Володимир Зеленски: Война с Русия е възможна

Украинският президент повдигна въпроса и за влизане на страната в НАТО

Обратно в новината

Коментари - Володимир Зеленски: Война с Русия е възможна | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Северен поток е готов! На коленца при Путин и сгънати лапички!

Мечти, мечти.. Мечтите са безплатни.. А Русия може да глътне Украйна за отрицателно време.. И няма никой да си мръдне пръста.

А-а, ще има заседания на НАТО, ред декларации и политически сълзи......

Зеленски, тотално си изпращял човече след като споменаваш думата ВОЙНА и то с Русия. Дори САЩ и НАТО не са си позволили толкова явно падение, но затова пък си имат безценна подлога като теб. Преди да обявиш война или влезеш във война срещу Русия ти препоръчвам да си преброиш състава който би грабнал пушката и тръгнал срещу Русия. Явно забравяш уроците на историята! Да ти напомням ли какво се случи с цяла украинска армия присъединила се към Хитлер в началото на ВСВ? Армията на Власов - знаеш ли какво се случи там след като се присъединиха към Хитлер? Да ти кажа - когато армията на Власов се присъедини към Хитлер и трябваше вече да воюва срещу СССР/Червената Армия на Източния Фронт се оказа, че войниците от Армията на Власов масово дезертират и се присъединяват към Червената Армия. Германците разбирайки това прехвърлят това което остана от Армията на Власов във … Франция. Така че ако смяташ ти да водиш война срещу Русия вероятността да останеш само с шепа глутници формирани от националисти и нацисти от западните украински покрайнини и много-много вероятно развитие на военните ви действия срещу Русия. Те тогава какъв ще го дървиш и на кого се пита в задачата. Те тогава Франция едва ли би ти предложила топло местенце, но виж САЩ, Великобритания, или някой от нейните пудели Полша, Балтийските лилипути биха те приютили заедно с екипа ви войнолюбци.

ами да отиде като наблюдател на съвместното учение на руснаци и белоруси и да си помисли за колко време тези 200 000 участници в това съвместно учение могат да се озоват в Киев!

Потомците на древните шумери поставили основите на нашата цивилизация винаги са се славили със своят оптимизъм. Той струи и от националният химн започваш с оптимистичното "Все още Украйна не е умряла". Така че напълно разбираем е и техният оптимизъм за изходна на една война с вековният поробител от чиято вековна тирания се измъкнаха не отдавна. Това е така защото зад себе си те усещат близко зад себе си горещият дъх на цялото прогресивно човечество което всеотдайно ги подкрепя, защото чувства своят морален дълг пред този велик народ отдаден всецяло на демокрацията и поел своят път към светлото бъдеще следвайки пътеводната светлина на евроатлантическите ценности.

Това че усещат близко зад себе си горещ дъх би трябвало да е доказателство, че са отдадени на евроатлантическите ценности

Ти явно обичаш да чувстваш горещ дъх зад себе си, и Евроатлантическите ценности да те подпират отзад.

Аз съм Павел педераса, вечно наебан, на Балкански полуостров няма друг кат' мен. Влюбени са в мене всички: , и резаци и манафи блазе педала като мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, манафи, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе падала като мен. По "Търговска", и по "Царя", даже по "Леге" всяка вечер ме ебават все съм си добре. Срещам Пенчо, Ганчо, Цанчо, Ценко, Радо и Стефанчо и още петдесет и два. Ех, да си като мен ти млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, манафи, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Един кани ме на кино, други - у дома, трети вика: "Ела с мене, да та еба в гъза!" Аз се чудя и се мая, де ще му излезе краят, че тръгнах пак подир един. Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педала като мен. Той се казва Марианчо, хубав пич ерген, откак видях, братко, простих се с ума. Той манафче си е, братко, туй ти казвам аз накратко, но здраво наеба ме той мен! Ех, да си като мен млад педал, ще се чувстваш ти братленце най-блажен, вярвай в мен! Вино, гейчета, тъй нататък, знай, животът, че е кратък! Блазе педераса като мен. Часача чачача язан хуй ми е в гъза чачача чачача

Путин ти ли си...?

Българите сме на страната на Украйна. „русофилството е достигнало до идиотизъм“ Захари Стоянов предава в биографията си за Левски важен разговор: – А ти какъв ще станеш, бай Василе, когато се освободим? (а не когато ни освободят – б.м.) – попитал го един път Божил Георгев в присъствието на други трима апостоли: Ангел Кънчев, Димитър Общия и Сава Младенов. – Когато се освободи България, за мен не остава вече работа по между ви – отговорил той. – Тогава аз ще да ти отида в Русия да съставлявам комитети, защото там, макар да няма чалми, но народът е притиснат от нас повече“…

И като сте българите на страната на Украйна, до къде сте я докарали? И те в лайна, и вие до шията в лайна..

Вече е изпратена съответната вратовръзка на адреса в украинското президентство.

гледам, руското посолство се е включило в дир-а :) демократично ми е.

100% Украйна ще се присъедини към нато но не в сегашния си вид. Кога ще стане това зависи от управляващите в Украйна и САЩ. Не вярвам на конспирации но начина па който ги изманипулираха да водят война с Най големия си икономически партньор с който почти няма украинец да не е свързан по някакъв начин е направо престъпление.

Това са глупости. Ще ви прегазят за 2 дни и вие добре го знаете. Стига сте плашили хората.

ма ти що смяташ , че нато няма да се включи? Това е топ - никоя от останалите страни няма да отваря фронт на нейна територия

Е каво направи нато за 20 години в Авганистан, фронта не бе на никоя натовска страна.

Затова ще хватеш Путин за тръбата !

Платено от руското посолство!

Този тип претърпя голяма еволюция. Дойде на власт с обещанието, че ще подобри отношенията с Русия и че ще спази Минските споразумения. Сега вече открито заявява, че нищо няма да спазва, а даже говори и за война. Всъщност обаче, може би той няма друга алтернатива, нещо трябва да обедини тази псевдонация - тя говори два езика (руски и украински), има две религии (православна и католическа), Западна Украина е била винаги истерично националистическа, а Източна Украина просто руска. Може би всичко ще свърши както го предвиди Джордж Фридман (същият, който предвиди разпадането на СССР) - с разпадането на Украина и подялбата и между Полша, Унгария и Русия.

може да замеря Русия само с вицове .

Платено от руското посолство!

Днес няма достатъчно новини за КОВИД и на руския тролетариат му пуснаха украйнска захранка да кълве и да пасе.

Навярно си мисли че с новите връзки с Америка и подкрепата им ще могат да си върнат Крим при военен конфликт с Русия, но американците очакват първо НАТО да са тия които да започнат военните действия и те в последствие ще се присъединят. Покрай учението на границата с Украйна съвсем се побъркаха от ужас да не би това да е момента в който Русия тръгва на война и натискаха ЕС да започне веднага военни действия. Докато ташите големци стояха на ръбът на столовете си в очакване дали ще има нещо повече от учение!?! Едва ли има толкова голямо значение за Русия дали Украйна ще е към НАТО!? На военното учение в "Черно море" успяха да съберат коммбинирана флотилия с едва два три кораба повече от руският флот, но по отношение на брой авиация Русия ги би две към едно и то само от самолетите разположени на кримският полуостров. Колкото и военни сили НАТО да съберат те комбинирано едвам ще са на нивото спрямо самостоятелна Русия. А ако Китай ги подкрепи ще има далеч повече от тях от колкото малкото американски военни. Но пък на Русия не е нужно да води военни действия с Европа, като може просто да спре преноса на газ и да гледа как големите сили на НАТО тънат в мизерия! Без транзитните такси на газа Украйна може да се пише фалирала, а голяма Германия няма да се оправи с вецовете с които така се хвалят че са много зелени!

тоя е комик

Никой от Европа няма да води война с бившата Русия. Тя сега си има Талибани, с които да се занивама следващите 20 години.

Ааааааа ха ха ха ха ха ! Ама тоя вЕрно е СМЕШНИК та ДРЪНКА ! Ама КАК да не е възможна бре Зельо ? Възможна е и още как ! Ти помниш ли своя колега Михаил Сакаашвили ? А помниш ли как си хапеше вратовръзката в ефир ? А помниш ли , че точно след 10 дни от войната му с Русия , какво му се случи ? Амиииии ... дати напомним : 10 дни след началото на войната му с Русия , Руските танкове влязоха в Тбилиси ! А НАТОвците се изнесоха със скоростта на бит пеерас ...

Ако Украина не си вземе поука от Афганистан, то дуперата ще са им вечно разтворени като стара монера от 5 дойче марки.

Точно защото си взеха поука в Украйна от Афганистан, сега не искат нищо повече да имат общо с москалите. През 80-те Московските генерали и Комунистическа върхушка пращаха наборни войници от Украйна и Кавказ и другите съзюзни републики да мрат в Афганистан, русначетата ги криеха под полите на мама.

Зъл дух, американците си обраха крушите от афганистан и оставиха пртьорите си, които им лизаха задниците 20 години на заколение на талибаните.

Те сами се застреляха в главата КрАй на лапачката

Владо Зеления ,като политик е по-зле даже от наш Славчо виончелиста.

Платено от руското посолство!

Абе дрисльо ,каква война ще водиш с Русия като ще те смачкат за часове.Даваш ли си сметка ,че и помен няма да има от вашата смешна армия и ще ревеш като убодено мече.

От евреин толкова....В Украйна са повече руснаци.... НАТО?.

_stankow

"Влизане на Украйна в НАТО ще разгневи Русия". Това е много меко казано. Русия няма да го допусне. Все през тази пуста Украйна (като стратегическо направление, не като държава) са ѝ идвали тежки беди на главата. И сега да остави някой да се приближи пак ? В мирно време да пропълзи ? От Луганск до Волгоград (Сталинград) са само 360 км, равна степ. Леопардът ги минава с половин резервоар. И Путин ще си отиде, и наследникът му ще си отиде, но НАТО в Украйна няма да влезе. В момента в който съветът на НАТО само се събере да гласува за това, ВДВ ще се посипят като глухарчета на площада пред Радата. На всички им е ясно това, вкл. на Зеленски. Ами не знам защо не я изоставят тази нелепа идея ? За какво им е членство във военен съюз, който усилва нестабилността на държавата ?

Никой няма да я пита Русия! Тя отдавна вече не е фактор. Благодарение на "кадърната" външна политика Русия си спечели враг пред портата с или без НАТО, без значение.

като бивш ка-ве-енец Зеленски още умее да се шегува. Но има едно клипче в ютубчето - там той "се моли" на Владимир Владимирович да присъедини Украйна към Русия, та да не се налага да си изплаща дълговете. Смешник!

Украйна да обяви война на Китай!

Прав е Софиянеца! Укрите да си се бият с когото си искат! Ние обаче трябва да стим на страна и да излезем от НАТО, като Австрия и Финландия и да запазим неутралитет!

тоя що е тъп???? Няма как да се присъединиш към НАТО след като имаш територялни претенции към друга държава. То така всеки ще ползва НАТО за лични облаги.

Правете каквото искате Укри ! Оставете Българите на мира и си правете война с Русия , ако ви стиска !

Платено от руското посолство!

А бе, Зеленски, ти от меча пка косъм скубал ли си? А?

Нато е ненужен съюз обслу ващ само ястреби те в сащ. Но по регламент нямат право да приемат членове които са във война или конфлимт със съседите си! Така че Зеленски дгд

И други държави са опитвали да превземат Русия...

Заслужава да гледа парада на руските войски в центъра на Киев . Човек трябва да внимава какво приказва да не му се сбъдне !

Хехехе... и тая война не я виждам за повече от 5 мин. Смешник!

Малееее, тоя е е по-жалък и от порошенко а не мислех, че е възможно

Г-н зеленски, за комедиен актьор е доста агресивен. Тошко йорданов ли му пише речите?

Абе то и аз бих могъл да се сбия с Антъни Джошуа, ама до няколко секунди ще ми се въртят звезди в тимбирицата.

Зеленски първом да звънне на другаря Саакашвили и да го пита що си изяде вратовръзката по времето когато и той си мислеше, че може да воюва с Русия...

Ми нападайте бе! Ей я къде е Москва, превземете я. Е, ще имате известни трудности, ама кой ти гледа.

Още един клоун, взел се на сериозно! Нарцшсизма, комбиниран с липса на реална преценка не прощава!

Не си жълта желетка ,ти си със жълта кнежка.

Украинците не обичат руснаците от много време, защото руснаците са лоши братя. Подтискат, ограбват, използват, изкривяват историята и се опитват да асимилират,а това никой не го търпи. Логично в близко или по-далечно бъдеще Украйна ще е член на НАТО и на европейския съюз. Политиката на Путин е губеща, тя изолира Русия от Европа, и се крепи само на патриотизъм а не на икономическа логика, което означава, че рано или късно ще рухне - това е исторически закон.

Той по професия си е комедиен актьор. Иначе казано "смешник" :)))

Безработен доносник?

Май забравихте как един актьор е.а мамата на СССР-то?

И ти забрави как един тулуп пазач ви еба мамата само за 10ина години. мбуууухахах

Ние българите, сме на страната на Русия

И тогава вземай страна

А ти си стой там

Тези пък като им спряха хранилката, война им се прииска. Доста са нахални украинците!

Руските братя имат дълга история на самостоятелен разпад на държавата Като всяка мафиотска империя Кой ще си цапа ръцете с тях, че и да ги храни после

Ако ще ми влизат в НАТО с цел война с Русия , да си гледат работата....

Ако решите да се пробвате е възможна ма не вервам да го направите

Каквото кажат от САЩ, това е.

ФАЩ са готови да воюват до последния хохъл с руснаците! Дистанционно.

Ма, чекай мало, нали укрите все разправяте че от 2014 г. насам водите пълномащабна война с русите в донбас? Са кви са тия изявления, че такава война е възможна?

Не бе, тоя път на руска територия - в Крим... ха-ха-ха...