Военен с 3,21 промила алкохол се преобърна с "Голф" край Берковица

Пристигналите на място полицаи намерили колата преобърната по таван и извадили шофьора от нея невредим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

новина щеше да е, ако беше пукнал!

Голфо си е Голф! И пази българския войник както се разбира от материала!

Е, той с 3,2 промила в оня край се води трезвен кат бебе :)

Според дир-а и мисирките, пияндурниците и дегенаратите се определят като такива, основно заради професията им - вчера натъртват че полицайка тръгнала да кара пияна, днес военен. Сстранно само защо като има случай подобен с откровено криминално проявени рецидивисти пишат само едни срамежливи инициали, а не пишат престъпникът еди кой си, нарко дилърът еди кой си, синчето на перачът на пари , синчето на корумпираната съдийка, прокурор и тн

Стискаме палци президентът да се възстанови бързо

Браво на голфът

Явно хората "под пагон" се числят къ категорията мутропагонджий ! Явно следват заветите на Дамаджаната ! Ден след ден издънки и провали. Този трябва веднага да бъде изправен пред съда и оттам направо в затвора...

Трябвало е да го полеят с водка и да му драснат клечката.

КАЗАНО Е , ЧЕ ОТ ПИЯНИЯ И ЛУДИЯ БЯГА, И ЧЕ ПИЯНИЯ И ГОСПОД ГО ПАЗИ !!! ЗАЩО САМО ТЕЗИ ХОРА ОСТАВАТ НЕВРЕДИМИ, А ЗАГИВАТ ВСЕ НЕВИННИТЕ? ТРЯБВАТ НИ КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ, ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КАК ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ПОДОБНИ НЕЩА ТАКИВА ОТРЕПКИ ....!!!

Ще има и половин година без книжка

изобщо как си взе изпита и имаш ли книжка? Каква половин година. Виж промилите и се зачети в НК.

бегай да пиеш швепс. Разбира се, че трябва да спреш да пиеш алкохол поне 8-10 часа преди шофиране /разбира се имам предвид при зверско пиене/. И няма да пипаш лозето. Аз си харесвам "Мавруд". Споменаваният от теб Крум, Никифоровата кратуна с "Кока кола" ли я е пълнил или е вдигал наздравица с вода от извора. А наказание за яздене на бяла кобила на две кани червено вино аз в Крумовите закони не съм видял.

браво,достоен български войн няма да излага армията макари пиян и катастрофирал не напуща колата и държи фронта

Наркотиците са виновни!

А така баджанак, кажи им! Най-добре се кара на 3 ракии, не е напиване това, само за отпускане на нервите... Е същия див тъпак като теб е този от статията. Той не се е напивал, само е дегустирал и то от половин литър само пуи се напиват.

Велик е нашият войник ,носи на бой и пиьене.

Нашия техниката го е подвела!

Кофти че е с Голф

Всичко е до организъм. Някои от половин промил умират, а други и на 3-4 промила са си мъже. Освен това е и въпрос на расов тип, доказано е че белите разграждат алкохола ин но тайм, докато цветнокожите ходят пияни със дни, трябва наказанията за алкохол да се персонифицират, а не да се коси с голямата балтия.

другото си прав, но това за балтията - не. какво искаш наказанията в закона да се диференцират по пол, раса, килограми и стаж в пиенето. Та с моя стаж като пияч трябва ако ме хванат пиян /не карам когато пия/ медал да ми дадат. Твоето са глупости

Тройно критична комбинация - военен, алкохол и "Голф"!

братле вярно си тъп. Къде в писанията си поощрих сядането зад волана пиян? Просто ми омръзнахте мили неудачници да се позовавате на Крумовите закони. Дори не знаете за какво иде реч. С колко си взехте изпита по ИБДП в СУ на ЮФ? Всъщност не знаете какво означават абревиатурите? Така е. Следва да се наказват пияните шофьори, но по закон. Виж слабоумието ви не е наказуемо по закон, но пък живота ви очуква. Това е достатъчно - беден, необразован, но горд с простотията си.

Голфът е умна кола. Взел е мерки, изроьът да не убие невинни хора.

ако беше арматурист, с 35 годишно БМВ, на хероин? Тогава нямаше да ти пука за колегата ти. Сега важното е, че е "фуражка" и може да си излееш злобата. Все пак и за такъв не са те взели.

ти какво каза, че работиш?

Не е било голф а симулатор на Ф16.

И да се извиня за грешката. "ЮФ на СУ". Така е като бързаш. Почнаха новините за Русия и всички ще се преместят на та. Скучно мие. Стига съм се гаврил. Другия месец - пак. по-често е вредно, защото отнема страшно много време, а не те обогатява с нищо. Нито в духовен, нито в материален аспект. Приятна вечер на нормалните. На троловете - доходна /не съм злобар/.

Военен гъз насран

Свиня.

Селска класика.Боклук с Голф на неговата възраст и нашльокан.

А пичове като тебе са безсмъртни.

То Господ га е ръсиш акъл отгоре, фуражките са били под моста...или са се търкаляли по таван пияни с голфове,все тая - резултата е, че под фуражка и у голф акъл не мое да вирее. И точка !

четох в другата тема как шапкарите щели да ни оправят, и милиционерките като оная, ковто хванайа вчера. Колко време трябва Гешев да ви обяснява - за алкохол и наркотици в дрънголника и конфискация на МПС-то.