Водолази издирват изчезналия Петър от Карлово

До светлата част на деня ще бъде претърсен целият район на река Стряма

Обратно в новината

Коментари - Водолази издирват изчезналия Петър от Карлово | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано бъде намерен жив и здрав. Кураж на близките!

Нещо мирише, бил с приятели, пък се отделил......

Абе, търсят не него, а тялото му, за съжаление на родителите му.

Извинете, но какво е "суичер"? Да не би някой да се опитва да произнесе " сует шърт"?....

Петърчо се е насял с магически гъби. За жалост, не на всеки му понасят халюцогените. В крайна сметка, вариантите са два. Или ще го намерят или няма.

Да не забравят от време на време да викат "Петърчооо!" Може да са е заврял в някой подмол и да се бори с някоя голяма риба. Не, за такива дебили ама хич не ми е жал. Напротив - да мрат навреме, да не правят бели после.

Некой сом.

Има още десет милиона българи в България у по Света. Искам да чуя за всеки един от тях, за личната драма на всеки, за кончината на предците им.

За последно съм бил в района есента на 2008г. и с приятели правихме преход до хижа 'В. Левски'. Мостовете над реката в резервата бяха в доста порутено състояние и се изискваше смелост и концентрация за да минеш по тях.

малко пияно педалче

Полицията да арестува "приятелите" на Петър, които са фактическите извършители на убийството!

И защо. Човек като няма акъл, цяло село да се събере, не може да му го налее. Всеки си носи последствията. Не може да се правиш на такъв, какъвто не си, а после други да са ти виновни.

А в казармата можеше вече и да е ефрейтор .

ОТписвайте го. Щом досега не се е появил значи е станало най-страшното. Коментиращите обаче не мога да ги разбера. Реагират все едно се е случила някаква изключително тежка трагедия. За семейството му може би, ама на ден си заминават безброй хора по нелеп начин. Това просто е част от живота на тази планета. Нищо и никой не е перфектен. Къде катастрофа, къде някой се подхлъзнал в банята и си е ударил главата в тоалетната чиния, къде някой без да иска се задушава в гаража... Това се е случвало, случва се и ще се случва. Просто сме много хора и имаме прекалено много възможности да се затрием по възможно най-нелепия начин.

Майко Българийо, кой ли ще те брани и ...защо ли??

Дано да го намерят - независимо в какво състояние. Жалко. Нека си спестим коментарите, кой какъв и защо е. Никой не е идеален.

Наведени ли са БГ журналистите - СМЯХ https://www.youtube.com/watch?v=7J0EDPIGxlg

Пиян отишъл сам да се къпе в буина река в планината.

не го съдя ама ми е жално и язе кат се напем мноо обичам да се къпя у реките у баиро ама тоз момче поизбързал малко да открие сезона лек му път !

...и то е началото на м.май.... Това,че е пил 2 вида алкохол е ясно,но и какво количество...

и за близките му. освен това е нямало никакви приятели. стига използвали думата приятел под път и над път.

Защо не пишете, че момчето е било и дрогирано? Това го твърдят приятелите му и в други сайтове се споменава. За мен този келеш е същия като онзи, който уби Милен Цветков. Разликата е, че не е имал скъпа кола, в която да се качи и да блъсне някой. Пиене, дрога и евтини к*рви - от това се интересува поколението на 20 годишните, за съжаление. Не ме разбирайте погрешно, аз се надявам да е жив, макар да е слабо вероятно вече, но най вече заради родителите му. Никой не заслужава да погребва детето си.

може и ти а си дрогиран и употребявайки лоши обидни думи уронвайки човешкият дух да те сложим категория УБИЕЦ

Има и съвестни и добри 20-годишни, но за тях нищо няма да чуем, да са живи и здрави!

Тъжна история. Жалко за момчето.

Раницата е свалена, след което има сбиване /убийство,или къпане/давене.

Arcadium

Има, има! Свалил я е, за да го сложи по лесно в устат ти.

И тениската свалена също...интерес бой.

Аззз

прост народ..

Тоя що така си е замазал с фотошопа снимката?

И си е оголемил оченцата - педалче.

Полицията да пита повече. Кръдтодан разпит май му викаха.

Кой ще плати разходите за издирването на този алкохолик и наркоман? Родителите му имат ли пари или и те са на неговото дередже? Някой от новопокръстените либерали, които са се пръкнали от светия Божи промисъл да е чувал за теорията на Дарвин?

Ей такива като теб трябва първи да ги трепят. Просто защото сте гадни до мозъка на костите си. Как може да напишеш подобна глупост? Еволюцията не те е достигнала - в главата си кроманьонец. Челото ти е два пръста. И се помоли за момчето, защото майка му плаче в момента. Боклук нещастен.

Ако се е изкъпал на реката при водопада до ВЕЦа и там е станало най-лошото, то тялото е горе, няма как да мине надолу под моста.Плитко е. ...По-скоро нещо гнило има.....

на бас че сега си пие ракията със светипетър

да бе мирно седяло

на излет, два вида алкохол, пушил “нещо”, хапченце някакво... . Това не е излет!