Военно изпитание на САЩ в Океана предизвика трус от 3.9 по Рихтер (видео)

18-тонен експлозив е детониран в близост до самолетоносача "Джералд Форд"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Gezungen

А защо не направят подобни изпитания в близост до небостъргачите в Чикаго и Ню Йорк, за да проверят антисеизмичната им устойчивост??? Тъпи военни ...

Тъпи военни…

Някой да си спомня, какво се е случило на 22 юни 1941 г. ?

Квооо

Отврат. И тия ще дават наклон на целия свят!! Няма нищо свято за тях. Наскоро имаше статия за експеримент, който възнамеряват да правят с цел промяна на климата - да затъмняват Слънцето с внасяне на отразяващи частици в стратосферата.

колко риба е дала фира .... :(

Климатичните.Началото е когато Никола Тесла е провел експеримента наречен Тонгуски метеорит, който не никакъв метеорит а кжнцентриран удър от природно електричество с голяма мощ върху руската тайга.

Schilo

Много ми е интересно, при реална ситуация, какво ще стане със самолетите и екипажите на самолетоносача?

Добре че са американците, да ни пазят от вълци и мечки, че Европа вече тотално е забравила как да се отбранява.

Американци в краварника заключени.

Цяла България е с вас

Schilo

Една от 10-те Божи заповеди е "Не лъжи!"

Изроди, колко живи същества убихте, да си начешете крастата???

Боже опази от тези! За тях в океана няма нищо и природата взела, че се е замосезирала да не е там... не ми се мисли колко животни са загинали заради болните мозъци на тези там дето искат да си проверят устойчивостта на бойните кораби.... а после плачем за климат и разните му програми за опазване на околко седа... как да се опазим от този тип стратегия за бъдещето като това дето се провежда в настоящето?!

Това, 18 тонните бомби и трусовете от тях, било много хубаво, приятно и полезно нещо, според новите ни задокеански господари. Скоро сигурно, като жест на великодушие и приятелство ще ни го предложат и в Черно море, боклуците мръсни.

Трус Във Водата/Океана ?! ...еееииий, туй това Дирянническае Дьела - Ешо ДъСъ нЕъ .... :-)))))

Ама те руснаците няма да ви бомбят с 18 тонни бомби под вода... Те ще са по-лекички, ама и доста по-мощни.....

Тъпан това е колко килотона взрив е бомбата не колко е лека и тежка. Поне малко се убразовай преди да дрънкаш тъпотии.

Да се убразова викаш. Ти първо се енформирай и после учи другите.

Таман 18 тона са си. Това за което си мислиш е за еквивалентна на ядрени бомби към конвенционално взривно вещество.

Ееех, ще запомня президента Джералд Форд с добро. Светла му памет! По негово време светът беше едно сигурно място за живеене. Имаше световен мир и просперитет. Общуване и разбирателство между народите. И това до голяма степен беше негова заслуга. Беше един политик на диалога и мирните решения на кризите в света, доколкото изобщо ги имаше по негово време. Имаше наука, изкуство, хубава музика, шедьоври на киното, сътрудничество и разбирателство между народите по света.

Значи, нека ви кажа какво точно стана. Бяхме с пасажа и си похапвахме сутрешно, да наберем енергия за деня. В един момент настана суматоха. Измежду дружките си видях водолаз от спецчастите на САЩ, който ни събра заедно и ни съобщи официално, че ще се провежда учение и трябва да напуснем периметъра. Изпратихме вестоносци до китовете, делфините, акулите, че дори до планктона и водораслите, че да се евакуират навреме. След около 2 часа потвърдихме, че няма живот в периметъра и беше дадено разрешение за начало на ученията. Взривиха няколко бомби, разстресохме се малко, но това беше. След като периметъра беше проверен и бяхме уведомени, че средата е безопасна и няма никакви вредни последствия, решихме да се върнем обратно. Всичко е наред вече, даже имам интернет за да успея да ви напиша този коментар и да ви успокоя, че всичко е наред и демократично.

Кьде са питам зелените защитници на розовите пеликани, които ги защитават от агресивния и политически поект СП2, кьде е Гретхен Тумберг и прочее екотунеядци да надигнат вой за тоновете риба, избита и оглушена в резултат на този варварски опит?

чужд войнишки крак на територията ще разберат че 300 години не са участвали във война.

Имало е полицай който са регулирали миграцията на морските обитатели.Също Баидан е наблюдавал лично от подводницата експлозията

“Бомбата е пусната в океана и детонирана под водата. Самолетоносачът "Джералд Форд" е бил на повърхността близо до мястото на експлозията.” “... Самолетоносачът "Джералд Форд" е бил на повърхността...” хаха Следващия път, самолетоносачът може ли да пробва да е “под” повърхността. Ей така, да пробва за разнообразие;-)

руска подводница да пусне ядрено торпедо и да сцепи гъза на самолетоносача... Така резултатите от изпитанията щяха да излязат катастрофално тежки за краварите.

щеше да бъде 9,3 вместо 3,9...

Че са се сетили да пратят поща по имейла на Царя Нептун,да предупреди морските обитатели,да не минават близо да района взрива,за да не пострада някой.

Първо Правят се няколко по малки взрива за да изгонят рибата от района

Да направят експеримент с 100 пъти по-мощен заряд на 1000 метра дълбочина в Йелоустоун.

Колко ли морски обитатели за загинали заради поредното малоумие на военните и политиците...

На американските дебилни политици и военни. Моля, уточнявайте.

Американски, руски, китайски, корейски, всички са еднакви.

Да си правят опитите там. И всеки, който е за, да ходи да си живее там насред ядрения прах, да си се радват колкото искат.

За кучето на Байдън много притеснения . Но за това че Байдън унищожил хиляди морски обитатели и възнамерява още подобни поразии да направи е без значение . САЩ са вредни за планетата .

Дай Боже тайфуни, урагани и земетръс за тези изроди.

Това, кото малоумниците не са включили в статията е, че това е само първитя от три взрива. Следващият път авионосецът щял да бъде по-близо до взрива... А това, как не влияело на околната среда да ходят да го разправят на Грета Тунберг. Впрочем, тя защо мълчи за тези изпитания?

Лудата Грета врещи само на нас да не се къпем, да стоим на тъмно и студено и да не пътуваме, че унищожаваме климата и планетата. Иначе няма нищо против безсмислените и мега вредни военни малоумни бомби и огромни детонатори, които променят за години напред еко системи и необратимо екоравновесието на планетата ни, които ни тровят и ни разболяват.... Но целият този "хуманизъм" не впечатлява кресливата марионетка Грета, малката сороска мастия, която лае само против нормалните хора и техният нормален живот, докато същата лети със самолети по света и обикаля с яхти. Аман от побърканите болни мозъци на либерастите и техните истерии...докато пред очите им се разиграват сцени от истински апокалипсис. Но те услужливо не виждат слона в стаята.

Няма по-малоумно същество от човека! Природата без нас може, ние без нея - НЕ!

Това е демократичен трус, нема да се пУашите!

Уф, пак ли тия дебилни военнолюбци, бе ? Замърсиха необратимо планетата ни с бомбите си, но иначе лицемерно ни приканват да пестим ресурси и спасяваме климата... Обичат мирисът на барут и кръв, на смърт и разруха. Бум на рак след бомбите им в Сърбия, и продължават да ни тровят. Що не си провеждат сатанинските "учения" из техните територии, например в пустинята в Невада ? Защо все наглеят и хитреят тия омразни боклуци, които цял свят мрази ?

Едно безмислено тровене и унищожение на средата в океана. Идиотите били проверили за миграциите. А скаридите, малките риби, цялата екосистема там, която се гради от всичко, от бактериите до китовете, питахте ли ги, поименно? 18 тона са нищо, ако теста е дали самолетоносача е устойчив на ядрен взрив в близост. Ако някой ще гърми с ядрена ракета групата на самолетоносача, ще използва заряд в порядъци по-мощен и това корито ще бъде пометено, ако е в близост. А ако става дума за Русия и скоро и Китай, те имат хиперзвукови ракети, направо ще го изтрескат директно тоя барутник и ще го потопят. Тоя тест става само за проба, срещу разни като Иран (и дори и за тях не е сигурно дали не могат да го потопят директно) и техните флотилии от малки лодки, ако им закарат взрив близо до коритото, дали ще оцелее. Е, ако не им закарат ядрена бомба - може и да оцелее. Та общо взето е едно глупаво тровене на оекана, за да усвоят някои дебели генерали пак едни пари от ВПК-то, което пък си ги смуче от все по-обедняващите американци, които пък си го изкарват от грабежи на целия свят. Те затова отиват на издуй гащи нещата.

То има ли нещо смислено да идва от ФАЩ ? Само бомби, учения, войни, кръв, смърт, разрушени държави, избити хора, алчност, грабежи, извиване на ръцете на по-слабите, непрекъснати санкции и лъжи спрямо Русия, заповеди и колонизиране на държави като нашата, ограбване, плячкосване, лунен пейзаж след тяхното насилствено "демократизиране"... Само причиняване на вреди, зло, разруха, бедност, обезлюдяване.

Ама Биткойн е вреден за околната среда, а?

Предварително дали са предупредили рибата и другите морски обитатели ,да напуснат района преди взрива.Ако са успели,значи бомбата е била екологична.

Тъпите копелета са избили толкова риби заради опита си, че просто не ми се говори. Хората сме най-големия вредител на тази планета! ИДИОТИ

Не хората, извинявай, но аз не искам да се числя към тия варвари. Това не са хора, а сатанисти, които унищожават планетата ни с безумните си идиотски опити... Империята на злото...

на всички е ясно, че американците освен оръжие, бомби и войни друго не правят, но Дира вече толкова го е закасъл, че няма пари да наеме редактори, които знаят английски или професионални програмисти, които да им оправят тая глупост "не съм робот".

С нея ,,ни пресяват,,.

На всички е ясно че си тъпак it.dir.bg/tehnologii/kakvo-znaem-za-bashtata-na-vsichki-bombi

оп ето го и дежурния коментар от трола-специалист по всичко 'дада', хаха

Това ненормално човечество мисли само за войни. Гадни Хора!!!!

Тия паразити отвъд океана си оправят каквото си искат. Пускат Ебола, корона и т,н. мизерии. Правят войни където има петрол или където си поискат, а ние световното стадо си траем. Е, олигофрени сме явно.

Ти 100% си олигофрен.

Четох и неговото и твоето писания. Категорично ти си идиота

А иначе, climate change, green gas emissions.... само прах в очите на хората. Явно, така се опазва околната среда най-ефективно.

Колата ми на газ е много вредна за околната среда , а тия кретени избиха сумати риба и заметресение предизвика ха да не говорим за въздуха . СПРЕТЕ ГЕНОЦИДА НАД ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!

Тихо бе Тихомире Заложено ти е от раждането устата да ти е затворена

Има група хора които владеят света. Никой нищо не може да направи. Хората са овце, това е.

че КОВИД отнесе толкова Малко Комунисти!

А колко ли животни, риби, мекотели и прочее са избили с този опит...

Бомбата е пусната в океана и детонирана под водата - а защо не върху самолетоносача за да бъде изпитанието в условия близо до бойните ?!?

Щото (единствения) руски Кузя не е успял да доплува. Опушил е пристанището, после е закъсал по пътя и след това е съборил целия ремонтен док. Както обикновено прави.

В условията на реална война, едва ли някой ще се хаби да пуска и взривява бомби под водата, освен ако не се цели в някоя подводница... Е, какъв е смисълът на този "експеримент", щом няма значение?

Хареса ли ви Уханската Чума?!

Тия избиха рибата, вбаси...

Ами най голямата военна сила трябва да си развива технологиите - нали Путин се опитва да възражда руската сила ,вие какво очаквате американците да го оставят ....чакат ни все повече тестове на нови оръжия ,все повече въздействия върху околната среда и все повече кибератаки и несигурност ....това е заради опитите да се създаде баланс на силите ,тоест Русия да си запази зоната където да коли и беси ....когато държавата опитваща се да го направи е само военна сила ,а иначе е в тотален икономически колапс....

И, колко тонове риба и други животни са си заминали при този експеримент. Дано, поне използват данните за вграждане в компютърен модел, да понамалят тия извращения над природата.

Милионr Души загинаха и ще загинат при Китайският Есперимент на Био-Оръжие от Ухан?!

Експеримент е финансиран от Фаучи какво правим?

... ненормалник. Точно в собствената си страна ще го пуснат това биологично оръжие. И точно такова, което ще оправи пенсионните системи на западните държави и ще превърне западните милиардери в мултимилиардери.

Другаре Надводен екологичен тест ще има ли ? Че санкциите работа не връшът ? Пак така наблизо до Флорида .

Кога Китай ви пусна Био-Оръжие - Ликувахте, даже Министъра Ви заедно с Китайският Посланник посрещаха на Летище София Вирусоносителите и им осигуряваха безпроблемно влизане в страната - даваха го и по централните емисии новини на всички канали! Обаче, САЩ били лоши и безотговорни!! Дано Есента Китайска Чума ви допомете, нещастници!!!

Офцъите, излизаха по Балконите си и Ръкопляскаха и Пееха, дори!