Внезапно си отиде един от емблематичните гласове на БНР

На 1 август изпращаме за последно радио водещата Савелина Савова

Обратно в новината

Коментари - Внезапно си отиде един от емблематичните гласове на БНР | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вярно, еблематичен глас,разпознаваема ...сега я виждам за първи път на снимката,но винаги познавах по гласа и изказа зад микрофона! ЖАЛКО и ТЪЖНО ! Да почива в Мир ! Моите съболезнования ,към близките и,колегите и всички ,които са на вълните на "Хоризонт" !

Да почива в мир! Винаги е тъжно, когато си отиде човек. Имам доста приятели и познати журналисти. Повечето не са лоши хора (кофтаците лесно ще ги разпознаете - издигат се в гилдията им, обикновено като стъпват по главите на колегите си) и просто се борят за хляба на семействата си, които поради естеството на работата им често се разпадат. Може да ги плюем, да ги критикуваме, но реално работата им е много натоварваща и (знам че няма такава дума) - здравеядна. А те са просто едни от нас и като повечето от нас. Много от тези мои приятели и познати си отидоха без време - инфаркти, инсулти все в относително млада възраст.

Светла й памет. Сега е в по-добрия свят.

Нека почива в мир и Господ да опрости всичките и земни грехове. Замислих се колко ли такива хора като нея, работни и делови си отиват внезапно без да получат и стотинка от вноските за пенсия...

Единствено радио за мен е БНР и най-вече програмата Хоризонт! Поклон пред починалата известна журналистка! Шапка свалям на Волгин, защото е умен, принципен и смел журналист!

тъп ли си ...или си на хапчета ?!?

Това за Волгин е от най-тъпите шегички ! Водещ на предаване за " възрастни " !