Внук на Лев Толстой почина в Гърция

87-годишният Александър Толстой бе погребан в село Кардамили, Пелопонес

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има случаи детето да е различно от родителя си. Но това са изключения, които само потвърждават правилото. Нашият народ има поговорка - Крушата не пада далеч от дънера. Не е невъзможно, но доста малко вероятно баща ти да е нагла мутра, а ти - честен бизнесмен.

За неграмотните тролове - Лев Толстой е авторът на "Война и мир". И на много други интересни романи разбира се. Няма лошо да се съди за децата по бащите и дядовците им. Иначе излиза, че управляващите днес комунисти от всички цветове са божи кравички на фона на простите им и злобни дядовци и баби.

Целият им интелектуален елит е или по Западна Европа , или в Щатите . В Рашата умират само децата на Сталин , Брежнев и т.н. , че се възползват цял живот от привилегиите и държавните пари .

Не противореча, но уточнявам-дъщерята на Сталин почина в САЩ и нейната дъщеря си е още там.

говориш наизуст, защото не четеш. Синът на Хрущов живее във Флорида. Сталин не разменя синът си , пленен от нацистите, за немски генерал, въпреки горещите молби на самите немци. Сталин заявява, че не разменя генерал за войник. Царска Русия не погребва Граф Толстой. Нещо повече, руската патриаршия на юдониконистите АНАТЕМОСВА Толстой и забранява опело на Титана на Добротата. Ако знаеш изобщо нещо за ТОЛСТОИЗМА, но се съмнявам. Граф Толстой е погребан от Арменската църква като християнин. Но до днес Руската патриаршия не разрешава бракове на руснаци с арменци...защото за Руската патриаршия Арменската църква е ЕРЕС. Чети а за лудо не троли.

Тебе за ко те боли уят ?

Ми те всички сакатлъци стават все в Гърция.

Лека му пръст, вечна му памет.

познаваш ли го? И ти ли съдиш за децата по постиженията на родителите им? Ба си двуличието.