17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Полицай: “Човек, дай да ти направим един тест за алкохол и наркотици?” Пиян и дрогиран шофьор, току що наранил или убил човек: “Ни моа ве, не ща…” Полицаят: “Айде де, така е редно, така трябва, все пак шофираш, моля ти се сега!” Пияният и дрогиран: “Не става бе, не разбра ли, махни ми се от главата, казал съм и точка!” Полицаят: “Айде бе, много ти се моля, бъди човек, моля ти се!” Лумпенът: “Не, не и не, няма! Не искам, толкоз!” Полицаят: “Еее, не излезе човек, ти ще видиш!” Изродът: “Мухахахахах!”

Че на тази възраст кара колело, и че все пак е оцеляла, защото повечето кекави млади не биха в нейното положение! Затова спортувайте, докато разказвате вицове, и ще живеете! Колко дълго обаче - решават вече други, за жалост, така че се обезсмислява инициативата, но все пак опитайте.

Крайно време е да започнат да работят-- изземване на автомобила,и шофьорската книжка с подплънка от поне 3000лв кеш.Българина разбира единствено като му бръкнеш в джоба--солидно

Ами вкарайте го в ареста и искайте прокурорско разрешение.

Каква е тази щуротия "отказвам"?!?! Кой надрусан депутат я прокара?

Много странно, тези полицаи нямат ли брийфинги или тем подобни, да им се обясни кога и какво е станало и че това нещо с дрогирани и пияни е ежедневие вече и винаги има смъртни случаи. Също така е много странно, че абсолютно никакви мерки не се предприемат. Десетки години полицаите са свикнали да стоят в колите си с радар, вмесо да си вършат наистина работата (в по-големите градове например, да обикалят междублоковите пространства през нощта, да обикалят в населеното място за неправилно изпреварване, даване/недаване на мигач и т.н., които пак са от значение защотот могат да предизвиакт ПТП). Уж имаме най-много полицаи на глава на населението в ЕС, но сме с най-висока смъртност при ПТП. Главни действащи лица при тези ПТП-та, които карат пияни и дрогирани са лошият материал, който ни настина 18-25 годишните.

точно така е,в момента живея в Испания,по улиците винаги има обикалящи полицаи,по двама,по трима,отделно се движат много патрулиращи полицейски автомобили из целия град. Докато в България аз жив полицай по улиците почти не съм срещал,къде ходят,какво правят,какво работят, май само те си знаят

Тези дето отказват тест, да им се зачита като самопризнание че са надрусани. И толкоз!

При отказ за тест за алкогол и/или наркотици при извършено нарушение, санкьията е 24 месеца без книжка и глоба 2000 лв. При отказ на тест при рутинна проверка, имате срок от 45 минути да се явите за медицинско изследване с доказателствен анализатор.

Тази варненска мастия отказал да го тестват-на бесилото-мършо проклета !