ВМЗ "Сопот": Производството не само не е намаляло, но и се увеличило почти двойно

Ръководството на отхвърли твърденията служебния министър на икономиката Никола Стоянов за спад на приходите на дружеството

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

При увеличаването на дадено производство е необходимо да се потърсят допълнителни пазари за реализиране на тази продукция с военно предназначение. Да се надяваме че новите пазари не се намират в Украйна както твърдят от сегашното и предишно правителстелства.

Стоянов сам си каза че ще "ще бъда гласа на бизнеса". Досега мафията си имаше държава, вече си има и говорител.

Какво в това Правителство...ами Руско е какво да е. Всички министри се занимават да плюят ПП и да ни обясняват как идва края на Газта, Края на Света и тн. А всъщност при Киро юни месец бюджета беше на 1.1 милярда излишък и дори Лукойл почна да плаща данък в БГ.

Киро им остави 1,5 милиарда излишък. Мунчовците само харчат,без да са изработили и стотинка

В интерес на истината, 1.5 МЛРД. лв. е бюджетният ИЗЛИШЪК по КФП. ДЪРЖАВНИЯТ бюджет, за който отговаря правителството, е на 353. 7 МЛН. лв. бюджетен ДЕФИЦИТ към 30.06.2022 г.

А трябваше да бъде турско правотелството ни!

ВСЯКА думичка на служебния министър на икономиката Никола Стоянов СЕ ОПРОВЕРГАВА на МИГА. :)

хехехехе, нараснал било производството 2 пъти и всичко било ОК....хахахахаха Ами цените на които се продава? И после - ПРЕПРОДАВА?????2 Какво правим, ако преди сме имали произведени 100 единици и ги продаваме по 2 лв. парчето = 200 лв. оборот при 180 лв. разходи пропорционално, демек 200 минус 180 = 20 лв. печалба, а сега имаме 200 единици /два пъти повече/ и ги продаваме по 95 стотинки=190 лв. пак при 180 лв. разходи и имаме пропорционално т.е. 190 минус 180 равно на 10 лв. печалба? Кое е по-добре? А този дето ги е купувал преди по 2 лв. и ги продавал за 4 лв. и печелел после по 2 лв. на парче? Ами сега този дето ги купува по 0.95 лв. и продава после за 5 лв. и печели...колко? Помислете малко с тия куфалници, това е задача за 4ти клас.

Фактът, че са на печалба да ти говори нещо...

Летят товарни самолети от Бургас за Полша и оттам Украйна.

Далавера бате.