Искат спиране на поскъпването на водата

Дискусионният клуб за социална местна политика (ДКСМП) поиска от Прокуратурата и съда спешно да спрат незаконните увеличения на цената на водата.

Обратно в новината

Коментари - Искат спиране на поскъпването на водата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Непротивоевропействаите! Има законова евро директива за цената на водата. Цената на водата трябва да достигне нивата на социалната поносимост.

В България ще продължават,докато Борисов е на власт. На проблемът трябва да се отреже главата,а не- краката.

ЕС има намерение да изгради на нашата територия огромен лагер за бежанци и затова се провежда политика на ГЕНОЦИД към българите !

НЕК има инвестиционно намерение да строи АЕЦ "Белене", дали това не е основание тока да поскъпне 3 пъти ?

едно си баба знае, едно си баба бая

оставка и съд за КЕВР. В КЕВР участват по двама представители на Герб,ОП, на РБ и по един на БСП и на ДПС. От увеличението на водата се следва и увеличение на всички видове стоки, включително тези от първа необходимост,а за зеленчуците не ми се мисли. Тая крадлива пасмина трябва да бъде изметена.

ЗАЩО БЛАГОДЕНСТВАШИ ХОРА НЕ МОГАТ ДА СИ ПЛАТЯТ ВОДАТА ? НЕ ИМ ОСТАВАТ ПАРИ ЗА ВАКАНЦИЯ ДО ГЪРЦИЯ ЛИ ? ИЛИ ЗА НОВ (900-1200 ЛВ) СМАРТФОН ЛИ ?

Докато сме европредседатели ще се иска намаление- след това двойно увеличение- все пак заплатите ,,нарастнаха,, и рано или късно трябва да си ги приберат тези пари.

d4

концесията - пръв приятел на демокрацията. и основен враг на електоралните единици. забрани концесията - помогни на електората!

Истината е, че зад подобни поскъпвания винаги стои натиск на Световната Банка. Която и политическа партия да е на власт това няма значение. Подчинението е безприкословно !!

Ограбването на българите от Костов продължава чрез Иван Иванов.

Надайте се... То нали и поскъпването на билетите излезе незаконно, но още не са върнали предишните цени.

... и винетките, и винетките !!!

вече не благоволяват да отразяват и показания на водомерите,а ни взимат на юнашко доверие парите-ей така,нито получаваме фактури......измамници са 'ВЕОЛИЯ',а нашите управници трябва да удържавят водата и да ги изгонят тия МОШЕНИЦИ....

вече не благоволяват да отразяват и показания на водомерите,а ни взимат на юнашко доверие парите-ей така,нито получаваме фактури......измамници са 'ВЕОЛИЯ',а нашите управници трябва да удържавят водата и да ги изгонят тия МОШЕНИЦИ....

И да искаме няма как да стане само с искането ни защото на боко ангажиментите към концесионерите трябва да се изпълняват:(((Искайте си още по форумите пък те ще си вдигат цените на всичко безпрепятствено..Незнаех че моя инвестиция е нещо дето друг ми го купува с парите си:(((

Така се разбира думата "инвестиция" само в България, и то от всички концесионери.

А в провинцията .. там може ли ?! Вече мина три лева кубика във Варна ...

вода у морето колко искаш

ДГД !!!