17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еййй, и внучетат ли ... тц, тц, тц. Ами сега я закъсахме доста.

И нещо има ли на горките внучета на касиерката, не , нали? Но номерът е да се всява страх и да се отвлича общественото мнение от това, което се случва в любимото ни правителство, което е чисто като утринна сълза.

А дали нямаше как вместо да се създават държавни ДПК, Букинг и ВиК да се отделят средства за масово тестване. Все пак - мисля че хората са преди всичко най-важният ресурс в държавата, и без тях не мисля, че някой ще потребява нещо. Така си мисля, де.

Огнище, пламна, покоси, смъртоносен, зараза, почина.... това е вируса - създаден медиен образ, който всява страх и паника в немислещите и незнаещите. За 3 месеца починаха 150 души СЪС ковид от общо над 20 000 починали.

Ето тази новина няма да чуете по нашите медии. В петък главния прокурор на европейския съюз -Лаура Кьовеши е изпратила официално предложение към укриващия се в Дубай бизнесмен-Васил Божков същия да приеме на стане защитен свидетел на европейската прокуратура и да свидетелства пред нея за корупцията по високите етажи на властта в България...Е след такива събития и след разкритията на Черепа за Борисов,Пеевски Севда Арнаудива и Горанов,как няма изведнъж да започнат да се (увеличават) заразените

Само да внимават с това увеличение, че бизнеса ни е пред фалит. Ако пак смятат да налагат разни идиотщини може и да не стигнат до Европейския съд. Вместо да ни оставят на мира най - после, намериха някакви забито планинско село, пълно със заразени. Как стават тия неща, не знам ...

ТОВА СА МОКРИТЕ МЕЧТИ НА ТРОЛОВЕТЕ. КОИТО СЕГА ЯВНО МИНАВАТ НА ХРАНИЛКА ПРИ БОЖКОВ.

Националната информационна система показва, че към момента, у нас, коронавирусна инфекция е констатирана при 294 лица-медицински служители. За изминалото денонощие са установени 6 нови случая, 2 от които при лекари, 1 - при медицинска сестра, 1 – при санитар и 2 - при друг медицински персонал. Истинските потърпевши!

Joe69

Барселона -Ковид 19, Божков - Ковид 19, Прането на пари в Гърция - Ковид 19 и така карантина до безкрай. Удобна за дерибея Тиквун!

Понеже народа наистина е масово необразован, меко казано, което го виждам всеки ден в ежедневието си, не само сега, по време на вируса, скоро ще настигнем нормалните държави по заразяване! Няма значение, че младите ще оцелеят, явно родителите им са си заслужили подобно отношение от децата си, щом са ги научили да мислят само за себе си, важното е, че голяма част от възрастните ще паднат дан за благополучието на бизнеса и на държавата! На ББ не му пука за хората, пука му за бизнеса, защото с негова помощ евентуално пак ще го изберат! То нещата бяха ясни още преди две седмици, разхлабване на мерките, без липса на ементарно възпитание и култура да пазиш себе си и околните, ще доведе до нов бум на заразените! А, както казах, у нас народа е изключително необразован, така че...каква здравна и хигиенна култура да очакваш от такъв народ! Скоро пак ще ни затворят, но нека, като идиотите не могат да се научат да спазват елементарни правила за хигиена и дистанциране!

като изоглавени се юрнаха идиотчетата. Дали е био оръжие, или натур, опасен е вируса.

Да, точно така, потресаваща е простоията, която се шири, те не разбират, ако няма строга мярка, на Германец да му кажеш пожелателно, да, какво ти разбира простак или циганин от пожелания, нооо ще плещаме пак дисциплинираните, загрижените, а лекарите и мед персонал намаляват

колко тъпанари има в тая малка страна. Идиот, дебил, идиот, дебил, така са подредени.

с маски, ръкавици и кланящи се на Тиквоний Банкянски!

БРОЯТ НА "ЗАРАЗЕНИТЕ" ЩЕ СЕ УВЕЛИЧАВА ПРАВО ПРОПОРЦИОНАЛНО НА КОМПРОМАТИТЕ, КОИТО БОЖКОВ ЩЕ ПУСКА! В КРАЙНА СМЕТКА ЩЕ ИМА НОВА КАРАНТИНА И "НОВ ПИК". КОЛКОТО СИ ИСКАТ, ТОЛКОВА ЩЕ СЪОБЩАВАТ, ВАЖНОТО Е НЯКОЛКО ДЕНА ДА СЕ УВЕЛИЧАВАТ И ГОТОВО! А ТОВА, ЧЕ ЗАРАЗЕНИ НЕ ЗНАЧИ БОЛНИ, А ОЩЕ ПО-МАЛКО ТЕЖКО БОЛНИ, НЕ ИМ ИЗНАСЯ!

Първичният показател при К 19 е ТОЧНО БРОЯТ НА ЗАРАЗЕНИТЕ! От него следват всички вторични показатели! Демек, повече заразени, повече огнища, повече болни, повече смърт, повече хронични заразоносители, повече заразени, повече огнища и т.н. Как не загряхте тая проста истина, не знам!

МАНГЪРОВ: ОТ НАЧАЛОТО НА ГОДИНАТА У НАС СА ПОЧИНАЛИ 30 000 ДУШИ ОТ ДРУГИ БОЛЕСТИ!!! А ОТ ВИРУСА 140-50! ДА ВИЖДАШ НЕЩО СЪМНИТЕЛНО?! С 30000 СМЕ ПО-МАЛКО, НО НИКОЙ НЕ ГО СЪОБЩАВА, ЗАЩО?!!!

Тука са такива идиотиии, платени тролове, ето пак за Мангъров, добре че пишете хора, виж простия отговор за Мангъра, всеки ден едно и също, да се мешаме

за кови 19 ! Нашите управляващи задници не можаха да го разберат ! Колкото до Самоков, гл. лекар на болницата е сестричката на мошеникът Ковачки от с.Маджаре.

НЗОК не може да понесе такъв финансов ангажимент! Просто няма толкова пари! Следователно , пациентите сами трябва да си плащат поне два теста, според теб! А може да се наложи и трети тест, след месец. По 120 лв. на тест средно, това прави по 240 до 360 лв. на човек!

Нови 43 случая са съобщени днес!

Psr теста не е 100% сигурен и не се взема кръв.Взема се секрет от носа и устата.Мед.лице съм.Правиха ми такъв и как от една толкова заразна болест никой от персонала не даде позитивен тест.след като от вземане на проба от папая и следва положителен тест всичко е манипулация.А овцете нека ги е страх.

Ти си медицинска сестра, колкото аз съм космонавтка. Една медицинска сестра не би направила такова изказване, нито би използвала такъв речник. Ти си просто една кифла, която си убива времето с плещене в мрежата. Скрий се някъде и престани да бръщолевиш глупости.

чета, за заразени мед. лица и се питам, как са завършили тия дебили медицина? То, не,че имаме медици...

Абее вирусът е изключително заразен, вместо да се чудиш, чети, може да ги зарази дори ако не си свалят правилно защитните облекла и маски, а ти знаеш ли дали не са им дали от дефектните маски, а как се свалят и през колко време са ефективни за защита, личи си че нищо не знаеш, хората си дават здраве и живот, преди да хулиш, чети

АБЕЕ НЕ ЛЪЖИ ТРОЛ, личи си че никакво мед лице не си по профанизирания изказ, може да си някой чистач в болница най много

Абе това май са си на Фандъкова избирателите.

В Сърница, хотелите имаха резервации, които клиентите сами си ги отмениха без някой да ги принуждава. Това чака и бетономорието, където лакомите кръчмари са се наточили да дерат глуповати клиенти без упойка.

В момента на Слънчака цената за два чадъра и четири шезлонга е 64лв. А за цените по кръчмите просто не искам да споменавам. Благодарение на мъдрото управление на Бойко Борисов народът се напълни с пари и се чуди какво да ги прави. Хотелиери и кръчмари яко са се наточили да приберат една част от тези пари и според мен ще успеят. Докато има балъци, ще има и тарикати.

В Македония бяха под 20 доста време, разхлабиха мерките и сега са 170. Македонците са 3 милиона, което ще рече, че при нас скоро заразените на ден ще са над 350. Елементарна логика. При това "македония" си е югозападна България.

днес ще бъдат около 70,а след два дена над 100.Изтървахме дявола от делвата!И тогава ще видим ние един сезон,едно лято.Пускайте бариерите,навсякъде където се освободиха мерките се повишават заболелите.Само където хората измряха понамаляха,но не изчезнаха.Защо да си зтваряме очите

А може би си глупак !

И ГЛУПАК И ТРОЛ, ДВЕ В ЕДНО! УБИЙСТВЕНА КОМБИНАЦИЯ! ПРОСТО СЕ ОПИТВАТ ДА НИ ВКАРАТ ОТНОВО В ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ! ИСКАМ ДА ВИДЯ ЗАРАЗЕНИТЕ 45 ЧОВЕКА!

Кмете затваряй Варна,че май почна здраво да се предава.Досега удържахме,но струва ми се,че генерала ще излезе прав.

Добре дошли в най-добрия сайт за запознанства == Hotsial.Com

Предлагам, всички здравомислещи и нормални хора да напуснат форума под девиза "По-умният отстъпва"! Нека тук останат само зомбираните, слабоумни пандемисти с промити мозъци! Нека си пишат, нахъсват и надъхват наволя! ПРЕДЛАГАМ ПОВЕЧЕ С БОЛНИ МОЗЪЦИ ДА НЕ СИ ТРЕНИРАмЕ РИТОРИКАТА, НЯМА СМИСЪЛ ДА СЕ ЯДОСВАМЕ С ГЛУПАЦИ! ВДИГНЕТЕ ГОРДО ГЛАВА И ГИ ПОДМИНЕТЕ, ЗАГАСВАЙКИ ЛАМПИТЕ СЛЕД СЕБЕ СИ (Ако имаха нужда от лампа, сами щяха да си открият електричеството и крушката, но все пак животните нямат нужда от лампа!)

БЛАГОДАРЯ ЗА МИНУСИТЕ НА ДЕЖУРНИТЕ ТРОЛОВЕ - КОЛКОТО ПОВЕЧЕ МИНУСИ, ТОЛКОВА ПО-ПРАВ СЪМ БИЛ!

Да, бе? Затова "по-умните гласуват" и избират дебили да управляват всички. Изходът: "Когато цъфнат теменугите (13.03.2020) и работите тръгнат зле, еби им мамата на другите (Васил Божков) ... и гледай ти да си добре.", по П. Пенев.

Joe69

Съгласна! Махам се от шибания Дир! Тук се вихрят няколко тъпака, пишещи глупост след глупост!

АМА АЙДЕЕЕ Махайте се наййй сетнееее, НО ГЛЕДАМ ДНЕС ПАК СТЕ НАЛАЗИЛИ, ЗАЩОТО КОПИЙКИТЕ ТРЯБВА ДА ГИ ЗАСЛУЖИТЕ МАНГЪРИ МРЪСНИ

Късно, това отдавна се е случило...

Аз като кино маниак попаднах на един филм: "Заразяване“ , който почти 1:1 предсказа днешната пандемия Covid-19 още преди 9 години. Слоганът на филма е „Страхът е по-бърз от вируса" и НОЩ с точно този слоган зомбира хората със слаба психика. Вирусът хваща този който го е страх и онзи който си мисли че е безсмъртен.

Страхът може и да е по-бърз от Вируса, но по-бърз от страха е куршума!

Дека са летящите куршуми, бе Лечителю? Господ бави, но не забравя. (Божествен Закон КАРМА)

Имаш ли нужда от персонал и наемаш ли пенсионери.

тЪПАК много сме го гледали този филм, ама поуката е съвсем друга - превенция, тъпакооо, НОЩ вече го няма, знаем че целите ИНФОРМАционно затъмнение, вие сте травмираните смелчаци, мааа как така хем си смел хем си травмиран от щаб, тролеее

Не ви ли се струва странно... преди 2 седмици едно огнище избухна, защото смъртно боллна от рак жена я заразиха в болница и я изписаха... сега в друга болница пак заразили друг болен... а кой знае още в колко болници колко други са заразени. С такива болници ни маски ни карантина ще ни помогнат... нищо чудно че генерал годжи, който е шеф на една от най-големите болници в България, беше толквова сигурен "Ако ще мрете!!!"

Както ви демонстрира нагледно президентът на Танзанияя, който за разлика от мега простия пожарникар e интеигентен и добре образован човек, тестовете са бошлаф! Дадоха положителни резултати и от човек, коза, овца, папая и какво ли не...

Тази новина се оказа фейк, ама нищо.

Е КАК СЕ ОКАЗА ФЕЙК, КАТО ИМАШЕ ЗАСНЕТО ПЪЛНО ВИДЕО ОТ ИЗЯВЛЕНИЕТО МУ НА ЖИВО! ВИДЯХ ГО С ОЧИТЕ СИ! ФЕЙК СТЕ ВИЕ ВСИЧКИ МАЛОУМНИ СЛУГИ НА ДЯВОЛА!

Вече е очевидно, че ни понася доста добре тоя вирус ( доказателство - не е изчезнал, но 1 месец животът си тече нормално навсякъде и няма никакво яко мране), но някакви платени медии и платени говорители продължават да искат да зомбират народа. По-интересно и важно е да се замислим защо/от какво точно ни е страх! Някой ден всеки ще умре по един или друг начин. Нека е от коронавирус след 2 седмици, както пожелава мутафчийски. В крайна сметка страхът от смъртта е страх от неизвестността, а има само два варианта - или няма нищо след смъртта, или има вечен живот (прераждането е крава едва ли би Ви притеснило). Ако няма нищо след смъртта, от какво ви е страх? А ако има рай и ад, в които душата може да отиде, и Ви е страх, значи душата Ви се опитва да Ви каже нещо.

През декември 2008-ма година д-р Ибън Алекзандър, действащ неврохирург, изпада в клинична смърт за една седмица. Колегите му документират това фактическо състояние и ... останалото е от умрял писмо. След 3 години мъчително възстановяване този лекар описва преживяването си в "отвъдното" в която има изключително много обективна информация за "белия" и "отвъдния" свят. Книгата му я има в онлайн книжарниците под заглавие : "ДОКАЗАТЕЛСТВО ЗА РАЯ".

АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ИЗПАДНАЛИ В КЛИНИЧНА СМЪРТ И ВЪЗСТАНОВИЛИ СЕ СЛЕД ТОВА, СПОДЕЛЯТ ЕДНО И СЪЩО: ТУНЕЛИ, СВЕТЛИНА, ЧУВСТВО ЗА ЛЕКОТА И ЩАСТИЕ И ПР. ИМА ЖИВОТ СЛЕД СМЪРТТА И ЗАТОВА ВСЕКИ ТРЯБВА ДА ПОМИСЛИ ЗА ДУШАТА СИ, КОЯТО Е БЕЗСМЪРТНА, НО ПОДЛЕЖАЩА НА БОЖИ СЪД!

Ейй тъпако, кое си тече нормално бееее, явно нямаш близки, които да пазиш и ходиш да се мешаш, а дали си зарезен никой не знае, СТРАХ НИ Е ЗА БЛИЗКИТЕ НИ ПИЛЕШКИ МОЗЪК, явно нямаш и приятели в САЩ или Италия д ати кажат как всичко е зле, тъпанар

Нова доза садо-мазо за стадото от малоумници! а мутафа и кантара потриват доволно мазни ръце и прехвърлят пачките

беше пълно с хора. На една полянка, имаше, може би, около 30 хлапета, 16-17 годишни. Биеха бира и си бъбреха, като разстоянието помежду им не беше повече от 20 сантиметра. Питам се, как се "гаси" такова едно огнище.

За съжаление, с ковчези и масови гробове...

личи си, че си останал без мозък

За да остане без мозък трябва да го има. Платените пропагандони на ГЕРБ съвсем почнаха да издишат.

За галоши фирмата ще прави 20% отстъпка.

В понеделник регистрирам нова фирма "СПОКОЕН СЪН" ЕООД. Наемам персонал можеш да работи с лопата. Ще кандидатствам и за Европейска помощ. Заплата 5000лв. и осигуровки. Дават се 24 часови дежурства.

От коя партия набираш кандидати за работа?

"Само за пет месеца от Ковид-19, причиняваното от новия коронавирус заболяване, по света са починали повече хора, отколкото умират средно за една година от малария - една от най-смъртоносните инфекциозни болести, отбелязва Ройтерс." Без коментар. Дебилите и без това ще викат на черното-бяло...

колко балъци са си изгубили акъла

ДОЦ.МАНГЪРОВ: ЗА МЕСЕЦИТЕ ОТ НАЧАЛОТО НА КАРАНТИНАТА СА ПОЧИНАЛИ ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!!!! 30 000 ДУШИ ОТ ДРУГИ БОЛЕСТИ!!!! 30 000 БЪЛГАРИ СА ПОЧИНАЛИ, А ОТ ГРИПА ПОЧИНАХА 140!!!! ЛЪЖЦИ И ИЗМАМНИЦИ, КРАДЦИ И МОШЕНИЦИ СА НАЧЕЛО НА ДЪРЖАВИТЕ!

В Самоков съм ебал счетоводителката на манастира. После тя открадна манстирските пари и офейка. Не съм я виждал повече.

Абе я си еби майката бе, боклуууууук!

той тва прай редовно бе :)

Веднага заградете и блокирайте Самоков и Сърница (профилактично може и още няколко селца и градове със С като Сатовча и Смолян, но в никакъв случай кв. Столипиново) и подрете хладилните камиони отвън, че дългоочакваният ад настъпи и най-накрая ще има яко мране. Не видяхте ли, че Банско вече го няма на картата, а всички празнуващи от Цветница, Възкресение, Георгьовден са отдавна в приготвените от нас чували. Недисциплинирани хора, как може да си пускат децата на градина, за да тръгнат на работа пак! Затворете и всички градини и ясли веднага!

Ти нормален ли си бе, я си карай таксито и не се пъни да пишеш глупост.

Поредния дебил от множеството, който на всяка цена иска да докаже, че е дебил...

баце, овцете толкова са зомбирани, че сигурно с маски стоят пред компа

бацеее ти си зомбирания, щото твоя кумир Аз Пабло стоеше с маска пред компа, нищастици

Добре, съгласен съм мерките да са отхлабени! Но общедтвото не разбира- почни нищо никъде не се спазва!Бъркаме понятието разхлабване на мерки и никакви мерки! Спря се контрола, спря се следенето, спряха глобите и всички се отпуснаха, няма дистанция, няма дезинфекция! В магазините ги пускат вече без маски, в метрото са без маски. Който си " научи урока" от стоенето вкъщи, ще спазва, но другите.......... Много бързо децата се върнаха в детските градини( а доказаха, че децата са вирупреносители, и те прекарват болесттта без симтоми). Нека хората да разберат, че ВИРУСА НЕ Е ИЗЧЕЗНАЛ, ТОЙ Е СРЕД НАС и всеки човек има опасност да се зарази. Дано не станем като Македония, те се върнаха в началото!

Няма да разберат, докато не настане катаклизъм като на запад.

И тогава ме съмнява, че ще разберат!

Вярно, въпреки огромната смъртност в Италия италианците плъпнаха навън като вдигнаха карантината все едно нищо не е станало и пак почнаха по старому. Ние сме по-тежък случай и от тях.

вие наистина сте тъпанари и с промити мозъци! в Италия умираха само в една област, и възрастните са били ваксинирани преди това, а и колко от тях се оказа, че не са лекувани изобщо както трябва

тъпанар.

Бързият тест за коронавирус на 36-годишната жена, направен в Кърджали, дал отрицателен резултат. PCR изследването в пловдивска лаборатория обаче показало, че тя е заразена, съобщава 24rodopi.com. 36-годишна жена от Кърджали е с потвърдена положителна проба на COVID-19. Хоспитализирана е в УМБАЛ „Свети Георги“ в Пловдив. Тя е записана на постоянен адрес в Кърджали, но била ангажирана сезонно в селското стопанство в пазарджишкото село Дебръщица. Пристигнала в Кърджали с мъжа си, за да вземат направление за постъпване в болница с различни от симптомите за COVID-19 оплаквания. И двамата се тествали, като бързият COVID-19 IgМ/IgG тест на мъжа бил положителен. В Пловдив се установило, че заразоносител е жената, а PCR изследването на мъжа било отрицателно Ако не я бяха хванали жената щеше да пламне цялата болница, за тия тестове лобираше мънгъра

На жената лъжливо отрицателен, на мъжа лъжливо положителен, а PCR-ите с тия проби от секрети, дето всеки ги взема по различен начин, са безгрешни, така ли? Твоят пример показва точно, че и двата теста куцат и точно затова трябва да са допълващи се! Аз ако съм с коронавирус, обаче нямам никакви секрети, а дрисък, тоя PCR ще ме хване, ама за...

Ако нямаш никакви секрети - ще си умрял. PCR се прави с венозна кръв.

Мангъра лобираше за масово тестване на голяма част от населението с тях, не за ползването им в болниците. Да, не са особено точни, но пак щяха да хванат повече вирусоносители, които след това да отидат под карантина, отколкото никакви тестове. Това беше единственото що-годе разумно нещо, което каза, а после забрави и затова и почна да точи лиги по Швеция и Беларус, да потрива ръчички (а сигурно и други свои части) и да говори за "умешване". Абе, мангър.

Незнам дали съм прав и дано не се окажа, но като гледам в метрото какво става - хора без маски, на тумби пак се влачат, близко един до друг и т.н. все си мисля че тази зараза отново ще пламне. По едно време имаше поне полицаи дето връщаха хората без маски а сега и това няма, разчита се на самосъзнанието на хората но от наблюдение и опит знам че една част от българите особено онези с 2-3 мозъчни гънки не го схващат и всички ще го отнесем.

ми стой с вкъщи мишок. Никой не те кара да се возиш в метрото.

А ти пък не се вясвай навън, че такива кат тебе са вредни. Тъпанар смотан

овце и говеда - слушат мутрата, мутафа и кантарджията и средствата за масова дезинфорация вече са им изгадили гънките

Ти пази твойте две три гънки, дето са вповече от на другите! Нямаш работа в метрото! Стой си в къщи!

Заразата няма просто да пламне. Много българи ще разберат къде живеят по лошия начин. То и в Русия дълго време "нямаше" проблеми, в САЩ също, в ЮК също, пък какво стана изведнъж...

Абе колко от тия хора реално са болни, че ми стана интересно?? И какво по дяволите означава някой да е безсимптомно болен??

Безсимптомно болен означава, че няма дори червено гърло, но е заразен. И не се и разболява. Може и 50% да са така. Затова е толкова трудно да се спре този вирус. Само 20% развиват пневмония. 4% съават критични. 1% умират. Средно. Защото зависи от възрастта.

20 процента развиват пневмония и от грип, приятелю. Но никой не затваря света заради това!

Срещу грип има редица лекарства и изградена практика, както и редица научни изследвания. Срещу този вирус няма нищо.

Само че за грип имаме лекарства и ваксина. Грипът не съсирва кръвта в органите ти. Грипът не Е САРС , не Е вирусна пневмония. Смъртността на грипа е една десета от смъртността на КОВИД-19. Човешката имунна систена отдавна си има работа с грипа, тази гадост досега не я е срещала. Пневмонията от грипа е бактериално усложнение. Това са две напълно различни заболявания, кога ще ви влезе всичко това в дебелите дървени тикви най-после! Елементарни неща са, обаче коментарите от рода "амА тОвА Е сАМо ЕдИН грИППППП!" продължават. Да не говорим, че преди сто години един свръх-смъртоносен щам на грипа ги е накарал здраво да затворят всичко! Който не е карал тежък грип не знае какви глупости говори, а за една част от населението тази гадост е по-страшна от гриа!

Айде стига паника. Ще си живеем с вируса. Няма да мрем.

Кажи го на вече умрелите.

Забравих да добавя и наркомани.

А ти от коя група си?

Като чета коментарите мога да кажа че българската нация е сбор от тъпаци, галоши, отрепки и за капак тъмнокожи миризливци.

Браво, Коко, цял живот ти отне...

Коко, българската нация е дотолкова промита (за в мозъка става въпрос), че отдавна сивото ѝ вещество е избеляло. Но това е добре за управляващите, защото неграмотен, беден, психиран и филмиран гражданин лесно се управлява!

сега като свалят и маските на закрито гледайте как ще пламтем заради тъпотията или хитростта на бб щото можехме да го ликвидираме тоя вирус през лятото с носене на васки а сега ще го подклаждаме и ще ни връхлети зината с нечувана мощ

Ще, ще! Както всяка година, но просто сега си му прочел името и даже си му го научил (за короната иде реч)! Хахаха!

Щом даваш такова мнение, предполагам си с маска, дори вкъщи, дори пред клавиатурата!

Ааааа, не си с маска! Ясно - двоен аршин, значи! По минуса познах!

Глупак

Споко. Сега поне ще установят, че децата не предават заразата.

Ти наистина ли го вярваш това? Научно няма как да не предават заразата, чисто биологически!

и ти си от ония нечетящите. Отдавна установиха, че я предават колкото и възрастните. Че даже някои се разболяват тежко.

Случите на коронавирус в световем мащаб вече гонят 7 милиона, в БГ - разхлабват мерките и вече победиха пандемията! Честито, другари и другарки

Аууу, колко много?! Напрово се стреснахме!

зараза има защото винаги сме след ,а не преди !а ,може би така трябва ?

Нека се пазим взаимно!!!!!!!!!!! Господа преди да се заемете с ежедневните си ангажименти с рекет,изнудване,мародерство в превозните средства на столичен транспорт,тъй като 90 % от спирките Ви нямат будки за карти и билети както и такива не се предлагат в превозните ви средства както и автоматите в тях изчезнаха.Моля за да се пазим взаимно да почистите и дезинфекцирате салоните на тролей и автобуси.Пазете ни да не се заразим в гадните мръсни салони вече натъпкани един до друг а и с ученици без необходимото социално разстояние защото няма да има след това кого да рекетирате ,изнудвате и мародерствате за и без това скъпия билет на фона на намалението на петролните продукти.Моля почистете гнусните салони на превозните средства и омазаните седалки за да има останали пътници които да изнудвате!!!!!!!!!!!!!!!!

За съжаление, можеш сам да отидеш на последните спирки на градския транспорт, за да се убедиш, че подобно почистване и дезинфекция не се извършват!

Автобусите са чисти и дезинфекцирани и при това няма кьорав човек в тях. Тези лакърдии ги разправяй на бабите на село.

А кога и къде ги дезинфекцират? Защото на последната/първа спирка не се прави!

То в Самоков може до Боровец да са чисти ама в Софето не са гадни мръсни всичко може да хванеш

преди 10-ти ноември.

Кореняк Софиянец.Преди 10 ноември автобуси ,тролей се почистваха и дезинфекцираха на последните спирки докато водача има почивка защо питаш?

не връщат ИП ? А, да летния сезон идва

Виж сега, ако толкова много желаеш ИП, можеш и сам да си го приложиш. Никой не те спира. Даже ще е добре за обществото лудите да сте изолирани, и да не излизате! И без това от вас няма полза, а само ядове и пари на вятъра!

В Самоков ако пукне някой от вирусът ще е циганин. Другите карат ски от 2-3 годишни, пият и ракия от тогава и никакъв вирус не мож ги уплаши.

В Самоков дори в кауша на милицията има бълхи. Там ме запираха заради едно безобидно, бих го определил като незначително сбиване в една кръчма на Боровец Авера с който се сбихме го откараха в болницата и там бе набил лекарите /беше се напил като магаре и му бе слаб ангела/ а мен ме запряха в кауша при бълхите за 24 часа. Загубена работа.

Всички норнални българи, а ние сме едно малцинство, знаем, че в главите на 95-те % дебили има само каша. Това е една смес, която се е образувала от редовната консумация на тютюневи изделия, домашна ракия с високо съдържание на метил, и тотална липса на мозъчна активност - четене, учене, мислене. Казано накратно - пълна мозъчна атрофия. Та, господа от малцинството, да не се учудваме, че всеки втори коментар е дебилен!

В Самоков освен цигани, курви, пияници и картофи, нищо друго се не ражда.

Ела да се покажеш де мъжага

булгаристанските овце искат да са си такива - такива са се родили и такива ще си останат!

"По препоръка на здравните инспектори ще започне дезинфекция на улиците и парковете в града." Вируси едва ли има по улиците и парковете в Самоков, но за сметка на това е пълно с бълхи. Разнасят ги циганите, които са навсякъде в града. Бълхите направо ти пъплят по крачолите на панталона. Дано ги поизтребят с тази дезинфекция.