Коментари - ВМРО: Скандалните гей билбордове потъпкват държавността и моралните ценности | Днес.dir.bg

ВМРО: Скандалните гей билбордове потъпкват държавността и моралните ценности

С какво "различните" са заслужили повече права, попитаха от партията на Красимир Каракачанов

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: Скандалните гей билбордове потъпкват държавността и моралните ценности | Днес.dir.bg

Коментари

Интересно защо снимките са в гръб? Защо не са заснели лицата им.... нека се изправят в лице и отдолу надписа да е: ние се обичаме!!!! Тези хора знаят че това е неприемливо за обществото и се страхуват да зе изправят с лице към собствения си проблем. Открай време има педерастия и ще продължава да я има, но никога досега не е имало толкова брутални опити да се наложи като обществена норма.

Хем на билборда пише "различни хора, равни права", хем тези двамата /навярно мъже/ се обявяват за по-силни от другите, защото се съединяват. Обаче това, че вместо да си изпишат лозунга под снимката, използват надписа на фасадата на Народното събрание, който има съвсем друг смисъл е, между другото и хулиганство, което е подсъдно!

бог,природата или някой друг са създали два пола мъжки и женски: адам-ева;кон-кобила;кокошка-петел,коза-пръч,свиня-нерез.............а вас кой ви създаде?! и с каква цел?! или като има едни пари за лапане -да ги лапнете

Тези не разбират(за съжаление!) от думи! Агресивно натрапват заболяването си(педерастия) на другите!! Ако зависеше от тях и наложат своята "просто любов", животът на Земята ще свърши за едно поколение!!! Ако не защитим(а това може да стане само СИЛОВО) децата и внуците си от тяхната нагла пропаганда(парите и "медииките" са в техни ръце) нас "хетерогенните" нормални хора ни чака ИЗЧЕЗВАНЕ!!!!

Силово, а, нападате напосоки хора, дрънкате оръжие както ви падне. Вашият вожд ще ни организира среща на деца и семейства с оръжията в центъра на София, така ли. Това е престъпление, вашето е престъпление срещу децата и семействата. Ще ми дават оръжие в ръцете на децата и на нас жените. Това ли е нормално. Махайте се всички недоизживели се воини и си вървете на някое най- далечно и пусто място. Не не трябва вашата сила, това не е сила да заплашваш и да убиваш. Като нямаш аргументи, освен че на някой такъв ненужен като теб дето уж семето му щяло да се загуби. Не ни трябва твоето точно.

Вие пък не трябвате на никого тук, така че си изберете дестинация (Психиатрията е добра такава) и ни освободете от присъствието си, СПИНа, както и от психическите и хормоналните си проблеми.

На всички организирано коментиращи ще кажа едно.РОЗОВИЯ ВИ ФАШИЗЪМ НЯМА ДА МИНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

стигна се до истини като тази, че дори да се приеме, че са мъже/ макар че не си представяме ние жените така истинските мъже/, т. нар патриотични лидери са най- лошият пример за мъжки пол. Едва ли има по- лоши образци в държавата от тях. А освен това да благоговеем ли, само защото повечето са хетеро, пред изверзи от мъжки пол, които убиват безпардонно, насилват, изнасилват и продават и купуват жени и деца с цел трафик. И това без да им мигне окото, под звуците на патриотична музика и с патриотични знаци. Те са им поддръжници на първите, споменати по- горе. Е, да им се възхищаваме ли, като са най- ужасните и опасните на този свят. Безспорно това са най- опасните и неприемливи за обществото, не бих ги нарекла и хора тези престъпници.

На времето мъжете ходеха в казарма и дори жените коментираха за "мъж", който не е ходил в казарма (по медицински причини например), просто казваха: "Остави го този, той в казарма не е ходил, не виждаш ли колко е инфантилен"... Да, преди мъжете ставаха мъже в казармата, сега никой "мъж" не ходи в казарма и инфантилността на българските мъже е 100%. Колкото до "патриотичните лидери", след скандала с подкупите за български паспорти на чужди граждани и събирани милиони в подкупи, просто цялата им "партия на подкупите за българско гражданство" трябва да се закрие и да се оттеглят от властта и от Параламента. Дори да се показват по медиите е просто нечувана НАГЛОСТ!

по нормално и морално е във Варна а и в цяла българия вместо такива билдбордове да гледаме строгите и морализиращи физиономии на тройната патриотарска ламя вдъхващи мъжество и респект на Волен,Каракачанов,Симеонов и надпис ставай страна огромная на смертний бой!

ами то по същата логика и аз се възмущавам ,че доскоро намръщеният и нелицеприятен лидер на Атака Болен Сидеров грозеше със билдбордовете на Алфа Атака телвеизията на простотията! та ликът на Волен Сидеров да не би да е по естетичен от този за който някави моралисти се възмущават!

E да ама на един от барелефите на паметникът на Червения Окупатор двама мъже са се награбили и се целуват.

боже колко мъка има в тия коментари. вас ви шибат 29 години откак падна комунизма, а ви е за някакви гейове сте се хванали да се правите на мъже

Разстрел на педали ще реши проблема !

Ми за почни от баща си.

Добре е да има двойки педерета увиснали по билбордове/като реклама/.

лапаш и надуваш ,така ще излекуваш сърбежа в ануса

много пендел много соросоид - содом и гомор - болни хора и мозъци пълен отпор на педерастията и навлеците имигранти от африка и азия да живее българия, европа и белите хетеро християни

И да - ВМРО на власт ли са или в опозиция??

До ту ни доведе сътрудничеството с античовешкия Европейски съюз. Колкото по-скоро поемем път на Изток, към нормалните държави Русия и Китай, толкова по-добре. Иначе циганите и обратните ще ни заличат.

сите комплексаре и неистински мъже подпалиха моторетката и мечтаем да се бухнат дружно в източните морета и в Сибирските полета. Така ще се отървем.

И тези коментари от псевдо- мъже, стига вече. Какъв е Каракачанов, какъв е Джамбазки, не са мъже за нас жените, те не представляват дори мъжкия пол подобаващо. Какви претенции и каква същност......и външност. Ама моля ви, истинските мъже можем да приемем и да говорим с тях, не такива недоправени, изказват се хем неподготвени, хем нямат вид и съдържание. Аут!

Ти жено ,не разбираш ли че с тези картинки агитират твоите деца да сменят резбата защото било по хубаво,тъпа ли си или се правиш на такава?

Борисов,Цветанов,Захаросаната Захариева са слуги на заплата при дъртата пъпчива жаба

Няма никаква връзка нито с криворазбраната раждаемост, нито с насилието срещу жените и Истанбулктата конвенция. Не разбраха ли простите глави/ били те носени в момента от носещ и тоги на т. нар. конституционни съдии/, че това са отделни неща и въпрос на човечност е да приемем всяко различие, независимо дали на нас ни харесва или не. Нима ние сме много убави и се харесваме на всички. Няма такова нещо, и ние и децата ни са пълни и ще са пълни с кусури и стига вече с тази истерия, разпространена с предизборна цел от Каракчановци и кохорти. Нима хетеросексуалните връзки пращят от здраве и приличие- нищо подобно- смърти всяка седмица, навсякъде има проблем, особено в някои болни мозъци, като какво като са с правилната според вас ориентация. Убийцте на деца и не жени са с правилна и патриотична дори ориентация. Това според вас нормализира явлението- насилие и убийство, ако си истински мъж. Ние не приемама това, не приемаме догми и смятаме, ние и нашите деца, че всеки има право на своя личен живот, стига да не наранява и убива. Толкова е просто.

Запомни джендар недоклатен,вашата няма да стане

жена съм с деца и не се нуждая от такива като теб простаци и комплексари. Клати си себеподобните. Ха- ха, щом и жени и мъже ти пречат, ти не си добре. Не знаеш и какво е джендър, няма такава фигура, ясно ли е . Всеки от нас има джендър, всеки има пол мъж или жена, глупак такъв. Мнооого си прост, ама мноого.

Джендър - социален пол, т. е. пол, различен от биологичния. Такъв смисъл се влага в това понятие. Не обикновения за биологичен пол. Щото може и да си смениш джендъра, което при биологичния пол не може да стане.

Защо трябва "да приемем всяко различие"? Защо това е "въпрос на човечност"?

Макар и това легионер да е свърано с фашизъм и да плаши, щом така се наричаш, да приемем, макар и с огромни резерви. Легионере, джендъра не можеш да си смениш, значи просто пол мъжки или женски. Сори брат, не ги разбираш нещата, тези неща не се учат във фашистката армия или се учат превратно. точно джендъра не можеш да си смениш.

Въобще дискусията за "трансджендъри" или "третополови-аналноонождани" трябва да се провежда от лекари-психиатри. Не става въпрос за "трансджендъри", а за медицинско понятие "mental disorder"! Психическо отклонение ("mental disorder") днес се промотира от НЕ-МЕДИЦИНСКИ лица за "човешко право"... Вместо да се промотира законово "транссексуалността" като нещо нормално и като човешко "право" нуждаещо се от защита, от медицинска гледна точка "транссексуалността" заслужава да се третира като психическо отклонение ("mental disorder"), който заслужава медицинско обосноваване, третиране и превенция. "Транссексуалността" е психическо състояние подобно на анорексията, когато като се гледаш в огледалото, въпреки, че приличаш на същество от Освиенцим, ти се смяташ за дебел и системно гладуваш... Операциите по смяна на пола не водят до нищо добро и самоубийствата сред транссексуалните са повече от 20 пъти повече отколкото сред нормалните, а операциите за промяна на пола не водят до някакво подобрение на болестното състояние на тези хора. Това е мнението на водещият специалист в тази област Dr. Paul R. McHugh, който има 6 мед книги и повече от 125 статии по въпроса. (потърсете на Интернет за "Johns Hopkins Psychiatrist: Transgender is Mental Disorder;' Sex Change Biologically Impossible") Защо се позволяват Гей Паради и промоция на аналното онождане? Човек не може да си смени хромозомите от ХХ на XY! Точка! С медицински и психически случаи да се занимават в болница или психодиспансер, но не да го извъртат на ЧОВЕШКО ПРАВО и ДИСКРИМИНАЦИЯ! Защо медицински случай за психодиспансер правят Гей Паради на Гордостта, че имали психични отклонения и се онождат анално по улиците, като се стъмни? Защо няма Сорос и гей-паради в Турция или Русия? Защото жените вкупом ще линчуват всички гейове на парада...

Аз съм българка и живея от 40 г в чужбина, в Европа и САЩ. Чета коментарите и се гордея, че съм българка, че сме осъзната нация, че не може да ни манипулират и налагат извратени стойности, че сме съхранили истинските ценности въпреки турско робство, войни, комунизъм, американски империализъм, финансов капитализъм и актуалната агресивна пропаганда за унищожаване на семейството, религията, морала, националното самосъзнание, финансирана от глобалистите и фианансовия капитализъм, за който учените казват, че е последна фаза на капитализма, противоположна на демокрацията, след която идва неминовно диктатурата. А диктатурата обича безропотни идиоти, сведени на примитивни инстинкти и объркани чак за това, какви са им инстинктите.

Е що избега в тоя упадъчен запад...

За да има нормални и там. Стига са упадали.

очевидно това е единствения случай, в който политици се сещат за морал и ценности.....жалка работа...

Докато има кой да ги ТОЛЕРИРА, ще има нагли реклами. И не само - застрашени са нашите деца и нашето бъдеще.

Коя институция разрешава поставянето им-това е КОРУПЦИЯ!

На черното не може да се казва черно ... На мъжът - мъж ... На баща и майка - също се казвало родител едно и две ... Накъде отиваме и защо ???

Наскоро в една книжарница на "Ориндж" видях една дебела книга-"Илюминатите"-разгърнах я и се зачетох в хяколко на посоки избрани страници.Навсякъде се вижда, че 'осветените" никога няма да спрат да рушат ценностите на последователите на Спасителя-Исус Христос.Всичко това е със цел съсипване на Източното правослявие.Най-чркия пример е Русия и православна източна Европа.-Напрапена Революцоя о Комунизъм съдаден от еврейската общност.По възрастните много добре помнят отношението към религията по време на комунизма.СССР беше Империя на злото.Сега комунизма вече повече от четвърт век го няма но Русия пак е враг.Какво остана след комунизма?Ами православния народ и атаките не престават.Все на нас се натрапват ценности на всякакви рушители на религия и народ-мюлмански"бежанци", пристигащи на тумби със кредитни карти , обучени с правата и налагане на търпимост към тях, а в същото време у тях е жив терор спрямо християнина.Налага не на хомосексуализъм, рабиване на основната клетка наобществото-семейството.Еднополови бракове-като, че ли ще създт семейство.Унищожаване на култура, история и образование.Разбиване на православната общност и хомоскандали в църквата.Всичко се толерира от Осветените и с разни санкции и маниполиране на вотове се поставят удобни правителств и се изработват уродливи закони.Страшно е вече.Какъв трябва да си, за да приемеш и търпиш такава гавра.Как да обясниш това на подрастващите.Аз лично го определям не като нарушаване на моралните норми, а като жестоко престъплениекъм нацията.Актове на такива кампании са тежки престъпления към нацията и такива"борци за сексуални правдини"са за съд идълъг престой в изолация и труд.

Личи си комуниста, винаги иска Гулаг за различните....

Не винаги става с добро Ригдене. Той и Бог като прекали Сатанаил и го превърна в черен демон и го запокити в бездната. Макар че беше блестящ херувим.

Май действително администратора на дир е педераст (джендър). Защо не си виждам поста, от преди малко? Ще повторя подобна политика на налагане на ненормални полови практики руши рейтинга на ГЕРБ, ако не го осъзнават , ще загубят с малко , но завинаги, както казваше един мастит политик.

Ами EURO-ценности натрапени ни от сащ бе, гн. Каракачанов.

Вчера го написах, днес ще го напиша в по ясен вид /без да взимам отношоние за толерантност, самоопределяне, нарушаване на Конституцията на РБ и т.н/: НАУКАТА МЕДИЦИНА описва и определя симптоми на БОЛЕСТИ И БОЛЕСТНИ СЪСТОЯНИЯ ... АЗ ЛИЧНО съобразявайки се с НАУКАТА МЕДИЦИНА - не разбирам въпросните билбордове! /пак уточнявам ВСЕКИ има право да се самоопределя стига да не НАТРАПВА това на ВСИЧКИ останали!?/

В древността Бог изтребваше цели народи заради такива и подобни грехове. А Бог не се променя. Просто сега живеем във време на търпение от Божия страна, защото Той ни донесе прощение на греховете в Името на Неговия Син - Исус Христос, за тези които повярват и се покаят и се променят, но когато търпението свърши, тежко и горко на света! Бог е Жив и съществува и всеки един от нас ще се яви пред Него на съд и ще дава отговор за всяко едно дело което е сторил.

Дядо Коледа ли ?

Е и , вашия бог очевидно е обикновен убиец...

Не винаги става с добро Ригдене. Той и Бог като прекали Сатанаил и го превърна в черен демон и го запокити в бездната. Макар че беше блестящ херувим.

В страната с най-голяма смъртност, най-ниски доходи и най-лоши социална система и здравеопазване, тия рекламират гейски истории. И в това им помагат българи. Това ли е най-удачното харчене на пари у нас?

да, нека рекламират кренвирши, хляб и парно

Ако педерастията беше нормална по улиците щеше да се разхождат кентаври, свинксове и всякакви други франкенщаиновци.

бутилиран , небутилиран , цените вече се уравняват : напредък !

Матряле, само форми на кренвирши вместо хляб с топло на края са ти в устата.Прави си снимкаи и на билборда, да ти се радваме.

гледа ми се порно - спомням билбордове с партиени реклами за изборите през 90-те : порно - попо - парно , все едно и също !

20 години недоволните ,20 години промяната с измерва в нули

Разрешилите оставянето на плакатите и фондациите, които стоят зад тях, да бъдат разследвани за подтикване към разврат популяризиране на идеи противоречащи на Конституцията на Република България. Цацаров, самосезирай се!

питам няма реклама спонсорирана от ЕС за борба с отрицателния прираст в България? Или това е реклама, която ''подркепя'' този проблем и тя трябва да съдейства за стопяването на нацията и обезлюдяването на нашата държава? Иначе,тези дето се обичат да се взимат....няма проблем!

Съсипване на всички морални цености и приемане на евроатлантическите цености ,което значи -СМЪРТ НА НАЦИОНАЛНОТО САМОСЪЗНАНИЕ ,СМЪРТ НА ХРИСТИЯНСТВОТО,СМЪРТ НА ДЪРЖАВАТА-Сорос плаща за всичко това а нашите пудели изпълняват

Разпродажба , евтини като никога ! Коледно намаление .

Каракачанов да говори за морални ценности, той и майка си ще продаде..

Виждаме ОГРОМНА провокация към българите, било християни, мюсулмани или атеисти - виждаме двама гейове и зад тях надписа "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"? На практика те слагат равенство между "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" = "СОДОМИЯТА ПРАВИ СИЛАТА" и това е страхотна НАЦИОНАЛНА ПОДИГРАВКА към всички българи! Става въпрос за лозунг от времето на Велика България на Кубрат (632-671 год)! Просто си задайте въпроса - дали съединението на мъж и жена прави обществото и дали СОДОМИЯТА разрушава обществото? Защо не сложат зад двамата гейове надпис от Библията с украса от кръв: "Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят" БЪЛГАРСКА БИБЛИЯ, Левит гл. 20:13.

Ето я и религията на "любовта", същата като шериата...

"Кой и защо позволява на бюрократите в Брюксел да разработват и финансират подобни проекти, чиито внушения, заедно с объркания модел на интеграционна политика спрямо бежанския поток, ПОСТАВИХА НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА КУЛТУРАТА И ХРИСТИЯНСКИТЕ УСТОИ на Стария континент?" Прави са патриотите. Но какво правят при междуполовите, а не организират референдум за Булекзит?!

Не го организират защото с Булекзит идват известните Булекстри .

Това, че нечия пропаганда и насаждане на социални девиации като норма на поведение е престъпно, повечето хора не биха отрекли. Защо се прави ли? И от кого се прави тази пропаганда? Мисля, че тъй наречените „обратни“ не са причината на тяхното агресивно и арогантно поведение. Те, „нестандартните“ биват само умело насърчавани, направлявани и използвани. Навярно сте забелязали, че днешните младежи са или прагматично настроени коне с капаци виждащи смисъла на живота само и единствено в печеленето на пари, или са объркани младежи с объркани житейски ценности лутащи се в битието и затварящи се в черупката си в някакъв илюзорен свят. Да, това е и целта: объркване на ценностната система на младите и насаждане на чувство на несигурност и липса на духовни и морални ориентири. Отнемане на всички нравствени стожери и смисъла на живота освен ПАРИ, ПЕЧАЛБА и пак ПАРИ. Отнемете на човека неговата идентичност и я заменете с каквато вие искате и ще го направите ваш роб без даже той и да подозира. Другата страна на въпроса е не по-малко важен: Как така някаква частна неправителствена организация спонсорирана с незнайно какви пари и незнайно какъв произход, как тя налива едни не малко пари за провеждане на своя политика в чужда държава? Как така се намесва във вътрешните работи и политиката на чужди държави?! Чрез „неправителствени“ оргации „дълбоките“ правителства притежаващи неформалната власт въздействат директно на обществото на чуждите държави а то и на техните формални провителства. Това може би ви прилича на безумна конспиративна теория? Тогава тръгнете обратно на пътя на парите задвижващи процеса и ще стигнете до поръчителя. Вярвате ли си, че бихте го открили? Е, успех! Аз лично се съмнявам.

Пък вие старите, като сте толкова наясно с нещата, до къде я докарахте? Да пишете по страниците на дира, истината за живота... Аз имам разстройство и пазя белия трон, че нямам какво друго да правя, а ти? :))

Ей, така, един педерасти, като се запенят за някакви билбордове с хомосексуалисти... Ако се притеснявате, че едни лоши хора ще възпитат децата ви повече от вас, може би не сте достатъчно добри родители. Кога за последно се почувствахте като капучино, като гледахте реклама на кафе? Стига глупости. Разбирам, че вие страх да си признаете, че се заглеждате по мъжки задници, и затова мразите всеки, който е бил достатъчно силен, за да си признае, но вече ставате жалки. Довечера като си легнете и се стоплите под завивките, признайте поне пред себе си, какви сънища ви спохождат прекалено често... И не, не са заради билбордовете... Носите си го вътре във вас. И няма нищо лошо, просто трябва да спрете да се страхувате и да мразите другите.

Все едно слушам пикла да ми обяснява, че съм бил гей, защото не съм заинтересован от нея. Какво да кажа повече...

А БЕ ВИЕ,какво правите в този сайт? Защо не си посещавате вашите си сайтове-имате си предостатъчно...за запознанства, за разпространяване на гейска порнография, за извратеняшки чатове...Защо се врете тук да дразните нормалните хора? Пък и акъли взели да раздават... Имам двама приятели гейове...Държат се съвсем нормално, не"парадират" със сбърканати си сексуална ориентация...не се мъкнат по гнусните гей-паради, не се обличат като клоуни, имат партньори, с които живеят и...толкоз...Но навсякъде има и мърша...вСЕ ЕДНО-ТЕЗИ БИЛБОРДОВЕ СА ВРЕДНИ ЗА ДЕЦАТА НИ....трябва да изчезнат...И въобще-писна ми от еврогейскоатлантически ценности...

goose

Защитници на "православието", които припадат от кеф пред Азис, скачат да плюят други п*дераси ... Щеше да е смешно ако не беше трагично. #патРеотичномие

Братя българи,забравете Бойковци,Каракачанов,Нинова и всички тем бодобни.Те всички са като футболистите.Днес целуват логото на един клуб/партия,коалиция/,утре на друг.Там силата и посоката на ватъра /интереса и парата/ играят и командват.Те ще се оправят каквото и да стане,повярвайте ми.Ами ние,ние не трябва да разчитаме на всички тези а да си пазим сами 2 неща-държавата и семейството.Затова призовавам кой колкото може,винаги,неуморно пълен отпор на две неща-бежанци от третия свят и педерстията.Пуснем ли едно от тях само,еле пък двете,забравете за нашата България и нормално семейство и деца вече.Може да сме бедни,но това е нищо пред това да ни ударят тези две напасти.Тогава вече няма надежда.

Е,сега пък и тия от ВМРО. Какво толкова, едни билбордове? Аз поне не съм виждал по улиците двама мъже да се прегръщат и целуват. Както правят примерно много двойки момче и момиче. Значи младежите ги е страх да показват своята голяма любов на публично място. Както е например на Запад. Тоест ние все още не сме съвсем демократична страна. Уж сме демокрация, ама не съвсем.

ДЕМОКРАЦИЯТА се изразява във възможнастта да обявяваш публично, че извършваш АНАЛЕН СЕКС?!

Не е редно, не е полезно, но на група хора им е приятно да го правят. За начина на живот? Какъв начин на живот е да си ядеш сополите или мъже да си бъркат по дупките и да си разточват фекалиите? Да са живи и здрави, но не е хубава тая работа.

А да разточваш на жена си фекалиите е различно, а? Не е добре, но ако ги влече какво да ги правим. На който не му харесва да се пресели в Иран или Пакистан.

Ти колко билборда си виждал напоследък които да рекламират анален секс от хетеросексуалния вид?Не ти ли се струва странно, че еврокомисията е зациклена само на хомосексуализъм?

са заместител на истинските патриотични организации. Тоя с шкембето - свали го малко това шкембе, бе, Кара Карак... Ибрахиме бесни!

Кой знае на колко арабски педерасти сте дали българско гражданство.

Напълно подкрепям позицията на ВМРО. Преди да се накичи държавата с подобни билбордове искам да ми бъде доказано, че ЛГБТ общността в България е дискриминирана (с конкретни примери) и после да ми бъде обяснено как ТОЧНО ТЕЗИ билбордове ще помогнат да се избегне въпросната дикриминация (КОНКРЕТНИТЕ ПРИМЕРИ). В противен случай приемам че това е реклама, която дискриминира хетеросексуалните и е в противоречие с българската Конституция, че всички са равни.

Ти не си "гост", а си кърлеж, пиявица. Класическо комплексирано булгаристанско плямпало. ха..ха...ха...

"А вие защо биете негрите?" А аз дори не бия негрите. Изказвам позиция и задавам въпроси. Репликата ти е пълна с обиди и нищо свързано с коментара ми и зададените въпроси. Дано не си представител на ЛГБТ общността, а някой пиян или напушен. Защото тогава е сигурно че ще изтрезнееш или ще се върнеш в действителността. В противен случай си позор за човешкия род, независимо какъв си

Не успях да разбера кой ви дискриминира....вдигнете и вие билбордове....

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на w“? Ако не, то ви препоръчвам да прочетете тази технология за легализиране на всичко, каквото ви хрумне. Ще разберете как се легализира хомосексуализмът и еднополовите бракове. Ще стане съвършено ясно, че работата по легализацията на педофилията и кръвосмешението ще бъде завършена в Европа в близките години. Както и детската евтаназия впрочем. (Джоузеф П. Овертон (1960-2003) е старши вицепрезидент в центъра за обществена политика Mackinac Center. Загива в самолетна катастрофа. Формулира модела на променяне на проблемите в общественото мнение, посмъртно наречени Прозорец на Овертон.)

Чували ли сте някога нещо за „Прозорецът на Овертон“?

Ама ти само си чел. Хал хабер си нямаш за какво говориш. Правиш се на интересен.

Информацията е ценно нещо и изглежда на вас,членовете на тиквената партия герП,ви е забранен достъпа до нея,и това"Бе, ние сме чували" не означава че сте чули и разбрали,не е за вашите ТИКВИ.Просто си пии хапчетата,и много по лесен ще е животът за теб.

Не се прие Истанбулска конвенция и избесняха либералистите

нали искате да ставате еврогейци, кво се чудите сега?!

Защо кметовете са разрешили тази провокация точно на Коледа.

.

Коментари - ВМРО: Скандалните гей билбордове потъпкват държавността и моралните ценности | Днес.dir.bg

ВМРО: Скандалните гей билбордове потъпкват държавността и моралните ценности

С какво "различните" са заслужили повече права, попитаха от партията на Красимир Каракачанов

Обратно в новината

Коментари - ВМРО: Скандалните гей билбордове потъпкват държавността и моралните ценности | Днес.dir.bg

Коментари

Интересно защо снимките са в гръб? Защо не са заснели лицата им.... нека се изправят в лице и отдолу надписа да е: ние се обичаме!!!! Тези хора знаят че това е неприемливо за обществото и се страхуват да зе изправят с лице към собствения си проблем. Открай време има педерастия и ще продължава да я има, но никога досега не е имало толкова брутални опити да се наложи като обществена норма.

Хем на билборда пише "различни хора, равни права", хем тези двамата /навярно мъже/ се обявяват за по-силни от другите, защото се съединяват. Обаче това, че вместо да си изпишат лозунга под снимката, използват надписа на фасадата на Народното събрание, който има съвсем друг смисъл е, между другото и хулиганство, което е подсъдно!

бог,природата или някой друг са създали два пола мъжки и женски: адам-ева;кон-кобила;кокошка-петел,коза-пръч,свиня-нерез.............а вас кой ви създаде?! и с каква цел?! или като има едни пари за лапане -да ги лапнете

Тези не разбират(за съжаление!) от думи! Агресивно натрапват заболяването си(педерастия) на другите!! Ако зависеше от тях и наложат своята "просто любов", животът на Земята ще свърши за едно поколение!!! Ако не защитим(а това може да стане само СИЛОВО) децата и внуците си от тяхната нагла пропаганда(парите и "медииките" са в техни ръце) нас "хетерогенните" нормални хора ни чака ИЗЧЕЗВАНЕ!!!!

Силово, а, нападате напосоки хора, дрънкате оръжие както ви падне. Вашият вожд ще ни организира среща на деца и семейства с оръжията в центъра на София, така ли. Това е престъпление, вашето е престъпление срещу децата и семействата. Ще ми дават оръжие в ръцете на децата и на нас жените. Това ли е нормално. Махайте се всички недоизживели се воини и си вървете на някое най- далечно и пусто място. Не не трябва вашата сила, това не е сила да заплашваш и да убиваш. Като нямаш аргументи, освен че на някой такъв ненужен като теб дето уж семето му щяло да се загуби. Не ни трябва твоето точно.

Вие пък не трябвате на никого тук, така че си изберете дестинация (Психиатрията е добра такава) и ни освободете от присъствието си, СПИНа, както и от психическите и хормоналните си проблеми.

На всички организирано коментиращи ще кажа едно.РОЗОВИЯ ВИ ФАШИЗЪМ НЯМА ДА МИНЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

стигна се до истини като тази, че дори да се приеме, че са мъже/ макар че не си представяме ние жените така истинските мъже/, т. нар патриотични лидери са най- лошият пример за мъжки пол. Едва ли има по- лоши образци в държавата от тях. А освен това да благоговеем ли, само защото повечето са хетеро, пред изверзи от мъжки пол, които убиват безпардонно, насилват, изнасилват и продават и купуват жени и деца с цел трафик. И това без да им мигне окото, под звуците на патриотична музика и с патриотични знаци. Те са им поддръжници на първите, споменати по- горе. Е, да им се възхищаваме ли, като са най- ужасните и опасните на този свят. Безспорно това са най- опасните и неприемливи за обществото, не бих ги нарекла и хора тези престъпници.

На времето мъжете ходеха в казарма и дори жените коментираха за "мъж", който не е ходил в казарма (по медицински причини например), просто казваха: "Остави го този, той в казарма не е ходил, не виждаш ли колко е инфантилен"... Да, преди мъжете ставаха мъже в казармата, сега никой "мъж" не ходи в казарма и инфантилността на българските мъже е 100%. Колкото до "патриотичните лидери", след скандала с подкупите за български паспорти на чужди граждани и събирани милиони в подкупи, просто цялата им "партия на подкупите за българско гражданство" трябва да се закрие и да се оттеглят от властта и от Параламента. Дори да се показват по медиите е просто нечувана НАГЛОСТ!

по нормално и морално е във Варна а и в цяла българия вместо такива билдбордове да гледаме строгите и морализиращи физиономии на тройната патриотарска ламя вдъхващи мъжество и респект на Волен,Каракачанов,Симеонов и надпис ставай страна огромная на смертний бой!

ами то по същата логика и аз се възмущавам ,че доскоро намръщеният и нелицеприятен лидер на Атака Болен Сидеров грозеше със билдбордовете на Алфа Атака телвеизията на простотията! та ликът на Волен Сидеров да не би да е по естетичен от този за който някави моралисти се възмущават!

E да ама на един от барелефите на паметникът на Червения Окупатор двама мъже са се награбили и се целуват.

боже колко мъка има в тия коментари. вас ви шибат 29 години откак падна комунизма, а ви е за някакви гейове сте се хванали да се правите на мъже

Разстрел на педали ще реши проблема !

Ми за почни от баща си.

Добре е да има двойки педерета увиснали по билбордове/като реклама/.

лапаш и надуваш ,така ще излекуваш сърбежа в ануса

много пендел много соросоид - содом и гомор - болни хора и мозъци пълен отпор на педерастията и навлеците имигранти от африка и азия да живее българия, европа и белите хетеро християни

И да - ВМРО на власт ли са или в опозиция??

До ту ни доведе сътрудничеството с античовешкия Европейски съюз. Колкото по-скоро поемем път на Изток, към нормалните държави Русия и Китай, толкова по-добре. Иначе циганите и обратните ще ни заличат.

сите комплексаре и неистински мъже подпалиха моторетката и мечтаем да се бухнат дружно в източните морета и в Сибирските полета. Така ще се отървем.

И тези коментари от псевдо- мъже, стига вече. Какъв е Каракачанов, какъв е Джамбазки, не са мъже за нас жените, те не представляват дори мъжкия пол подобаващо. Какви претенции и каква същност......и външност. Ама моля ви, истинските мъже можем да приемем и да говорим с тях, не такива недоправени, изказват се хем неподготвени, хем нямат вид и съдържание. Аут!

Ти жено ,не разбираш ли че с тези картинки агитират твоите деца да сменят резбата защото било по хубаво,тъпа ли си или се правиш на такава?

Борисов,Цветанов,Захаросаната Захариева са слуги на заплата при дъртата пъпчива жаба

Няма никаква връзка нито с криворазбраната раждаемост, нито с насилието срещу жените и Истанбулктата конвенция. Не разбраха ли простите глави/ били те носени в момента от носещ и тоги на т. нар. конституционни съдии/, че това са отделни неща и въпрос на човечност е да приемем всяко различие, независимо дали на нас ни харесва или не. Нима ние сме много убави и се харесваме на всички. Няма такова нещо, и ние и децата ни са пълни и ще са пълни с кусури и стига вече с тази истерия, разпространена с предизборна цел от Каракчановци и кохорти. Нима хетеросексуалните връзки пращят от здраве и приличие- нищо подобно- смърти всяка седмица, навсякъде има проблем, особено в някои болни мозъци, като какво като са с правилната според вас ориентация. Убийцте на деца и не жени са с правилна и патриотична дори ориентация. Това според вас нормализира явлението- насилие и убийство, ако си истински мъж. Ние не приемама това, не приемаме догми и смятаме, ние и нашите деца, че всеки има право на своя личен живот, стига да не наранява и убива. Толкова е просто.

Запомни джендар недоклатен,вашата няма да стане

жена съм с деца и не се нуждая от такива като теб простаци и комплексари. Клати си себеподобните. Ха- ха, щом и жени и мъже ти пречат, ти не си добре. Не знаеш и какво е джендър, няма такава фигура, ясно ли е . Всеки от нас има джендър, всеки има пол мъж или жена, глупак такъв. Мнооого си прост, ама мноого.

Джендър - социален пол, т. е. пол, различен от биологичния. Такъв смисъл се влага в това понятие. Не обикновения за биологичен пол. Щото може и да си смениш джендъра, което при биологичния пол не може да стане.

Защо трябва "да приемем всяко различие"? Защо това е "въпрос на човечност"?

Макар и това легионер да е свърано с фашизъм и да плаши, щом така се наричаш, да приемем, макар и с огромни резерви. Легионере, джендъра не можеш да си смениш, значи просто пол мъжки или женски. Сори брат, не ги разбираш нещата, тези неща не се учат във фашистката армия или се учат превратно. точно джендъра не можеш да си смениш.

Въобще дискусията за "трансджендъри" или "третополови-аналноонождани" трябва да се провежда от лекари-психиатри. Не става въпрос за "трансджендъри", а за медицинско понятие "mental disorder"! Психическо отклонение ("mental disorder") днес се промотира от НЕ-МЕДИЦИНСКИ лица за "човешко право"... Вместо да се промотира законово "транссексуалността" като нещо нормално и като човешко "право" нуждаещо се от защита, от медицинска гледна точка "транссексуалността" заслужава да се третира като психическо отклонение ("mental disorder"), който заслужава медицинско обосноваване, третиране и превенция. "Транссексуалността" е психическо състояние подобно на анорексията, когато като се гледаш в огледалото, въпреки, че приличаш на същество от Освиенцим, ти се смяташ за дебел и системно гладуваш... Операциите по смяна на пола не водят до нищо добро и самоубийствата сред транссексуалните са повече от 20 пъти повече отколкото сред нормалните, а операциите за промяна на пола не водят до някакво подобрение на болестното състояние на тези хора. Това е мнението на водещият специалист в тази област Dr. Paul R. McHugh, който има 6 мед книги и повече от 125 статии по въпроса. (потърсете на Интернет за "Johns Hopkins Psychiatrist: Transgender is Mental Disorder;' Sex Change Biologically Impossible") Защо се позволяват Гей Паради и промоция на аналното онождане? Човек не може да си смени хромозомите от ХХ на XY! Точка! С медицински и психически случаи да се занимават в болница или психодиспансер, но не да го извъртат на ЧОВЕШКО ПРАВО и ДИСКРИМИНАЦИЯ! Защо медицински случай за психодиспансер правят Гей Паради на Гордостта, че имали психични отклонения и се онождат анално по улиците, като се стъмни? Защо няма Сорос и гей-паради в Турция или Русия? Защото жените вкупом ще линчуват всички гейове на парада...

Аз съм българка и живея от 40 г в чужбина, в Европа и САЩ. Чета коментарите и се гордея, че съм българка, че сме осъзната нация, че не може да ни манипулират и налагат извратени стойности, че сме съхранили истинските ценности въпреки турско робство, войни, комунизъм, американски империализъм, финансов капитализъм и актуалната агресивна пропаганда за унищожаване на семейството, религията, морала, националното самосъзнание, финансирана от глобалистите и фианансовия капитализъм, за който учените казват, че е последна фаза на капитализма, противоположна на демокрацията, след която идва неминовно диктатурата. А диктатурата обича безропотни идиоти, сведени на примитивни инстинкти и объркани чак за това, какви са им инстинктите.

Е що избега в тоя упадъчен запад...

За да има нормални и там. Стига са упадали.

очевидно това е единствения случай, в който политици се сещат за морал и ценности.....жалка работа...

Докато има кой да ги ТОЛЕРИРА, ще има нагли реклами. И не само - застрашени са нашите деца и нашето бъдеще.

Коя институция разрешава поставянето им-това е КОРУПЦИЯ!

На черното не може да се казва черно ... На мъжът - мъж ... На баща и майка - също се казвало родител едно и две ... Накъде отиваме и защо ???

Наскоро в една книжарница на "Ориндж" видях една дебела книга-"Илюминатите"-разгърнах я и се зачетох в хяколко на посоки избрани страници.Навсякъде се вижда, че 'осветените" никога няма да спрат да рушат ценностите на последователите на Спасителя-Исус Христос.Всичко това е със цел съсипване на Източното правослявие.Най-чркия пример е Русия и православна източна Европа.-Напрапена Революцоя о Комунизъм съдаден от еврейската общност.По възрастните много добре помнят отношението към религията по време на комунизма.СССР беше Империя на злото.Сега комунизма вече повече от четвърт век го няма но Русия пак е враг.Какво остана след комунизма?Ами православния народ и атаките не престават.Все на нас се натрапват ценности на всякакви рушители на религия и народ-мюлмански"бежанци", пристигащи на тумби със кредитни карти , обучени с правата и налагане на търпимост към тях, а в същото време у тях е жив терор спрямо християнина.Налага не на хомосексуализъм, рабиване на основната клетка наобществото-семейството.Еднополови бракове-като, че ли ще създт семейство.Унищожаване на култура, история и образование.Разбиване на православната общност и хомоскандали в църквата.Всичко се толерира от Осветените и с разни санкции и маниполиране на вотове се поставят удобни правителств и се изработват уродливи закони.Страшно е вече.Какъв трябва да си, за да приемеш и търпиш такава гавра.Как да обясниш това на подрастващите.Аз лично го определям не като нарушаване на моралните норми, а като жестоко престъплениекъм нацията.Актове на такива кампании са тежки престъпления към нацията и такива"борци за сексуални правдини"са за съд идълъг престой в изолация и труд.

Личи си комуниста, винаги иска Гулаг за различните....

Не винаги става с добро Ригдене. Той и Бог като прекали Сатанаил и го превърна в черен демон и го запокити в бездната. Макар че беше блестящ херувим.

Май действително администратора на дир е педераст (джендър). Защо не си виждам поста, от преди малко? Ще повторя подобна политика на налагане на ненормални полови практики руши рейтинга на ГЕРБ, ако не го осъзнават , ще загубят с малко , но завинаги, както казваше един мастит политик.

Ами EURO-ценности натрапени ни от сащ бе, гн. Каракачанов.

Вчера го написах, днес ще го напиша в по ясен вид /без да взимам отношоние за толерантност, самоопределяне, нарушаване на Конституцията на РБ и т.н/: НАУКАТА МЕДИЦИНА описва и определя симптоми на БОЛЕСТИ И БОЛЕСТНИ СЪСТОЯНИЯ ... АЗ ЛИЧНО съобразявайки се с НАУКАТА МЕДИЦИНА - не разбирам въпросните билбордове! /пак уточнявам ВСЕКИ има право да се самоопределя стига да не НАТРАПВА това на ВСИЧКИ останали!?/

В древността Бог изтребваше цели народи заради такива и подобни грехове. А Бог не се променя. Просто сега живеем във време на търпение от Божия страна, защото Той ни донесе прощение на греховете в Името на Неговия Син - Исус Христос, за тези които повярват и се покаят и се променят, но когато търпението свърши, тежко и горко на света! Бог е Жив и съществува и всеки един от нас ще се яви пред Него на съд и ще дава отговор за всяко едно дело което е сторил.

Дядо Коледа ли ?

Е и , вашия бог очевидно е обикновен убиец...

Не винаги става с добро Ригдене. Той и Бог като прекали Сатанаил и го превърна в черен демон и го запокити в бездната. Макар че беше блестящ херувим.

В страната с най-голяма смъртност, най-ниски доходи и най-лоши социална система и здравеопазване, тия рекламират гейски истории. И в това им помагат българи. Това ли е най-удачното харчене на пари у нас?

да, нека рекламират кренвирши, хляб и парно

Ако педерастията беше нормална по улиците щеше да се разхождат кентаври, свинксове и всякакви други франкенщаиновци.

бутилиран , небутилиран , цените вече се уравняват : напредък !

Матряле, само форми на кренвирши вместо хляб с топло на края са ти в устата.Прави си снимкаи и на билборда, да ти се радваме.

гледа ми се порно - спомням билбордове с партиени реклами за изборите през 90-те : порно - попо - парно , все едно и също !

20 години недоволните ,20 години промяната с измерва в нули

Разрешилите оставянето на плакатите и фондациите, които стоят зад тях, да бъдат разследвани за подтикване към разврат популяризиране на идеи противоречащи на Конституцията на Република България. Цацаров, самосезирай се!

питам няма реклама спонсорирана от ЕС за борба с отрицателния прираст в България? Или това е реклама, която ''подркепя'' този проблем и тя трябва да съдейства за стопяването на нацията и обезлюдяването на нашата държава? Иначе,тези дето се обичат да се взимат....няма проблем!

Съсипване на всички морални цености и приемане на евроатлантическите цености ,което значи -СМЪРТ НА НАЦИОНАЛНОТО САМОСЪЗНАНИЕ ,СМЪРТ НА ХРИСТИЯНСТВОТО,СМЪРТ НА ДЪРЖАВАТА-Сорос плаща за всичко това а нашите пудели изпълняват

Разпродажба , евтини като никога ! Коледно намаление .

Каракачанов да говори за морални ценности, той и майка си ще продаде..

Виждаме ОГРОМНА провокация към българите, било християни, мюсулмани или атеисти - виждаме двама гейове и зад тях надписа "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА"? На практика те слагат равенство между "СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА" = "СОДОМИЯТА ПРАВИ СИЛАТА" и това е страхотна НАЦИОНАЛНА ПОДИГРАВКА към всички българи! Става въпрос за лозунг от времето на Велика България на Кубрат (632-671 год)! Просто си задайте въпроса - дали съединението на мъж и жена прави обществото и дали СОДОМИЯТА разрушава обществото? Защо не сложат зад двамата гейове надпис от Библията с украса от кръв: "Ако някой легне с мъжко, като с женско, и двамата са извършили гнусота; непременно да се умъртвят" БЪЛГАРСКА БИБЛИЯ, Левит гл. 20:13.

Ето я и религията на "любовта", същата като шериата...

"Кой и защо позволява на бюрократите в Брюксел да разработват и финансират подобни проекти, чиито внушения, заедно с объркания модел на интеграционна политика спрямо бежанския поток, ПОСТАВИХА НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА КУЛТУРАТА И ХРИСТИЯНСКИТЕ УСТОИ на Стария континент?" Прави са патриотите. Но какво правят при междуполовите, а не организират референдум за Булекзит?!

Не го организират защото с Булекзит идват известните Булекстри .

Това, че нечия пропаганда и насаждане на социални девиации като норма на поведение е престъпно, повечето хора не биха отрекли. Защо се прави ли? И от кого се прави тази пропаганда? Мисля, че тъй наречените „обратни“ не са причината на тяхното агресивно и арогантно поведение. Те, „нестандартните“ биват само умело насърчавани, направлявани и използвани. Навярно сте забелязали, че днешните младежи са или прагматично настроени коне с капаци виждащи смисъла на живота само и единствено в печеленето на пари, или са объркани младежи с объркани житейски ценности лутащи се в битието и затварящи се в черупката си в някакъв илюзорен свят. Да, това е и целта: объркване на ценностната система на младите и насаждане на чувство на несигурност и липса на духовни и морални ориентири. Отнемане на всички нравствени стожери и смисъла на живота освен ПАРИ, ПЕЧАЛБА и пак ПАРИ. Отнемете на човека неговата идентичност и я заменете с каквато вие искате и ще го направите ваш роб без даже той и да подозира. Другата страна на въпроса е не по-малко важен: Как така някаква частна неправителствена организация спонсорирана с незнайно какви пари и незнайно какъв произход, как тя налива едни не малко пари за провеждане на своя политика в чужда държава? Как така се намесва във вътрешните работи и политиката на чужди държави?! Чрез „неправителствени“ оргации „дълбоките“ правителства притежаващи неформалната власт въздействат директно на обществото на чуждите държави а то и на техните формални провителства. Това може би ви прилича на безумна конспиративна теория? Тогава тръгнете обратно на пътя на парите задвижващи процеса и ще стигнете до поръчителя. Вярвате ли си, че бихте го открили? Е, успех! Аз лично се съмнявам.

Пък вие старите, като сте толкова наясно с нещата, до къде я докарахте? Да пишете по страниците на дира, истината за живота... Аз имам разстройство и пазя белия трон, че нямам какво друго да правя, а ти? :))

Ей, така, един педерасти, като се запенят за някакви билбордове с хомосексуалисти... Ако се притеснявате, че едни лоши хора ще възпитат децата ви повече от вас, може би не сте достатъчно добри родители. Кога за последно се почувствахте като капучино, като гледахте реклама на кафе? Стига глупости. Разбирам, че вие страх да си признаете, че се заглеждате по мъжки задници, и затова мразите всеки, който е бил достатъчно силен, за да си признае, но вече ставате жалки. Довечера като си легнете и се стоплите под завивките, признайте поне пред себе си, какви сънища ви спохождат прекалено често... И не, не са заради билбордовете... Носите си го вътре във вас. И няма нищо лошо, просто трябва да спрете да се страхувате и да мразите другите.

Все едно слушам пикла да ми обяснява, че съм бил гей, защото не съм заинтересован от нея. Какво да кажа повече...

А БЕ ВИЕ,какво правите в този сайт? Защо не си посещавате вашите си сайтове-имате си предостатъчно...за запознанства, за разпространяване на гейска порнография, за извратеняшки чатове...Защо се врете тук да дразните нормалните хора? Пък и акъли взели да раздават... Имам двама приятели гейове...Държат се съвсем нормално, не"парадират" със сбърканати си сексуална ориентация...не се мъкнат по гнусните гей-паради, не се обличат като клоуни, имат партньори, с които живеят и...толкоз...Но навсякъде има и мърша...вСЕ ЕДНО-ТЕЗИ БИЛБОРДОВЕ СА ВРЕДНИ ЗА ДЕЦАТА НИ....трябва да изчезнат...И въобще-писна ми от еврогейскоатлантически ценности...

goose

Защитници на "православието", които припадат от кеф пред Азис, скачат да плюят други п*дераси ... Щеше да е смешно ако не беше трагично. #патРеотичномие

Братя българи,забравете Бойковци,Каракачанов,Нинова и всички тем бодобни.Те всички са като футболистите.Днес целуват логото на един клуб/партия,коалиция/,утре на друг.Там силата и посоката на ватъра /интереса и парата/ играят и командват.Те ще се оправят каквото и да стане,повярвайте ми.Ами ние,ние не трябва да разчитаме на всички тези а да си пазим сами 2 неща-държавата и семейството.Затова призовавам кой колкото може,винаги,неуморно пълен отпор на две неща-бежанци от третия свят и педерстията.Пуснем ли едно от тях само,еле пък двете,забравете за нашата България и нормално семейство и деца вече.Може да сме бедни,но това е нищо пред това да ни ударят тези две напасти.Тогава вече няма надежда.

Е,сега пък и тия от ВМРО. Какво толкова, едни билбордове? Аз поне не съм виждал по улиците двама мъже да се прегръщат и целуват. Както правят примерно много двойки момче и момиче. Значи младежите ги е страх да показват своята голяма любов на публично място. Както е например на Запад. Тоест ние все още не сме съвсем демократична страна. Уж сме демокрация, ама не съвсем.

ДЕМОКРАЦИЯТА се изразява във възможнастта да обявяваш публично, че извършваш АНАЛЕН СЕКС?!

Не е редно, не е полезно, но на група хора им е приятно да го правят. За начина на живот? Какъв начин на живот е да си ядеш сополите или мъже да си бъркат по дупките и да си разточват фекалиите? Да са живи и здрави, но не е хубава тая работа.

А да разточваш на жена си фекалиите е различно, а? Не е добре, но ако ги влече какво да ги правим. На който не му харесва да се пресели в Иран или Пакистан.

Ти колко билборда си виждал напоследък които да рекламират анален секс от хетеросексуалния вид?Не ти ли се струва странно, че еврокомисията е зациклена само на хомосексуализъм?

са заместител на истинските патриотични организации. Тоя с шкембето - свали го малко това шкембе, бе, Кара Карак... Ибрахиме бесни!

Кой знае на колко арабски педерасти сте дали българско гражданство.

Напълно подкрепям позицията на ВМРО. Преди да се накичи държавата с подобни билбордове искам да ми бъде доказано, че ЛГБТ общността в България е дискриминирана (с конкретни примери) и после да ми бъде обяснено как ТОЧНО ТЕЗИ билбордове ще помогнат да се избегне въпросната дикриминация (КОНКРЕТНИТЕ ПРИМЕРИ). В противен случай приемам че това е реклама, която дискриминира хетеросексуалните и е в противоречие с българската Конституция, че всички са равни.

Ти не си "гост", а си кърлеж, пиявица. Класическо комплексирано булгаристанско плямпало. ха..ха...ха...

"А вие защо биете негрите?" А аз дори не бия негрите. Изказвам позиция и задавам въпроси. Репликата ти е пълна с обиди и нищо свързано с коментара ми и зададените въпроси. Дано не си представител на ЛГБТ общността, а някой пиян или напушен. Защото тогава е сигурно че ще изтрезнееш или ще се върнеш в действителността. В противен случай с