Военен с 3,21 промила алкохол се преобърна с "Голф" край Берковица

Пристигналите на място полицаи намерили колата преобърната по таван и извадили шофьора от нея невредим

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

четох в другата тема как шапкарите щели да ни оправят, и милиционерките като оная, ковто хванайа вчера. Колко време трябва Гешев да ви обяснява - за алкохол и наркотици в дрънголника и конфискация на МПС-то.

То Господ га е ръсиш акъл отгоре, фуражките са били под моста...или са се търкаляли по таван пияни с голфове,все тая - резултата е, че под фуражка и у голф акъл не мое да вирее. И точка !

Селска класика.Боклук с Голф на неговата възраст и нашльокан.

Свиня.

Военен гъз насран

Не е било голф а симулатор на Ф16.

Тройно критична комбинация - военен, алкохол и "Голф"!

ако беше арматурист, с 35 годишно БМВ, на хероин? Тогава нямаше да ти пука за колегата ти. Сега важното е, че е "фуражка" и може да си излееш злобата. Все пак и за такъв не са те взели.

Всичко е до организъм. Някои от половин промил умират, а други и на 3-4 промила са си мъже. Освен това е и въпрос на расов тип, доказано е че белите разграждат алкохола ин но тайм, докато цветнокожите ходят пияни със дни, трябва наказанията за алкохол да се персонифицират, а не да се коси с голямата балтия.

другото си прав, но това за балтията - не. какво искаш наказанията в закона да се диференцират по пол, раса, килограми и стаж в пиенето. Та с моя стаж като пияч трябва ако ме хванат пиян /не карам когато пия/ медал да ми дадат. Твоето са глупости

А пичове като тебе са безсмъртни.

Кофти че е с Голф

Нашия техниката го е подвела!

Велик е нашият войник ,носи на бой и пиьене.

Наркотиците са виновни!

браво,достоен български войн няма да излага армията макари пиян и катастрофирал не напуща колата и държи фронта

Ще има и половин година без книжка

изобщо как си взе изпита и имаш ли книжка? Каква половин година. Виж промилите и се зачети в НК.

КАЗАНО Е , ЧЕ ОТ ПИЯНИЯ И ЛУДИЯ БЯГА, И ЧЕ ПИЯНИЯ И ГОСПОД ГО ПАЗИ !!! ЗАЩО САМО ТЕЗИ ХОРА ОСТАВАТ НЕВРЕДИМИ, А ЗАГИВАТ ВСЕ НЕВИННИТЕ? ТРЯБВАТ НИ КРУМОВИТЕ ЗАКОНИ, ТОГАВА ЩЕ ВИДИМ КАК ЩЕ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ПОДОБНИ НЕЩА ТАКИВА ОТРЕПКИ ....!!!

бегай да пиеш швепс. Разбира се, че трябва да спреш да пиеш алкохол поне 8-10 часа преди шофиране /разбира се имам предвид при зверско пиене/. И няма да пипаш лозето. Аз си харесвам "Мавруд". Споменаваният от теб Крум, Никифоровата кратуна с "Кока кола" ли я е пълнил или е вдигал наздравица с вода от извора. А наказание за яздене на бяла кобила на две кани червено вино аз в Крумовите закони не съм видял.

А така баджанак, кажи им! Най-добре се кара на 3 ракии, не е напиване това, само за отпускане на нервите... Е същия див тъпак като теб е този от статията. Той не се е напивал, само е дегустирал и то от половин литър само пуи се напиват.

братле вярно си тъп. Къде в писанията си поощрих сядането зад волана пиян? Просто ми омръзнахте мили неудачници да се позовавате на Крумовите закони. Дори не знаете за какво иде реч. С колко си взехте изпита по ИБДП в СУ на ЮФ? Всъщност не знаете какво означават абревиатурите? Така е. Следва да се наказват пияните шофьори, но по закон. Виж слабоумието ви не е наказуемо по закон, но пък живота ви очуква. Това е достатъчно - беден, необразован, но горд с простотията си.

И да се извиня за грешката. "ЮФ на СУ". Така е като бързаш. Почнаха новините за Русия и всички ще се преместят на та. Скучно мие. Стига съм се гаврил. Другия месец - пак. по-често е вредно, защото отнема страшно много време, а не те обогатява с нищо. Нито в духовен, нито в материален аспект. Приятна вечер на нормалните. На троловете - доходна /не съм злобар/.

Трябвало е да го полеят с водка и да му драснат клечката.

Явно хората "под пагон" се числят къ категорията мутропагонджий ! Явно следват заветите на Дамаджаната ! Ден след ден издънки и провали. Този трябва веднага да бъде изправен пред съда и оттам направо в затвора...

Браво на голфът

Голфът е умна кола. Взел е мерки, изроьът да не убие невинни хора.

Стискаме палци президентът да се възстанови бързо

Според дир-а и мисирките, пияндурниците и дегенаратите се определят като такива, основно заради професията им - вчера натъртват че полицайка тръгнала да кара пияна, днес военен. Сстранно само защо като има случай подобен с откровено криминално проявени рецидивисти пишат само едни срамежливи инициали, а не пишат престъпникът еди кой си, нарко дилърът еди кой си, синчето на перачът на пари , синчето на корумпираната съдийка, прокурор и тн

Е, той с 3,2 промила в оня край се води трезвен кат бебе :)

Голфо си е Голф! И пази българския войник както се разбира от материала!

новина щеше да е, ако беше пукнал!