Военни спасиха живота на припаднал на пътя мъж

Мъжът припаднал, докато ремонтирал камион, и си глътнал езика

Обратно в новината

Коментари - Военни спасиха живота на припаднал на пътя мъж | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на Ромка, с 11 дица, а изваденото мъшко, кръстиха на премиейра: Мустафа- Хойко!

Защо трябва да ни натрапвате'' военните'' след като те са преди всичко хора????? Ако си добър човек пагона няма да те промени както няма да те направи и по добър ако си говедо.. Кажете им имената защото заслужават ама не се прехласвайте по ''военните''..

Ама статията е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА ! Новина !!!! Няма що. наистина няма да е лошо ДИР да продуцират филм ….. това трябва да е нормално поведение И Е ТАКОВА при всички хора

Браво момчета!

Защо ефрейтор Марин Кънев не е оказал сам първа помощ на пострадалия?

пълен кретен

дано да направят сериал /поне два сезона/

Т.е. лекари са извадили език на задушаващ се?

Браво на момчетата!

у нас,при все че статията е така кадърно написана че мисля да фана гората

Не "все пак", повечето военни са нормални хора, но са обучени да действат бързо и без паника.

едно време действахме бързо и безотказно,ама сега при демокрацията в армията и интеграцията в нато взехме повече да се напъваме да раждаме поради държавната сметка,а не съм виждал жена макар и военен да не се паникьоса от пропаднал човек,единствените дето не се паникьосват са във бърза помощ,а днешните купени войници не струват колкото някогашните неплатени и горди защитници на родината

Стига сте писали глупости. Никой не си гълта езика. Никога. Проверявайте преди да пишете.

Става дума за “корена” на езика ,в задната част . Преминава в трахеята . Много хора говорят глупости , как бъркат в устата , “закачат за бузата със секретна игла “ и тем подобни безсмилици . Истината е , че човек се полага по гръб и главата се изтегля назад , т. е. брадичката трябва да е сочи нагоре . Така “корена на езика “освобождава трахеята и достъпа на въздух . Друг е въпроса ако се налага обдишване , сърдечен масаж и др. заради времето , в което човек е бил без кислород и в безсъзнание . Браво на момчетата , но не става дума само за военни, всеки в днешно време трябва да има някакви минимални познания . Поздрави и бъдете здрави !

Точно описание. Интересно, как военните са му ровили в устата за да извадят езика. Много статии на неграмотни списвачи проппагандират ровенето в устата, което е абсолютно безсмислено и опасно. Затова после стават грешки.

В устата се рови за да се освободи дихателния път от чужди предмети - ченета, храна.