ВМРО ще съди за клевета Катя Матева

Когато уличаваш някого в престъпление, е добре да има доказателства

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тримата глупака Каракачанов, Симеонов и Борисов нямат място във власта! Тези са национални предатели и работят срещу България и Българския Народ!

Нали това е то демокрацията всеки говори каквото си иска осъдени няма

Тоя боклук сабанов (шабанов) обиколи партии и накрая успя да си плати влизането в парламента.

Симеонов ме умори от смях! Дал нещата на данс да работели по хампито,сигурно и са го слушкали и почнал всеки ден да го вика и да му се кара, оня да си отварял очите, да внимавал какво прави и т.н. Голем майтап!

А, бе хора! Жената сутринта каза,че тя не е орган оправомощен да събира доказателства и за това си има ред предвиден от НПК.Та каза,че има твърдения и документи,които ги подкрепят.Заяви,че през лятото на 2016г. ги е предоставила на прокуратурата, викана е в данс и тези титани на човешката мисъл, са направили отказ от образуване на предв. производство. Сега всички са оляни и ще търсят политически пазарлък, а не юридическо решение. Голям резил!

Каза ,че имала доказателства,още една пушилка,хайде да видим,иначе се прави на "репресирана",вече става смешно!Някои й плащат да се показва по тв-та ,особено БТВ не приемат току така.

То у нас лесно можеш да накиснеш неудобния,какво направиха с кмета на ж.к. Младост в София Иванчева.! Д.С. не спи .

Нещо не разбрах кой е накиснат в случая? Оня дето взима по 5К за паспорт или тоя дето го е назначил? :-)

Отвратителбии коментари на щедро платени продажници - турски мекерета., за да унищожат всичко българско. И не се гаврете с думата патриоти.., турски безродници

Това Си Ди същото ли е, дето се забърка като последния баламурник в скандала с двете джендърки в подлеза? Защото ако да, по- прост човек надали може да се намери, че да го направят него и политик.

ВМРО главорезите не бяха ли тези, които убиха Стамболийски и тероризираха страната през 20-те и 30 години на миналия век?

Там той е убит по най-жесток начин от група членове на ВМРО, водена от скопския войвода Величко Велянов.Тялото му е обезобразено до неузнаваемост и четниците се гаврят с него.

Твърденията на Матева са от дне години. Защо ВМРО днес се сети да я съди?

Кое е клевета? Че Каракачановата кауза е "Македония" а не България? Че се продава българско гражданство? Че спецпрокуратурана влезе в агенцията? Че Каракачанов е предложил Харалампиев? Че Симеонов е предупредил Каракачанов? Че Симеонов е предупреждавал и предупредил Харалампиев включително преди десетина дни? Че жената се е срещала със Симеонов? Че жената е уволнена от работа? че че че ...

че си кухар

Само дето май не се усещате че тези доказателства може да не са дадени на закрилниците ви от данс дето ви информират незаконно и за личните данни на хората.. След като чух какво говори жената ми стана мъчно за нея че се е осмелила след многократните сигнали в цацаратурата на които никой не е обърнал внимание да го изкаже и на глас, защото нищо хубаво не я чака занапред:((((

Дадохме паспорти на турчулята, в крайните квартали на София вече не се диша от потурнашки пръдни

Един министър каза : "Моята кауза е Македония". Аз казвам: Моята кауза е България!

Защо Борисов нищо не каза по въпроса с паспортите и Арестувания Служител на ВМРО !!!

Българино , трябва да защитим една достойна Българка която каза истината , срещу Самозабравилса Министър с Партия която няма Български корени и с престъпни Служители бандити ! Да защитим Катя ,от ИЗРОДИТЕ !!!

Да де, но по какво да съдим, че казва истината? Защото ТИ казваш така, затова ли?

Боже прибери си верисиите....

Частната партия на агента на КДС Иван ще съди една достойна българка.

Май май ще е поредната Иванчева че е застанала срещу властващите:(((((

Дядго Бойко прай чекий в Евксиноград, ама на раята не и пука ....

освен това аз не знам какво дири тази чуждесранна партия в България и за какво се бори. Името означава Велика Македонска Революционна Организация. Макединия е държава на запад от нас, а това в комбинация с думата Революционна ми намирисва на държавен преврат и намеса на една чужда партия във вътрешните работи на страната ни. Как така в името на една партия може да се съдържа името на чужда държава аз не знам, но дано поне ДАНС да знае....

това е типичен пример на заплаха от страна на депутат срещу български гражданин, което не може да се толерира по никакъв начин. ВМРО е партия и тя не може да съди когото и да било за клевета понеже клеветата касае отношения между физически лица. Може евентуално да заведе дело по чл.45 от ЗЗД за причинени вреди на "имиджа" ама сложна работа. Така че не е ясно това човече от снимката какво има предвид, но е ясно какво чака всеки гражданин дръзнал да каже нещо срещу политическото статукво..

1 200 деца ба български турци 70 000 македонци 30 000 молдовци 5 000 руснаци 4 000 евреи от Израел. За един и същи прериод време взели паспорти. Очевидно е колко е атрактивна страната ни за бг турци изселници. Срам. Срам ви казвам. Само 1200. Позор. Само в Истанбул по данни на мой приятел изселник има реални 3 000 000, да три милиона българи, които може да са повечето с турски имена вече и мюсулмани, но се знае за тях, че са с български корени. Те даже повечето не са изселници от 80те години и насам. Няма как да са. По скоро са стари преселници към Истанбул от времената на Осм. империя. Вековна българска диаспора. Забележете - това там се знае. Нито се крие, нито е срамно. Ползват турските си имена и ислямска религия и това е. Македония днес има под 2 милиона население. 1/3 албанци. А сега пак погледнете горе 70 000 от 2 000 000 и само 1200 от далеч повече исторически доказано население с български корени само в Истанбул. Патриоти - баничкари. Дай кокал, дай баница, дай лапачка.

Това са деца на изселници от България които са пожелали български паспорти и не им трябва да плащат някакъв рекет защото документите все още се пазят за българското гражданство на родителите им.. Обаче се питам с какви документи доказаха българския си произход тези 70000 македонци и 30000 молдови????? Там май е най големия келепир за ''принципните родолюбци''

Слушах интервюто с Катя тази сутрин. Жената се държа коректно даже към македонската лъжепатриотическа паспортна мафия на Каракачана дебелак. Тя по-скоро е уплашена от репресиите срещу нея. Ако беше човек на ДПС нямаше да е толкова умерена. Тя няма гръб зад себе си. Просто ще я принудят да емигрира по политически причини, но за съжаление никой в ЕС няма да и даде убежище по такава причина докато мафията ЕНП-гроб безчинства у нас. Няма никаква демокрация, никаква правова държава, никакви служби, никакъв съд и никаква спправедливост. То и емиграцията на младите го потвърждава. НАпъните на мафиотската власт и държава да се самоизтъква и да лъже безогледно ще ги сгромоляса жестоко, но то ще е заедна с цялата ни уж 13 вековна държава и цивилизация. КАзвам уж , защото не може да сме с такава 13 вековна традиция, а днес да сме толкова жалки. 1200 деца на български турци изселници взели паспорти за времето за което паспорти са взели 70 000 македонци да плюят страната ни само, 30 000 молдовци, 5000 руснаци, 4000 евреи - пак наследници на наши изселници. Какво ДПС го гони дебелия не знам. 1200 срещу 70 000 и пак угодия няма. Смешници са ВМРО. Крадлива като всички други до сега.

Поздравления за смислени коментар!

Гледах интервюто на Матев по БТВ и това на Каракачанов. Жената е с класи над кюфтето с каска което беше изпаднал в истерия. Направо го закопа.

"Ако има доказателства..." Тоест вие не сте сигурни, че не може да има, така ли? Ясна е работата...

Замислят тези доказателства да ги сполети съдбата на "тефтерчето Златаново"...!!! Дааа...!!!

Е, що трябва да гледаме как ВМОРО ще се насерат пред очите ни?

Щот дядо Бойко съ инати..

БОКо е изсраното от ОПГ"герб"...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) --------------------------------- БОК - лай.о на ердогански

ВМРО-жалки сте. И вие тръгвате по схемата "Държавата като бухалка " ДАНС да каже ли....смешници!На КОГО е подчинена ДАНС!?Ще кажат това,което им каже на тях лично Премиерът. Спец прокурорите пък били много гъсти с вашият Вице Премиер.Те ще кажат това,което им каже той.И така-горката Катя.

Е па жената рече, че има доказателства.

Каракачанов щял да се гърми с пищоф. Валерката щял да скача в морето с релса на врата. Само Бойко не е казал какво ще прави ...

БОКолина Банкянска шъ съ омъжи за БайСтаври...!!! :::))) Ха, ха, ха... :::))) Дааа...!!!

Смо обещават...

Ванчу Михайлов съ срамува от подлогата на Симитлията...

Лелееее... Колко сланина и мас шъ съ пльоснат на "паветата" след самозастрелването на ШкембеВойвода... :::))) Ха, ха, ха... :::)))

Клеветата е престъпление срещу личността. ВМРО е юридическо не физическо лице т.е. самата партия не може да съди Катя Матева за нищо! Ама патриоти пак са бързали да приказват преди да четат, платете на Явор нотев той ще ви обясни срещу съответния хонорар!

Ма къв юрист си само! Къде видя някой да твърди, че партията ще я съди?! Заглавието е творение на Дир-овския журналистически гений.

А ако има доказателства? Ще си вземат ли бохчите и да си ОДЯТ НА СЕЛО?

Ами ако няма доказателства? дрън-дрън

По мий кеф ..дрън- ,,трън,,...

Няма да стане защото кокала няма как да го изпуснат ама жената може да се ''самоубие'' поради ''изпитване'' на вина за ''клеветата'' си:(((((

Е това е яко! Според терминологията, използвана от лидера на ВМРО, работата "се размириса". Много интересно, ако не успеят да я осъдят, дали Каракачанов наистина ще се гръмне?

Щели да изчакат да видят дали има доказателства, като не сте замесени, съдите и толкова, ще чакате за доказателства, май не сте замели всичко, имате съмнения.

Тя и Поптодорова щеше да съди кой ли не за клевета, пък какво се оказа накрая?

ВМРО ще съди за клевета Катя Матева Ще ми стане много драго, ако тази дама извади конкретни доказателства в съда. Това ще бъде и краят на Каракачанов и сие.

Глупако, ако ОП се махнат от властта, кой ще дойде на тяхно място - ДПС, Марешки, марионетките на Иван Костов, соросоидите от "Да България"... Нормалните хора избират от две злини по-малката, макар, че обективно ОП са полезни за България - като се изключи подлогата-психо Болен Лидеров. Глупаците като теб не виждат и сантиметър по-далеч от носа си.

Бай хой , що си мислиш че те няма да могат да управляват България , след герб и патриотите всеки може да управлява , толкова снижихте топката , че няма накъде ...напълнихте държавни учреждения министерства всичко що е под ваше управление с калинки крадци и лентяи безхаберници от фен клуба на герб и патриоти?!

Виж сега ,ако някой не си е правил тези сметки преди да търгува българско гражданство ,кой е глупака? Друг е въпроса какво са обещали ГЕРБ на патриотите срещу подкрепата им, но ще стане ясно. За ме като обикновен избирател и Каракачанов и В.Симеонов нямат място в правителството и трябва незабавно да бъдат заменени от по-достойни техни съпартийци. Най-добре тези двамата да се оттеглят и от политиката въобще защото причиниха достатъчно щети.

На трамвайна спирка чакат две млади дами с добре оформени коремчета и едно малко момиченце. На спирката е и един много добре оформен отвсякъде мъж. Двете дами: - Мила, ти какво чакаш ? - Момченце. А ти ? - И аз момченце. Момиченцето се загледало в мъжа и го попитало: - Чичко, а ти какво чакаш ? - Трамвая моето момиче. - Да бе да ! Като те гледам … направо си с близнаци- отговорило момиченцето. Кой е чичкото от спирката ? Жокер: Партизанското му име е Иван съгласно картончето от ДС.

Какво ви вълнува външният вид на един относително свестен и безспорно полезен за България политик?! Я погледнете Чърчил в УК, Щраус в Бавария - подигравайте се с тя! Ами баба Меркел - пълна отврат на външен вид - защо никой не коментира този факт?!

Ама много “относително” свестен!

Относително, съотносително... - Колко ли оки е над теглото на относително нормален българин ШкембеВойводата?... А?... :::)))

Полезен точно колкото и Меркел, и другите изброени се. За България, да уточня...

Поредната платена БСП клакьорка.

"Александър Сиди" - Един истински "български" ПА(т)РИот !!!

И ТОЙ СИ Е КУПИЛ ГРАЖДАНСТВО

оставката си дайте пък после я съдете

tonk11

И що да я дават? Понеже една уволнена жена говори нещо? Ти досега да видя някой да покаже нещо? Щото всички се изказват и всички имат доказателства ама никой нищо не показва!

Иди в ДАНС да ти ти покажат, мързилан!