ВМРО преговаря с НФСБ, ГЕРБ и партията на Петър Москов за съвместно явяване на вота

Винаги преди избори се говори за съмнения за манипулации на вота и след изборите това е оправдание за загубилите, казва Джамбазки

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕЩАСТНИЦИ!

Тоя на снимката какъв екскремент е!

Москов не беше ли няква опозиция?

България има трансджендър европейски депутат в лиценза Ангел Джамбазки - жена, представяща се за мъж! Кой каза, че в България хората не са толерантни?

"... Шоуто трябва да продължи!..." Или поне така се иска на някои.

Оффф, миличките нежни патрЕотаре;)) - айде под шлифера Му, че много убаво, нали ;) А колко е доходоносно само;) А, Жамбоаз, как ще се вика новата коалиция, ако не е тайна?:) КОД ОПГ е много подходящо име;)

то ясно че всички са клонинги на БКП/ДКМС

Единствените успешни преговори , които това лице може да води са с предприятия като "Винпром" , "Братя Минкови" , "Демянишка изба" , Троянска сливова", "Пещерска" или други такива от бранша.

Това е грешка. ВМРО трябва да се явят самостоятелно. Предизборна коалиция ще им донесе загуби.

А марешки ще го натирвате ли вече?

Защо бе? От ДеБа направо трябва да черпите патриотите за тази глупава идея. Иначе ще ви отвеят и изобщо няма да видите парламата:)

Тия палячовци няма да помиришат парламент повече !

И с АБВ , че Румен Пикльото е същия алкохолик

Че те при никъкви положения няма да го видят

На изброените им хареса софрата, лапането--- кой ли ще гласува за тях ??

Малее, страх! Какво ще правят Валерката и Шкембе войвода като не влязат в Парламенто? Глад ги чака, а може и други работи в Централния софийски. Ама ако ББ им пусне две-три места в неговата листа друго ще е. Вярно, трябва ръка да му целунат (или нещо друго) ама срама е за малко, а мандата за четири години.

Как кой ? "Мъртвите души" в избирателнитге списъци ще гласуват за тях.Аз за какво съм се цанил на софрата ? Нали не допускам тези хора да ги махнат от избирателните списъци,както и онези с двете ЕГН-та.

Добре де четири партии в парламента със еднакви виждания, еднаква програма за управление на страната! Какъв е смисъла да са четири, една партия няма ли да свърши същата работа? Или работата е много и неможе сама партия да я свърши, трябва да й се помага, нещо като 10 декара лозе за копане?

А къде е Магарешки? Да целуне нещо и той и да се облажи като един виден опозиционер!

Кое те подразни?;)) Това, че искам да им стана кръстница на коалицията?;)) КОД - от Москов; ОП - от "Обединени патриоти"; Г - от ГЕРБ, че да не утежняваме името;) А извън майтапа - шансовете им поотделно да влязат в парламата е ...?

всички бокуци продажни на куп

на прасетата им запари ! страх ,страх.

Тея и Симеонов, не могат ли да прилапат от бившия електорат на волен? Демек да се хвърлят кат хиени на мърша.

са бита карта, който се е отъркал о Баце, скоро е изчезнал от политическото театро.

Няма лошо! КОД е с качествен състав и идеи, но с малки шансове самостоятелно да влезе в парламента.

власт,власт,сладка власт.., че и москов се присламчил. боклук до боклука-име за новата ви коалиция

Т.н. обединени идиоти и с господа ако ще да преговарят, са яут от следващия парламент. Никой не обича предателите-презира ги!

Никога повече меки китки,алкохолици и наркозависими в управлението !

Хомосексуалният миджет лилипут изпълзял. Толко си смешен Ани. Не знам да те поря или да те бия.

Патриотарите в коалиция с Шайката?! Гласуваш за ГЕРБ/ОП, получаваш ДПС. Конграчулейшънс! Не мога да повярвам че патриотите повтарят грешката си и официално се подложиха на Оня, когото бутат в правилната посока. ... Изборите ще бъдат между комунисти/БСП и охранителите на комунистите/ГЕРБ.

Този не беше ли един, дето кара кола пиян и полива хората на улицата с вода от прозореца.

Как ще се казва шайката? ГРАБИ колко можеш:-) Ами какво стана с вас бе хора? Няма да минете 4%, нали. Правите ли разлика между съвместно и общо? Ето ви една идея, защо просто не влезете направо в чужди листи, Ами защото няма да ви вземат. Никой не иска продажници:-)

Лидер-Партия с амбиция, към коалиция

Утрепки от всякакви партии,съеденввайте се!

КОД е нещо качествено ,но вие внимавайте много с кадрите особе но от сорта "палячовци" ,които като андрешковци и келепирджии продават паспорти и петнят ,ама здравата петнят ......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Какъв патриот този след като се е спасил от казарма 12 пъти?

Отчаяно се нуждаят от депутатско място и имунитет!Кослиция с всеки ,който може да им ги осигури.Иначе директно са при бай Ставри За тиквоча да не говорим

Се сбират отново

Мисля, че шансовете на ВМРО да влязат в парламата са по-големи от това на отровените, Мая и ДеБа, взети заедно. Ако не направят някоя голяма глупост де.

Ще преговаря,че иначе няма да влезе

Пияното шофьорче пак набра смелост да се изказва... Какво очебръкващо дебелоочие. Ще се коалират, иначев са аут и го знаят начело с шкембе-войвода.

Лъже патриоти и лъже мойводи, доказахте се, че едни големи помияри! Вие сте едни откровени лъжци суджуклии! шишко и далавери заявиха 2017г че никога няма да се коалират с гроб! Защо излъгахте, защо станахте гробарски ирикчии? Нищо друго освен суджука не ви интересува! Оказахте се подлеци! Сега даже и не се криете а направо напъватезъ съюз с гроб!Така е защото усещати че българите ще ви изритат от властта! Лъже войводите денонощно ни зариват с думи за Македония с цел да заблудят българите! Няма да минат номерата ви, ПОМИЯРИ! Не на лъжците шишко, ангелов, шабанов, джамбазки ... на далавери, ячев...! ЛЪЖЦИ СУДЖУКЛИИ СТЕ !

Тия са за съд, а те отново напират за парламента!!!

Що бе, мацоранковци, самички не можете ли да се явите на избори!? Хахаха!!! Като го гледам, главиният ви дебил, колко тъжно гледа, сугурно няма да можете!!!

Накрая ще има общ фронт от управляващите, а опозицията дреме!

ви е Петър Москов, наречен Пепи Левото? Тоя се показа като почти социалист, докато беше министър!

Малко късно се сетиха но какво от това, ясно беше че ще искат да си стоят у парламенто!

Правилно решение,червеното ОФ трябва да бъде смачкано тотално,за да нямат възможност да върнат държавата минимум 20 години назад.

Републиканци са единствените които са алтернатива за България... Слави е наркоман всички го знаят това, Мая стана омбудсман с помощтта на борисов, Марешки е осъден и лъже, Валери Симеонов е сищо крадец и лъжец, Корнелия Нинова е с ББ това не е опозиция вижте Гергов разследва се за злоупотреби с целия антураж на гроб в Пловдив... СИК, ВИС2, ТИМ, Трейс - българоубийци съсипаха държавата

И друга паплач нема ли да коалират?