Водолаз почисти сам от автомобилни гуми рибарското пристанище в Созопол

Найден Недев кани съмишленици в почистване на морското дъно всяка първа неделя от месеца

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ъъъ такованкана, я да попитам, кой ги е хвърлил тия гуми в рибарското пристанище на созопол? да не би да е някой от кулата, чишпровци или момчиловци??

Гордея се с такива хора и се надявам по често да се отразяват добрите инициативи, а не само лошотията. Повръща ми се вече от международни интриги, конфликти, интереси и Майната му прочее гнусотия, която малко хорамогат да разбират, а създава само омраза. Иска ми се повече да се уважаваме като нация.

У гуми тел гори е им е има педе се стотинки на гума тел има дават

Добре де ,адмирации,поздрави от много хора. НО КЪДЕ ГИ ДЯВА ТЕЗИ ГУМИ ? КАК ДА УНИЩОЖА МНОГОТО ГУМИ КОИТО ИМАМ В ИМОТА (изоставени от чужда автоморга) ??? Нека Министерството на околната среда посочи изпълнител на унищожаването им !???

Чест и почитания за човека!! Липсата на съмишленици говори много за отражението на обществото към един от глобалните проблеми на планетата ни - замърсяването. Понеже живеем на тази земя, изобщо даваме ли си сметка дали можем да бъдем по-дейни и отговорни с действия, за да променим ситуацията, защото иначе няма кой друг?! Ако съмишлениците бяха налице и повече, картинката щеше да бъде много по-различна и определено много по-положителна! Защо са такива незаинтересовани, хората, все пак какво бъдеще искат да оставят на децата???

Браво на момчето, но утре по български ще му наметат още да има да си работи .

За Найден - орден Стара планина,а не за разни алчни мазни човечета обвързали се с власт или такива,дето не знаят,къде се намира България!

Браво, дано да вдъхнови хори за подобен вид дейност.

Браво на човека, само така!

Браво, за съжаление на 95% от булгарипитеците не им пука. И аз почти всеки ден събирам боклуци около блока, слава Богу има и една съседка която също го прави.

Браво,ето така се бори замърсяването,с действия,а не само с писане на статии и псувни под статиите! Ако всички правим,като него нещата ще се подобрят в световен мащаб!

Ето така се прави а не скачайки по демострации...и след митингчето против замърсяванията да си хвърляш боклуците където ти падне.

- това е патриотизъм, а не маршовете, знамената по балконите и националистически партии.

Браво, чудесен личен пример. Тъжно, че е бил сам.

Българин!

Страхотен човек жалко, че никой не е отишъл да му помогне. Аз добре го разбирам защо се е почувствал по-добре. Често чистя около блока, в който живеем сигурно 100тина човека, но сама чистя - фасове, пластмаси, бутилки... Мъжа ми ми се кара, че чистя на неблагодарници - не ми пука. Чистя заради себе си, като изляза от блока и се огледам когато е чисто и ми става по-хубаво. Само че имам едно предложение - т.нар роми, които вземат всевъзможни помощи от държавата не могат ли да бъдат задължени да чистят градската и извън градската среда минимум по 5 часа в минимум 5 дни от седмицата? След като ще вземат пари наготово, поне да им купят по една метла и да почват, Всички. които нямат трудов договор и държавата ги поддържа, просто да дадат нещо от себе си насреща. Като се започне от почистването на техните си гета и т.н. докато се стигне до гори, пространствата около главните пътища и магистрали...

Една хубава новина, един достоен човек! Похвала и поклон

Браво на военния! Дисциплиниран!!!

Браво на човека! Да продължава все така. И аз бих се включил, но съм чак в София! Да не се отчайва, защото българинът се интересува само как е в къщата му, но не и навън!

браво