Военен прокурор и следовател стреляха в столично заведение

По разпореждане на главния прокурор Сотир Цацаров е започнало и дисциплинарно производство

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пияни фуражки, какво ново. А то е ясно, че под фуражка акъл не расте. Така че какво ви учудва.

Хайде да не свърши само с уволнение, да получат това което би получил обикновен гражданин позволяващ си да стреля пиян по хулигански подбуди застрашавайки живота на хората около себе си. Рикошет можеше и да убие някой.

Чекаме ги, ше ги произведем в надполковник и задполковник.

БАСИ НЕЩАСТНИЦИТЕ ЩЪКАТ ПО ТЕЗИ ГОЕГРАФСКИ ШИРИНИ.

Какви военни прокурори, следователи и прочие на една шепа войска, която не е ясно дали в даден момент може да изпълни конституционните си задължения. Трябва яка чиста в администрацията в МО. Чантаджиите са запазили обема си, когато армията беше над 150 000. Но въпросът е там как и кого да махнеш, като всеки на някого е човек.

Ой тигре тигре...

бсп всеки ден губи ценни кадри!

На " Самуил има няколко кръчмета , дето всеки Божи ден се събират отрепки от кривосъдната шайка . Нацепват се на талпи , държат се мега просташки и при всеки удобен случай вадят пищови . Грозна гледка ви казвам ... Дано се изпозастрелят взаимно тия тапири . Има и " дами " , дето започват към 11 часа на обяд с по две големи ракии , изискано минават на бяло вино и се занитват с уиски . Следва драйф под масата .... Все от магистрат нагоре ... Няма такъв отпадък .

Ми като знаят какви ги вършат какво очакваш. Давят мъката от собствените си злини. Дори и те разбират, че парите са им кървави.

И после нека ми разправят че тези елементи не са със криминални наклоности. Мнго добър пример дават, такива с тези длъжности във нормална държава ще ги съсипят след такава проява.

такива просто няма!!! Системата ги филтрира много преди да стигнат до там.

че така наричаните "военни" прокурори са само военни заради носената от тях униформа, изживяват се като нещо над всички останали хора с пагон и нямат нищо общо с войните от строя които служат на родината си! Да се премахната тези хрантутници и след като сме демократично общество защо военните да бъдат разпитвани, обвинявани и съдени от структура която от една страна е отживелица и ненужен остатък от репресивния държавен апарат с цел държане в страх от наказателно съдебно преследване и постигане на безропотно подчинение всички под пагон ( тези разследваха, обвиняваха и съдеха всички в държавата които бях военни и служеха във военизирани структури, в т.ч. МВР, Гражданска защита и подобните им)! Всички под пагон са членове на обществото ни и трябва да бъдат третирани така, като и всички останали граждани - да носят своята отговорност за извършени законови нарушения и наказанията им да се определят от гражданските съдилища в страната! Нима "цивилните" са по-слабоумни или некадърни от такива набедени "военни", които без да са истински завършили и военно образование военни са получили военно звание и ес поставят не само над всички под пагон, но и над законите на страната!!!

каракачанката ще им вдига заплати на ТИЯ. Заслужават като гледамняма по тъпо същество от пожарникар и военен

Има бе: полицай и политик...

Мутра, следовател, прокурор - все тая, ТУК Е ТИКВОЛАНДИЯ НА ГЕРБ!!!

". . . Нашия народ е достигнал до такова гнуснаво скотско положение, щото аз не зная какво още по-голямо зло може да съществува на светът, което да го накара да се стресне и да протестува против своите скотски теглила. Тука се подиграват с имота ти, с живота ти, с трудът ти, с децата ти и най-свещените предмети на твоето човешко съществувание, а ти мълчиш като риба, търпиш като вол, молиш се богу като най-последният грешник и чакаш второто дохождане на Месия, за да добиеш награда за твоите страдания! Какво искате от подобен народ? Той е роб, и роб безусловен. .“

АМи пич, материалът а такъв. Да беше в Русия или в САЩ, шяха да му видят сметката, или вечерта или само с уволнение нямаше да се отърве. А вие само се оплаквате, ту турците ви виновни, ту сърби, руснаци, германци, хамериканци, цигани, само се оплаквате и се оставяте да ви мачкат. Много слаб народ, мъжете страхливи или бандити, жените курви или грозни.

Комунистическото ДС беше цвете пред тези демократични рушветчии и разбойници. Ще го търси ДС този прост народ 100 години напред. Затова сега ще го шибат мингяните, ще го дрогират, убиват и крадат

И как ще е цвете като тези са същите и техните наследници. Само без кадърните хора, които се махнаха...

В Бантустан е така. Свиквайте роби. Не, вий сте стадо. Тичайте да блеетеееее!

те имат право да стрелят особено КАТО се напият. така се въдворява ред .Сега ще ги пуснат и без гаранция, че ще ги открият за съдебен процес.Живеем в една държава на полуидиоти от прези де нт до цаца ра тура .За едните не важи полицията ,трябва да дойдат ТЕХНИ хора щото видиш ли те не са полу идиоти

Дивашка работа. Тия не се научиха, че когато се отива в заведение, пистолет не се носи! Оставя се в къщи. На пияна глава стават много бели. А тия на пияна глава са правили демонстрации от типа "вижте кой съм аз". Изглежда избиват някакъв комплекс. И от тия ще чакаш ефективна правосъдна система! Кога? Сега ще кажат, че на пияна глава са допуснали грешка, а Цацаров пък ще рече, че те иначе са добри професионалисти. Добри, ама комплексари! Кое им е доброто?

oIo

Имена нещо? Окови на краката? Или оковите са само за супер опасни престъпни като Иванчева.. Какво значат тук някакви си изстрели, не във въздуха а във ВРАТА!

Жалко, че куршума не е рикоширал в стрелеца. Щеше да се получи, като с онзи симпатяга от белгийския национален отбор по футбол на световното.

Честно казано, като нямаме армия - не виждам защо трябва да имаме военни прокурори следователи и прочее.

Той затова е стрелял-за да имат работа колегите му.

Българите са неспособни да създадат работеща държава. Закривай държавата! Веднага!

анадоло данайски циганин масурест юдов

Че те и турчиляците не могат. Е османска империя, разпадна се. Държавата ни е на 1300+ години, държи още!

Не за дълго :(

Аре стига пропаганда, какви 1300 години, какви 5 лева? 1300 години непостоянни територии и население и поредица от несамостоятелни държави периодически поробвани от съседи и приятели.

Добре, че немат картечници :) Тя държавата отдавна не работи, по скоро работи, ама на частно :)

Няма по-тъпи парчета на тоя свят от военните! Че и президент си избрахме от тях!

Правиш ли разлика между авиатор и ВКР ?

Кръгла шапка стои само на дървена глава, забита с два гвоздея, за да не я отвее вятъра. Навремето, преди 'демокрацията' имаше разлика - авиация и други войски. Тогава за авиацията горното за дървената глава не важеше. Но вече важи и за тях - летец с 10 часа годишен нальот - смешка !!!!!

Каква разлика комунистически фатмаци

Пуцай куме!

Имам чувството, че всячески се опитват да ни убедят как държавата работи - в резултат на това доста хора ще останат неприятно изненадани, че простотиите, които са свикнали да вършат временно няма да минават и хванатите ще бъдат пожертвани за общата кауза.

Е в ромлянин ли да стреля....Много ясно че сватбарската.

С тоя халтав премиер всеки се взе за мутра...

Какъв купон само!Военни магистрати,пуцат на поразия,пияни и правейки на безсмъртни! Тотални простаци,всички др.определения са бледи. Е такова ни е всичкото.

В заведение. В 23 часа . С оръжие.Манталитет на селски скандалджия.

Стегнали са ги шапките!

До къде се докарахме. Навремето за неволно произведен изстрел можеше да последва дисцип. Да не говорим за сватбарска стрелба на публично място от гащници, били те и полковници.

К. Узунов и Сп. Илиев , единия тъщата му е в Инспектората на ВСС , другия е известен много добре

M. MATEB?

Колко пъти на Пройчо му казах че вратите имат брава а той с пистолета БУМ Воеводски ВРЕМЕНА

Тази проста сган се мислят за големи хитеци, но се питам защо им плащаме заплати ?!

Много просто - защото сме глупаци!

има по важни въпросчета които да си зададеш

Ами спри да плащаш. Оппа, забравих, няма как да стане.

поредната кочина в Бойко Борисовата Мутроландия...

Обикновено се самоубиват фуражките след като са изпозастреляли семейството си, но този случай е по- различен.

ти нещо не си у ред баце

Какъв Цацаров, какви производства бе,само ни плакнете.

Ясно е, че напитите служители на Темида /военната Темида/ трябва да носят отговорност. Но тук ясно се вижда, че народонаселението би погледнало на едно такова прегрешение далеч по-благосклонно, ако беше извършено от мутри или други "обикновени граждани". Това е доста странно.

Тоя пияндур ако гръмне пред мене, директно му цепвам една петара, ако ще и генерал да е!!!

ти ли бе , моментално си напълнил гащите и без да стреля. Големи битки в тоя интернет.

Ти ли бе дрисня

Фюри

Претоплена манджа,за отвличане на вниманието.Симеонов е топ новина и просташките му изцепки.

Мутропрокурори значи господа съдебни заседатели

грухтящи пияни свине от съдебната система. Този път с пистолети. Вървим напред към етика, морал и справедливост !

и мутринските времена отминали? Е да, преди можеше и да дойде полиция, но военни прокурори и следователи надали!

Не са отминали,просто мутрите се преместиха в прокуратурата,следствието и полицията.

Те са там още от бай-ти-тошово време.

Военен прокурор и следовател стреляха в столично заведение Сега следователят ще разследва случаят,след което ще предаде доклада на прокурара,където ще пише че се води разследване срещу неизвестен извършител.

Ей, едно и също с тези зелените... Защо ли не се учудвам.

ми кат пият да не носат оръжие

По закон е забранено да се пие, когато носиш оръжие. Тоя следовател е нарушил поне три разпоредби от закона за оръжията, боеприпасите, взривните и пиротехнически изделия.

знам

Законът не е този, ами е ЗКВВООБ и е нарушил бая алинеи от него, даже се е прехвърлил и върху НК. Има късмет, че това не е рикоширало да уцели някого.

"На мястото на произшествието са повикани военни прокурори и военен следовател. Те са извършили оглед, личен обиск и изземване на оръжието и боеприпасите." Хаха.. Те вече са били там, защо са били повикани?

ако бяха мутри нямаше да се вдига толкова шум...

Надявам се, че имаш малко по-високи изисквания към прокурорите отколкото към мутрите...

Поредните над закона, и ще им се размине и ще продължават по съшия начин.

дамаджани се леят и пияници пеят