Френският посланик: Сидеров е обиждал и псувал нашето аташе

Френският посланик Ксавие Лапер дьо Кабан заяви, че Волен Сидеров е обиждал и псувал дипломата Стефани Дюмортие, но все още не са получили извинение.

Обратно в новината

Коментари - Френският посланик: Сидеров е обиждал и псувал нашето аташе | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво ли прави Оланд?

Що за държава е тази, която позволява на посланика на един парцал да учи поданиците и на морал??

Знаков пример за предимството на първия удар. Няма съмнение, че Сидеров ще даде обяснение за станалото в самолета и на варненското летище. Дали обаче някой ще слуша отговорите му. Неслучайно Марк Твен е казал, че една лъжа може да обиколи половината свят, докато истината си обува обувките.

да питам. какви езици са използували?! да не е станало неразбирателство само.

Жалко, много жалко, че даже и грамотни българи защитават лице като Болен...

Не е нормално един Посланник, да застава зад лъжите на своята служителка. А още по-нелепо е Посланика на държава ,не зачитаща суверенитета на България, която държава все още не се е извинила на българския народ, да говори за извинение. Френската наглост и безпардонност трябва да имат предел! Да не си припомняме, че само благодарение на Шарл дьо Гол, които ви отсрами ,излезе ,че само половин Франция била фашистка. И сега в цяла Европа твърдят, че сте най-расистката държава и това е точно така!

МНОГО ВАЖНО!

този франкофон, да духа супата на чичовото

не само да духа, а да го целува - чичовото им разказа играта за световното:-)))

ЦАЦАРОВ, кога ще дадеш под съд френските парашутисти? КАЖИ СИ НЕ СЕ ПРАВИ НА УМРЯЛА ЛИСИЦА!!!!!!!

8901

Крехката особа на другарят Желязков не е могла да понесе тежките хули и каруцарските попържни на злата госпожа от Францата и като истински български лев се възпротивила и възроптала срещу недостойното поведение на дамата.За голямо наше съжаление се намират пътници в самолета,които се пртивопоставят на левското поведение на другаря Желязков,единственно водени от тяхното раболепие пред представителката на европейската държава.Допълнително възмутен от тази робска овчедушност,другарят Желязков не е могъл да удържи кипящите в неговата иначе крехка и чиста като момина сълза душа,гняв и възмущение и неговата елегантна и добре поддържан маникюр ръчица,със страшна сила се е стоварила върху бузата на най яростния от пътниците.След приземяването е била повикана полиция от предателят командир на самолета.В хода на изясняване на ситуацията един от полицаите е грабнал ръката на другаря Желязков и е започнал сам да се налага с нея.Възмутени от всичко това,народните представители пътували с другаря Желязков и съвсем случайно негови съпартийци застават като един зад своя бог-другарят Желязков.А да видим на кого аджеба ще повярва прокуратурата?

Естествено и единствено на теб. Препоръчвам ти да пишеш сценарии. Там, евентуално, можеш да пробиеш повече. При едно условие - да се научиш да пишеш грамотно. Не е важно да е достоверно.

Защо?Добре е написано а и вярно.

Вярвам на Волен Сидеров! Тези западняци-запартъци си показаха рогат! За какви се мислят! ОВекове наред грабили и колонизирали, те се държат и с нас по същия начин! Нашите управници се държат поданически с тях и им правят мили очи! А за франсетата се знае, че мъжете им 90% са педерасти! Добре че са арабите да им оправят жените -курви!

След като тази французойка не разбира български и е спяла как разбра, че някой я е псувал?

Не си чул, че всъщност била българка.

Кривие дьо Бостан льо Каба дьо Мада си вре мутрата точно като предишния напарфюмиран френски "посланик" и като американския наркоман и потребител на платени услуги.Едва ли ще направи запомняща се кариера с наглостта си.

Е, хайде сега, голяма работа - псувал, обиждал, нали не го е на.бал. Ако искате псувайте, обиждайте дори на.бете наш'то аташе в Франция!

Френка гражданка няма право да се намесва в българска разправия. Ако е с дипломатически статут поведението и е още по скандално. Дядо ми на франкмасоните им казваше фармазони. България сега не е окупирана от Франция, така че френския посланник да не се меси във вътрешните ни работи, а да върви да прави любов със сенегалците.

Възмутена съм, как може да ма псува тоя ваш Волен ? Нищо лошо не съм му направила, макар че както ма гледаше май искаше френска любов да получи.

540704

Фанфанеее да те ... кой те хванее.

АМА НАЛИ БЕШЕ УЖ ПРЕПОДАВАТЕЛКА В АЛИАНС ????? КАК ТАКА СЕГА Е АТАШЕ ????? АМА И ТОЗИ ЛЬОЛЬО ЛЪЖЕ ТА МАЖЕ - КОЙ ЗНАЕ КАКВА РАЗВЕДКА И ТЯ КАТО ОНЕЗИ С ПАРАШУТИТЕ - ДЕТО ГИ СЧУПИХА ОТ БОЙ НАШИТЕ БЪЛГАРИ! О ВОЛЕН - МАЙ СЕ Е СКРИЛ ЯКО !!!!!

леко се е отървал, минало е без сексуално посегателство. А може би точно заради това се алва посланика на страната с узаконени гей- бракове.

волен не е цвете но тоя дипломата ми се вижда нежен човек на които са казали нешто нецензурно ше предпочете да си мълчи а не да ходи по телевизите да разправя как нашия го благославял

квои то туй "член на френското посолство" ва...да ми убяснити чи ни стоплих и тия ут Външнуту кво ни казват нищу...квои ся туй член на пусоству ни разбраф язе))))

шефкат на алианса във ЫВарна е "дипломат" наште тикви от МвНР що още мълчат кат капути да разяснят разликат междук"служител" в посолство и "дипломатически статут"...ама те кат героя на Веселин Ханчев го дават...

френските соцялисти отдавна вартят еуропа на малкя си прас --бил казал,бил направил ,защо не видим тази служителка която била в офис вав варна -откога има френско посолство вав варна.сада трябва да се изкаже но не цацаров-корумпиран .невинен до доказване на противното --това важи за всеки човек вав всеки сад. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Французите се оказват много обидчиви, наглост, подкрепят военните удари по суверенни страни, помогнаха да съсипят арабския свят, май ние сме следващата мишена!!!!!

Много са..... да - свидетели на скандал, които се разигра на летище, м/у 4 мъже и 1 жена от Франция с касиерката на летището, то не бе цирк то не бе чудо, дойде полицията и управата да им обяснят още 100 пъти, че самолета няма да излети, че всички не само те остават.... А бе франсета са......"голямата работа" не знам как ти хора имаха спокойствието да им го казват, казват а те да викат и да се карат /но не в БГ/

Франсета, оставете болен Волен, той е с диагноза! Конценрирайте се върху Сергейчо, който не само отказа да изгради санитарен кордон около лудньото, ами и организира финансиране на "златния пръст" . Вижте, там та го натопете на вашите соци-та, нали са на власт !

Туй френските дипломати не знаят ли и те да псуват бе?? Явно не са разбрали че с простака може да постъпваш само просташки, той от друго не разбира. Но не е прието така в "демокрацията"... Не може ти директо да вземаш отношение като те обидят; трябва да се оплачеш на молядругарката, а тя ще наказва... То аслъ и при комунизъма така ни учеха...

Разликата между Сидеров и бумкащите протестъри е, че той не казва "Yes"

Това , което ще напиша, се отнася за безумните и продажни български медии. Преди около година, в едно село , френски парашутисти, влвзли нелегално в БГ, се опитаха да пребият и прегазят български селяни, които ги бяха заловили в собствената си нива. Но да биеш и газиш българи в собствената им страна не е пресъпление, Но, ако събудиш една псевдо -французойка в самолета - това е престъпление - политическо, хулиганско и дипломатическо! Защо никоя телевизия не привика тогава френския посланик да си каже мнението по случая? Защо не поискаха да се извини? Български ли са тия медии и чии интереси защитават? А, между другото, знае ли някой колко време трае полетът София -Варна, за да може въпросната псевдо-дама да заспи дълбоко и да е недоволна, че са я събудили?

Правилно! Напълно подкрепям.

Sa kakva franzusoyka stava na vupros.Boklukut se e nasmesila neadekvatno i Volen ya otstrelia.Prosto!franzusite da ne se mesat.da se vidyat,che sa satunali v problemi do krusta,a Stefcheto da ne se pravi na interesna,che e edna rodootstupniza samo.Aman ot Stefcheta"!

Няма значение дали жената е френски гражданин, френски дипломат, български гражданин или е Айшето чистачката-циганка. Абсолютно никой не е длъжен да търпи простащините на Атакистите. Нито е длъжен някой да търпи крясъците на Сидеров, обидите на Гаджева, нито да понася бой, малтретиране и ритници. Да си намерят държава, в която законите позволяват на депутатите да бият народа, и там да ходят да се правят на депутати. В нашата страна не е позволено.

Ти светил ли си им?

има сума свидетели, цял самолет хора, екипажа и три вида полиция са свидетели на случая, има и медицинско свидетелство - битият и ритан полицай си е извадил медицинско

Сигурен ли си? Аз пък мисля че вече са си намерили такава държава и са станали депутати в нея... ит не щото няма забрани; в таз държава депутатите нямат отговорности и не носят наказания за постъплите си... Май според закона така се третираха невменяемите и лудите. В други държави обаче ги изолират от обществото на определени места, а при нас това става с полицейски кордон...

Току що видях по телевизията, че и министърката на правосъдието нарушава закона и не спазва презумпцията за невинност по отношение на Сидеров. Това е свръхскандално!!!!!!!!

министърката нали боленчо я крепи на власт, ко ривеш

Няма значение, точно тя не може да нарушава законите.

Една френска любов ще оправи работата. Винаги помага.

И аз мисля така.

Считам, че каквото и да се е случило, извинение от г-н Сидеров няма да последва. Предлагам тогава, ако френската държава се счита за обидена да забрани на г-на посещение на елитните и хотели, което много ще го засегне.

Щом признаваш, че не знаеш, какво се е случило, защо смяташ, че Сидеров трябва да бъде наказан по някакъв начин?

Склонна съм да вярвам на госпожата, като си знам стоката.

Да ги псува, защото се опитват да се намесват в политиката на България и са на страната на Боко Тиквата.

г-жа Стефани Дюмортие е Стефка, българка по произход -родена е в България и говори български. Тя не е никакъв дипломат, а директор на регионалния център на френския културно информационен институт в гр. Варна. И ако е вярно това, което информира в-к Капитал е правила забележка на Волен Сидеров, който се разхождал между пътеките. Е, познайте на какъв език е правила забележка и в какво качество се е представяла тази дама. Ето, защо Сидеров е питал, коя си ти мадам след като се представяш за френски дипломат???? Я се легитимирай да видим дали си дипломат. И е започнал скандала.....

Щом някой може да направи скандал за това, че не е в състояние да се легитимира, значи не му е чиста работата.

И като на какъв трябва да му се легитимира? Сидеров е част от законодателната власт и няма абсолютно никакви изпълнителни правомощия.

Щом има претенции за отношение като към дипломат, трябва да се легитимира, иначе няма как да го получи. Волен се легитимирал, когато е казал, че е депутат. Тя какво, повече ли е, от който и да е депутат.

Не е работа на Волен Сидеров да иска документите на хората. Не е негова работа да въдворява ред в самолетите-има си екипаж и командир. Не е негова работа откъде хората имат пари да летят със самолет. И дали укриват данъци. Но е негова работа да си плати сметката в ресторанта в Белгия, което е отказал да направи. Негова работа е декларира приходите си и да отговори откъде е платил престой по 2500 евро на вечер в Париж. А в декларацията му не е споменато и някой да му е дал въпросната сума.

Нима смяташ, че доходите на нашите дългогодишни депутати не стигат, за да си платят по 2500 евро в някой хотел? Или си много неосведомен или не можеш да смяташ.

информация да се поиска такава относно статута на г-жа Стефани, която вероятно придружава в някакво друго качество, пък изисква почести като за дипломат. И това да се публикува в медиите, защото не може някой да има претенции за ниво, каквото не притежава!!!

Майната му на франсето,французите са едни от най-големите шувенисти както и повечето от западна европа!Кво ми се правят на важни?България над всичко!Аз съм бил свидетел как англичани се държат като свине на нашето летище и се мислеха за много оригинални,никой не им направи забележка,дори и от западняците?Да вървят на майната си всички!

Мръсни шовинисти!!!Да ги псува, защото се опитват да се намесват в политиката на България и са на страната на Боко Тиквата.

а ташета, кат мюрета!

жената не е била длъжна да търпи простащината и крясъците на Сидеров, и не е нужно да се легитимира за да има право на спокоен полет. Всеки човек има право на спокойствие, никой не е длъжен да търпи крясъци на луди хора. А ние които нямаме дипломатически статут, сме длъжни да търпим дивотията на простаците от Атака, така ли?

Тогава да реагира като ВСЕКИ, а не като аташе на дипломатическо посолство.

е ти може и да реагираш като смачкан позитански трол, който е свикнал да го навикват и псуват простаци с власт. А тя реагира като нормална гражданка - отказва да търпи някакъв идиот да я тормози.

ОСТАВКА! МРАЗИМ ВИ БЕЗПЛАТНО! - ама не се отпускайте, бързо да идем да ометем атакистите, които днес се канят подло да демонстрират пред посолството на САЩ заради унищожителните бомбардировки на англо-американските герои-асове летци на 10.01.1944 г., героите , на които заслужено въздигнаха паметник!

Какво ти става?

Аз съм президентът на Хуриджуринайка. Няма да се легитимирам, защото не е ваша работа. Но много внимавайте как ми говорите, защото иначе ще стане международен скандал.

никой не е длъжен да търпи простащините на атакистите, нито дипломатите, нито обикновените хора

Това е отделен въпрос. Но не ми харесва интонацията и думите, с които разговаряте с един президент като мен.

От Франция ли ще внасяме социализъм / президентът им е социалист /.Следователно е в една игра със Станишев.

Докога този яболски пръч ще ни излага като нация??????

Сидерчо е от една масова порода нашенци, тези които се правят на загрижени заради кинти. Такива са Славчо Трифонов, Баречко и много други месии. Но, френският Посланник, защо не земе да каже за френските парашутисти, които бяха заловени до площадката на Белене и се опитаха да прегазят с джипа си български граждани. Или нас кучета ни яли, важно е лелката аташе да е добре.

че той хииич не се прави на загрижен за друго, освен за луксозния си живот, колко българи могат да си позволят нощувка за 5000 евро на вечер?

На какво си любител, че не се разбира точно? На водка, бело, на пиянски изцепки, дърти фалоси или ямболски хобити с мания за величие? Или на емблематичния въпрос "А вие защо биете негрите?"

Няма закон, който да оправдае простащината и агресията на когото и да е. Представете си, че пътувате в самолет или автобус, и, примерно аз, дойда и започвам да ви досаждам, разпитвам, искам документи за самоличност. Как ще реагирате? Дали няма да ми строшите врата? С какво този луд шут е с повече права от мен?

Ако човекът отсреща каже, че е член на дипломатическа мисия и иска по-специално отношение заради това, би трябвало да се легитимира. Иначе всеки на улицата може да каже, че е дипломат и да иска да се съобразяваме с това.

Да разбирам ли, че като си нямам дипломатически имунитет, съм длъжен всеки ненормален лигльо да ми досажда? Е, един ми досаждаше така в междуградска автобусна линия, но след почивката му отпътува само багажа.

Сеа е момента Францата да се намеси в нашата политика та да падне правителството. То винаги така си е било отвън да ни помагат да се освободим от турците. Докато не се намесят отвън турците ще ни е...т както си искат и когато си искат. България ще бъде турска но този път ще си я купят. Докато има баневци, думусчиевци ковачки и тем подобни буклуци нема оправия. Кръв трябва да се пролее за да се оправи България.

като се замислим,с какво българите помнят франция...... с мякой таралясник на рено който преко сили се движи на 23 години

"Преко " твоите умствени сили. Франция е втора по важност държава в Европа, първо. И, второ, прочети колко пъти френската марка Ситроен е водач в рали "Париж - Дакар ". И, в европейския рали шампионат.

Петров, ти да не си групата ненормалници-лакеи на Болен Сидер Ага???

как беше оная поговорка? гаранция-франция ли?

бе не ги харесвам тез французи и това е,виж ако са бръснати французойки може,но с дълбоки резерви и то с горест

Те пък французойките ще се избият за тебе. Нещастник.

Злобни са си французите , злопаметни и лицемерни.Едва ли само размяната на реплики е причина за цялото недоразумение."Старата "френска култура,останало ли е нещо?То не беше Ньойски договор,орязване на територията ни ,и какви ли не още намеси.Още не са забравили техния император Балдуин.

френската куРтура е много важна за к.. хе хе

Те имат огромно самочувствие и са големи шовинисти. Не е ясно, чия е вината.

...е креатура на БСП и ДПС. Крайно време е да се разследват източниците на парите му. Питам се и нещо друго - той обиждал френска дипломат, а ако беше обикновена българка? Дали Цацаров щеше да се размърда?

Тази французойка легитимирала ли се е или не? Ако е гражданка на Франция с какво право се намесва в разправии на български граждани? Ако е дипломат още по малко има право. Така, че да прави френска любов, а не провокации!

не е длъжна през целия полет да търпи крясъците и ненормалностите на атакистите, и не е нужно да се легитимира, за да има право да пътува спокойно, всички които нямат дипломатически паспорт са длъжни да го търпят, така ли?