Волен Сидеров осъди Андрей Райчев за обида

Софийският районен съд е осъдил социолога Андрей Райчев за обида и клевета срещу лидера на "Атака" Волен Сидеров, съобщиха пред БТА от съда.

Обратно в новината

Коментари - Волен Сидеров осъди Андрей Райчев за обида | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той пък потомствения комуняга Андрей Райчев какъв е? Знаете ли каква е разликата между фашизъм и комунизъм? Няма разлика.

Тази лъжлива и крадлива маймуна нарекла Сидеров фашист, голям смях. Тоя Райчев, ако имаше демократична държава, щеше да седи на топло и да пише мемоари, а не да е медийна звезда.

ебаси боклука ,него кой ще го съди заради обидите му

Фашизмът е насилствено обвързване на гражданите от властта и към властта. Сидеров, както и Райчев, точно това искат, но не могат все още да насилват в държавен мащаб. Затова все още не са фашисти, но натам се развиват. Съдът няма такова определение за фашизъм, но той е средство за насилствено обвързване на гражданите от властта и към властта. Райчев, Сидеров и съдът са твърде близки по същност, нали? Едва ли ще признаят защо е лош фашизмът и защо да е обидно да те наричат фашист...

Старият партиец Райчев може да внесе глобата като разход на партията и пак да продължи да се изявява като социолог. Прогнила държава...

Хаха! Как ме нападнаха за едно въпросче само! Значи и Вие сте фашисти, щом не понасяте другомислещите....От фашизма, лекция няма да изнасям, но Сидеров пропагандира расизъм и етнически национализъм, което си е фашизъм. Добре, де, а не е ли лъжепатриот?!?!

Браво, Волене! Този юнак отдавна си търсеше майстора. Няма да му правя квалификация като социолог и човек - ясен е на всички. Най-важното - този път съдът вероятно не е бил повлиян от противниците ти.

Не съм фенка на Волен, но останах приятно изненадана от новината, че е осъдил А. Райчев. Последният е една противна, злобна и във всяко отношение отвратна личност, обслужваща комунистическите си господари. Винаги сменям тв канала, когато видя муцуната му.

защо не побликувате коментарите ха хората или трябва да са по ваш вкус

Точно така Волене,разбира се,че трябваше да осъдиш този мръсен комуноид,червей-Райч е толкова гнусен тапир,че ми е чудно,дали има някой,който да хваща грам вяра на неговите,измислени,п и ,че доста малоумници и царвули са се навъдили в този форум и плюят единствената българска партия,защитник на всичко българско и това,българията да е само и единствено на тези,които се чувстват българи!Защо плюете по Атака бе слепци!Знайте,че иде Видьов ден,мръсна комунистическа пасмина!За хиляден път казвам,че най добрия комунист е мъртвия комунист!Да се изкорени и заличи това зло в световен мащаб!

Че защо да не се срещне с жената бе духач,че тя да не е прокажена жената?Умна,образова и с положение в италианското общество,уважавана!А е имал такава среща,той трябва да се гордее,а ти си просто един вентилатор!

bravo!

Много интересно пък какви доказателства е представил в съда, че НЕ е? Цялостното му поведение е на истерик, речите му са като на онзи малкия мустакатко, дето разпали ужасяващата Световна- как да го определи човек, като кротко агънце ли?!

Строг социален контрол с елементи на расизъм. Що е то?

Ами как да му викаме на Волен? Майка Тереза ли? Хайде да наричаме нещата със собствените им имена.

Не се правете на интересни, а гласувайте! Изберете най-малкото зло, но гласувайте!

Леко се е отървал този комунист-милионер. Трябваше по-голяма глоба, съразмерна с откраднатите милиони. И да подкара и останалите платени клакьори, бръщолевещи глупости, подобни на глупотевините, бълвани на този лошо гледащ социолог.

Браво на Волен, тоя кривоглед фъфлещ комунист заслужава затвор за лъжливите соц. прогнози с които заблуждава гражданите.

Dosieto-o-o-o,dosiet na Volen, to bi vi dalo poveche material za komenta.....

Сидеров .. ти си фашист и лъжепатриот!

Мед ми капе на душата... Това нищо не казващо, а манипулиращо боботало най-после си намери похлупака :))))

И какво като се е срещал с внучката на Мусолини?! Само дебилите правят малоумни такива заключения! Истинските фашисти са чифутите и комунистите, които са рожба на чифутизма!

Скъпи сънародници, не вярвам на очите си!След като се зачетох в коментарите Ви, направо ме побиха тръпки от огорчение и ужас! Как е възможно в 21-век интелигентната ни нация да звучи първобитно и агресивно!Толкова много въпроси стоят пред нас за решаване, толкова много години не успяхме да открием вярното решение на уникално сложната задача да се уважаваме!Винаги съм вярвал, че не е толкова трудно да бъдеш щастлив, напоследък вярата ме напуска, тъй като освен злоба, завист и простотия, както и всякакъв род нечистоплътие, нищо друго не срещам в нашата, иначе хубава мила родна страна! Питам се:Какво ли следва.....???Нова емиграционна вълна, този път ще бъде истинско цунами, а тогава с този отрицателен прираст до 2020 няма да има българи, които да се интересуват от Волен, Райчев, Станишев, Борисов и т.н. Помислете върху това, като начало можем да си изчистим столицата, заприличала е на гето!А който не иска да чисти, защото си плаща данъците - да спре да ги плаща, защото това вече не се търпи!

един педераст осъдил друг педераст на смешните 1000 лева и сега ни пробутват тая евтина манипулация. иначе определено сидеров е манипулатор по гьобелсов образец и си е чист фашист. Но не в смисъла който влага педераста райчев ,че национализма е фашизъм. А в смисъла че сидеров е лъже-патриот и псевдо-националист и гьобелсов манипулатор. Това не е присъда а споразумение! сидеров иска да пишат че е осъдил някокого,за което кулководите му плащат доста повече, в това число на осъдения, особено ако е дърт педераст като райчев.

Всички знаем, че Волен Сидеров се срещна лично с внучката на Мусолини.

Хора идете да гласувате. От няколко места ми предлагаха да си дам данните срещу различни суми (20-50 лева). Най-много оферти от независими изсточници имаше от ЛИДЕР за 50 лева. Идете да гласувате защото един най-ниско ниво цигански отговорник взема 50 лева а дава на циганите гласоподаватели по 30 лева. Твърди , че има 80 от Младост и 70 от махалата. обсто 150 души за един ден пропаганда. Предполагам , че високите отговорници взимат поне по 100 лева на глас. Страшно е мангалите и турците за дребни пари ще ни докарат некой изрод на власт. Гласувайте за който искате, само гласувайте.

ТОЯ НЕКАДЪРНИК ЗА ДРУГО НЕСТАВА ОСВЕН ДА БЪДЕ СЪДЕН ДО ДУОКА

много ненормален изфирясал народ и боклук има в тая БГ.бе !! то едва се намерило един човек дето им вика право куме в очи истината-те ненормалниците,ми говорят за общ цирк! ами кога пък най-накрая ке се оправите и заприличате на Швеция примерно,бре? я кажете??я се вижте на какво сте замязали?? ама май винаги такива сте били,а? имате ли намерение въобще на такива подвизи като у нормалните страни-но не подвизи,а нормални нещица за нормалните работещи,умни,немърз нации на запад! аааа??Смешки говоря,нали? ама сте смешки вие и е смешна,не,жалка е БГ с такива като вас дето ДОКАРАХА,ПОДДЪРЖАТ(с собствената си тъпота) и ТЪРПЯТ политкликата горе-вече колко десетилетия,а?? Той човекът го заболя устата да ви говори и показва не кривиците,а престъпленията...ама като дотам си докаран -не вярваш на никого и на нищо,но най вече на себе си не вярваш-как да бъдеш честен и вярващ с другите??? Е затуй -ако пак надделеят такива гьонсурати-агонията БГ ще си продължи...и който избяга-избяга! Другите дето останат в БГ ще оформят една менажерия !! Комменажерия от нов,по-модерен тип просто! Честито да ви е!Пфууууууууу (кога висшите ви любими другари,окрали Бг и съсипали БГ народа честват на Околчица и държат речи(смехория!)-тога празника е супер,не е опорочен!когато обаче се яви човека дето вика право и се мъчи да се бори като дон Кихот-тогаз за вас е опорочен празника и Ботев! от сорта БотевСтанишев и на др.юнаци,нала така?неопорочена,чис работа..кеффф?!!) е чукундурите сте,без извинение!

интересно, ако го беше нарекъл комуникг, дали щяха да го осъдят.фашизмът е италиянско явление и е незаконно роденото дете на карл маркс.в случая бъркат фашизма с национал социализма.

Браво Волене! Крайно време беше някой да го озапти тоя бесноватия.

каква ИДА,какви 47 000 000 години?Дарвин вероятно е имал пред очите си подобието на този нискочел комуноид,за да излезе с тази революционна за времето си теория!!!!

Тоя като фъфли чак и плюва. Отврат! Откъде е тая злоба!?!?!

Чухте ли по btv в Холандия кой е с най-много гласове на евроизборите ? Айде да не правя сега реклама на СидероFFFFFF

Най-после някой да му сере в устата на тоя.Беше ми писнало от нег.Голяма подлога.Просто е отвратителен.Няма да забравя как се беше нахвърлил върху нашата Академия.

Браво Сидеров, честният обикновен българин е с тебе, и ще гласува за партия АТАКА !

Прав е! Иначе изобщо не го поддържам. Но да се ръсят подобни квалификации, когато всъщност като фашисти в България се проявяват комунистите и ДПС - това показва тенденциозност!

Волен Сидеров е болезнено честолюбив човек! Това е много опасно! Всъщност ключовата дума е болезнено!

Недоумявам как може съдът да се занимава с тях.Единият неврастеник /А.Райчев/ ,другият откровенно луд /Сидеров/.

В. Сидеров не е фашист. За да си фашист, освен идейна убеденост се искат и здрави топки. В. Сидеров ги няма. Той е комплексиран кресльо с ксенофобски и фашизоИДНИ наклонности /от гръцкото ИДОС - т.е. подобен -фашизоподобен/ Както Опел Омега е подобна на пета серия на БМВ...ама не е...

Все пак това е малко възмездие за стореното.Време е след вота и за по-голямо........

Всеки инакво мислещ е Фашист, в очите на баш Фашистите !

На тоз социолог му е време да слезе от политическата сцена

БРАВО ВОЛЕНЕ, С ТЕБ СМЕ НА 7.06 И НА 5.07 ЧУДЯ СЕ САМО КЯК СЕ Е НАМЕРИЛ ЧЕСТЕН СЪДИЯ

един осъден социолог комунист

Долу БСП, Долу НДСВ, Долу ГЕРБ, Долу бТВ, Долу Бареков, Долу Слави Трифонов и най-вече долу Иван Кулеков за цялата пумия която изливат в/у хората, които са готови да се борят за каузата, но уж те се правят на патриоти ! гадни пропагандатори ! Те нарушават всички морални норми ! Най-вече бтвииците, заслужават да ги затворят !

такыв сурат...боже боже!!!!като на ИСТИНСКИ КОМУНИСТ!!!!как смее да се показва тук и там....

Бълха го ухапала Райчев! Той пак ще си дрънка каквото му дойде. Прави впечатление обаче, че доста хора клеветят Сидеров - присъдите го показват. Това разкрива пък какви са тези, които го клеветят. Като нямат сериозни аргументи срещу него, те само му правят услуга. Което пък е знак, че не са много умни. А по въпроса за фашизма май много малко българи са наясно. Това се дължи на ниската им обща култура, защото е нещо, което се учи в часовете по история. Ако наистина се учи история, разбира се, а не се пробутват пропагандни клишета. Трябва повече да се чете, другарки и другари! Започнете като начало от Бенито Мусолини, защото фашизмът е създаденото от него движение в Италия между двете световни войни. Коренът на думата е латинското фашио, което означава сноп от пръчки, олицетворяващ силата на единството /също като това, което е демонстрирал хан Кубрат на синовете си/. За подробности - повече четене, но не само Фашизмът на Ж.Желев, защото истинското заглавие на тази книга е Тоталитарната държава и целта й е беше да разкритикува тоталитаризма от съветски тип, показвайки общите му черти с другите тоталитарни системи, каквато е и фашистката. Но не само тя. Днес у нас например става все по-популярно понятието тоталитарна демокрация.

Да живее България! Да живее българският народ!

Не мога да повярвям, че в България се е случило нещо нормално.