Военни спасиха живота на припаднал на пътя мъж

Мъжът припаднал, докато ремонтирал камион, и си глътнал езика

Обратно в новината

Коментари - Военни спасиха живота на припаднал на пътя мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Стига сте писали глупости. Никой не си гълта езика. Никога. Проверявайте преди да пишете.

у нас,при все че статията е така кадърно написана че мисля да фана гората

Не "все пак", повечето военни са нормални хора, но са обучени да действат бързо и без паника.

едно време действахме бързо и безотказно,ама сега при демокрацията в армията и интеграцията в нато взехме повече да се напъваме да раждаме поради държавната сметка,а не съм виждал жена макар и военен да не се паникьоса от пропаднал човек,единствените дето не се паникьосват са във бърза помощ,а днешните купени войници не струват колкото някогашните неплатени и горди защитници на родината

Браво на момчетата!

Т.е. лекари са извадили език на задушаващ се?

Става дума за “корена” на езика ,в задната част . Преминава в трахеята . Много хора говорят глупости , как бъркат в устата , “закачат за бузата със секретна игла “ и тем подобни безсмилици . Истината е , че човек се полага по гръб и главата се изтегля назад , т. е. брадичката трябва да е сочи нагоре . Така “корена на езика “освобождава трахеята и достъпа на въздух . Друг е въпроса ако се налага обдишване , сърдечен масаж и др. заради времето , в което човек е бил без кислород и в безсъзнание . Браво на момчетата , но не става дума само за военни, всеки в днешно време трябва да има някакви минимални познания . Поздрави и бъдете здрави !

Точно описание. Интересно, как военните са му ровили в устата за да извадят езика. Много статии на неграмотни списвачи проппагандират ровенето в устата, което е абсолютно безсмислено и опасно. Затова после стават грешки.

дано да направят сериал /поне два сезона/

В устата се рови за да се освободи дихателния път от чужди предмети - ченета, храна.

Защо ефрейтор Марин Кънев не е оказал сам първа помощ на пострадалия?

пълен кретен

Браво момчета!

Ама статията е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА ! Новина !!!! Няма що. наистина няма да е лошо ДИР да продуцират филм ….. това трябва да е нормално поведение И Е ТАКОВА при всички хора

Защо трябва да ни натрапвате'' военните'' след като те са преди всичко хора????? Ако си добър човек пагона няма да те промени както няма да те направи и по добър ако си говедо.. Кажете им имената защото заслужават ама не се прехласвайте по ''военните''..

на Ромка, с 11 дица, а изваденото мъшко, кръстиха на премиейра: Мустафа- Хойко!