ВМРО: Искаме среща с премиера и МВР-министъра заради циганската престъпност

От партията настояват за свикване на щаб за овладяването на престъпленията по селата

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А като бяхте на власт, защо не я решихте?

АЛООО DIR.BG ЗАЩО ТРИЕТЕ БЕ ?! КОЕ НЕ ВИ ИЗНАСЯ ? А? ВСИЧКИТЕ СТЕ ЕДИН ДОЛ ДРЕНКИ !

От два или три мандата бяха с герб във властта и чак към края на последният си мандат направили "концепция" на план за справянето с циганите!? Който след като направили и представили в МС, просто го архивирали!?!? Както нищо не им пречеше да увеличат минималната пенсия от 200 лв. на 300 лв. седмица преди края на кабинета си можеше да реализират плана вместо сега 3 години по-късно да настояват за въвеждането му! Забавно как "патриотите" са най-патриотични или по скоро "единствено патриотични" когато не са във властта! Както ги говорят ще си помисли човек, че подобен план ще им е първата грижа за прокарване когато са във властта. А те какво постигнаха? Резни увеличеня в еднократни добавки, които почти никой не взима заради високите изисквания, 100 лв. увеличение на пенсията седмица преди да подадат оставките си и разни еднакво минимални промени. Да припомня партията имаше на избори над 15% като самостоятелен участник(или пък в коалиция с другите "патриоти", не помня вече), после станаха едвам 5%(вече със сигурност като коалиция), а на последните избори самостоятелно и 2% нямаха. Е явно без близките приятели и семействата им и по радикалните, друг никой не ги вижда като патриоти на каквото и да било.

Войводи с торбички Билла! Нещастници, какво направихте за десет години в управлението с ГЕРп?! Точно нищо, щото са електорат на банкянския измекяр! А вие му държахте шлифера …. отдолу.

тея "патриоти" като бяха на власт със Боката, какво направиха, та сега служебното правителство ще им върши работата. Или тогава нямаше време, паспортчета за парета, далаверки, Шишо отпра едно шкембе, та не се събира в колана на гащите си. Ама сега избори идат и ей на, напъват се.

Нали бяхте във властта? Защо не решихте проблема? Или Боци не даде понеже са добър електорат. Айде нема нужда. Сещате се само преди избори.

Нали циганите гласуват за ВМРО да решат циганските проблеми.

а Дебелия Чичко Прас не беше ли в предишното управление ... и тогава го боляха топките за циганската престъпност Защо не сме средновековеието с гилотината на центъра....

Има само едно финално , работещо решение на циганския проблем...

Кажи брат ,кое е то?

Пръдльовци, каква среща искате, първо влезте в парламента и след това искайте. 4 години бяхте във властта, 4 години бяхте лоялен партньор на ГЕРБ, 4 години подпирахте кворума на ГЕРБ и оная работа на вожда им и през тия 4 години какво направихте за циганската престъпност - точно нищо, нула. За 4 години можехте да изкорените циганската престъпност до край, можехте да направите чудеса ама не ви стискаше. Така че сега да ми дъвчете стара дъвка или да претопляте загоряла от претопляне манджа с темата за циганската престъпност айде нема нужда.

Тая лоена топка пак се активира, щото, нали, избори след два месеца....От 2015-та тия са в НС - било като "Обединени Патриоти", било като "Патриотичен фронт"...И направиха точно КАКВО за sиганските варварщини???Точно НИЩО!А тия, дето ОЩЕ им вярват - и вие да го ДУфАТЕ!!!!

вмро? Що за животно е това? Още ли ги има? Отнеха им кокала Македония и сега завиват към ромите, явно много са огладерли! Пишман патриотите вече са аут, където са атака и т.н. нфсб! Наглеци!

Изселване на жиганите обратно в Индия, на мюсюлманите обратно в турция, това е начинът.

ВМРО са единствените ,които постоянно търсят решение на циганския проблем и поради това години наред гласувам само иза тях !!!!....за какво ги упреквате,че не мога дазбера

Ало, Шкембе войводооо, ти нъл беше в управлението? Защо не направи НИЩО тогава в качеството си на управляващ политик?

МВР-министърът = Министерство на вътрешните работи министърът. Нещо по-добро не ви ли мина през ума? Напълно достатъчно е да кажете "вътрешният министър". Елементарно е, но и за това се иска досетливост. Изминаха сигурно повече от 20 години откакто за пръв път в българския ефир порзвуча изразът "Би Ти Ви новините", което трябваше да означава "новините на Би Ти Ви". Ежедневното упорито и изкуствено налагане и набиване в съзнанието на подобни нетипични и несъществуващи в българския език конструкции доведе до неговото опростачване и за съжаление май вече връщане назад няма . Е, целта е постигната. Да ви е честито.

Тия македонци, защо се къхърят за българските проблеми? Вас само албанците ще ви оправят!!

А теб - циганите.

Кой точно е "македонецът"? Оня от Русе ли? Че аз съм повече македонец, макар че имам само един прапрадядо от Неврокоп.

Проклети да сте навеки Патерици на Тиквата !

Дайте оръжие на българите и ще се защитим сами.

е също ромски престъпник! Сетили се да сизират защото идват избори. До сега къде дремаха толкова месаца? Престъпността изобщо не е намалявала и за огромно съжаление ще се увеличава защото няма държава и държавници! Прав ще се окаже този който предрече че след десетина години ще трябва да ни конвоират за да преминем от един град в друг!

Е що не поискахте среща с Кирча, а със служебния Премиер?

Войводата рече, че туй е поради това, че идат избори. Наздраве!

А защо не поискате среща за дрогираните и пияните без книжка които трепят невинни деца. С Семерджиев какво стана, ? Или само като има избори ви оттърва да се повдигате за цинганския ви асансьор и да баламосвате хората. Айде Била торбичка, вокзал и вие у москове, МВРО пиявици

Преди да бъдем във властта, пак лаехме по същия начин. Докато бяхме после във властта, не направихме нищо, а купувахме гласовете на същите тези хора. Сега върнахме плочата отначало. Не знам обаче кой вече ви вярва, аз поне отдавна не.

Добре, че ВМРО да мисли за този огромен проблем.

Бяхте във властта, защо тогава не предложихте мерки?

ми щото бяхме във властта ... що да си разваляме рахатлъка с тоз проблем, който ни е изгоден, щото винаги можем да го извадим на избори?

резервати! И високи стени!

Глупости! Стените трябва да са от бодлива тел и по нея да тече ток. ха-ха...

и картечици по стените!

и по-зле ще става тия се роят като хлебарки и няма кой да ги спре, ако не се вземат по-сериозни мерки и да се върне смъртното наказание...

Достатъчно е да се спрат всички детски. Раждаемостта им ще намалее наполовина само за 3 години. Без детски за непълнолетни завинаги. Без детски и помощи за техните майки, които също получават. Без помощи за безработни, а заплащане за свършен труд по програми! Без помощи за отопление ако нямаш трудов стаж. Без помощи за осъждани или такива в процес. Без помощи за "самотни майки" 3 години и работите видимо ще се подобрят. Но няма воля за това.

и после да нема кой да избира парламента с машини