с много суровини" Е май ще изтрезнеете скоро както и европейските народи междувпрочем, но иначе големи ербапи го играете. Ама до време дорде опре ножа и не излезем по улиците на България и ви изметем сган продажна.

затворете границата с Турция ... иде хилядна армия мангали

Никой никъде не ни въвлича. Ние сами се бутаме между шамарите. Добре, че не ни имат за нищо иначе да сме изяли пердаха.

Ега умрем всички дано.

Няма време за губене , Мунчо и комундетата са заети да манипулират машините за изборите .....

ПОШЕЛ НА ХУЙ ПИДАРАС. ВСЕ

Тоя е много зле. То ако се стигне България да се защитава със своята армия - един ден ще отнеме да превземат България ..... Колко са самолетите ....та гарантират безопасноста? Със 2 -3 ракети ще уничтожат летищата...и това е....

Е как, лично Рублен Крадефф ще направи Кобрата на Пугачев за да ги спре! :))))

Баф Мааму и русороб е тоя.

Евро-?ейският съюз отива по дяволите! От януари насам скапаното евро се обезценило спрямо рублата с около минус 35% Само в петък скапаното евро се срина спрямо долара с около минус 1,5% А от началото на годината скапаното евро е спихнало спрямо US долара с около минус 16%

а от могилизацията рублата е -30%

По-голямата част от българите съм сигурен,че ще се бият срещу Нато ..

Ти май не си българин?)

Точно който е българин няма да се бие за НАТО. Защо да се бие за НАТО? Тези винаги са били против нас, примери от историята изобилни. Да ходят измекярите да се бият за Бай дън и фамилия.

Ако има бой, той ще е против нато, защото най-вероятният противник е съсед от нато. Въпроса е къде ще застане нато в тази военна операция.

НАТО са втори подред. Първо ще избием политическата сган и слугите им.

Ако беше Киро нафтата още н власт щеше вече да им мобилизация в България и да маршируваме към Донбас

Зелен чорап -авантаджия

Руския Робин Худ взима повиквателните от богатите и ги раздава на бедните.

Ти не се прави на луд, а кажи що върнахте зам. министъра дето го уволнихте предния път за рекет на строителите?

Има пряка заплаха от руски саботажи.

Верно ли?