"Война на дронове" започва в Москва

Новите апарати ще се базират в две полицейски коли с висока проходимост

Обратно в новината

Коментари - "Война на дронове" започва в Москва | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

российският дрон е дрожн внедорожник!

Руснаците много време са опитвали да осъществят полет на дронове, но все неуспешни. Най-накрая са се сетили да им сложат бойни глави, които да ги балансират.

В тоталитарна изостанала Русия всяка новост се посреща на нож. Така и с тази съвременна технология родена и използвана от целият демократичен свят

В тоталитарна изостанала Русия даже гей-паради няма. А без гей-паради няма и евроантлантически ценности. Абе изостанала държава.

В русия няма пътища за колите та това ще е доста практично.

Защо новините за руските постижения все почват с "ЩЕ"?..ха.ха.ха ще..ще.ще. ха.ха.ха

В Холандия орлите ги ловят като зайци .

Не е лошо, но докато стигнат до автоматизирани системи за наблюдение и идентификация, подобно на САЩ и тази, която се изгражда във Великобритания, ще мине още много време. А престъпността и тероризма, за разлика от чиновниците, няма почивен ден.

За тези които не знаяет полицейски дрон има и в София и всеки ден лети за това не се говори много много.

а файда има ли от летенето му

Дронове? Големи яйца. През 60-те години в България е регистриран случай на свален хеликоптер с прашка. Едно дете си е играло и камъчето е минало в равнината на въртене на витлото. Дронът има поне три витла. Проблемът сега е , че няма много вътрешни гуми за прашки. Речните камъчета могат да се заменят със стоманени сачми от лагери.

Няма проблеми на студентска бригада една колежка свали с глава от лу МИ-2 явно пилота и беше навит а на нея не и се нравеше особенно, та една глава от лук в турбината го накара да кацне принудително

Автора се е опитал нещо да оригиналничи със заглавието. Истината обаче е друга. Войната с Дронове отдавна е в ход. Щатите имат цяла централа в Германия от където управляват дроновете си в близкия изток. Там вече с дронове са избити хиляди, включително и цивилни жени и деца. Така наречените колатерални жертви.

Дронът от детска играчка е на път да стане голям дразнител в обществото. Нещо като играчка , плачка. Военните знаем отдавна имат такива джаджи и бая народ и техника унищожиха, но терористите и те не спят. Дронове се продават на път и под път и какво следва никой не може да каже на къде отива работата.

откъде ще ги купят ?

можеш ли да четеш?

Я! Дронове пияници!

И как дроновете борят престъпността не мога да го разбера ? Да не говорим че в Расия престъпност няма , нали така кокичета мои ? А да питам , дрона дали ще бъде на въже и ще се задвижва от въздушните потоци ?

сМЕЕ МЕ СЕ НА РУСНАЦИТЕ, А НИЕ КЪДЕ СМЕ? 10-15 години сме назад в сравние с тях

Типично тролска намеса, при това неграмотно написано... от ватенка, най-вероятно.

Това е фейк новина , в Москва престъпност НЯМА !

Само не се разбира От къде са ги получили от завода на " транзистор " ВЕВ или от DJI !?

Дрон Почта росии))

следва разработката и на ПДО системи.

Това е рутинна практика в много държави.

В много развити държави - да, но в страни от т.н. трети свят тепърва навлизат, а РФ е в този паралелен свят!

доста си тъп, но няма да се оправиш.