Водопроводчик загина на място, след като беше затрупан при изкопни работи

При подмяна на тръба в Шуменско земна маса се е срутила в дълбок около 4 метра ров

Обратно в новината

Коментари - Водопроводчик загина на място, след като беше затрупан при изкопни работи | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Техническия ръководител, ако изобщо го има, ще е с курс, някое пиенде, или изобщо няма да го има. А ако са хванали някой притиснат от живота човечец, да отговаря едновременно за тоя, и още 5 изкопа едновременно, става така - наемат го, ще му платят нещо чак след поне 2 месеца, в никой случай договореното, и човека се вижда принуден да се съгласи да вкара хора в необезопасен изкоп с надеждата да излязат живи и да изкара някой лев. Е, вижда се, че не винаги се получава. Сега съд, присъда и най-вероятно затвор. Щото е спестил на чорбаджията скеле за укрепване.

правилата за безопасност са писани от лаици и са задължителни само за глупаците! това е мотото на българския работник!

Тази работа не е за всеки. Като е направен такъв дълбок изкоп задължително преди предприемане смяна на тръба следва да бъде укрепен и едва тогава да влизат хора да работят в него. Технически ръководител имало ли е или само се водят на работа и вземат заплати. Безхаберие и безобразие. Нима човешкия живот не е най- важен ? И се точат след това дела до безкрай и обикновено виновен е умрелия????

Фирмите, които копаят изкопи винаги са вързани с общини и кметове. Дейността им е кражби. В такава фирма винаги си в опасност. От ковчег, или затвор. Гледах подобна как качва хора на скелета без парапети и без колани или каски. За тях човека е хлебарка, работеха само с неграмотни цигани.

тия проклетници разкопаха държавата. Никой не ги контролира какво правят . На някои улици копаят по 3-4 пъти . Голямо крадене , голямо нещо.

В развитите държави кампанията е Zero Tolerance! Тука дето бездомни кучета убиват хора по улиците кампанията е Zero Rules!

Умирането е лесно и бързо, смъртта дебне зад всеки ъгъл. Това е трагедия, по добре е да те затрупат умрял от колкото жив....

Кой е па тоя затрупания,не съм спала с него..............?????????

С АйКю на домат какво друго може да се случи? Ясно е че техническия ръководител е виновен, но в случая като ти каже влизай му извърташ един шамар зад врата и му казваш влизай ти първи путка майна!

ти си стой пред компютъра и псувай когато нямаш вода . работата е доста мъжка и не е за теб .

Абе тъпанар! Ти си явно следващия дарвинов лауреат!

знам за подобен случай , за щастие багериста е бил много добър и го е спасил . ако е мокра масата не може да го изравят на ръка , защото се самоуплатнява и няма време и се задушава . тоя с багера също трябва да внимава , когато го откопава с кофата, защото пак може да го натисне . доста е опасно това а зимата на мокро и студено е направо ужас . тоя моя познат го боляха всички кокали и по време и след смяна пиеше