17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Реклама на военно-полева морга....

Това са общи гробове МАЛОУМНИЦИ ! ! ! Е НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА ! ! !

Излишна показност и неправилен разход на финансов ресурс за момента!

Плен Резил.Каква помощ може да се окаже на заразно болни в общо спално като това?Господа управляващи и здравни министерства и някви здравни каси вие сте жалки смешници ! Презирам ви!

Глупав пиар за да плашите хората - като няма реално заразени измисляте безумия!!!

Живота ми мина с тоя модел легла... от пионерските лагери, през казармата, студентското общежитие, квартирата с жена ми, та до селото на тъщата... край нямаха, сега полеви лагери..!?!?

Болница е където се лекуваше Домусчиев , а това е просто една спалня за простосмъртни. Във болницата лекуват една ВИП персона , а това е за нас.

Поредната безумщина!Сега в Пловдив!Има решение!Като в Македония!В хотелите и държавата плаща по 10 евро на легло !По-добре така!И хотелиерите ще спечелят нещо и хората ще са в пъти по-добри условия от тази клоака!Къде ще се замиеш?Къде са тоалетните? На кой идиот му идват тия простотии?Иначе плюят комунистите ама ще им ползват русенските кревати! Измислете нещо работещо господа управляващи!!!!!!

Жалки останки от военно-мобилизационните резерви на някогашната БНА. Едно време военно-полевите болници се развръщаха на обозначени според мобилизационните планове площадки с предварително изградени комуникации както го направиха в КНР. Със съответното мед. оборудване кислородни апарати, апарати ИЛВ, мед. инструменти и медикаменти, превързочни комплекти, проходни кухни,резервни дизел-генератори, санитарни възли, дезифенкционни станции, автопарк и охраняем периметър и КПП. Отделно се изграждаха карантинни отделения. Това е едно струпване на легла и нищо друго. Абе поне санитарни възли не разставихте къде ще се @к@?А мед. персонал откъде? През тоталитаризма имаше школа за фелдшери 9 мес. в Русе където се придобиваше военно-отчентна специалности това бяха структури към БНА, Готделно имаше Гражданска Защита и ДОСО. МЗ и МВР отделно както и Министерството на Транспорта имаше болници и мед. пунктове. Сега кой ще мобилизират бе, умните и красивите ли, или утайките от Студентски град и чалготеките.

Не знам кой ти наби минус,но точно за такива беше Белене!А сега са най-репресираните!

... според бройката (болнични) легла сме над средноевропейската статистика. Проблемът е, че не се вижда от къде ще се вземат медицинските сестри, реаниматорите, анестезиолозите, респираторите, кислородните бутилки... Родната здравеОпасна система ни пази да не умрем без нея.

Не ги съдете хората , принуждават ги и ги командват идиоти , хора от 80% квота на Иво Христов -все генерали !!!

Стига бе мрънкала !!! Хората пари усвояват , а вие само мрънкате , короната да ви тръшне !!! Уууууууууууууу!!!

Нов пиар. За да е болница трябва апаратура, лаборатории, кабинети, манипулационни, ТОАЛЕТНИ, умивални, отопление.....

Легла + шкафчета не е равно на болница.

Толкова акъл в управляващите няма!!!!

къде ги видя тези шкафчета

И, какво сатана с втора градска? Лъжци нещастни

В този хамбар здрав да си ще се разболееш! Пазете се от малоумното Правителство!

Това ли е полева болница? Лягат хората по пружините и почват да боледуват?)))

това не е болница. това е едно спално . за да е болница трябват лекари, сестри , санитари , апаратура и т.н Стига с този ПР по време на криза

Не е даже и спално. Къде са тоалетните за 8 човека една, умивалните за 4 човека една мивка.

Бибитко, спри ги тия фатмаци, бе. Те по тъпи и от....

Б Б ги кара с цел пиар, да не би да проявяват самоинициатива.

Какъв е смисълът да се редят легла? Това да не е казарма, само да се спи. Няма никакви условия за лечение. Няма вода достатъчно, няма ток, как ще се включва апаратура. Или те слагат да лежиш и каквото стане. По добре в къщи да си лежа. Аз здрава да вляза там в тоя неотоплен хангар, ще хвана пневмония. А медицински персонал, дали има достатъчно за да обслужва всички болни, ако ги наредят там?

А сега сравнете това подобие на полева болница с болниците “недемократична “ и “изостанала” НКР Китай...техните са извънземни сравнение с наще!

Помните ли, че там се запознахме за пръв път с третия пол - Старшината, майката на ротата ! :)

Както е тръгнало мисля си дали на F16, може да се монтира газова уредба, че сме бедни, а той харчи много ? Ще смаем света с тая иновация !

В казармата фатмака ни хвана да пушим в стаята за почивка и за наказание ни даде 15 минути да изнесем спалното помещение на плаца отвън. Картинката беше еднаква с тази на публикацията, даже леглото бяха с дюшеците одеяла и чаршафи. 75 легла от втория етаж за 15 минути. Справихме се . Даже операцията се повтори понеже едно одеяло не било опънато достатъчно добре. Фатмашка му работа.

Поредната морга, този път с 300 места.

Докога ще имитира държавата,

Докога правителството ще имитира дейност? Тези легла ги помня от времето когато служих в ШЗО Плевен преди 20 години.

Ги помня от 1994-та в поделение Враня.Проблема не са толкова старите пружини а дюшеците, които са също оттогава.

труд да кипи, няма лошо. Те лекари и медицински сестри хвърлят оставки при най-малка заплаха, че болниците им ще се трансформират в инфекциозни, те наще искат да ги накарат да работят в полеви условия, насред къра...тъй де залата..

В на кмета Тотев хотела има достатъчно легла, задължете го да ги предостави на хората, защото е срам за двата му мандата да няма една лаборатория в Пловдив, затвориха белодробната болница,а дадоха милиони за кулата на европейската столица на културата.....Пълна пародия на управлението на града!!!!

Стига вече сте тренирали в готови зали с някакви легла наредени на растояние една пръчка с която мерите докато хората правят реални оборудвани полеви болници..