17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От самото начало на тази война е ясно, че тя е несъразмерна и Русия няма как да бъде победена от Украйна. Дори и с огромната подкрепа на САЩ и НАТО, Киев не разполага с ресурс за победа. Следователно трябва да направи отстъпки, примерно автономия на Донбас и на Крим, признаване на правата на руското малцинство, отказ от влизане в НАТО. В замяна да получи теротирялна цялост, компенсации за разруенията и мир.

Виетнам какви териториалн отстъпки направи на несъразмерно по-сълния САЩ ? Авганистан какви територи даде на СССР ? Айде стига путлерски опорки.Ако му се даде и парче украийска земя утре ще дойде да вземе още. Това отваря кутията на пандпора и разрешава на по-синия да взима територии от по-слабия

Отстъпки на кого и за какво ?! Само нанасяне на ядрени удари по просташката кочина пРоссия, би дало повод за преговори …. Гнусното хомосексуално джудже, трябва да бъде натирено в затвор със здрави афроамериканци …. те знаят как да постъпят с кремълският урод !

След това изказване, ще те набедят за "соросоид", каквото и да означава това …. по същество си прав !

Берлин остават Киев сам да реши, което значи, че украйна бива още по- смалена. На тяхно място бих дал зеления на съд, а за руснаците - ембаргото бива да продължи, за да са на къса каишка.

"Руснаците винаги идват за своето" - Бисмарк

Т.е на кора.

когато му се свърши на Путинката живота. Преди това не де надявайте той да се спре

Държавата с най-голяма територия в света убива хора, за да придобие още територии. И каква е идеята за това?! Подобрява живота на хората ли?

Че някой може ли да каже една година от създаването на Рассия през която обикновените руснаци ,да са живели като хора?Крепостничеството,царизма,болшевизма,сталинизма,комунизма.СССР?Само една година да са живели като човешки същества ,с някакви права,с малко поне свобода.Никога.

Кой нормален човек ще седне да коментира бозата на "Дойче веле"?! Човек трябва да уважава малко и себе си!

Явно не се уважаваш ...

Щом дойчевеле говори за преговори, начи гащите на "запада" са пълни вече до мищниците.

Той Байдън никой не го слуша, а вие сте тръгнали да гласите мирни преговори все едно има някаква тежест....

Трябва да има преговори кои ще са пред съда в Хага от Кремъл и колко репарации ще плащат Русия в следващите 100г на Украйна за разрушенията и убитите украинци.. ама всичко това след като върнат и Крим.

Смени психиатъра! Този ще те вкара пак в Курило!

е стига с един и същ репертоар от месеци..руска му работа..ха.ха

Какво си е върнала Украйна?4 територии се присъединиха към РФ и към Крим...

Ти на Марс ли живееш?Или на вашто село няма още ток?

Точно така другарю Зеленски!Битката ще се води до край,т.е. до последният украинец!

те украинците са много. И се научиха да се бият.

По точно са два пъти повече от афгнистанците , които прогониха СССР от земите си. А тука залога и за Запада е по-голям.

Севастопол в ръцете на НАТО - бе я се прегледайте при психиатър,бе !

това, че е кошмарно събитие според руснаците не значи, че е невъзможно. Особено ако руснаците много наглеят с исканията към Украйна... Едно птиченце ми каза, че ако руснаците вземат всичко, което са анексирали на следващият ден Украйна ще е в НАТО, а един ден по-късно ще има НАТО-вска база в Одеса. И освен това Украйна ще се снабди с ядрени ракети собствено производство.

Аха,ядрено оръжие в украински ръце-маймуна с граната...Тия идиоти раздаваха калашници насред столицата си на куцо и сакато...толкова мозък имат в главите , там се очертава такава бандитска държавица да остане в скоро време .

Чакайте републиканците да вземат контрол в САЩ и играта беше до там. Не че са много по свестни, но не са толкова вързани с военното лоби. А играта я платиха украинци и руснаци с живота си...

Украйнската армия е на издъхване, като свърши пушечното месо и наемниците ще избягат. А руският валяк тепърва набира скорост. Да не говорим че и поляците точат зъби за части от Украйна.

SirBob

Така е. Още след първата световна поляците проявяват нрава си, заради който Чърчил ги определя като "хиените на Европа". Укрите могат да очакват всичко, но не и безкористна помощ от Полша.

Те края на юли нямаха никакви шансове за нападателни дейсвия и бяха в глуха отбрана. Нали така тролче, пък се оказа че силите на руската армия са привършили и бяха изметени от харковска област, а в Херсонска също загубиха не малко територия и сега са в глуха защита, чудейки се как да се измъкнат от ситуацията

SirBob

Една разумна статия. Единственият начин Европа по-бързо да излезе от кризата е да се започнат мирни преговори. Все по-ясно става, че победа над Русия е невъзможна, както и че връщането на Крим може да бъде блян единствено на някакви вманиачени наркомани.

"Европа" казваш? Нито ти, нито руснаците си давате сметка, че се опитвате да отхапете по-голям залък отколкото може да сдъвчете, камо ли преглътнете. Самозалъгвате се с унгарци, поляци и българи, а донякъде с популистите в австрийско, немско и френско, че даже и италианско. Разделението на тези народи няма да ви помогне да ги владеете. А и по тези земи са измислени свободата и революцията много преди тези концепции да се зародят в североизточните кратуни. Вместо вие да се издигнете до цивилизационното ниво на Европата се опитвате тях да дръпнете надолу. Резултатът ще бъде, че европейците ще научат много добър урок, а руският народ ще изчезне от лицето на земята удавен в собствената си отрова. Е това ако все пак руснаците успеят да постигнат нещо в Украйна.

Русия трябва получи исканото, никакво спиране на войската докато не се разплатят .

Да бе териториални отстъпки Какво ще кажете Калининград, заграбен от руснаците да се върне на своя исторически собственик-случай подобен на Крим. Най справедливото решение е Крим да се обяви за независима държава ,не присъединена към Руската федерация. Севастопол да се разоръжи и обяви за демилитаризирана зона

германците са подписали документ, че се отказват от всякакви бъдещи претенции. Това доста след ВСВ.

Ами нищо,ще се откажат от подписаното.

Тези руснаци станали много гадни! Не стига, че анексираха 4 области, ами мир щяло да има само срещу териториални отстъпки! Че те ако вземат още малко територия и то Украйна няма да остане бе!

Ами а,де! То и без това място за фашисти в Европа няма.

батките маат вурстове в Мюнхен. Елате ги вижте. Войната е за балъци, бедняци и заблудени патриоти. Ич им не дреме. Карат лимузините и продължават с наркобизнеса, ама от дистанция.

Русия държи територия даваща 80 % от БВП на украине. там е ресурса и аеците. другото е пустош. лесно ще се поделят.

30 млн население. От тях официално 8.8млн бежанци. Като махнеш бабички, жени, деца, инвалиди и нежелаещи да воюват, не остава много. Слава кокаине. Види му се края.

не е сигурно... има още бая народ да избиете докато клекнат. А дотогава - я камилата, я камиларя. И не забравяйте - войната може да свърши, но санкциите остават. Путин може да го прави това от комплекс за малоценност, но останалите под него са се разнежили от стотиците милиони и тук-там милиарди в банковите сметки. А и украинските мигранти няма да стоят току така...

Накрая пак ще клекнат. Ще видиш. Украинците не са нация, това е гмеж, която винаги е била под чуждо управление. Никога не са имали собствена държава тия получовеци.

за държавотворчеството може много да ти говоря, но тук не е мястото ;D има много сценарии. Всички без един водят до крах на русийката в средносрочен или дългосрочен план. Не разчитайте много на това клякане :)

43 млн.

Колкото и да реват евроГей атлантиците, Русия , ще освободи 4-те области и хората там от нациският терор , продължил повече от 8 години.Процесът е необратим.

зарежи евро-атлантиците... местните също реват срещу "освободителите". Ама това не ти го пише в опорките.

Ами айде де.Колко време ще освобжодават две територии колкото 1/3 България.И какво е това ДНР,ЛНР?Няма ги на картата.

"Аз сам почистих старите оръжия, сам подредих бронежилетките и намерих специалисти, които да ми помогнат с това. От този момент, на 1 май 2014 г., се роди група патриоти, която по-късно се нарече батальон "Вагнер" ", каза Пригожин. "Горд съм, че успях да подкрепя правото им да защитават интересите на своята страна", каза той в изявлението. Частната военна компания "Вагнер" е основана през 2014 г., след като Русия анексира украинския полуостров Крим и започна да оказва подкрепа на проруските сепаратисти в Донбас в Украйна. Преди дни Пригожин направи изявление, което предизвика доста противоречия, с което обясни наемането на затворници за фронта в Украйна, като каза, че там или ще отиват затворници или "Вашите синове".

"Вагнер" е застраховката на Пригожин. ако нещата тръгнат на зле ще му трябва армия на всеки, който може да си я позволи. преди много месеци бе спуснато "окръжно" до всички олигарси да подготвят частни армии. Всички го разбраха, че е за да се компенсират загубите на фронта, но това въобще не е така :D

Както и да си разсъждават Русия ще изпълни целите на специалната военна операция и англосаксонците много ще ги боли :)

ок

Ами целите на СВО са 100 000,,Груз 200,,.Засега успешно се изпълняват.

Украйна пропусна момента ....Зеленски да излиза от бункера и на фронта ....до победа ?!?

Милиардите които Запада му е блокирал.Отписъл ли ги е вече или ще преговаря за тях,когато върне части от Украйна.

Аааааа....! Ял е риба! Няма да връща ЧАСТИ от Украина, а всичко, барабар с Крим. Като начало! После има една кратка процедура в Хага и после започва най-веселото - РЕПАРАЦИИТЕ! Една част, ще са от блокираните от западняците кинти, неговите и на цялата му окървавена компания. А Вторият дял, по-големия, ще плаща "многострадалния" руски народ. Дълго и напоително!!!!

Сънуваш! И статии като тази го доказват. Ако имаше и най-малкият шанс това да се случи, никой нямаше да подпутва Зеленски да се съгласи да остави територии на Путин.

Репарации плаща победената страна. Не виждам Русия да е победена към момента.

Ще видиш.Обръсни си веждите да не ти пречат.

Нато на издъхване и ни подготвят за мирно споразумение . Има светлина в тунела. Да питам като си стиснат ръцете ще има ли евтина газ и петрол ???????????

Крим,Донецк и Луганск отиват твърдо прщщи руснаците ,за Херсон и Запорожие срещу отказ от НАТО и се връща на Украйна.

Едно време каква пропаганда правехме, ей! Чудо! И ни верваха другарите. И награди получавахме. А сега тотален разпад на материята.

Браво , много сте лъгали !!!!!!!!!!

Убий НАЦИСТ , спаси ДЕТЕ !!!!!!!!!!!!!!

Значи ВСУ спасява минимум 1000 украински деца на ден.

ВСУ са НАЦИСТИ , какво спасяват освен себе си ?????????

Нацист,рашист-едно и също.

"таранът на Запада" - бившата държава Украина вече се изчерпи и се търсят варианти за излизане. А ДойчетоВеле като една истинска първа лястовичка е пуснато да чурулика.

Според евроатлантиците и за техните цели, украината е просто средство, а не цел, а укро-анците са ресурс,материал. Лошото е ,че и русия в процеса на СВО започва да ги третира ,като такива. Всичко отиде по дяволите, зарад едните пари.

Леле, на Запада му свършват парите, мир ще търси

Москва плаща. Има $360 милиарда блокирани в чужбина руски пари, които са сигурен гарант, че Москалия ще си плати за дяволъка. До сега Украйна е получила оръжия за по-малко от 20 милиарда долара. Значи има достатъчно пари и за дълга и изтощителна (за някои) война.

Почти позна..ма не напълно... Има и 500 млрд заеми от които поне 400 към западни банки... Познай кога ще ги връщат... ако ония не им върнат тяхните... Вариантите са три - да ги върнат, да ги разменят или да ги дадат на Украина и да пият една студена вода... Мисля Украина ще почака...

че се бех претиснил

Хората ще избягат от Украйна,ако войната продължи.

ами да бягат!

Умеренные – 23 организации: 1. Российский общенародный союз — РОС 2. Национально-Демократическая Партия — НДП 3. Новая Сила 4. ЭО Русские 5. Великая Россия — ВР 6. Национал-демократический альянс — НДА 7. Народный собор — НС 8. Русское Имперское Движение — РИД 9. НСР(Национальный Союз России) 10. Собор русского народа — СРН 11. Русское общественное движение — РОД 12. Национальное русское освободительное движение — НРОД 13. Партия защиты российской Конституции «Русь» — ПЗРК «Русь» 14. Национал-патриоты России — НПР 15. Национал-демократическое движение «Русский Гражданский Союз» — НДД РГС 16. Нация Свободы — НС 17. Русское Национал-патриотическое движение 18. Сопротивление 19. Национальная Социалистическая Инициатива — НСИ 20. Конгресс русских общин 21. Реструкт 22. ОД “РАССВЕТ”(Общественное Движение “РАССВЕТ”) 23. Национальная организация русских мусульман Радикальные – 22 организации 1. Народное ополчение имени Минина и Пожарского — НОМП 2. Другая Россия 3. Русский Фронт Освобождения «Память» — РФО «Память» 4. ООПД «Русское национальное единство» — „Гвардия Баркашова“ 5. ВОПД «Русское национальное единство» — ВОПД РНЕ 6. Движение «Александр Баркашов» 7. Национально-державная партия России — НДПР 8. Народная национальная партия — ННП 9. Истинное русское национальное единство — ИРНЕ 10. Балтийский Авангард Русского Сопротивления — БАРС 11. Русский объединённый национальный альянс (РОНА) 12. Гвардия Христа 13. Национальный союз — НС 14. Союз православных хоругвеносцев— СПХ 15. Союз русского народа — СРН 16. Северное братство — СБ 17. Чёрная Сотня 18. Движение Парабеллум 19. Национал-социалистическая партия Руси — НСПР 20. Партия Свободы — ПС 21. Русский Образ 22. Национал-синдикалистское наступление — НСН Запрещенные – 8 организаций 1. Движение против нелегальной иммиграции — ДПНИ 2. Национал-социалистическое общество — НСО 3. Национал-большевистская партия — НБП 4. Славянский союз — СС 5. Фронт национал-революционного действия (ФНРД) 6. Русский общенациональный союз — РОНС 7. Лига обороны Москвы 8. Формат 18 53 броя, да им го сметна.... Украина: 1.ВО Свобода 2. Конгресс украинских националистов 3. УНА-УНСО 4. Украинская национальная ассамблея, на базе которой недавно создан Правый Сектор. Тук е лесно - 4 броя... Ко рекохте за нацистите ? а руснаци... поне е похвално, че сте научили български НАЙ накрая... и се изявявате тук без да бъркате думи и да мякате... а и без падежи е по-добре - това е характерно за по развитите езици...просто в русия ползвате стар български вариант...

И 50 организации да посочиш, те са маргинални... Руските нацисти лежат в затворите...и те правиха маршове., клаха мигранти и прочие... нацболи, Лимонов и тем подобни... Вече ги няма много отдавна... А в Украина са поставени на почит...нещо повече - те колят и бесят там буквално Та 50 фиктивни или 5 реални...схващаш ли разликата!?

като самите руснаци

Хе...палячо..ако руснаците имаха едно пъпчиво комсомолче дето вкара страната едва ли не в гражданска воина... После един драгалевски циганин дето разпродаде държавата...после един мадридски комарджия дето доокраде останалото - дворци и гори... После една проста мутра дето беше за посмешище...та от тия поне половината щяха да бъдат вече на оня свят... Намерил се кой да разправя за маргинали...представителя на държавата дето финанските и са във валутен борд, и се командват от МВФ, армията във Нато и мсе командва от САЩ,а законите иги пишат в ЕС...държава на хартия и със народ на хартия

Украинския евреин и канадския българин са бонус

А вземете, че ги избройте такива в България да видим колко такива като вас я ''познават''..

На този етап 50 хилядно подкрепление от руски военни са вече на фронта,и се очакват още 250 хиляди до месец.... Това е повече от удвояване на тези 200 хиляди които денацифицираха Украйна досега!! Срещу 1,2 милиона редовна и мобилизирана армия на Украйна,която воюва в момента! .... Запада Знае какво следва след една две седмици....знае и Зеленски и неговите нацисти!!! Сковани са от страх за бъдещето през следващият месец! Затова и тъпите разговори за "преговори" от Западните Вуду магьосници обсебили и контролиращи Украйна .

50 000 руски нацисти са изпратени на фронта сега и още 250 000 руски нацисти ще бъдат избити по-късно. Русия ще бъде денацифицирана. Благодарим на Адолф Путлер, че започна този процес.

Ми не казва че досега бяха 200 хил и държаха фронта...сега стават 500 хил...увеличават се почти двоино И дупе да му е яко на Зеления наркоман...

Свежа мръвка винаги е необходима.

За да има мир,Ботокса във Сибир!!

Найте тролеи - новата мантра спусната от Медведев. - Русия е нямала избор, защото Украйна искала да си възобновява ядрената програма!!!!.!!!!.!!!!.!!!! Дерзайтесь.

Как започна Втората Световна Война? Началото: Декември 1933, „Източен пакт” – СССР и Франция предлагат на Германия, Англия, Финландия, Чехословакия, Полша, Литва, Латвия и Естония „Договор за колективна безопасност на Европа”; Германия и Полша отказват и провалят „Източния пакт”. 26 януари 1934, пакт „Хитлер-Пилсудски” – Германия и Полша приемат декларация за ненападение. Полша гори от амбиция да участва в разчленяването на СССР. 18 юни 1935, пакт „Рибентроп-Хор” – Германия и Англия сключват „Морско съглашение”, което дава възможност на нацистка Германия да построи нови 82 военни кораба и да се изравни с военните флотилии на Италия и Франция и да доминира в Балтийско море. 12-13 март 1938, Аншлус на Австрия – В нощта срещу 12 март в Австрия навлизат германски войски. Австрия капитулира. В 4 ч. сутринта във Виена пристигат Химлер, Хес и Шеленберг; австрийският канцлер Курт фон Шушниг е арестуван и откаран в „Дахау”, а след това и в „Заксенхаузен”. На 13 март в 19 ч. Хитлер влиза тържествено във Виена с бъдещия фелдмаршал Кайтел. 10 април 1938 – референдум в Австрия и Германия одобрява аншлуса. 30 септември 1938, „Мюнхенско съглашение” – подписано от Хитлер, Мусолини, Чембърлейн и Даладие. Англия и Франция, които имат 5 пъти повече и по-добре въоръжени дивизии и могат да пометат Хитлер, обричат на гибел Чехословакия. Чембърлейн уверява Хитлер, че „ще получи всичко без война и без забавяне”, защото „ужасна, фантастична и неправдоподобна е мисълта, че ще трябва да рием траншеи и да носим противогази заради някакви хора, за които нищо не знаем”. От север „поляците се нахвърлят като алчни хиени на Чехословакия” (Чърчил); от юг са другите хиени – унгарците; от запад - Германия; няма вече Чехословакия, има протекторат Бохемия и Моравия. Полша отказва да пропусне войските на СССР в помощ на Чехословакия. Пътят към войната е отворен. 30 септември 1938, пакт „Хитлер - Чембърлейн” – Англия и Германия сключват договор за ненападение. 3 октомври 1938, Чърчил – „Англия имаше избор между войната и безчестието. Тя избра безчестието и ще получи войната”. 6 декември 1938, пакт „Рибентроп-Боне” – Франция и Германия сключват договор за ненападение. 22 март 1939, пакт „Рибентроп-Уорбшис” – Литва и Германия сключват договор за ненападение. 11 април 1939, Директива на Вермахта – „Независимо от съществуващия договор, трябва да решим проблема с Полша окончателно”. 17 април 1939 – СССР предлага на Англия и Франция договор за взаимна помощ; Англия отказва. 22 май 1939, пакт „Рибентроп-граф Чано” („Стоманен пакт”) – „Германско-италиански договор за съюз и дружба”, подписан на „XVII-та година от фашистката ера”, в присъствието на Хитлер и Мусолини; препотвърждава „Антикоминтерновския пакт”. 23 май 1939, съвещание на Вермахта – Хитлер: „Отпада въпросът дали да пощадим Полша. Остава решението: при първи подходящ случай ще нападнем Полша”. До войната остават 3 месеца и 7 дни. 31 май 1939, пакт „Рибентроп-Мунк” – Дания и Германия сключват договор за ненападение. 7 юни 1939, пакт „Рибентроп-Селтер” – Естония и Германия сключват договор за ненападение. 7 юни 1939, пакт „Рибентроп-Мунтерс” – Латвия и Германия сключват договор за ненападение. Сега теглете една черта. И зачеркнете всичко изброено по-горе. Изтрийте го и от съзнанието си. Това не е било. Не се е случило. Англия и Франция не са подписали смъртната присъда на Чехословакия и респективно – на цяла Европа. Полша и Унгария не са разпарчетосвали Чехословакия в съюз с Хитлер. Полша не се е обезсмъртила като „хиената на Европа”, понеже иска да се изживява като невинна жертва. Няма Аншлус, няма Герника, няма Антикоминтерновски и Стоманен пакт, няма Мюнхенска сделка. Изобщо – никой никога не е сключвал никакви съглашения с Германия. Това го прави само и единствено Кремъл на 23 август 1939 г. чрез пакта „Рибентроп-Молотов”, когато СССР и Германия сключват договор за ненападение. Ташак! ОСЕМ ДНИ по-късно, на 1 септември 1939 – Германия напада Полша. Войната започва. https://www.olx.bg/ad/dve-yaponski-portselanovi-vazi-CID262-ID80Fkg.html#6066d3e77b

Ама ватниците, победиха третият райх със американско и английско оръжие а трольо????Сега е обратното,ще ядът шпека!!

Дежурния трол превъзнасящ ледлиза... Няколко въпросчета за соросоидната ти тиква - Знаеш ли че най-големия лендлиз във финансово отношение е за Англия...Що те не разбиха Германия!? Що не предоставиха лендлиз и на Китай да разбие Япония като е толкоз лесно!? И ако аз пратя една боксова круша, два кашона хранителни добавки и три чифта боксови ръкавици на Кубрат Пулев... ще ме броят ли за световен шампион, претендент или въобще за боксъор!? Щото онова е същото...Мммм!?

А за яденето... го ядат украинците.. Вече се канят да евакуират 3 млн от Киев ч е ще узпукат зимата... А тя още не е почнала...

къде пропускаш прегръщането на двете братски армии насред полша... някои са учили история извън партиздат малоумна руска свиньо неука...

Ми срещат се - трябва ли да се избият или да се прегърнат.. Естествено че ще се прегърнат - свършили са едно добро дело... Сега като се срещнат край Лвов - пак ще се прегърнат

И полша я няма вече соросоиден малоумнико... Когато СССР влиза там полското правителство е избягало вече... а ''гарантите'' Англия и Франция 20 дена си почесваха топките

Видяха, че работата става дебела започна пропагандата за мира. Руските и българските македонци само бой може да ги оправи. Измислени държави с измислени истории.

Mir s NATO samo sled kato stignat na polskata granica i posle tova koeto Putin im predloji oshte minaliat dekamvri liniata na NATO do 1996 godina

1938 ГОДИНА, ХИТЛЕР ВЛИЗА В ЧЕХОСЛОВАКИЯ.''ВЕЛИКИТЕ ДЪРЖАВИ'' ДАВАТ ЧЕХОСЛОВАКИЯ НА ХИТЛЕР В ИМЕТО НА МИРА.1939 ГОДИНА ЗАПОЧВА ВТОРАТА СВЕТОВНА ВОЙНА. КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ ОТСТЪПИ????? ЗЕМИТЕ НА УКРАЙНА ИЛИ ПОТРЕБИТЕЛСКОТО СЪЗНАНИЕ НА ДЕМОКРАЦИИТЕ В СВЕТА .ОТСТЪПКИТЕ НЕ ВОДЯТ ДО МИР !!!!!

Поляците също влизат в Чехословакия. Полският външен министър заявява, че трябва да се издигне паметник на Хитлер във Варшава.

Китайците поставят ЕС на място: China has canceled a video message by European Council President Charles Michel at the opening ceremony of the CIIE international trade exhibition in Shanghai last week, in which Michel was supposed to criticize Russia's special operation in Ukraine and call for a reduction in trade dependence on China, Reuters reported, citing diplomats.

Вънка вие вук, украинка бели краден лук! Нема ни ток, ни газчица, да си сготви рибена чорбица! Други пък са на море, що са крали по-добре!

Украинска терористична клетка ползваща софийски номера в Херсонско: https://t.me/RVvoenkor/31360 Да ви е ясно що за укри минават оттук.

агресори империалисти.

Ако бяха спазвали Минските, ако бяха спрели да рушат и убиват в областите нямаше да се стигне до това. За мир Русия отдавна казва как може да стане, но както бяха фклухи и слепи с години така продължават и сега ''демократите'' да плямпат за мир и да въоръжават непрестанно изпълнителите на чужди разпоредби.

Беснели, откачили това е Русия ще задържи завзетите територии на всякаква цена.

Това са си техни територии реално населени основно с рускоезично население.. На който не му се седи там да заминава на територията на Зеленски.

Ако мъртвият стиска и не пуска, можеш да му отрежеш пръстите и пак да го вземеш.

Единствено снабдяването на Украйна със ядрени ракети със среден обсег до 3000 км е гаранция за прекратяване на войната.

и никогашното и подновяване

Имаш ли малко мозък. Тези ракети се следят изключително зорко. В момента когато потеглят към Украйна, тя ще бъде бомбардирана с ядрени заряди. Тогава горко й и на Украйна, но и на нас.

мозък ...

Руснаците ще подарят ядрено оръжие на различни терористични организации като АЛ КАЙДА и в центъра на Вашингтон,ще има БУУУУУУМММММММММММ.

Тия прости руснаци така и не се научиха, че колкото пъти скачат срещу Запада, толкова пъти ядат дървото.

Победиха третият райх с оръжието на запада!!!Сега е обратното,всичко се връща!!

къде си чел това, защото в историята е точно наобратно

Не съм чел, а съм живял. Помня, как падна Берлинската стена. Помня как падна СССР. Помня, каква мизерия беше в Москва и в цяла Източна Европа. Може би ти трябва да препрочетеш малко повечко от хора, които са живяли тогава!

Много си млад да помниш нещо повече от 1990та. Историята далеч не започва от тогава. А и Запада тогава победи , но далеч не напълно. Не ми казвай само че не е искал тотално да победи.