"Воля" сезира главния прокурор за изказване на Ревизоро

Битката с картела е нашата кауза, заяви лидерът на партията Веселин Марешки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Само като му видиш мазната физиономия на този "РевиЗоро" и няма как да не разбереш, че е въздух под налягане, защитник на интересите на Златев и Пеевски.

Вижте тоя на снимката как яко се е охранил! Още щом го назначиха в Агенция Митници веднага разбрах че този РевиЗоро е един измамник, лъжец и тарикат и това се оказа факт! Тоя не е "ревизоро" а "слугата" на крадците от петролните компании!

...а ТИМаджиите от ВОЛЯ само "местят въздуха" и имитират някаква работа! Така е когато са слуги на ГЕРБерастите!

Изказването на "Ревизоро" е непълно и не съдържа точно споменаване на "Марешки " или "Воля" , като в този ред на мсили или някой не цитира пълно и точно или "гузен , негонен бяга".. Не е добре политик да говори като че ли продава хмел.

Един път и аз да съм съгласен с Марешки. Браво, но продължавай да питаш до края, защото Реви и други подобни само плямпат. Ако има дупе да сезира Прокуратурата, ако ли не - да замълчи, щото и той май само на чеверметата софра му се отваря устата. На фиданка е станал горкичкия.

ГУЗЕН НЕГОНЕН БЯГА !!!! МАРЕШКИ , И МАГАРЕТО КАТО ПИЕ ВОДА В РЕКАТА, СЪЗИРА В ОТРАЖЕНИЕТО СИ ЧЕРТИ НА КОН, И СЕ РАДВА :) НО СИ ОСТАВА ПАК МАГАРЕ :))

по сериозно а не в стил чалга мена.

Едно нещо не може да се отрече - картел има и е редно "тези двамата,които в момента направиха бурен възход на дейността си" да ги погне прокуратурата. От това наистина печелим ние, народа.

ОТ КУМОВА СРАМА НЕЩО ЩЕ ПОЧОПЛИ! ЩОТО САМИ , ПРОКУРОРИТЕ ДО МОМЕНТА НЕ СА СЕ ДОСЕТИЛИ ЗА КАРТЕЛИ, ВЪЗХОДИ И БЕНЗИНОВО ЩАКТИЕ !!!

Това за печалбата на народа е яко /смешно/.

"Ревизоро" отдавна трябваше да смени прозвището - това не отговаря вече на действителността;) Имам само едно питане към "борците с картелите и монополите" - при това партийната им принадлежност е без значение: защо ОЩЕ на терминала на Лукойл в "Росенец" НЕ СА монтирани измервателни уреди?! И ако питам за там, то е защото ББ1 даде концесията там на партньора на карти за без пари, че и за 35 г. , докато уж го беше обявил за враг на демокрацията;)

Дире защо не ме пускате?????????

До сега така и не стана ясно тия аджеба "ВОЛЯ" за какво точно имат! Изказването пък на Ревизоро без конкретика - имена, просто няма стойност! Политически PR - "въздух под налягане" създаващ само шум!

Я, как се е "окръглил" Ревизоро, от както се търкаля из парламента.....