17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Фурнаджииска лопата.

циркаджии

Ех Марешки и ти ли като Бойко една напред две назад.Какво ти обещаха да се завърнеш в парламента?

Това е един среден земеделец с руско образование. Адаптира се към всички ситуации, създавани от управляващите. На такива хора трудно може да се вярва!!!

хубава работа , магарешка работа

Ха така Марешки, ще правиш като мен...до обяд едно, а след обяд друго!

Искахме демокрация. Искахме многопартиен парламент. Искахме плурализъм. Ето ни ги. Само че в по български изкривени. Сега имаме парламент пълен с мутри, тарикати, башибозуци, войводи и търгаши. А онзи бензинджия, бизнесмен и патриот усети, че се клати лодката и започна още повече да я клати, за да му дадат по-голямо парче от баницата. Ето това са българските политици и българския парламентаризъм - заложник на един тарикат и далавераджия от регионално значение.

Бате ниска топка си пред историка Каракачанов. Поне сме запознати Мизия Тракия Македония, родители, деди от тези земи, не е моя работа, от дс, но прости и случайни не там, проучва ха ги до девето коляно, един от неговите на ТАТИ любимци е бил и Доган....

Добре дошли в извънпарламентарна република на скритите коалиции и откритите картели - Бизнес Республика Задунайска Мутроландия

Каква е тая поза на разкрачена крава?! Сигурно не е от най-удобните, но изглежда такава ви е цената! Имайте поне малко срам и достойнство!!

Само пълни бунаци могат да хващат вяра на такива дето се чудят какво да приказват за да им се чува името че са един файтон хора , Само напълно зомбирани могат да продължат да вярват че ''сме'' парламентарна.....

Аптекаря бензиновод като нищо може да захлеби с едни десетина милки до евро изборите - хахах

000000000000000000000000000000000

Хем, сърби, хем боли, хем драго ми е!

Нищо ново под слънцето . Всеки сега гони личните си интереси без да се интересува от народа - избирател .

Още броят "мотивите".

Пълен смешник,дори не си заслужава да се коментира!Толкова безлична фигура е тая джендерска физиономия.В същност като се направи анализ от Бойко-Марешки,всички са в позиция"хем да ми е вътре,хем да не боли"!

Искат пари.Това е цялата драма. Нищо друго не ги интересува.

Служителите от фирмата на Марешки „ЯЛОВ“ и роднините му напускали парламента… УЖ де.. А иначе познато - "Полегнала мий Тудора" ЗА ВСИЧКИ ДЕТ Я ПОЖЕЛАХА.. Най-вече в Симитли..

Лудото Яне, Болното Волно, Магарето Магарешки

ПРОПУСКАШ... Кукунева, Пепи Белото, Икономиката Глупако, Корем Воевода, Далавери Кабеларката, Радка Длибоката..

Благодаря за допълнението. Единствено Радка показа малко ковренско достойнство, ако трябва да бъда честен.

В опита да са продава по скъпо.. Позицията му - в опозиция, ама в управлението под цвета на флумастера на Виетнамскаата пекинка.. С какво се различава от тазии на Магарешкия?

Магарешки знае че това му е последният Парламент и гледа да сребри каквото може

Те това не моем го разбра - давате трибуна на хората да изразяват мнението им , за да заличавате въпросното мнение.Некаква перверзия ще да е.

само бого(власто)удобни мнения в свинските "медии".

И този го купиха , за да не личи чак толкова , че Баце управляява с ДПС. Жалка работа, но неслучайно Цацата му започна разследване за монопол.

Е, тоя го купиха. Или го натиснаха. Има ли значение, като няма разлика? Едно е сигурно - ГЕРБ този път няма да сдадат бластта. Първо, защото няма да могат да организират добре изборите (с едно служебно правителство назначено от президента Радев) и второ, защото нямат предварително подготвена патерица за следващия парламент. Така че те ще стискат и ако някой иска да ги свали от власт ще трябва да влезе в парламента и да ги извади от там. В цялата работа обаче имаше и едно друго интересно нещо и то се случи тук в този форум. Троловете от единия лагер изведнъж започнаха да говорят за сваляне на на законно избраното правителство. Интересно, че всеки режим малко преди да дойдат американците, или бунтовниците финансирани от тях, говорят точно по същия начин. Е, господа, виждате колко лесно става, затова може би е добре да помисли още веднъж преди да гордо да се включим в именно в онази половина, която подкрепя поредния метеж организиран от американците (Мадуро е само последния пример). Защото знае ли човек, какво и за нас е подготвила съдбата (или някое разузнаване).

ХЕхеххехехе айде бе, хахах голяма пропаганда пак извадихте от ПР агенцията на БОКО И ГРОБАРИТЕ МУ!!! ХАХАХХАХА ВЪРТИШ СУЧЕШ И ПАК НАКРАЯ ЗАКОННО ИЗБРАНОТО ТА И ЧАК ЛЕЛЕЛЕ ОПАСНИТЕ АМЕРИКАНЦИ ЩЕ ГО СВАЛЯТ И ЕХААА ЧАК ГО СРАВНЯВАШ БОКУ И НЕГОВАТА БАНДА С МАДУРО ЧЕ И ВЕНЕЦУЕЛА!! ЕХОООООООООО БОКУ Е ЧИЛЯК НА САЩ И ЗАПАДА! ПРОСТО СЪЩИЯ НЕМОЖЕ ДА СЕ СПРАВЯ И ОНИЯ ЗАПАДНЯЦИТЕ ВЗЕХА И ТЕ ДА СЕ СТРУХАВАТ ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗВЪРТИ УПРАВЛЕНИЕТО И ДА ИМ СЕ ОБЪРКАТ ПЛАНОВЕТЕ! ВСЕ ПОВЕЧЕ РАЗБИРАТ ЧЕ ОМРАЗАТА КЪМ ТЯХ МНОГО БЪРЗО СЕ ПОЯВИ ЕДВАМ СА МИНАЛИ 30 ГОДИНИ ОТ КАКТО ДОДЕ ДЕМОКРАЦИЯТА! ВСЕ ПО ЯСНО СЕ ГОВИРИ ЧЕ БАЗИТЕ НА САЩ ТРЯБВА ДА СЕ МАХАТ, ЧЕ ХОРАТА НЕ ИСКАТ ПРОСТОТИИТЕ НА ЗАПАДНА ЕВРОПА! ВСЕ ПОВЕЧЕ БЪЛГАРИ РАЗБРАХА ЧЕ ЗАПАДНЯЦИТЕ СА ИСТИНСИК ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ! ЗА ТВА СА ТИЯ ВЪРТЕЛЕЖКИ И ЦИРКАДЖАЛЪЦИ! А ТИ ТРОЛ НЕЩАСТЕН СЛАГАШ РАВЕНСТВО МЕЖДУ МАДУРО И БОКУ И ВЕНЕЦУЕЛА И БЪЛГАРИЯ!!! ХАХАХА ТРОЛ!

Ти обаче наистина не можеш да четеш. Или поне не разбираш прочетеното. Първо, аз съм наистина съм трол. Пише си ми го в ника. И все още спорят дали съм трол на едните или на другите. И докато от някой от развъдниците за тролове не ми предложат граждански договор с подобаващо заплащане, съм трол на свободна практика, т.е. пиша това, което мисля. А твърдя, че мисля аргументирано. И второ... уф, толкова глупости си написал, че не мога да отговоря на всичките. Но за едно си прав - Бат Бойко е проводник на Запада, но понеже не е много умен (да не казвам друго), прилага същия модел в България, който прилагат и спрямо него. А именно, прави каквото си искаш на местно ниво, стига нашите интереси да са защитени на глобално такова. И така България се напълни с Ценко Чоковци, кумове и любители на суджука, които ако гарантират редовни постъпления по време на мандата и достатъчно гласове по време на избори, получават негласен имунитет срещу разследвания и пълната свобода да се гаврят с населението по места. И трето, какво значение кой колко кого мрази, при условие, че никой нищо не прави. Освен шепа хора на последните няколко протеста, които бяха оплюти от стадото, което бързаше да се прибере в кошарите, да хапне прясно сенце и да се подготви за следващото стригане.

Някой знае ли как напоследък се контролират ловните кучета от водачите си? За който не знае ще обясня: към шията на кучето се прикрепя каишка като на нея има блок за управление посредсвом GPS предавател и от вътрешната страна с два електрода за електрошок. Посредством тази джаджа водачът във всеки един момент знае къде се намира кучето, какво прави и получава звукова картина от мястото на което е кучето, а чрез електрошок го командва дистанционно. От парламентарно представените партии три-четвърти се командват дистанционно от Москва и една се опитва да лавира между двете свръхсили.

командавт се партиите от Москва, хахахха от САЩ бе душкооо! То ако беше така нямаше да има Турски поток, а Южен!

Абе верно на ''елита'' му трябват шутове за релакс , че голяма му тговорността за съдбите народни , ама тоя нашият елит саде от шутове бе.

Като генерира огромни печалби, като има толкова успешен бизнес, като е толкова голям европеец и т.н., много съм любопитен какви заплати дава на служителите си и защо основно пенсионери работят по аптеките...?!

Ех Магарешки, Магарешки, то какво ли може да очаква човек от теб де освен дребни селски номера?

Марешки видя шанс при липсата на позитанските мурви, да се намърда на софрата. И взе да тропа по масата. Може и да му се отвори парашута.

Я вземете си прочетете вчерашните коментари от новината, че ВОЛЯ напуска парламента. Ще видите колко много нищо не разбирате.

Магарешки,що не се пръждосваш ,където свят не минава ?

Какво му обръщате толкова внимание на аптекаря? Щял да напусне парламента ама не съвсем... Как ще го напусне бре хора, как???? Ами нали и той и аз и вие и даже всички малоумници знаят че напусне ли го наистина - край с него и волята му, никога повече няма да влезнат в парламент! Защо му е да си реже сам клона? Сега ще разиграе малко цирк на иди си-дойди си , пък може и да докачи някой друг лев от всичко това. Всъщност той това и ще направи ако случайно не сте разбрали ще договори цената на своето "завръщане" в парламента на абсурда! Но май и друго не сте разбрали- предсрочни избори може да предизвика само и единствено партията на Ахмед Доган, казвам Доган защото той и сега дори задкулисно влияе на всичко което се случва у нас.

Излизат ама остават. Това са великите политици - Мей и Марешки.

Мишок, как ши сравняваш Мей с Марешки

А ти може би искаш баба Мей да бъде сравнявана с желязната лейди Тачър? Да ама не !

Жендъри.

Магарешки ей това е Марешки!

Воля нямат воля - само селски шмекерлъци.

Едно време на такъв викаха, че се върти като "фурнаджийска лопата".

Воля нямат никаква воля

за поред път доказа, че е фурнаджийска лопата''........

Взима пример от Тиквата

Такова поведение си има точно наименование, но от етична гледна точка няма да го спомена.

Това е горе-долу като РБ едно време, излезнаха в опозиция, ама продължиха да имат министри ... но не може и душата в рая и ... докрая.

Ако трябва да го коментирам тоя субект ,.............. трябва да ползвам най мръсните думи , що да ме трият !!!?????????

бързо Ви наритаха.

А така Веско търговията си е търговия и в парламента.

Политици на синджирче - такива политици, политика не правят. Само се прикриват от нещо, от закона например..

Истинска опозиция е тоя мазутестия Ем го няма, ем е там!

Някъде в статиите пише,че скоро няма да имаме гей за премиер, но Пут,а съвсем скоро може да имаме, като то тази от снимката.

Искали да се срещнели с Герп, за да обсъдели управленския мандат. Демек искат някак си да се отъркат в мандата/управлението. Тия опозиция ли са, или непожелана до момента кандидат-подлога на мнозинството?

Второто.

На това му се вика Волзит, - хем си вътре хем си вънка, както уйдиса.

Катърски - нито магаре нито кон та такава му е и политиката