Сидеров иска съд за Кунева, Милко Ковачев и Соломон Паси

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров иска главният прокурор Сотир Цацаров да повдигне обвинение срещу Меглена Кунева, Милко Ковачев и Соломон Паси.

Обратно в новината

Коментари - Сидеров иска съд за Кунева, Милко Ковачев и Соломон Паси | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Волен е прав, само така. Трябва да бъдат съдени, въпреки че те се надяват и молят на оня, мащаба на престъпленията да им помогне и опази от осъдителни присъди.

А ние искаме - ОТКАЧАЛКИТЕ И НАРКО-ЗАВИСИМИТЕ в местата определени за НЕНОРМАЛНИТЕ!!! ЧАО на рубладжията!

ми отивай в тези места и чао.

Пръмова-Кунева,Паси и Ковачки трябва да бъдат съдени за политическа проституция в ущърб националните интереси и достойнството на България.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е,ДА СЕ ЗАПОЧНЕ С ТЪРСЕНЕТО НА ОТГОВОРНОСТ,ЗА ДЕЯНИЯ В УЩЪРБ НА ИНТЕРЕСИТЕ НА СТРАНАТА!!!

Само съдът може да установи истината! Дотогава постоянно ще се спори на тази тема.

Много си прав Волене, ама не си съгласувал това си желание в офисите на американците на ул. Козяк в София. Предложенията и сигналите, които излъчваш нямат стойност, ако не са съгласувани с господарите ни!

Така е "Щерев",обаче за доктор си ти! За всичко което са сътворили тия хора трябва да са на съд! И това ще стане,стига само да спрат от едно посолство и от едни европейски структури да ни съветват и да ни се месят;кого да хванем за ушите и кого не бива! Да те светна малко! Точно за това е тоя вой срещу Тръмп. Опасенията са,че той ще "махне чадъра" и много хора ще си получат заслуженото. За сега са "свещени крави". За сега обаче!

България не е Румъния или Полша и никой политик за нищо няма да го осъдят.

Луд умора няма само се поти..ха.ха идат избори и е време за цирк "Большой театър..ха.ха Защо този не е затвора за предателство към Родината и за изнасяне на информация на руските врагове(преди време брояха техниката на нато и даваха точна информация на Кремъл)

разстрел е малко

Бюллент Сидеров БЕШЕ РАЗСТРЕЛЯН АННАЛНО от кубинските другари

Аз гледам фактите. Бюллент Сидеров покрепи турско-комунистическата ламя. С помощта на Бюллент Сидеров Шиши без малко да стане шеф на ДАНС. С подкрепата на Бюллент Сидеров Станишев и Доган ограбиха и унищожиха КТБ.

Няма нужда да се губи времето и парите на Съда. Фактите са доказани и ясни - милиарди левове загуби за държавата. Това са МИЛИАРДИ! Това е като да покриете с банкноти половин България плътно! Затова Съд не трябва, а разстрели. Или въдворяване доживот в урановите мини.

Както забелязаха умните хора, идват избори и "белият вожд" се активизира! Да очакваме и скандали с дпс и дост. Вече се заформя един. Все пак избори идват, не е шега работа, парички трябват, млада жена и дете храни човекът...

злобата води само към дъното ...

Dobromir Dimitrow

Напълно вярно, то и затова сидероглу е на дъното!!!

Интересно как само България няма нужда от АЕЦ а всички други държави строят та се късат. Явно ние българите сме много особенни или не всички които пишат по тая тема са българи !

До олемите смелчаци по-доло кото питат къде е бил Сидеров тогава. Ами толкова са му стигали силите и политическото положение. Ами вие къде бяхте !!! Малко прилича на поговорката "Дайте да дадеме". Той поне прави нещо добро за страната а вие ? Като толкова не го харесвате ще дочакате денят в който България няма да я има а вашите деца ще прегърнат Е-ценностите със спринцовка в ръка или с хомо партньор и пак ще пищите Сидеров това Сидеров онова. Спомнете си каво е казал Левси за предателите и го приложете върху себе си.

БОРИЛИ СЕ ЗА ТОВА БЪЛГАРИЯ ДА СЕ ОСВОБОДИ САМА! "КОЙТО НИ ОСВОБОДИ, ТОЙ И ЩЕ НИ ПОРОБИ!"

Айде по-точно какво е направил!!! Май не можете нищо да кажете, а?!

ТЕЗИ ДОЛНОПРОБНИ ПИСАНИЯ ВЕЧЕ НЕ ХВАЩАТ МЯСТО! ИЗМИСЛИ НЕЩО ПО-ТАКА!!! АКО МОЖЕШ ДА МИСЛИШ,РАЗБИРА СЕ!!!

изкупиха най живописните места по черноморието ни докато този пудел подскачаше пред камерите с призиви да се продължи забраната за чужденци доито искат да купуват българска земя!

Тая чавка само покрай избори ли се разкряква?

пречи ли ви демокрацията вече ?

да се побара. Решението за спиране на 3-ти и 4-ти блок датира още от 2003. Къде е бил тогава "борецът-патриот" Сидеров? Защо не се е тръшкал пред АЕЦ, защо не се с обърнал към прокуратурата, защо не е алармирал общественоста и не е "вдигнал" народа? Отговорът е прост - защото НЕ Е БИЛО ИЗГОДНО на господарите при които той и сега е кучеце (моля за извинение тези честни и себеотрицателни животни!) на верижка. Ако двата 440 МВ реактора (чисто хипотетично) бяха останали, това прави Белене АБСОЛЮТНО ненужна. То и СЕГА е видно, че няма нужда от нея. Затова и Сидеров тогава си е мълчал като миндил. Виж, сега вече може да скача и квичи колкото иска. Руснаците си получиха милиардите. Не съм адвокат на Кунева, Ковачев. Нека ако наистина нещо такова има да ги осъдят, но популистките глупости на този бял пудел ме дразнят.

Глухар и слепец, Сидеров от 15 години говори за АЕЦа, за ТоплоФЪКация, за ЕРПтата, за Тройната КУРалиция, ама идиоти като теб имат по-висши приоритети, като концерта на Слави и Бойко, Мачлето на Манчестър Юнайтед с ЦСКА, идването на Галена или Металика на стадиона, проститутките на софийското или ботевградското околовръстно. Бридж или обикновен белот. Да ти кажа, сам си си виновен, че си идиот.

Имах такава котка -Соломон. (сиамец) -бих ме се -тя ми вкарва закривен нокът в окото до кръв ,дорде ми дойде акъла и с шут на корниза я пратих. Отървах се слава Богу.

ББ играе играта на американците и се надява да мине номерът с референдума така че в България да се узакони 2-3 партийна система която ще изразява волята на само 30% от народа и американците ще я подкупват много лесно. Относно колко била морално остаряла нашата АЕЦ и колко неизгодна била ????? Това са пълни глупости. Унгарците, Турците строят атомни мощности а ние не било изгодно !!! Неизгодно е соросоидите ама за нас е изгодно. И кой кого ще надприказва по форумите зависи колко посачи са си купили соросоидите! Я вижте какво прави Орбан и тогава коментирайте Сидеров.

Някой може ли да обясни на Българският народ,защо като толкова е велик във вашите очи Соросоидни тролове Борисов,се разсърди и подаде оставка???Нима някой му я беше поискал,за да го направи а???Страхлив както винаги и по времето на Борисов1,това е първият премиер,който не си е изкарал пълният си мандат,всички помним това,и затова такива като него нямат място във политиката,да отива при приятелят си Яне Янев,и да си харчи откраднатите пари със здраве,само да не се показва пред Българският народ,защото е много виновен за всичко.

Така се прави от НОРМАЛНИТЕ правителства когато нямат подкрепата на народа изразяваща се в президентски избори. Не чакат да ги изхвърлят от парламента с камъни както ви натирихме вас.

Президентските избори не са парламентарни! Както Б.Х. управлява при Гоце, трака щеше да управлява и при Румен, но Местан (баш турците) е с него, Радан против него, РБ само едни кражби в главата им, ПФ ту с него ту против него. Как се кара таз таратайка? Саботираха до край референдума, на КС го дадоха, въпроси преправяха, капани залагаха, пликове въведоха и сега най големи защитници! Да ама когато им показаха къде е далаверата! Щото милиционери(пожарникари), доносници и физкултурници са им кадрите а останалите крадливи лекета! Нямат кадри и това е!

Внимавай какво си пожелаваш щото може да се сбъдне. Нали рИва 3 седмици - ОСТАВКА. Сега що рИвеш?

Тези по-скоро са за награда, а за съд е Станишев и Болния лъжец със златния пръст. Фактите: Б-ве 1 и 2 отдавна са с изтекъл срок на експлоатация и се затвориха точно навреме, 3 и 4 също вече от години са с изтекъл експлоатационен живот. При 1 и 2 степента на защита е двойна и живота им не може да се удължава, съгласно стандартите на МААЕ. 3 и 4 са добри блокове, но експлоатационните им разходи са като на 5 и 6 при 2,5 пъти по-малка мощност. Удължаване на живота им струва колкото на 5 и 6 блок - т.е. 600 млн евро. Дори и да пренебрегнем тези важни подробности нека да смятаме. Обща мощност 1640 МВт. Средна натовареност 50% (ремонти, авари, моментна консумация и т.н.) или 820МВт. 820МВт х 24ч х 365 дни х 12 г.(средно до мемента)= 86 198 400 МВтч при продажна цена в момента 55 лева= 4,74 млрд ЛЕВА. Приемаме, че дори 1 и 2 са удължили живота си. Т.е. за 4 блока са платени 1,2 млрд ЕВРО или 2,4 млрд ЛЕВА. Т.е. чистият приход за периода щеше да е 2,34 милиарда лева. От тях печалбата е около 20% или 468 милиона лева в най-добрия случай и при късмет. В замяна на това щяхме да загубим 800 милиона евро или 1,6 милиарда лева БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ от ЕС по закриването на блоковете. До момента щяхме да сме назад с едни 1,132 милиарда лева. Разбира се в бъдеще до крайния експлоатационен срок блоковете щяха да донесат още 4-500 милиона печалаба, нека да е 1 милиард. Като цяло щяхме да сме на фитка. Вероятно крайната цена при потребителите щеше да е по-ниска с 1 ст./кВтч, обаче в последствие трябваше да плащаме за повече ядрени хранилища и за студен резерв ТЕЦ. Единствената реална печалба щеше да е, че Белене нямаше да се започне и нямаше там да загубим 2-3 милиарда. Т.е. както и да гледаме нещата виновен е основно Станишев, спрял 3 и 4 блок и похарчил пари за Белене в строителство и поръчка на реактори.

В висчки нападки срещу Сидеров са безпочвенни и инсценирани от американците защото ги е страх че народа ще прогледне! Като чета коментарите по-долу виждам че са без всякакво основание. Нима не виждате че всички партии (без Атака) са управлявали трагично досега. За предателите на България които пишат платени коментари (може би финансирани от Америка за България) ще има видов ден а за заспалия народ който вече започва да изчезва си има поговорка "малко му е боят"!

вот тибя една пица. Даже 2 щото дори ти знаеш че дращиш простотии.

в ник-а ти има повече смисъл отколкото в написаното по-него.

Що името на ника ми е толкова важно за вас и всички други дребнотемии то това показва нивото на вашите разсъждения. Кого надприкавате - майче себе си. Когато държавата ни изчезни и видите децата ви да са възприели Е-ценностите със спринцовка в ръката тогава ще се запеете друга песен.

Редакторе... няма ли да се прибираш у вестника обратно :))) Най-върлия седераст стана пе...

ха така Болене да не си сам у кауша викни ги и другите. После може да се поупражняваш в "Извини се бе"!!!

се "зае" с АЕЦ Козлодуй: Оборот 1 милиард, печалба 1 милион (по негови сведения за 2016). Драстичен спад на продаваната зад граница ел.енергия - над 40%, минимален спад(!) на потреблението в страната. На КОГО Волен и компания щяха (или ще) продават ток след като няма търсене и цените падат. Как ще им излезе сметката? Това да не ти е да се снимаш гол в разни списания? Кой СЕГА щеше да плаща всичко това? Аман от ПРАЗНОГЛАВИ полититици, търсещи евтин ПИАР.

Преди не много време когато разбрахме за посегателството на НАТФИЗ решихме да отидеме ,да провериме и накажеме соросоядите. Кво заварихме - ято СОРОСОИДНИ ПАТКИ -5 ,които ми стигат до пъпа. Всичко се разхвърча към "графа" все едно ги стреляме.Наопаки в трамвая всички ни благодариха от тяхно име.

пак притопли манджата..Стига с тия присъствия, бегай у клекшопо.

Воленке, и да се подмиеш довечера като се прибереш в харема ми, че пак си се разсмърдяла.

НЕ ТЕ ЛИ Е ГНУС КАТО СЕ ПОГЛЕДНЕШ В ОГЛЕДАЛОТО?!

този турчин албинос как така изплува? Да не е лапнал плувката на някой?

Предизборни трикове на всички партий после гледат само за себе си така цели 27г.Как не се намери един ЛЕВСКИ.

хайде... подкрепям те. Бъди новия Левски !!! Що не щеш? Не си ли родолюбец? Не си ли БЪЛГАРИН? Ех... все някой друг трябва да е...

Ей...наложнице... кога излезе от харема ми ма? Я да се прибираш веднага и да готвиш.

до кога ще търпим този престъпник в парламента? Добре че идват избори.

Че е престъпник няма спор, но точно този път казва истината! Не е имало искане за затваряне на реакторите! Кунева и другите са го поискали за да осигурят пазар на тока на френската АЕЦ на румънска земя. Естествено след това Кунева е получила висок пост в БНП Париба, която е основен инвеститор в този АЕЦ, а преди това и еврокомисар при ЖОЗЕ МАНУЕЛ БАРОЗО (фрнцузин).

и ти му повярва? Що така? От къде си сигурен? Какво си прочел по въпроса? Само статията в дир-а ли? И що говорите простотии все едно са факти????

Искам Сидера и Чехлю в дива ММА схватка, мисля че поне това заслужаваме !

Мисля че Плевня Алиев няма никакви шансове.

Воленчоооо... кога ще си сложиш БЪЛГАРСКО име бе? аналога ти тъп аналдолецо е ЖЕЛЯЗКОВ.

Соросоидните тролове продали душуте си на Сорос за пари,какво толкова ви е направил Сидеров и Радев,че така злобно ги мразите,нима Борисов е цвете пред тях????Имайки предвид че закопа България със този голям заем от 27млд евро,а???На калпак от населението се падат по 1200лв за да бъде върнат този заем,който Борисов тегли и открадна,защо нищо не казвате по този въпрос,а Умни и Красиви Продажници???Хубавото е че до 10 дена паричките ще ви секнат,встъпвайки във длъжност на Радев и Тръмп,който е подкарал Сорос на прицел.

Спа под един юрган с Сокола и СерГЕЙ... какво смяташ че е нарпавил, а? Разкарваше се с оръжие в БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ !! Да не говорим за "побойничестките" ми изяви. Според тебе този за парламента ли е??? Как пък има тъпаци като тебе дето да блеят като "уфсе" за едно рядко ла*но?

"Браво", ве волене, след толкова години се сети да кажеш нещо умно... Добре де, к'во прави толкова години, и то когато имаше "златен пръст" ?! Нали именно заради такива словоизлияния ти вярвахме навремето и смятахме, че ще направиш нещо ?! Обаче пак си е същото - пак говориш и нищо не правиш?! Имал си намерение да даваш под съд, че ти това го говореше преди колко години, че не си спомням ?! Ами давай под съд и ги осъди, ако можеш, че напоследък все само тебе те съдеха и ти се призна за хулиган и гамен!!!

Батка, тебе какво точно ти направи Сидеров, че го мразиш. Спъна ти растежа в кариерката ли?;)

Dobromir Dimitrow

Ха-ха, напротив, след като се махнах от атакаеоод израснах в кариерата. А тия, дето ми нацвъкахте минусите, кажете какво направи сидероглу с 20-те точки на атака, с които спечели навремето???!!!

Не го мразя, но и не ми харесва! Пояснявам. Направи справка и ще видиш, че винаги се появява само преди избори максимум 6 месеца преди избори. Последните 2 години да си му чул гласа ????

Прави ли ви впечатление, как след като Мутрата падна от власт, започнаха да съдят министрите и мекеретата му. Дано скоро и на Мутрака повдигнат обвинение за кражба в особено големи размери.

преди 10 години излъгали, сайдеров сега се сетил!! ми то и ти излъга бе!! нали щеше да буташ альоша, пък гледам още си стърчи като рибарски ...прът!

отдавна искаме и присъди искаме...

Правилно!

Браво на Сидеров! Съд, парична компенсация за пропуснатите ползи и затвор за националните предатели.

Който е мушкан от Доган и е коленичил пред СерГЕЙ - няма как да му повярвам.

Кой му развърза на този пациент усмирителната риза ? Санитари, моля заведете го отново в изолатора, че плюе, буйства и не се търпи!

БСП и БКП(ГЕРБ) Найс, А?!

Тоя плужек кога стана обединен патриот, кога пак навири нос?

Естествено Болния както винаги лъже. 1 и 2 отдавна са с изтекъл срок на експлоатация и се затвориа точно навреме, 3 и 4 също веке от години са с изтекъл експлоатационен живот. При 1 и 2 степента на защита е двойна и не може да се удължава живота им, съгласно стандартите на МААЕл 3 и 4 блок са добри блокове, но експлоатационните им разходи са като на 5 и 6 при 2,5 пъти по-малка мощност. Удължаване на експлоатацията струва колкото на 5 и 6 блок - т.е. около 600 милиона евро, като удължаването на живота е по-кратко. Но дори и да пренебрегнем тези важни подробности нека да смятаме. Обща мощност 1640 МВт. Средна натовареност 50% (ремонти, авари, моментна консумация и т.н.) или 820МВт. 820МВт х 24ч х 365 дни х 12 г.= 86 198 400 МВтч при продажна цена в момента 55 лева= 4,74 милиарда лева. Приемаме че дори 1 и 2 са удължили живота си. Т.е. за 4 блока са платени 1,2 млрд евро или 2,4 млрд лева. Чистият приход щеше да е 2,34 милиарда лева. От тях печалбата е около 20%. Т.е. 468 милиона лева в най-добрия случай и при късмет. В замяна на това щяхме да загубим 800 милиона евро или 1,6 милиарда лева БЕЗВЪЗМЕЗДНА помощ по закриването на централите. Т.е. до момента щяхме да сме назад с едни 1,132 милиарда лева. Разбира се в бъдеще до крайния експлоатационен срок блоковете щяха да донесат още 4-500 милиона печалаба, нека да е 1 милиард. Като цяло щяхме да сме на фитка. Вероятно крайната цена при потребителите щеше да е по-ниска с 1 ст./кВтч, обаче в последствие трябваше да плащаме за повече ядрени хранилища. Единствената печалба реална щеше да е че Белене нямаше да се започне и нямаше там да загубим 2-3 милиарда. Т.е. както и да гледаме нещата виновен е основно Станишев, спрял 3 и 4 блок и похарчил пари за Белене в строителство и поръчка на реактори. Някой ще каже: Що 50% е средната натовареност на блоковете. Просто е: През пролетно летния сезон имаме консумация под 3000 мегвата. очевидно е, че трябва да спираме 4 блока заради работата на ВЕИ.

И да добавя. Трябваше да затворят въгледобивни мини и ТЕЦ, в които работят десетки хиляди- т.е. повишена безработица и по малък БВП, данъци и осигуровки. Изобщо щяхме да сме по-зле от повечето Африкански страни и дори от Русия в момента ;))))) Някой може да пита що 20% е печалбата. Ами даже е много, щото двата хилядника сега носят по под 100 милиона печалаба което е доста под 20% от приходите. И още нещо за пиковите потребления като при сегешния студ трябваше да държим ТЕЦ в студен резерв. Ама това са заплати за персонал на изчакване, за миньори на изчакване, т.е. цената от ТЕЦ щеше да се повиши допълнително с увеличена "цена за разполжение", т.е. мантрите "ама Американските ТЕЦ" са несъстоятелни и глупави.

Чел си, ама не си разбрал много от прочетеното. Печалбата на Козлодуй е нищожна, защото всички правителства от 1991 до днес ползват АЕЦ-а да пълни дупките от кражбите в НЕК. Ако износителите на електроенергия купуват от енергийния микс, а не от АЕЦ-а, печалбата му ще е три пъти по-голяма. Ако НЕК не е принудена да плаща безумните цени на ТЕЦ-1, ТЕЦ-3, комбинираните промишлени централи, централите на биомаса, ФЕЦ и ВяЕЦ, щяхме да имаме балансирана и работеща енергийна мрежа. Ако толкова се грижим за социалния ефект - хиляди работещи в мините, защо закрихме Кремиковци? Там също работеха хиляди. Ама Кремиковци отрови поколения софиянци. Същото правят и Мариците в Гълъбово.

Я сега да смятаме .... колко пари се дават на американските ТЕЦ каза ??? Ако ги бяха дали за АЕЦ ??? Давай да смятаме ?