17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И в калабалъка взеха че се удариха два мотора макар че имаше предостатъчно място:)))))

хареса от парада? Каква майка те е раждала, дребнавец.

Как могат да объркат цвета! За моторите няма какво да коментираме. Въобще френската армия първо я обучавали как да се предава. Не случайно във ВСВ са пометени от немците, едва ли не за отрицателно време.

И въобще са се опитали да направят руското знаме, но не напълно успешно. Трябваше да махнат трите червени ленти от другият край. ;)

За малоумните еврофекали лизачи на краварски анали! Алоооо, говньовци! кат не знаете не серете! Руснаците си получиха не само парите които бяха дали на франсетата, но и компенсации за неизпълнената поръчка!! И не само получиха кешовицата, но вече имат и цялата техническа документация на Мистралите, това е било споразумението при сключването на договора за строителството им! Така че на руснаците нищо не им пречи да построят собствени Мистрали, но те са решили да строят въртолетоносачи, по свой проекти които се казват Прибой и Лавина! Простите европедита могат да погледнат в нета, за какво иде реч! А не само да пърдят с устите си!

Руските трошляци даже искаха да си купят кораби но не им мина номера

Пак не знаеш! Корабите отдавна с в Русия. И вместо още двадесетина поръчки, сега духат супата защото корабостроенето на Русия не само е значително по-добро от това на Франция ами след измислените санкции Русия си произвежда сама нужното за флота.

То филмите на Луй дьо Фюнес ще се окаже че не са комедии а документални ... Поздрави на нашите приятели френските командаси! с. КОИЛОВЦИ

Военната мощ на Обединените европейски народи ще спре новия Хитлер! Демокрацията ще властва от Лондон до Владивисток!

Той предшественика на Хитлер - Наполеон вече опита....

" 4290 военнослужещи, 220 бойни машини, 250 коня, 64 самолета и 30 хеликоптера на Шанз-Елизе " Стига бе , конете казвате , а бабето не , срамота , не е политически коректно :( А и де бяха ония юначни командоси дето ги млатиха нашите овчари :)

от догодина предлагам самолетите да пускат : червен , оранжев , жълт , зелен , индиго и виолетов цвят ........ пък и по-красиво ще стане

е по-многоброен от това що е под началството на шкембе войводата у нас!

Чудесен "парад" се е получил, няма що?!? Самолетите объркали цвета на френското знаме, мотоциклетистите се сблъскали пред официалната трибуна.... В общи линии, каквато ти е армията, такъв и "парада"! :))

арматата?Или сравняваш демонстрацията на сдържаща сила н Франция със дрънкането на старо оръжие и просташки заплахи от изостанала русия?!

Изостанал си ТИ в развитието си , бебчо----и е неспасяемо, дебилчо!:))))))) ....да си жив ..!:))

stankow

Просто несравними са военните възможности на Русия и Франция. В полза на Русия. Но какво от това, да им е честито на французите празникът. И успех утре на финала. Макар че аз съм за хърватите ! :)

"Самолетите объркали цвета на френското знаме"? Кои трябва да са твоите цветове? Те поне имат самолети и мотоциклети и кончета и униформи /Френски/ - всичко си е френско

Ето това е парад! Демонстрация на сила и моще в една силна държава, а не като дрънкането на оружие в Ръшка Говняшка ахахахах

Така ли бе, профанчо?:))))))))

stankow

Много са далече военните възможности на Франция от възможностите на Русия. Много далеч ...

Няма ли обективни български граждани или поне някой които да имат телевизиони апарати? Леле... Хората показаха че си имат армия и традиция.

Куде са братята от плевенското село? Да се посмеят на корем от френските смешници.

На Гергевден - 10 шкембе-фатмаци, 10 музейни експонати, 3 МиГ-а закърпени само колкото за парад. Публиката - паплач от лумпеняци. Полит-елитът - БКП, БКП (сини), БКП(червени), ДС (патриоти)

Пропусна двете дузини най-малко лампанзлии паркетни генерали и адмирали...новоизлюпени НАТО-вци....

И всичките ни генерали са все доказани руски патриоти!Като седалищната част радев назначен ни от Кремъл за президент!

Освободените от Бастилията тогава 7 души 3 ма сериини убиици между тях Маркиз дьо Сад и 4рима опасни мошеника Да живее свободата, братството и равенството

Когато стане дума за 14 юли се сещам винаги за въпросите на езикознанието, ако разбирате естествено къде е иронията. Как е на турски Велика Френска Революция ....? Та на турски е "Баш френкелер фукара кьотек"

още не сте се освободили!

Много скоро Франция и Белгия ще ще празнуват , че на тяхна територия ще се създадат първите африкански колонии в Европа...

А американците са много светли, а и ние ставаме доста мургави .

Ех тези пък защо се мъчат с такива трудни за тях неща, като армия и въоръжение? Нали първото нещо което се учи във френската армия е "Предавам се" на немски:) %-ма от специалните им парашутисти бяха пребити от 2-ма пазачи на българска нива с лопати понеже ги бяха помислили за цигани крадци. Във войната за Фолклендите супер ракатата им "ексосет" уцели британски крайцер ама не се взриви и островитяните се разминаха с уплаха! Защо не парадират с нещата които умеят например: сладкарство, модернизъм, орална любов щяха да са много по-атрактивни:)

за оралната любов много ги разбираш нещата, а? нещо запознат ми се виждаш, сигурно често печелиш пари с нея :))) . любимитети рашки що си поръчаха бойни кораби при французите ? я ме светни че не го разбирам това :)))

Военен пара има единствено на 9 май в Москва, всичко друго е пародия....

и Боярищник и щастие... С други думи - Рашка Говняшка

Френски хюмнета.

а германците къде са ? хахахаха

Харчат милярдите за народа си и резултата е , че всеки един от 40 немци е милионер

То лилиту казва , че не познава някой който получава по-малко от 3000 лв...

В Берлин съм наблюдавал смяна на почетен караул. Униформа почти без украса, с бричове, каски и светещи от чистота и блясък ботуши. Движението - семпло, с амплитуда, но сдържано и невероятно елегантно. Не съм виждал нищо по-красиво от този род.

Вместо синьо са пуснали червено.

Добре , че не е кафяво .

И един зуавски полк радикални мюсли----под прикритие!:))))))) ....част от дивизия!;))))))

Чакайте нали парадите бяха комунистическа отживелица? Как така люлката на демокрацията и тя с парад?

Тъпи франсета. 64 самолета фърчат и не падат. Прахосници. Ние ще купиме 8 броя и дупе да му е яко на врага. Е няма да са грипен защото са корупционни.

Като няма да е ,, грипен,,,----ще си купим на баба ни фърчилото!:))))))))

евала на франсетата ,правят си военен парад,а само великите кравари нямат военен парад,сигурно щото ще прилича на прайд