Унгария откри нова военна база на границата със Сърбия

Министърът на отбраната на Унгария откри днес нова военна база до южната граница на страната.

Обратно в новината

Коментари - Унгария откри нова военна база на границата със Сърбия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво на унгарците! Така се пази европейската цивилизация!

НИЕ ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВАМЕ КАТО ОРБАН!!!

А бе нали ние уж бяхме външната граница на ЕС и я пазехме много яко и Орбан и Камерън ги дондуркаше Бащицата по браздата? Каква стана тя сега, унгарците пак са на далавера, че ще лапнат паретата за охрана, а ние ще ги връзваме тук със свински опашки!

спомням си като нахлуха през границата, журналистката петра направи подсечка на един , които бягаше с някакво дете, след това би един шут в корема на някаква забрадена-цял месец я показваха, докато я изгониха.в мелия прескачат 6 метра ограда, ритат ченгетата по главите...и ги чакат отворените общества!!! излизане от ес и нато , на които не му харесва алтернативата-багажа на сужук и чорбажията друг, асен генов да боядисва паметници в минесота (индианците да му отворят пърдялото).ще си продадем държавата без бои ли беее!!?? мутрата борисофф , в затвора-от вчера!!от там нататък ще стане ясно за женята , за баи миле, за полковник колев...играл съм си да пиша и радактирам без да ми плащат!

И да не забравите на 26ти пак за Тиквата да гласувате, галфони с галфоните!

Разбрахте ли къде е външната европейска граница.

На изток от Унгария още тогава се виждаше, че Европа свършва.

Предизборни обещания,спасява ни това ,че сме много бедни.Държавниците слушкат каквото им наредат,а Унгария си е истинска държава с Орбан.Пак им се доверете и ще защитават пути овите интдреси

Браво така се прави ! И на нас поне две бази ни трябват на границата с Турция , но имаме " Президент под ботуш !

Тц, имахме премиер любител на турското кафе.

Изрод

Много работи сме имали. гледай какво имаме Днес !

Ограда издигнаха, военна база направиха, а нашите се мляскаха с Ердоган. И сега султана като насъска ордите ще гледаме жално, понеже Дунав, сърбите и унгарците ще ги приклещят у нас.

и ни няма никъде...

Абе гусин президент, дето сте ужким генерал, вижте кво правят хората за да се предпазят от пълчищата паразити прииждащи от арабския свят. Ние ко праим ??? Що няма армия на границата с една едничка проста заповед - "ПИЛЕ ДА НЕ МОЖЕ ДА ПРЕХВЪРКНЕ" ?