Сидеров: Депутатите на ”Атака” ще гласуват по съвест за ветото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров заяви, че депутатите от партията имат пълна свобода да гласуват по съвест при повторното гласуването на актуализацията на бюджета след президентското вето.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров: Депутатите на ”Атака” ще гласуват по съвест за ветото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Депутатите на Атака ще гласуват по съвест за ветото" Ко? Нье.

говори се , че са поискали 10 мил. за да гласуват по съвест. И имат основание , да подктепят фесове и червени дебили е трудно да убедят съвеста си дори и шизофреници

да бе да, един доста стар приятел (бизнесмен, материално на много високо ниво) ни обяснява, на нас неговите приятели... погледнете, разпродадоха Кърджали и цялото южно черноморие е собственост вече на Турци, сега разпродават Разград и част от Родопите. Разпродадоха България на Турците. Попитам Го, кой разпродава България? Отговора ... не виждаш ли, комунистите разпродават България на Турците. Приятел какво да Го правиш? Самият тй притежава част от квартал, като за покупката на някои места загуби (т.е. много добре знае, как и за колко време се придобива собственост) почти две години?

Как мина операцията за пришиване на съвест? Била е много тежка и трудна нали? Или неуспешна?

Каква съвест у тия измекяри?

Атака + съвест=доларе ,евраци и други благинки

Моля ви се, не обиждайте човечето! Той не е виновен за заболяванията си, а те са много. Ще спомена само параноидната му шизофрения, стаховата невроза, логорея, комплекс за малоценност и още и още. А алчността, продажността, гьон суратлъка и липсата на морал и съвест са друго нещо.

Ха .. по съвект ?! Ккакво е това и има ли то почва у нас /разбирай Атака/л Че те акох имаха съвест щяха ли да предадат вота на избирателите си, да си плюят във физиономиите и да подкрепят правителство на което конците се дърпат от ДПС. Не можеш да казваш, че ще гласуваш по съвест при положение, че си безсъвестен, при положение, че си продал честта си и душата си за колко сребърника не знам.

ПРЕЗИДЕНТ!!!!!!!!!!!!!!! ВЪН НА СОРОСОИДНАТА МРЪША!!! СВОБОДА НА НАРОДА!!!

Сидеров: Депутатите на Атака ще гласуват по съвест за ветото. Боже, гледам и не вярвам на ушите си !

стига с евтините номера от селските вечеринки.И ДА ПОВТОРЯ;БЪЛГАРИТЕ ЖИВЕЯТ С 2 ГОДИНИ ПОВЕЧЕ ЗАРАДИ УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ /безспорен факт,КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ И БОГОВЕТЕ МЪЛЧАТ/А след две години управление на комунягите какво ще се случи???ДАНО СМЕ ЖИВИ,ЩЕ РАЗБЕРЕМ.

Ще бъдат позорно изритани от управлението, както беше преди да спечели ГЕРБ. Това ще се случи. Тея дето сега аплодират тъпака Орешарски, тогава ще реват с глас от него. До сега винаги така се е случвало.

Кого изритаха м. февруари 2013г. ? Егати плиткоумните герПерасти

Браво Волене.Дерзай.Стой в парламента на пук на драскачите тук,на пук на Бойко и мухльовците около него.А на следващите избори ще имаш повече гласове от неговите.Ех,че кеф.Само трябва да си отваряте очите и ушите,че са майстори на фалшификациите.А и държавната и голяма част от общинската администрация са техни,пък и безпартийната ни полиция.

СМЪРТ НА СОРОСОИДНАТА КАПИТАЛИСТИЧЕСКА МРЪША !!! СВОБОДА НА НАРОДА!!!

ПСИХИАТРИИТЕ пак са останали без пари и са освободили контингента си

Нещастна твар. Ти ли имаш нагласа? Естествено, за теб е най-важно да има коментари колко си велик. Е да, ама не. Бягай в Карлуково, осигурили сме престоя ти там.

Съвест и АТАКА е все едно прасе в джамия-няма такава комбинация.При Сидеров всички са лапачи и далавераджии.Има и двама трима опулени с налудничев вид, явно по рождение, като вожда им.

Съвест значи. Олеле, съвест. Хайде де. Волен е наистина волен. Неговата воля е решаваща. Честито да ни е плащането на 1 милиард. След 1-2 години ще се редим на опашки, за да се метнем под влаковете, ако ги има. Леле, жална ни майка.

Всеки вот обогатява Волен с милион прогнили западни колониалистки евро. А Валери и Слави Бинев се пукат от завист

На тази снимка СидерОглу е върхът!!! Олигофрен ОТ ВСЯКЪДЕ!!Цялата му група са ТАКИВА!! СЪВЕСТ-глупости!! Всичко е ПАРИ-много пари!!!

Сидеров, защо на Президента сакото му е голямо?Защо бе човек?

Нещо не се чува добре. Сидеров, "Атака", съвест?! Останал си в миналото, нещастни вече човече. И никой не е в състояние да ти отнеме черните мисли, които не ти дават покой. Но и никой не те съжалява. Такава е съдбата на предателите.

МНОГО - АМА МНОГО ПИСАНЕ ДА ТИ ПРИЗНАЯ ...- ЗА НИЩО .... ЖАЛКО .... ЖАЛКО Е , ЧЕ НИ ЗАНИМАВАШ И ГУБИШ ВРЕМЕТО С ПОЛИТИ1ЧЕСКИ ПОДЛОГИ КАТО ЙОРДАН ВАСИЛЕВ- КОЙТО СЕ СЛАВЕШЕ КАТО МЪЖА НА БЛАГА ... ТАКА МУ ВИНАХА -ЕДНО ВРЕМЕ ..КАКТО И СЕГА- ТАКА И ТО=ГАВА- НИКОЙ НИТО БЕ ЧУЛ ЗА ТОЯ СМОТАНЯК -НИТО ГО ЗНАЕШЕ..А КАТО НЯКОЙ СЕ ЗАИНТЕРЕСУВАЩЕ ОТ НЕГО- КАЗВАХА - АБЕ НЕ ГО ЛИ ЗНАЕШ ...- МОЖА НА БЛАГА ДИМИТРОВА .. ПРОСТО- ЕДИН ОБИКНОВЕН МЪЖ ПОД ЧЕХЪЛ .../да ме извиняват по-амбициозните и умкни жени ...но си бе така .../... ,а също - и защо толкова е важно да знаем , че е имало и БНРП - С ТЕХНИТЕ ЕДИН ФАЙТОН ХОРА... МИ РЕД Е ДА НИ РАЗКАЖЕШ И ЗА ЕРА 3 И ЗА БРДП... ВСЕ ИЗМИСЛЕНИ ОТ КОМУНДЕЛИТЕ ПАРТИИ..- И ЗАЩО НИ ЗАНИМАВАШ С ТЕХНИТЕ САПУНКИ .... ПОЗОВАВАШ СЕ ВСЕ НА ФАКТИ НА ХОРА И ЛИЧНОСТИ- ЗА КОИТО САМО ТИ И ОЩЕ ДЕСЕТ ИЛИ ДВАЙСЕТ ЧОВЕКА ПОМНЯТ И ЗНАЯТ ..-АКО НЕ СИ И ТИ ЕДИН ОТ ТИЯ МУХЪЛИ.... ЗНАМ ЗАЩО Е ТАКАВА ЯРОСТНА И ЗЛОБНА "АТАКАТА"- СРЕЩУ ВОЛЕН - ЗАЩОТО ТОЙ ЕДИНСТВЕНО ЗАСТРАШАВА СЛАДКОТО И МЕКОТО НА ПОЛИТИЧЕСКАТА МАФИЯ ... НИКОГА НЕ Е БИЛО ИСТИНА - ЧЕ НА ЛУДИЯ ВОЛЕН -НЯКОЙ МУ Е ПИСЛА СТАТИИТЕ... ВИЖ- ТРЯБВА ДА ТИ КАЖА ЕДИН ИНТЕРЕСЕН ФАКТ- МОЖЕ БИ ВОЛЕН СИДЕРОВ Е ЕДИН ОТ МНАЛКОТО ХОРА С ТОЛКОВА ЯСЕН ИЗКАК И СЛОВОРЕД .. С ТАКАВА ШИРОКА ОБЩА КУЛТУРА ..- АКО НЕ СИ НАЯСНО С ТОЗИ ФАКТ- АЗ ЩЕ ТИ КАЖА-ИМАШЕ- ЕДНО ВРЕМЕ -ПО ТЕЛЕВИЗИЯ СКАТ - ЕДНО ПРЕДАВАНЕ - КРАТКО-НО ИЗЛИЗАШЕ ВОЛЕНИ ГОВОРЕШЕ ЕЙ ТАКА- БЕЗ ДА ИМА ПРЕД НЕГО КАМЕРА - ЗА ДА ЧЕТЕ ... А , НА "ПРИМА-ВИСТА".... ТАКА ЗА ЖАЛОСТ МОГЪТ ДА ГОВОРЯТ ПРЕД ЕКРАНА МНОГО МАЛКО ХОРА .. А БЕ НЕ ЗНАМ ДРУГО- НО ЕДНО Е ЯСНО ЗА МЕНЕ- НЯМА НЕ Е ИМАЛО-И КАКТО ВИЖДАМ КАКВА СЛАБА И НИСКА ПОЛИТИЧЕСКА КУЛТУРА ИМАТЕ ВСИЧКИ В БЪЛГАРИЯ- НЯМА И ДА ИМА СКОРО ИСТИНСКИ ЧЕСТНИ И БУДНИ ПОЛИТИЦИ..КОЙТО ДА НЕ СА ОТ БКП-ДС -ИЛИ ИЗБРАНИ ОТ ТЯХ.. ПОМНИ МИ ДУМАТА-СКОРО НЯМА ДА ДОЙДЕ ТОВА ВРЕМЕ ... ЗА ДА ДОЙДЕ- ТРЯБВА -ВСИЧКИ ВИЕ- ДА СИ СМЕНИТЕ НАГЛАСАТА-ДА СЕ НАУЧИТЕ ДА ПОЗНАВАТЕ И ЦЕНИТЕ "ИСТИНАТА"- А НЕ ДА ТЪРЧИТЕ СЛЕД ПЪРВИЯ МОШЕНИК КОЙТО ВИ ПОДХВАНЕ.....

Съжалявам, че гласувах за "Атака"!!! Да се е.а в главата проста! За кой ли път...! Пфу-у-у...

каква съвест, сине, вие такава нямате...

Малко със закъснение. Честит байрам, Волене.

Ама мноооуу си "прозд" Болене, много евтино се продавш. Я виж турчулята, всите са на държавни служби и започнаха цицат якооо! А твойте бойни другаре сал на едни мършави подаяния си ги оставил. То се е видяло, ч е ново захапване на "кокало" няма да има и така дръж комунягите за топките и дой, дой докато пуснат кръв.

Воленчо и съвест????!!!!!!! Това е все едно Дяволът да чете Евангелието!

ББ ще се съюзи с дявола, за да е на власт и то безплатно. Какво сте се заяли със Сидеров. Я ДПС-то да беше влязло в коалиция с него, нищо че има много областни управители, комисиите пак да бяха с равен брой членове и всичко каквото кажат. Как ще реагира този интригант.

Вашият Ленин, беше готов да се съюзи и с дявола...

не е безплатно,а е платено и подплатено от укринският интригант-картунчо шинелков

Този до сега прилагаше евтини номера за постоянно литкащите се, замаяни и страхливи българи! Сега му лъсна дирника и се видя, че е алчен за пари дребен човечец. Навърта трудов стаж, мързел нещастен!

Вижте го този на снимката. Е,на какво Ви прилича,а?!

На ибрикчия.

Как по съвест , като те нямат такава!

Този е политически труп, който заслужава да бъде гаврен !!

Това което наричеш "уличен" национализъм не го измислил Волен за да му го приписваме като негов грех.То е част от нашата реалност и ежедневие което той е принуден да следва.Аз също не съм привърженик на тия изяви.За успокоение мога да ти дам далече по крайни примери на "уличен" национализъм.Как например би приел наличието на хитлеристки фашистки групи в Русия която е най много пострадала от тях.Същото можеш да срещнеш на всяка крачка и в Америка.Присъствал съм и на националистическо шествие на Ку Клукс Клан в Циццинати щата Охайо.Това може да го видиш и ти в сайта АDL.И никой не прави от това трагедия.А тук Волен се сджавкал с някога и веднага враговете му правят от това капитални политически изводи.Понеже го мразят а няма с какво друго да го хванат на тясно.И точно някой може ли да ми обясни какво ще спечели България от това че Атака няма да влезе в следващият парламент та злорадстват от рано.Ще го има май"веста за смърта ми е малко преждевременна".Че тия дето ръсят по форумите присъди и преценки като толкова са наясно с материала защо допуснаха до сега България да я докара до това трагично положение.Въпросите както винаги са повече от отговорите.

Сеньоре - доста сходни разсъждения сме имали.. ти си един от малкото тук- който разбирам напълно...1) който мисли ... 20който чувства ..и 30който знае много...- всички останали- едно от трите -им липсва... тук или има безчуствени дебили ...или безмозъчни ..или зле инфернирани които много мислят и чувстват ... за жалост ...

Курва си, Болене. Всичко друго са приказки, видяхме те още като Катуница гореше, мишко, но това си е точно продажба на Българското... Курва си.

ТОЗИ ЛУДИЯТ ЗА КАКВА СЪВЕСТ ГОВОРИ?ЯЗЪК,ЧЕ ВСИЧКИТЕ НИ УПРАВНИЦИ СА ТАКИВА КАТО НЕГО-ЛУДИ,АЛЧНИ,ЗЛОБНИ И ОЩЕ КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ.

Какво Ви е направил Волен Сидеров?Той е един от малкото добри журналисти,забравихте ли,че е един от първите гл.редактори на в.Демокрация или никога не сте чели преса,а само драскате по форумите.Много се радвам,че е в Парламента,макар да не съм от неговата партия.Атака ще бъде коректив на останалите партии,а ако има нови избори-отново ще спечелят и ще влезат в НС.

От "Демокрация" го "освободиха" заради поръчкови статии. "Освободиха" се сети сам как да го разбираш. После в "Скат" - и там не можаха да го изтърпят. Накрая си направи собствена телевизия, тъй като логопедията му налага постоянно да има поле за изява.

Волен е алчно човече, продаде евродепутатството на Слави Бинев за 100 000 евро! Само парите го интересуват и новата му любовница-депутатка с птичи мозък! Който вярва на този популист и лъжец е нещастен ГЛУПАК!!!

Никога вече ГЕРБ!

БСП+ДПС - ЗАВИНАГИ !

Да пишеш: + Атака,бе кретен!

не е безплатно,а е платено и подплатено от укринският интригант-картунчо шинелков

Играта тенис е бизнес,футбола също.Да правиш и да продаваш кебапчета или дюнери ,също се прави бизнес.Но да превърнеш парламентарната "игра"в доходоносен бизнес,това си е престъпление срещу собствения си народ и за такова не трябва да има давност и милост!!!

!ервени и турци му правят мили очи и след това си правят каквото искат защото сидечо е подвластен на турците и Русия само не е подвласетен на българските интереси!Е това е той и ако не сте го разбрали значи сте заинтересовани да не го разберете!

Не че до сега не беше осран, ама сега ще му лъсне задника, че е слуга на БСП и ДПС.

jizast

Е как ще е слуга като и червени и турци са на неговата милост. Даже и вашият вожд го каза. Местаня и Гея правят мили очи на Сидеров в момента, за всички е ясно.

Местаня и Бея му плащат, а Сидеров си сваля гащите и застава в стойка "партер".

jizast

Сега се вижда кой всъщност поставя условията. Местаня и Гея се надпреварват да покажат френски умения на Сидеров. Волен нарочно се прави, че не може да определи победителя, удължава сеансите за собствено удоволствие.

Атака и съвест е все едно Хитлер с морал и Касидярис с акъл Бууухахахаха

Е, Хитлер е имал морал! Но сидер ага просто иска пари, че има млада любовница-съпартийка!

ЕЙ ТОВА МЛАДИТЕ ЛЮБОВНИЦИ СА СИ АТОМНИ БОМБИ,СЪС ЗАКЪСНИТЕЛ.

Морал на куче убиец!

Съвест с три или четири нули?

Щом си национално отговорен човек и го афишираш ,следователно трябва да си безкомпромисен относно 2принципа : 1. Ти си против комунизма и всякакви негови уродливи форми,защото точно тяхната идеология е антинационална 2. Против етническите партии /в случая ДПС/ Е с какъв " СУРАТ" ИЗЛИЗАШ ПРЕД ХОРАТА вОЛЕНЕ И КАК ЩЕ ОБЯСНИШ ПОВЕДЕНИЕТО СИ И НА ХОРАТА ТИ ,ОТ ТВОЯТА ПАРЛАМЕНТАРНА ГРУПА ???????

Уважаеми Макс!Що се отнася до Махно той по скоро се води като роден в Гуляй Поле.За да разбереш колко съм на ясно с въпроса ще ти цитирам един прекрасен откъс от любимата му песен:"Смотрю я черезь окно а вокруг темно темно".Перфектно "хайку" нали?По някаква случайност съм бил там и съм имал даже срещи с негови последователи.А сега за съвременният национализъм. Той е тема която чувствам че някой в България я владее.За това и създаде ДПС и им дава достъп до власта.Защото има реална опастност ако ние не направим това доброволно и те сами да си я вземат.А за да не излезе работата извън контрол каквито случаи историята знае същите хора създадоха и Атака.Те са двете страни на нашата политика и никак не можем да ги отделиме една от друга.Може да изглежда абсурдно но аз винаги ще смятам участието на ДПС във власта повече за полезно отколкото за вредно.Същото се отнася и за Атака.А да видим сега каква е твоята теза по въпроса.

Все съм вярвал, че Волен(,може да са объркали В с Б)-е Болен,а от един болен психически каква съвест искаме. Много хора сигорно се срамуват,че са гласували за него,те затова сега са на площада. Да поздравим Болен с последния валс. Дано само чете отзивите които народа пише за него. Да се отегли при Дуган,те са си лика прилика. СБОГОМ БОЛЕНЧО.

Патрия Юруш и съвест са две противоположни понятия

Съвеста на Сидеров я видяхме, Съвеста на депутатите от Атака - също. Всичко е ясно. ДПС и Атака са в един блок. За да поддържат електората си взаимно се плюят, в действителност са от едно и също котило. Сидеров, виждаш ли си скъсаните билдбордове в страната. Това е обичта на хората, които гласуваха за теб. На следващите избори трябва да станеш депутат от ДПС. Там се събират боклуците на БСП, СДС, а сега и от Атака.