Сидеров: Лешоядите от ляво и дясно нямат шанс

От дясно и от ляво виждам едно пърхане. Пляскат с крила лешоядите и се готвят за плячка. Тези лешояди няма да имат храна, защото няма да има политически трупове.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Лешоядите от ляво и дясно нямат шанс | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВОЛЕНЕ, Ти итвоята семейна партия сте политически трупове. Сети се колко ще те подкрепят на предстоящите избори нещастнико??? НЯМА ДА ВЛЕЗЕШ СЪС СИГУРНОСТ В ПАРЛАМЕНТА !!!!

Волен е политически труп още от момента когато прие да бъде финансиран от близки до Доган фирми А защо и по чия поръчка подкрепя лицето ББ сети се сам

Министерката на здарвеопазването беше смененеа не с цената на "политическия дискомфорт", а за да не нарасна политическата цена на реформата в здравеопазването. Г-н Сидеров е учил теология, но аз не съм.

В другите страни от ЕС националистите бележат постоянен ръст, вижте резултатите на Вилдерс, Слота, Вона,Тудор и т.н., а при нас тотално Сидеров компрометира идеята...Дали ще се роди истинска националистическа партия тук, на брега на ислямския океан ?

Този глупак ме провокира да ви припомня за неговите "патриотични"изяви на магистрала "Тракия" в самолета на "Луфтханза" ит.н. Приятели , не се оставяйте на такива като Сидеров да оределят дневния ред на обществото.Той просто е нищо.Разберете го.

Лешоядите сега ще се опитат да го атакуват с какви ли не удари,драскачите ще го чернят по форумите и по различните измислени вестници,но народа на България(70%) ще оценят казаното от Сидеров! А останалата част могат да казват колкото си искат че е луд ,така им изнася на определени хищници,но Сидеров за кой ли път доказва че е истински БЪЛГАРИН!

Волен Сидеров е един от много редките примери на здрав разум в българската политика.

абсолютно си права!

Иванице, не е лошо да си прегледаш твоя разум. Опасявам се, че не е от най-здравите. А Волен го остави, с него всичко е ясно.

Този коментар показва, че здрав разум липсва най-вече на тебе....

Сидеров: Лешоядите от ляво и дясно нямат шанс да летят с Луфтханза!

Г-н Сидеров, аз като съм гласувал за Герб ще си нося отговорността, но никак не смятам да отговарям за твоите палячовщини. Дивият национализъм на Атака е почти толкова вреден, колкото мафиотско -етническо - терористичната партия ДПС/Турско национално освободително движение - гара Буново, 9 март1985г./. То вярно Доган не празнува трети март и деня на Ботев, но ти пък пращаш някакви диваци да крещят по време на церемонията - супер простотия.

Брато, като гребете от кацата с меда давайте на ляво и на дясно (а не само на любовниците си) и ще видиш как ще изчезнат лешоядите.

Г-н Сидеров, ами хайде хванете ги тези,коита грабеха и са виновни за сегашната ситуация в държавата! Защо не го правите!? Хората това най-вече очакваха от новото управление!Цялата законодателна инициатива е в ръцете ви! За дни можете да сложите всичко в ред, та тази държава е колкото един голям европейски град!? Но не искате... И не говорете от името на народа! Народът ще си каже думата на предстоящите протести! Между другото, Вашите симпатизанти не са глусували за ГЕРБ!

Хайде нема нужда! Чак пък целия български народ. Тоя нито съм гласувал за него, още по-малко пък съм го упълномощавал да говори от мое име. Да говори от името на избирателите си, а те май са доста по-малко от целия български народ. Все пак така и така се е разприказвал, защо ли не вземе да каже къде са парите. За година и кусир не трябваше ли да влязат доста парици от данъци, осигуровки и глоби в държавата. Та питам - къде са парите? Или пак предните ги излапаха?

Г-н Сидеров, ами хайде хванете ги тези,коита грабеха и са виновни за сегашната ситуация в държавата! Защо не го правите!? Хората това най-вече очакваха от новото управление!Цялата законодателна инициатива е в ръцете ви! За дни можете да сложите всичко в ред, та тази държава е колкото един голям европейски град!? Но не искате...

Извинявай, че те опонирам, но в момента "Атака" няма реална политическа власт- мандатоносителят е "ГЕРБ", кабинетът и министрите са гербаджийски. Май е по-умесно да питаме тях по тези твои въпроси, пък да видим какви ще са отговорите...

Добре де,ама тези подкрепят безрезервно онези значи мислят еднакво?Следователно са заедно в бездействието в правилната за народа и благата му посока!

"Според него 380 млн.лв. не е изплатило едно от електроразпределителните дружества на българската държава като дивиденти. Ако не си изпълняват задълженията, прекратяване на договора и вън, заяви той." Ето за тия му думи като предвестник на бъдещо поведение ще гласувам за него на следващите избори! За мен това е ясна и точна политическа позиция по конкретен държавен проблем. Въпросът с реалното изпълнение е друга тема, все пак "Атака" не са на власт в момента.

На тази въдица май вече се хванаха някой и след ден-два се оказа, че няма как да се прекратят договорите. Не ме карайте да се срамувам, че съм българин.

Кой е тоя и кой го вкара в паламента - дрогирани лумпенчета и умствено ограничени но злобни хора. Тоя парламент обаче му е за последно, на никой не му ттрябва да гласува за нечия подлога

За Волен не знам, но ти, псевдохане, положително си с мършоядите, след като нонстоп висиш пред компа и бълваш червена жлъч. Човек със сериозна работа и грижи за семейството няма да кисне като теб по цял ден пред монитора. Мъртво семе си ти...

Държавата като влезе последния път в икономиката не излезе 45 години и днес още и сърбаме попарата. С такива изказвания Волен доказва, че всъщност е ляв политик, не крайно десен за какъвто се пише.

волен нали е руска подлога и защитава руските енергиини интереси, по - точно аец белене: "По думите му - страната ни би могла да печели от електроенергията."

Волене, за пореден път показваш, че не си много умен. Покрай Герберите ще изгориш и ти, и тия същите лешояди, за които говориш ще те изядат ...

Това недоразумиение Воленчо е критерий за неграмотността на народа ни.Щом такива са в парламента, какво повече може да кажем

Ало, гаранта, какво стана с банковата мафия?

може да го критикувате ама си е много прав за 20г демокрация видяхме как Д.С. съсипа цялата държава всичките му там червени и сини демократи

Айде бе, че тя държавата по времето на Станишев май си беше добре, така като гледам от края на миналата година взеха да стават батаците

Верваш на розови сънища, така ли. И приказки за пепеляшка. След като нямаш информация оти се напъваш? При социалистите на доклад и с химикал всичко е окей. Или зето обясняваше Станишев: "При нас криза няма, хаха, каква криза бе". Цял свят изгорел - при нас дъжд вали. Я погледни малко отчети - откога е започнала кризата в България? Това, че ни се представяха нещата по друг начин е отделен въпрос. В края на тази същата 2008г. правителството на Станишев раздаде 2 млрд. за обществени поръчки - т.е. на наши фирми. Някой да видя къде отидоха? Айде няма да ти отварям очите - сънувайте си социалистите цветни сънища. Така сте свикнали-и хляба и ножа да са у вас. Затова ви е мъката сега. Неможете да разпределяте вие. Кой каквото и да говори става въпрос за пари - другото са глупости.

2 милиарда раздадоха, а в периода VII 2008 - VII 2009 бюджетният излишък е с още милиард, общо 3 на минус за година докато "криза няма". А все още обясняват кой какъв го трупал.

Ситеров е нагаждач и без чувство за реалност.

Тъп "дупедавец", който е гласувал за теб,не е искал да гласува за ГЕРБ.А ти ,долно мекотело,какво направи?! Даде си гъза скапан под наем.Не ми пука,че те "оправят" ,но защо излъга хората. И още нещо- не говори от името на народа! Един е Левски , и той беше предаден от такива като теб- долно нищожество.

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСЕН С 666!

Този човек е болен и се чудя как има хора още, които да му вярват и да гласуват за него. Какви му бяха обещанията не си ли дават сметка, че става въпрос за една СЕМЕЙНА ПАРТИЯ . Жалко за тази държава.

Еее, то бива слагачество, ама толкоз ...

Г-н Сидеров ти не си изобщо за този парламент.От какво разбираш-само от настройване на агресия.Делата говорят, а този който излишно говори ,както всички от този парламент и по точно от управляващите то от тях не чакай работа.Резил за всички политица.Кой ти каза че народът ще те подкрепи.Превърнахте го в опитни зайчета със всички ваши усуквания по всички закони.Икономиката спи и си траят фирмите и икономистите също.

Браво, истински българин-защитник на българския интерес!!!

Странно! Мен честния и беден българин глобяват, че си плащам осигуровките заради смотаната декларация 7, а циганина дето не си плаща изобщо, ще го глобят ли?

Държавата не може да го докара от данъци затова компенсира с глоби, разбира се, че не е справедливо да си платиш осигуровките и да те глобят за декларация като нямаше достатъчно разяснителна кампания

НИЕ НЕ СМЕ С ЛЕШОЯДИТЕ, НО ТЕБ СИДЕРЧО, ТЕ МРАЗИ 99,999%ОТ НАРОДА,ТУК И В ЧУЖБИНА.

НЕ ПОЗНА! НЕ ГО ПОНАСЯТ ЦИГАНИТЕ, ТУРЦИТЕ И КОМУНИСТИТЕ! ВСИЧКИ ДРУГИ СА ЗАД НЕГО И Г-Н Б. БОРИСОВ!

Точно така е Марги

Пътувах в Луфтханза с малко дете - много свестни момичета стюардеси и любезни, помагаха . Представих си какво трябваше да направи тоз идиот - за да стигне до този скандал какъвто той спретна. Той за човек не става - не само за политик.

Много си зле. Не го понасяли само комунистите, циганите и турците! Напротив, даже много от комунистите от едновремешното БКП гласуват за него. Нормални и демократични хора никога няма да гласуват за такъв нагаждач и жаден за власт политикан.

Не са некадърници, а обиграни престъпници!

Слугата на МУЛТИГРУП и Блъсков говори за трупове, а самият той вони на мърша та се не трае.

НА ВСИЧКИ ПЛЮВАЧИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРАСЕТА И КЪСОПАМЕТНИ ИДИОТИ - Е.... СИ М......!

И ти също но двойно!

Преми мнооого ПО-ЗДРАВИ (гърбом, и по-надолу...)

Добре , хвала, харесва ми цензурата ви...

Еййй, сред всчики комунистически незнам си какво в тоя форум, ето и един възпитан демократ. Супер, е вярно с писането не се справя, малко понадрусан ми се ивжда, но не това е важното. А така, удри :)))

ами много хубаво го е казал волен. така си е. или поне деината и интелигентната част от народа е зад гурба на правителството. червените чушки се пукат да плуят. всеки, които застава зад комунистите трябва да е наистина или болен от тупотия или национален предател. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ако съдиш по себе си да знаеш че не си прав - не си от интелигентната част. Та затова не пиши от нейно (на частта) име :)

Браво на Волен!!!! Бъди волен завинаги!!!

Ето този човек унищжи национализма. И това си беше задачата му!

Кой му взе пак хапчетата на този кукумицин.Върнете му ги, че може да се задави от зор.А в следващия парламент няма да го има изобщо а сигурно ще е пациент на курило.

Здравеопазването е в криза.Няма вече ХАПОВЕ и за политиците!!!!!

Мръсно псе, заради твоето предателство мен честния и беден човечец глобяват! Това няма да се забрави! До тук бяхте!

Абсурдна държава на мутрите, които си пълнят джобовете (касата) с пари от бедния човек! Защо държава ми налага глоба за някаква скапана декларация, когато аз не стига, че съм безработен си плащам осигуровките и съм на 100% осигурен а и глоби, ще ми налагат! ЗАЩО? Как да седиш в тази мръсна държава от чалгохолизирани говеда, когато тя върви срещу теб обикновения човек! Честит ви Бойко Вмирисов! Ако някой знае, как да се преборим с НАП за тези измислени и тарикатски глоби, моля ви кажете, помогнете! Благодаря от сърце! Бог да ви помага на вас честните страдалци.

волене, воленее знаеш ли на кой ми приличаш, ще използвам следното,па дано се сетиш: "Толкова си тъп Сайше, ама уникално тъп Сайше"

Тоя пак е ударил няколко малки...

Няколко малки магистралки с прашеца бял и изтръпнал е цял ,и дошло му вдъхновение относно лешоядното летение,а несеща Сидер клет,че иде и неговия ред да попадне в забвение,скоро скора малак Сидер ще отлитнеш мезарибер,че ти си антипатриот и по мязаш на идьот,ама народа цял не застава зад твоя бял...... г......,щот главата не те слуша,явно мъчите и алкохолна суша....абе я по-добре седни и малко полъчи!

аиде да си събират и да си ходят тези некъдърници

Щом си плътно зад ГЕРБ тогава ще понесеш и последиците на изборите заедно с тях. И никой не те е упълномощил да говориш от името на целия български народ с твойте пикливи %

Баси, тоя как се е огъзил на герберите!!!!!!!!!

4159, браво , мног ми харасе твоето изказване.И аз съм на тов мнение за "Макарона" кривият де....хахаха

Браво Сидеров за тва те избрахме там, да съсипеш и ГЕРБ да може да вземем властта. Продължавай все така още малко ви остана.

Волене, глупав ораторе, добре е да знаеш, че когато отляво и дясно има лешояди, то по средата при всички случаи има ТРУП!

"От дясно и от ляво виждам едно пърхане. Пляскат с крила лешоядите и се готвят за плячка. Тези лешояди от ляво и дясно няма да имат храна, защото няма да има политически трупове" - каза лешта бутайки гавата си по-навътре в пясъка... . А дупето и стои отгоре и чака.

... то една риторика, то едни аргументи ....Няма друг такъв резил като депутатите на Атака. Надявам се, че всички, които се заблудиха от "патриотизма" на Сидеров вече са прогледнали за реалността. Този за нищо не става. Може би за селски глашатай, но в ерата на интернет и телевизията няма вакантни места.

Може да се изядеш от яд! Има много хора, които са зад него! Нещастник!

Нещастник си ти глупако че все още вярваш на тоя измекяр.Да изчезва и той.Да ходи да си прави еротичните фотосесии другаде не и в парламента...барабар с "отрочето" си което знае само да рееве !

Сидеров, най- вероятно ще гледаш следващият парламент през крив макарон!

Ще гледа ама няма да му пука, като покрай ГЕРБ направи и своя картел да смучи народна кръв. Там не Сидеров диктува ,а там който дава парата в партийката му Слави Бинев-Сидеров за нето работи там, заедно го правя картела за хазарт и проституция