ВМРО поиска оставката на Стойчо Кацаров и обяви мерките за социален геноцид

Според позиция на партията служебният кабинет се провалил с управлението на коронакризата

Обратно в новината

Коментари - ВМРО поиска оставката на Стойчо Кацаров и обяви мерките за социален геноцид | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никаква оставка ! Министъра си върши работата. Съд за тебе крадец мръсен !

Как пък никой няма срама да говори за геноцид при положение колко хора загубиха живота си последните почти две години!!! Геноцид го говорете пред хората загубили близки,работа .. на мед. работници също може да им дадете акъл как да се справят със ситуацията!! Как пък все големи разбирачи се намират да застанат зад камера и микрофон... докато не зависи от тях са всички много силни... на думи!!!!

Помислих, че се е засрамил от всичко, което сътвори, а той отново врещи. наглец, жаден за власт. А вие какво направихте бе? до къде ни докарахте?

Ама седем месеца бездействие!? Е все едно нямахме парламентарни избори на два пъти от които и тия и другите "специалисти" нищо не постигнаха!? Но не кабинет с ограничени права и задължения трябва да игнорира правата си по конституцията и да се разпорежда както им е на тях кеф в името на държавата защото тия които не могат да съставят редовен кабинет така искат!?!? Колкото и да опрекваме служебният кабинет толкова в пъти повече трябва да опрекваме и всички партии които се явяват на изборите! Защото и те пряко носят вина за състоянието на нацията сега. "правителството на Радев ограничава основни човешки права, залегнали в глава втора на Конституцията на Република България" От кога ходенето по театри, музей и големи магазини стана човешко право равностойно на това да получаваш медицински грижи, сигурност, правосъдие и прочие!?!?

ВМРО и БСП хванати под ръчичка искат оставката на министъра.

Що за тъпо разсъждение? Значи, щом БСП, ДПС или ГЕРБ искат нещо правилно, другите не трябва да го искат? Така ли бе мунчооглу?

Търговците на българско граждансво, хората шофиращи пияни, прокарвачите на лобистки закони, седнали да искат оставка! Смях!!!

А не трябва ли?

ха ха

Браво на правителството Най сетне успяха да убедят хората в правилноста на ваксините За съжаление трябваше да го направят от 1.09.2021 Можеха да бъдат спасени доста животи. А сега е най важно да има безкомпромисен контрол за спазването на мерките.

Естествено, у нас Ковид кризата се превърна от чисто медицински в политически въпрос и се използва охолно, като средство за политически борби, далавери и откровена демагогия и популизъм! Всички говорят за "обединение", а всъщност всеки е срещу всеки и кампанията на оплюването и омразата е в разцвета си. Типично по булгаристански!

Прави са, но не съвсем. Предните не бяха по-добри: Там за седмица умираха по 4753 (първа на декември 2020г.) при средно 2073 за 2019г. Там за втората половина на 2020г. умряха 19.5-20 хиляди човека повече. 2019г. започва с пик и до юни има над 3 хиляди повече починали от 2020г. Там за година (от среда до среда - юли 2020 г. - юни 2021 г.) починаха над 3 хиляди повече човека. Там още предната година бяхме най-зле в Европа по броени починали на констатирани. Там преди ковида ни докараха до номер 1 по смъртност по класации. Там за 2020г. раждаемостта бе 47% от смъртността. И сегашният здравен министър и старите, Кунчев, НОЩ-ниците и министерският съвет на Борисов 3, трябва да бъдат съдени, за съпричастност в смъртта на десетки хиляди в България.

Само дето 2019-а нямаше ковид криза, чукч недоклатен. Ама чукча не читател, чукча писател....

В коментар под статията от линка е поместен телефонният номер на кацаров.Нека му благодарим подобаващо! Имаме ли гражданско общество или продължаваме да бъдем аморфна маса роби??? https://afera.bg/e%d1%82%d0%b5-%d1%81%d0%b8-%d0%bc%d0%b0%d0%b9%d0%ba%d0%b0%d1%82%d0%b0/

goose

То за вашия електорат е ясно, че само малоумници могат да се излъжат да гласуват втори път за вас, така че позицията изобщо не е изненадваща :)

Еми нали наближават избори. Трябва да се привлече някакъв сегмент от електората.

Интересно ми е как срещу Каракачанов се бяха надигнали един куп млади Сороссоиди, да го псуват че бил прост, бил почулист и т.н. А до тук Каракачанов действа най-адекватно от всички политици. Ако не беше той Бойко щеше да пусне Макетата в ЕС и никога нямаше да видим историческа реформа в РСМ (по подобие на гръцката) и никога нямаше да има промяна на анти-българската им политика там. Каракачанов се е обявил за традиционното семейство, против миграция, против джендър идеологии и много важно: против държавно финансиране на чужди НПОта. Сега се обявява против мвдицинският фашизъм и (почти) насилственото ваксиниране.

Всичко това е така, но защо трябва руснаци да но го казват?

Долни популисти...

Ще ми се един път България да я управляват популисти, тоест хора които правят това което иска народа. Щото за тия 30 години България винаги е била управлявана от гъзолизци на други държави които пренабрегват какво иска народа за да угодят на външни фактори. И вече тия външни фактори измислиха думата "популист" за всеки политик който го е грижа за народа си. Не щеш ислямски мигранти? Значи си популист. Не щеш джендър конвенции? Значи си популист Не щеш да пуснеш скопските еничари в ЕС? Значи си популист. Правиш каквото и да е в интерес на държавата си? Значи си популист.

Ли мърши ще ни спасяват

Тоя индивид платили си глобата от 300лв за неспазване на мерките от миналата пролет? Че тогава каза, че не получавал заплата и кога започне да получава, тогава щял да си плати. ПатрЕотъ

агент Галицин,действай