Военни министри от НАТО одобряват план за отбрана срещу атака от Русия

Страната разработвала усъвършенствани оръжейни системи и разполагала войски и военно оборудване в близост до границите на алианса

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сащ изнемогват от недостиг на памперси. Затова цялата им територия е осрана. Изпаднали са в паника и се чудят, какво да правят. Питат се да серат ли или да нападат?! В крайна сметка пак серат. Това е то говедо.

Точно обратното е, но за пропаднала, пропагандистка гейропа е нормално да реве от яд

Добре, но не се разбира само едно – защо сериозните политици позволяват такива смехории. Вместо да се стремят към единство в Европа, военните тръгнали да създават фронтове. Има 100% сигурност, че Русия няма претенции към Европа, никога не е имала и никога няма да започне война. Напротив, заинтересована е от засилване на икономическите връзки и в тази насока прави всичко, каквото Западът иска – нещо особено важно за развитието на икономиката в тази част на Европа. Освен това самата Русия е европейска държава, а на изток необятната й територия граничи с Китай, който скоро ще има най-силната икономика в света. Та въпросът е, какъв интерес има Западна Европа, изкуствено да нагнетява военно напрежение. Отговорът е, никакъв. Стремежът трябва да е точно обратен, ако искаме една икономически мощна Европа. От друга страна е смешно да се мисли, че с военна сила могат да се сплашат Русия и Китай, които разполагат с най-многобройните и най-добре въорежени армии. За какво “възпиране” говорят нашите хора, след като не се вижда някой да напира да ни превзема. Примерно, ако Русия иска да вреди, разполага с предостатъчно икономически механизми. А не си дават сметка за елементарни неща – че ако наистина поради дразнещото им поведение стане военен конфликт в Европа, същата след това ще се превърне в нечий пазар, никога или поне дълго време няма да може да възстанови икономическата си сила. Това е реалността, а другото е търсене на начини да се потрошат парите на данъкоплатците.

САЩ не окупираха нито една държава от Европа а бяхме половин Европа 50г под руско иго и окупация.

НАТО е безмозъчна организация...

Плана включва основно, запасяване с по големи количества възелин( за по бедните членки на нато) и висококачествени лубриканти с дъх на ягода и манго. Ако се съди по успеха на нато в Афганистан - голям план ще е, под мотото "Бегай като бит амбриаж"...

Секретен няма да е за дълго, министърчето на Радев веднага ще му докладва, а после той пък ще сподели на своите руски приятели

Както ни викат, ние сме троянският кон, особено със сегашните управляващи

А ОТ ПАРАНОЯТА КАК ЩЕ СЕ СПАСЯТ ? НЕКА ДА ПРОБАТ СЪС ПСИХИАТРИ ,МАКАР ЧЕ НЯМА ГАРАНЦИЯ ...

кенефа Нати, западналите педали няма да си обуят гащите и ще са заминали с краката напред

Ако има такава атака, Тия министри ще са тези които ще бягат най-бързо и най-далеч а невинни хора ще го отнесат

Ние, българите, сме с Русия

Само вие червените бабички сте с русия!

Го

Само не разбрах, като е толкова секретно, как Дир-четата са разбрали?! Явно пак им се спускат правилните заглавия ;)

Не ме хваща сън от паника как да отразя руската атака. Даже и да няма такава, трябва незабавно да се създаде.

Не спряха хитлер още в Мюнхен, знаете какво стана! На фашагите като Пипи трябва да се покаже, че не могат да си разиграват коня!

Това вече не ми прилича на студена война. Докато зелената енергия и ковид са предния план в новините, в далечината се мъти нещо. Хората дали разбират какво се случва?

Българи и руснаци не са се избивали във война, няма и да се случи.

Напротив, воювали сме само преди 100 години, което с голям зор се опитват да го изтрият от историята.

Първата световна. Директни боеве е имало с румънци и руснаци на територията в Румъния.

В Добруджа ген. Колев с 1конна дивизия дървени шопи въоръжени обаче с кавалерийски карабини последен мофел разгромява две велики казашки дивизии. Всеки може да посети историчрския музей и да види пленените знамена на Оренгбурската и Дивата дивизии. Освен това на 9-ти май 1917 в Макединия българите унищожаваме 2-ра руска бригада командвана от ген. Михаил Дехтерис! За съжаление руснаците имат и доста победи на нашта земя в далечната 965г. княз Светослав мародерства тук с елитните си викингски формирования, докато за първи път визнтийска войска минава балкана с бг водачи за да го изгонят! А след това го преследваме на лична основа до печенегите където черепа на светослав става на чаша!

НАТО е най-голямата заплаха за мира. Тази разбойническа шайка воглаве със САЩ няма да мирясат докато не предизвикат термоядрена война, която ще погуби човечеството.

,,Страната разработвала усъвършенствани оръжейни системи и разполагала войски и военно оборудване в близост до границите на алианса". Нагли руснаци а джендърчета, как само вероломно се приближиха към границите на НАТО.

Ако мислиш, че Путя не е от Ционистите, ама много си незапознат. А Ционистите-Хазари са навсякъде и винаги играят на лошия Путя, добрите Кравари, но нали и двете срани лижат подметките на дълбоката държава...онази надсевтовната, това нейното театро от което безспорно могат да поизмрът хора, но дано са в настроение и решът само с ваксини да го правят.

Явно гледаш много сериали и театро