17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ВСИЧКИ КОИТО НАПАДАТЕ ПУТИН И РУСИЯ! АВЕ МУХЪЛИ.КАКВО ПРАВЯТ ЩАТИТЕ И ЗАПАДА В УКРАЙНА НА РУСКАТА ГРАНИЦА! КОЙ НОРМАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ ИЛИ УПРАВНИК НА ЕДНА ДЪРЖАВА ЩЕ ДОПУСНЕ ДА СЕ ИЗГРАЖДАТ ВОЕННИ БАЗИ НА САЩ И НАТО ДО САМИ ГРАНИЦАТА НА ДЪРЖАВАТА МУ.Н@ГЛИ И ПРОООСТИ ИЗМЕКЯРЧЕТ@.

Не е ваша работа частна компания от къде и на каква цена си осигурява суровини Ваша работа е да освободите вноса на горива като премахнете монопола на Лукойл върху данъчните складове

ВМРО голям бой хвърлиха по самара на Лукойлското магаре

Руските тролчета квичат защитавайки монополиста лукойл. Тв така защитават и путю - който върна комунизма в раша и спуска желязна завеса. Същите, които защитават и яхтите на рашките олигарси , все едно са на народа . Егати смеха :)

Тези мухльовци се сещат само преди избори за нещо. Всеки който им се връзва трябва да е много зле с главата.

Шкембе Войвода с найлонова чанта Billa ли протестираше? Даивъ вашта мама, гнусни мекотели

marketor

БАСИ и малоумните несретници. А бе изроди, Лукойл продава най-евтино горивата бе. Не виждате ли опашките по всички техни бензиностанции, а на Шел празно - нема кого да напсуваш. ПРИТЕСТИРАЙТЕ ПРЕД ОМВ, Шел ЕКО ......ИЗРОДИ

пригответе се за 10 лв литър наивници ... меко казано

25 стотинки отстъпка са най голямото престъпление. Бетонираха Лукойл и търгашите на горива. Не ги ли премахнат цените никога няма да паднат.

Тия смешници къде бяха , когато РазБойко даде милиарди за чертежи на американски самолети, къде бяха когато същия престъпник зарова в дупката в Белене още няколко милиарда, дееба и смешниците ви умрели.

Защо не ни обясни как процедират в момента в Европа. BP, SHELL, EXXONMOBIL, TOTAL.... Всички имат собствен добив на петрол. Значи не го купуват от борсата. Защо го продават по скъпо. Аман от популисти.

Лукой ако продава с надценка е престъпление. Но хранителните стоки в големите вериги при продажба с над 100% надценка не е престъпление. Спрете се малко, това е частен бизнес и всеки продава с каквато надценка иска. В заведенията например надценката е минимум 300% но там няма нищо нередно дори и ДДС-то им е намалено. Всеки си продава на колкото иска щом има търсене. Държавата като иска да се меси да си направи рафинерия и бензиностанции след като е продала всичко и няма контрол над пазара.

Популисти! И какво като държавата заяви, че такива цени са престъпление? Голям праз като го заяви. Какво ще последва от това? Щом не сме производител на горива каквото и да заявяваме е без значение.

на Бойко патерицата с която толкова години бяхме ограбвани,хайде аут и на тези избори.

Брейййййй ... ама вЕрно ли престъпление бе ? А да дадеш 3 милиарда за чертежи на 8 самолетчета модел преди половин век ? Това какво е ? Апропо : В целия ЕС горивата в БГ са най-евтини ! Тъкмо заради Лукойл ... А който иска още по-евтино - да не налага санкции .

Идете свършете нещо Например да закърпите оградата на границата Беше ви любим проект на скапаната ви коалицийка Делаверко Симеонов даже забрани на журналисти да я снимат, че била много убава и щела да фане уроки Пък тя - боклук Като коалицията ви- боклук Като правителството ви - боклук Като премиера ви , джипко бибитков - боклук

нескопосан опит да си реанимират разкапаната партийка! почти навсякъде в европа горивата са по скъпои от колкото в България! дори в "братска " унгария на орбан!

Господин депутат! При 2.50 лв. л. няма да има пари и за вашите заплати!!!

Ти да не мислиш, че работят, само за 1 заплата?

Кирил Петков и Асен Василев, Си направиха огромни цени, Защото им е изгодно. Цялото ПП ще остане разочаровано!

Ей отрепки! Га ядохте с Бочу руZZките кебапчета ни ривахте! Га дадохте 3 млрд на Путлер да заобиколи Украйна с турски поток мълчахте като сливи. Сега като се оказа, че можем да ползваме едва 10% и печелим само от транзит кой е за онождане? Кога ще се изплати, като скоро по него ще тече газ само за Сърбия ?! Идиоти!

Може да е всичко, Но при Борисов, Цените на всичко си бяха нормални, За Народа Български! Я виж се промяната на ПП семейната власт

Ние не сме Тази инфлация е заради москалската агресия и изнудването с газта Или викаш тиквата щеше да иде да излиже подметките на Путлер и за нас газ без пари? Преателчетата му зърнарите, щеха да продават жито и слънчоглед за без пари? Лукойл, щеше да супсидира горивата? В сърбия инфлация нема? В унгария инфлация нема? Ти ако си гербераст, ние не сме

Тия нали бях в едно от последните правителства... Толкоз ли не са разбрали че Българското правителство държи така наречената "Златна акция", и чрез нея представителят на Българското правителство може да наложи на управителният съвет на "Лукойл" решенията взети от Българското правителство. А, сега воеводите да не се праят на улави а да обяснят защо като бяха на власт в главите им само чевермета се въртяха ;)

Не ви ли харедва вече пазарната икономика ?! Що така ?!

Пазарна икономика с руски монополист насреща няма.

в България такива няма и няма да има. Дори Костов им продаде Лукойл с много ограничаващи условия, проблемът е че на Българското правителство му харесва такива като вас да си мислят че руснаците, а не българите, са му виновни.

4 години бехте в правителството Къде жмахте? Бехте заети с делавери? С продаване на паспорти? С продаване на България? Разбирам, требва да се еде, особенно некои хора с коремна обиколка, като на буре Само не разбирам, сега ли разбрахте за съществуването на Лукойл? Явно да, щом го оставихте да не плаща данък печалба. Лицемери!

ПП простотиите съсипаха България! А сега си търсите виновни!

Бочко управлява 12 години Последните заедно с тия шмекери Едвам го разкарахме И не сме забравили джипко бибитков

За 6 месеца ли?! Боку шизофренията я опустоши за 12 години

КОМИЦИ И СМЕШНИЦИ СА ТЕЗИ ВОЙВОДИ !

Те ти, булка, пазарна икономика!

В Иран горивото е 0.50ст. Само Европейския съюз ли са олигофрени или това е поредния цирк.

Е,как ще стане тая работа?Нали трябва някой да финансира войната на оново късокрако и малоумно недоразумение?Лукойл да се изземе в полза на държавата!

Не знам този Сиди, не чете ли Блумберг? Там всеки ден дават цените на цените на петрола на Нийорската борса. Винаги руският "Бренд" е с по -висока цена от американския лек петрол!. Четете, бе хора! Затова сте ходили на училище!

Проруското ВМРО с агент на ДС вече 32 години протестира срещу тези които им дават пари. До къде я докара ВМРО. Шкембе войвода трябва да измисли нещо друго като предизборно действие.

Лъжепатриотите явно доста са огладнели!. Народното събрание е вече табу за тях! Недоносчето джамбазки никога повече в ЕС! Мошеници!

КАЖИ ГО ПО-ПРОСТО И ЯСНО ДА ТЕ РАЗБЕРАТ ВСИЧКИ : НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ НА ЛУКОВ-ОЙЛ И НЕФТОХИМ ! И СТИГА С ТАЗИ БЛЯСККА ГАЗ - НИКОГА НЕ Е БИЛ ЕВТИН И ВИНАГИ СМЕ ПЛАЩАЛИ 3 ПЪТИ ПО ГОЛЯМА ЦЕНА, В СРАВНЕНИЕ С ТАЗИ НА ШВАБИТЕ! ЕДИНСТВЕНИЯТ ПЛЮС НА БЛЯДСКИЯТ ГАЗ Е, ЧЕ БЕШЕ "УДОБЕН" ЧИСТО ФИЗИЧЕСКИ ...НО "УДОБСТВО" НА КАКВА ЦЕНА (НЯМАМ НАПРЕДВИД "ПАРИ") - НА ЦЕНАТА НА ПЪЛНАТА ИКОНОМИЧЕСКА И НАЙ-ВЕЧЕ ПОЛИТИЧЕСКА ЗАВИСИМОСТ НА ТЕРИТРИЯТ ОТ БЛЯДОВЕТЕ ! ИЛИ НА ТОВА ЩЕ СЕ КРАЙ ВЕДНЪЖ ЗА ВИНАГИ ... ИЛИ ТЕРИТОРИЯТА ОКОНЧЕТЕЛНО ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ... А ТЯ ЗАПОЧНА ДА СЕ РАЗПАДА И ПРИЗНАКЪТ ЗА ТОВА Е 65-70% НЕГЛАСУВАЩИ ! ПРОДЪЛЖАВАЙТЕ ПАК "БРАТУШКАНЕТО" С ФАШИСТИТЕ ...НА СЛЕДВАЩИТЕ "ИЗБОРИ" НЯМА ДА ИМА 20% ПРЕД ВЪЛШЕБНИТЕ МАШИНКИ !

ЛУКОЙЛ Е НА ТВОЯ ШЕВ , РОТШИЛД. КАК ЩЕ ,КРАДЕШ ОТ ШЕФА, СИ ГОВЕДО ПРОСТО.ОТ УТРЕ НА МАГИСТРАЛАТА , ДА ПРОСТОТУРАШ СЪС ТУРСКИ ТИРАДЖИИ.

Всички русофили сте неграмотници!Шеф е едно,а шев е това,което ще ти направят на задника,когато ти го сцепя!

да не би точно защото са "вълшебни" ?

ама пак някак си предизборно. Осем месеца никакви ви нямаше. Субсидията ли харчехте?

ШКЕМБЕТО Е С ГОЛЯМ ПРИНОС ЗА РЪСТА НА ИМОТНИТЕ ПАСПОРТИ И БЛЯДОФИЛ ДО МОЗЪКА НА КОСТИТЕ !

Все срещу избори ставате активни на миналите избори едни с лодка се правиха на мъже, даже им отнеха знамето. Сега шкембо. Театро след театро.

Оф, тъпите популисти пак изгряха. Защо направо не обявим, че заплата под 5000 лева е престъпление. Ако можеше да си решиш икономическите проблеми с укази нямаше да се разпадне СССР...